-
If 'QsisVTS'=username
then
if 'Audi' write 'amaksara'
if 'other than Audi' write 'den me peitheis oti einai kalitero apo Audi kai tha grafw sentonia gia na sto apodeiksw' -
-
μη τον πειραζετε τον κιουση σας παρακαλω γιατι θα πεταχτει ο ρομπεν των βαγκων να τον σωσει !πασχο αρ γιου δερ?
για τα ορια στροφων,ειπα αν ισχυουν μιας κ δεν ειμαι σιγουρος(οποτε συμφωνω οτι 50στρ/λ δεν ειναι καποια τεραστια διαφορα,αλλα σιγουρα μηχανικοι θα γνωριζουν καλυτερα κατα ποσο ειναι ευκολο να αυξησεις τα ορια στροφων..)..αυτο που λες παντως οτι οι κινητηρες ειναι ιδιοι,θεωρω οτι δεν χριζει περαιτερω σχολιασμου..για τα 02.λτ παραπανω να σου υπενθυμισω τι ιπποδυναμεις παρηγαγε η γκαγιαρδο με 5.0λτ κ τι παραγει με 5.2λτ.. ,το ιδιο κ φ430 με φ458(αν κ ειναι σχεδον 0.3λτ)..
ουτε καν οι εκπομπες ρυπων ειναι ιδιες..
''δεν σου λεει τιποτα το οτι το ειπε ο υπευθυνος εξελιξης της ε90..''αυτο αρκει πιστευω για να σταματησουμε τη συζητηση κ να αλλαξουμε την την ονομασια αυτης της κοινοτητας απο ''4tforum.gr'' σε ''oloklhrwtikhapaksiwsh.de''..(κ αυτο γιατι αν δεν λανθανω το ''vorsprungdurchtechnik.de'' λογικα θα ειναι ηδη κατειλλημενο..)
υ.γ.
ο διαχυτης του κλιο απο οσο γνωριζω οντως προσφερει κ δεν ειναι μονο θεμα αισθητικης..οπως κ του λανσερ..
realzeus να σε διορθωσω σε κατι..η 458 ισοφαριζει το japspec σ2000 με 125 ατμοσφαιρικα αλογα/λτ κ ξεπερναει το euro-us spec..με τα 120.1..οπ.συγνωμη,τωρα ειδα οτι ειναι 127 της 458..λαθος μου.. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
If 'QsisVTS'=username
then
if 'other than Audi' write 'den me peitheis oti einai kalitero apo Audi kai tha grafw sentonia gia na sto apodeiksw'καλα καλα..ειπα εγω οτι η ferrari δεν ειναι αμαξαρες και οτι τα audi ειναι καλυτερα ?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μη τον πειραζετε τον κιουση σας παρακαλω γιατι θα πεταχτει ο ρομπεν των βαγκων να τον σωσει !πασχο αρ γιου δερ?
για τα ορια στροφων,ειπα αν ισχυουν μιας κ δεν ειμαι σιγουρος(οποτε συμφωνω οτι 50στρ/λ δεν ειναι καποια τεραστια διαφορα,αλλα σιγουρα μηχανικοι θα γνωριζουν καλυτερα κατα ποσο ειναι ευκολο να αυξησεις τα ορια στοφφων..)..αυτο που λες παντως οτι οι κινητηρες ειναι ιδιοι,θεωρω οτι δεν χριζει περαιτερω σχολιασμου..για τα 02.λτ παραπανω να σου υπενθυμισω τι ιπποδυναμεις παρηγαγε η γκαγιαρδο με 5.0λτ κ τι παραγει με 5.2λτ.. ,το ιδιο κ φ430 με φ458(αν κ ειναι σχεδον 0.3λτ)..
ουτε καν οι εκπομπες ρυπων ειναι ιδιες..
''δεν σου λεει τιποτα το οτι το ειπε ο υπευθυνος εξελιξης της ε90..''αυτο αρκει πιστευω για να σταματησουμε τη συζητηση κ να αλλαξουμε την την ονομασια αυτης της κοινοτητας απο ''4tforum.gr'' σε ''oloklhrwtikhapaksiwsh.de''..(κ αυτο γιατι αν δεν λανθανω το ''vorsprungdurchtechnik.de'' λογικα θα ειναι ηδη κατειλλημενο..)
υ.γ.
ο διαχυτης του κλιο απο οσο γνωριζω οντως προσφερει κ δεν ειναι μονο θεμα αισθητικης..οπως κ του λανσερ..
realzeus να σε διορθωσω σε κατι..η 458 ισοφαριζει το japspec σ2000 με 125 ατμοσφαιρικα αλογα/λτ κ ξεπερναει το euro-us spec..με τα 120.1..οπ.συγνωμη,τωρα ειδα οτι ειναι 127 της 458..λαθος μου..127 ίπποι στο λίτρο. Ρεκόρ λέμε! Τελος! Συγχωρεμενός.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
If 'QsisVTS'=username
then
if 'other than Audi' write 'den me peitheis oti einai kalitero apo Audi kai tha grafw sentonia gia na sto apodeiksw'καλα καλα..ειπα εγω οτι η ferrari δεν ειναι αμαξαρες και οτι τα audi ειναι καλυτερα ?
σου ειπε κανεις οτι θεωρεις την αουντι καλυτερη απο την φερραρι?αφου το εκανες κατανοητο οτι ισαξια την θεωρεις κ καλυτερη απο την b.m.w.
-
η 458 ποσα αλογα δινει συνολο και φτανει τα 127 στο λιτρο?
-
If 'QsisVTS'=username
then
σου ειπε κανεις οτι θεωρεις την αουντι καλυτερη απο την φερραρι?αφου το εκανες κατανοητο οτι ισαξια την θεωρεις κ καλυτερη απο την b.m.w.
οχι δε τη θεωρω ισαξια με τη ferrari γιατι περα απο μοτερ υπαρχουν κι αλλα πραγματα στα οποια ειναι πολυ πισω η audi (και στα μοτερ ειναι πισω , ασχετα αν εβγαλε μερικα καλα)
για τη bmw δεν ειναι ωρα να συζηταμε ακομα..σε λιγους μηνες θα τη ξαναπιασουμε αυτη τη συζητηση
σε καποιες κατηγοριες ομως ειναι σαφως καλυτερη η audi και για τα ελληνικα δεδομενα ασυζητητι -
η 458 ποσα αλογα δινει συνολο και φτανει τα 127 στο λιτρο?Υπάρχει και site Γιώργο (www.ferrari.com). 570 ίππους στις 9000 στροφές από 4.5 λίτρα βγάζει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπάρχει και site Γιώργο (http://www.ferrari.com). 570 ίππους στις 9000 στροφές από 4.5 λίτρα βγάζει.
ειναι πολλα
αυτο μαλιστα, ειναι μοτερ
απλα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ανεβασε τοσο πολυ τη δυναμη της
και ασχετη ερωτηση για να κανω update τις γνωσεις μου, αφου δινει τα αλογα της στις 9Κ μεχρι πού στροφαρει?
9100 ή παει και 9500? -
Υπάρχει και site Γιώργο (http://www.ferrari.com). 570 ίππους στις 9000 στροφές από 4.5 λίτρα βγάζει.
ενταξει..σιγα τον κινητηρα 4.5λτ-570 αλογα..ιδιος με της λαμπο που απο 5.2λτ παραγει 560 αλογα..σιγα το δυσκολο..
κιουση βγες γρηγορα απο μεσα μου!! μεταμορφωνομαι σε ανελεητο μηδενιστη βαγκελη!! ουτε φαντασμα να ηταν!
πλακα κανω,μη παρεξηγηθεις!!πλακα πλακα αναφερει οτι 5 απο τα 570 αλογα ειναι προιον δυναμικης υπερτροφοδοτησης..γνωριζει καποιος τι σημαινει αυτο στο περιπου?
παραξενο πως μολις 0.2λτ στα ηδη 4λτ κ βαλε παραγουν 80 αλογα περισσοτερα..δεν βρισκεις κιουση?λοιπον,επειδη σε συμπαθω θα σε αποκαλω πλεον βαγ-κιουση!! κ παλι πλακα κανω! -
Δεν έχει διευκρινιστεί αυτό. Πάντως αν κρίνουμε από τις υπόλοιπες Ferrari, η μέγιστη ισχύς βγαίνει σχεδόν στο όριο περιστροφής (καθαρά αγωνιστική φιλοσοφία ).
-
ενταξει..σιγα τον κινητηρα 4.5λτ-570 αλογα..ιδιος με της λαμπο που απο 5.2λτ παραγει 560 αλογα..σιγα το δυσκολο..
κιουση βγες γρηγορα απο μεσα μου!! μεταμορφωνομαι σε ανελεητο μηδενιστη βαγκελη!! ουτε φαντασμα να ηταν!
πλακα κανω,μη παρεξηγηθεις!!οσο πιο πολλα κυβικα εχεις τοσο το καλυτερο εχεις πιο πολλη ροπη
-
Δεν έχει διευκρινιστεί αυτό. Πάντως αν κρίνουμε από τις υπόλοιπες Ferrari, η μέγιστη ισχύς βγαίνει σχεδόν στο όριο περιστροφής (καθαρά αγωνιστική φιλοσοφία ).αρα θα ειναι στο 9100 ετσι για το γαμωτο
για να δουμε μεχρι πού θα φτασουν αυτοι οι πολυστροφοι στο τελος...?
-
If 'QsisVTS'=username
then
You are losing your humour...
-
πλακα κανω,μη παρεξηγηθεις!!οσο πιο πολλα κυβικα εχεις τοσο το καλυτερο εχεις πιο πολλη ροπη
καλα σε λεω υπερτατο μηδενιστη..η 458 εχει τα ιδια νμ ροπης(540) κ μαλιστα σε 500στρ/λ χαμηλοτερα(6.000 εναντι 6.5000στρ/λ)..οποτε μην τρελαινεσαι..
παντως θαυμαζω το θαρρος σου να συνεχιζεις παρολο που οτι κ αν εχεις πει μεχρι τωρα εχει καταρριφθει..
σταματαω εδω γιατι παντα θα προσπαθεις να βρεις κατι που να κανει τον βαγκελη(α.κ.α. γκαγιαρδο) να ειναι καλυτερος απο την φερραρι..
οποιος θελει παιρνει τη θεση μου!! -
Συνεχίζω εγώ C.L.A.B.! Ίδια ροπή έχει η 458 με την 560-4 και με 700 κυβικά λιγότερα. Είναι η τεχνολογία από την Formula 1 που λέγαμε πριν...
-
Συνεχίζω εγώ C.L.A.B.! Ίδια ροπή έχει η 458 με την 560-4 και με 700 κυβικά λιγότερα. Είναι η τεχνολογία από την Formula 1 που λέγαμε πριν...οκ realzeus , ειναι ευκολο οταν κατι βγαινει μετα να ειναι καλυτερο..
(δεν παραιτουμαι ετσι ευκολα )εγω περιμενω 998 turbo (τωρα που εγιναν κι αυτοι δικοι μας ) να πεσει λιγο ξυλο απο την τουρμπινα γιατι με τις ατμοσφαιρες με κουραζει το θεμα
παντως ρε συ και αυτη η κατηγορια εφτασε τα 600 σχεδον αλογα..δηλαδη τις μεγαλυτερες (αυτη της 599, murcielago) να της περιμενουμε πλεον στα 700-750???
ΥΓ τα μονοθεσια εχουν μεγαλη ροπη? δε νομιζω οτι εχουν...
αρα καταρριπετεται ο ισχυρισμος σου για αγωνιστικη τεχνογνωσια -
Η 911 ΤΤ μια ζωή κάτω από την αντίστοιχη Ferrari ήταν σε επιδόσεις. Έτσι και η καινούρια που παρουσιάστηκε μόλις έχει 500 άλογα έναντι 570 της Ferrari. Ας πάει για ψάρεμα καλύτερα!
Ε τα μεγάλα θα πάνε στα 700! Ήδη η Murcielago SV έπιασε τα άλογα της Enzo (με πολύ μεγαλύτερο βάρος και άρα πολυ πιο αργή συνολικά βέβαια). Η επόμενη γενιά θα χτυπάει 700άρια. Τα hypercars (ο αντικαταστάτης της Enzo πχ) να δούμε που θα πάνε...
Τα μονοθέσια έχουν κορυφαία ροπή για τον κυβισμό τους! Έτσι και οι Ferrari δρόμου! Και φυσικά ισχύει η αγωνιστική τεχνογνωσία! Εγκάθετε φίλε μου...
-
Τα hypercars (ο αντικαταστάτης της Enzo πχ) να δούμε που θα πάνε...Τα μονοθέσια έχουν κορυφαία ροπή για τον κυβισμό τους! Έτσι και οι Ferrari δρόμου! Και φυσικά ισχύει η αγωνιστική τεχνογνωσία! **Εγκάθετε **φίλε μου...
274 Nm απο 2.4 λιτρα σου φαινεται πολυ?
εμενα οχι..και το ταπερ απο 2 λιτρα δινει 19 κιλα.. σιγα τα αυγα..
Τα hypercars (ο αντικαταστάτης της Enzo πχ) να δούμε που θα πάνε...
εκει που εχει παει ηδη η veyron
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)