-
Δεν υπάρχει ο ήχος που βγάζουν αυτά τα αυτοκίνητα. Ήχος απόκοσμος, σε πιάνει δέος στο άκουσμά του. Λες και έπιασαν ένα δαίμονα τον έκλεισαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και αυτός ουρλιάζει σε μια μάταια προσπάθεια να αποδράσει.
-
-
'Οι τροχοί κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου και αλόης'
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
'Οι τροχοί κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου και αλόης'google translate ?
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τώρα στο ΣΚΑΙ...
Η εκπομπή είναι η γνωστή που έχουμε και σε High Definition...
Τώρα, γιατί μας δείχνουν την παραγωγή της 599 και όχι της 430 που σίγουρα θα ενδιέφερε περισσότερους, μόνο αυτοί γνωρίζουν !Όσον αφορά τα 400 χιλιάρικα που μας λέει ο REALZEUS ότι κάνει η 599, κάτι μου έρχεται να πω, αλλά δεν θέλω να κάνω flame το τόπικ...
Αμφισβητείς ότι τόσο κάνει; Εδώ η 430 ξεκινούσε από τα 270... Τώρα αν δεν θέλεις να τα δώσεις, δε νομίζω ότι θα σκάσει η Ferrari, 2 χρόνια λίστα αναμονής έχει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τώρα στο ΣΚΑΙ...
Η εκπομπή είναι η γνωστή που έχουμε και σε High Definition...
Τώρα, γιατί μας δείχνουν την παραγωγή της 599 και όχι της 430 που σίγουρα θα ενδιέφερε περισσότερους, μόνο αυτοί γνωρίζουν !Όσον αφορά τα 400 χιλιάρικα που μας λέει ο REALZEUS ότι κάνει η 599, κάτι μου έρχεται να πω, αλλά δεν θέλω να κάνω flame το τόπικ...
Αμφισβητείς ότι τόσο κάνει; Εδώ η 430 ξεκινούσε από τα 270... Τώρα αν δεν θέλεις να τα δώσεις, δε νομίζω ότι θα σκάσει η Ferrari, 2 χρόνια λίστα αναμονής έχει.
και εσύ που το ξέρεις, έχεις παραγγείλει καμία
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν υπάρχει ο ήχος που βγάζουν αυτά τα αυτοκίνητα. Ήχος απόκοσμος, σε πιάνει δέος στο άκουσμά του. Λες και έπιασαν ένα δαίμονα τον έκλεισαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και αυτός ουρλιάζει σε μια μάταια προσπάθεια να αποδράσει.made in Italy my friend.ΜΟΝΟ αυτοι.
-
για μενα η 599 παραμενει η ωραιοτερη φερραρι αυτη τη στιγμη (κ η μονη για ολες τις ηλικιες..)..η 458 αισθητικα δεν μου αρεσει(υποκειμενικα ειναι τα γουστα..).η 430 αλητικη(οχι οσο μια λαμπο βεβαια,ειναι κ κυριλε..) αλλα μεχρι 40ετων περιπου..η 612 θα ηταν πολυ ωραια ως μαζερατι πιστευω..αλλα κ στα 50φευγα μου δεν θα ειχα προβλημα να κυκλοφορω με μια τετοια(αν κ θα εμπαινα σε διλλημα με την 4πορτε)..
αχ τι προβληματα δημιουργουν τα πολλα λεφτα..δεν φτανει που τα βρηκαμε,το ενα μας ξινιζει,το αλλο μας βρωμαει.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν υπάρχει ο ήχος που βγάζουν αυτά τα αυτοκίνητα. Ήχος απόκοσμος, σε πιάνει δέος στο άκουσμά του. Λες και έπιασαν ένα δαίμονα τον έκλεισαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και αυτός ουρλιάζει σε μια μάταια προσπάθεια να αποδράσει.
made in Italy my friend.ΜΟΝΟ αυτοι.
πασχο κανε μια βολτα κ απο το θεμα της tvr να δεις κ εκει ηχους απο αμερικανικα-αγγλικα..για να μη λεμε οτι μονο τα ιταλικα παραγουν ωραιους ηχους..
υ.γ.
εχεις παει ποτε ιταλια?γιατι πιστευω οτι κοιμασαι σκεπασμενος με την ιταλικη σημαια!!πρεπει να εχεις τρελο ερωτα! -
delete
-
CLAB
Οχι δεν εχω παει γιατι αμα παω θα μεινω εκει..
Δεν την εχω για να σκεπαζομαι,στο ταβανι ειναι τοποθετημενη.. Για ευνοητους λογους... -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Όχι βρε, δεν αμφισβητώ τα στοιχεία που παραθέτεις, απλά μου ήρθαν οι γνωστές σκέψεις περί υπερτιμημένου αυτοκινήτου αλλά δεν ήθελα να ξαναρχίσουμε...
Όσον αφορά εμένα, αν έπαιρνα Ferrari δεν θα έδινα σε καμμία περίπτωση τόσα χρήματα (ακόμα και αν τα είχα).
Τελευταία χαλβαδιάζω κάποιες μεταχειρισμένες 456GT από Γερμανία στα 50k...εμενα αν και δε μου αρεσουν οι ferrari και σιγουρα ειμαι πολεμιος των υπερτιμημενων αυτοκινητων, μια 599 θα την επαιρνα χωρις 2η σκεψη
κατι εχει αυτο το αυτοκινητο που με τρελαινει, ενω δε μπορω να πω το ιδιο για 430 , enzo και το καινουριο καγκουρο που ετοιμαζουν, τη 458..
ειναι αρχοντικο αυτοκινητο , εχει αερα.. δε ξερω πώς να το εκφρασω
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Όχι βρε, δεν αμφισβητώ τα στοιχεία που παραθέτεις, απλά μου ήρθαν οι γνωστές σκέψεις περί υπερτιμημένου αυτοκινήτου αλλά δεν ήθελα να ξαναρχίσουμε...
Όσον αφορά εμένα, αν έπαιρνα Ferrari δεν θα έδινα σε καμμία περίπτωση τόσα χρήματα (ακόμα και αν τα είχα).
Τελευταία χαλβαδιάζω κάποιες μεταχειρισμένες 456GT από Γερμανία στα 50k...ειλικρινα μου αρεσει η ανεση με την οποια ο καθεις μπορει να κρινει(υποθετω χωρις να οδηγησει) καθε αυτοκινητο σε τομεις περαν του αισθητικου..ειδικα σε τετοιου επιπεδου κατασκευες..
για ποιο λογο να ειναι υπερεκτιμημενη μια 599?τι δεν σε ικανοποιησε ωστε αν ειχες αυτα τα χρηματα,να την αγοραζες?πασχο,κ εγω ετσι ελεγα για την ιταλια μικρος(φερραριστα ομως,οχι γενικα ιταλοφιλος ανευ ορων κ ουσιας-λογικης)..
-
ουτε εσυ την εχεις οδηγησει οποτε μπορει οντως να ειναι υπετιμημενη, οποτε γιατι να μην αναφερθει και αυτη η αποψη?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και σιγουρα ειμαι πολεμιος των υπερτιμημενων αυτοκινητωνΕχεις s3 ρε μλκ,σοβαρεψου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και σιγουρα ειμαι πολεμιος των υπερτιμημενων αυτοκινητων
Εχεις s3 ρε μλκ,σοβαρεψου..
μην αρχιζεις κουτοπασχε...
δεν ειναι υπερτιμημενο και το ξερεις (κοιτα λιγο τον ανταγωνισμο ) , δε θα με παρασυρεις σημερα σε off topic -
μα εγω δεν την κρινω..δεν ειπα ουτε οτι τα αξιζει,ουτε οχι..γενικοτερα δεν εξεφρασα αποψη σε καποιο αλλο θεμα περαν του τομεα της αισθητικης..οποτε νομιζω οτι εχει μια σημαντικη διαφορα..θα μου επιτρεψεις..
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τελευταία χαλβαδιάζω κάποιες μεταχειρισμένες 456GT από Γερμανία στα 50k...Αν συνυπολογίζεις το κόστος εξέλιξης (αγώνες, χιλιάδες ώρες δοκιμών, state of the art technology), τα απολύτως κορυφαία υλικά και μέθοδοι κατασκευής (αν είδες το ντοκιμαντέρ) και την υπεραξία του ονόματος Ferrari, οι τιμές είναι καταννοητές και μέσα στα πλαίσια που είναι διατεθημένοι να πληρώσουν οι πελάτες της φίρμας.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μα εγω δεν την κρινω..δεν ειπα ουτε οτι τα αξιζει,ουτε οχι..γενικοτερα δεν εξεφρασα αποψη σε καποιο αλλο θεμα περαν του τομεα της αισθητικης..οποτε νομιζω οτι εχει μια σημαντικη διαφορα..θα μου επιτρεψεις..θα σου επιτρεψω, αλλα αν μεσα σε ενα φορουμ δεν εκφραζονται αποψεις, τοτε να διαβαζουμε blogs..
(εχω αν θες ενα πολυ καλο να σου προτεινω.. )το οτι υπαρχουν υπερτιμημενα αυτοκινητα υπαρχουν (ποσο μαλλον οταν μιλαμε για λεφτα ενος καλου διαμερισματος ) , απλα για τον καθενα αυτο το κριτηριο διαφερει
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τα 200 χιλιάρικα που αναφέρθηκαν για την 599 είναι σωστά αλλά αφορούν την εργοστασιακή τιμή.
τι εννοεις προ φορων ή απλα αυτη ειναι η τιμη που κανει στην ιταλια..?
εμεις ρε γαμωτο γιατι να παραγουμε μονο φετα?
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)