-
Δύο Εγγλέζοι σώζονται από ένα ναυάγιο και ξεβράζονται σε ένα έρημο νησί. Σε μερικές μέρες καταφέρνουν να χτίσουν μια καλύβα, να
μαγειρέψουν καρύδες, να φτιάξουν καλάμια ψαρέματος από τα μπαστούνια τους και, τέλος πάντων, να οργανώσουν κάπως τη ζωή τους. Μετά
από ένα μήνα, ο ένας ευγενής γυρίζει και λέει στον άλλο:- Αγαπητέ Ουίλλιαμ, νομίζω ότι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, καταφέραμε να λύσουμε σχεδόν όλα μας τα προβλήματα εκτός από ένα:
το σεξ. Θα σου κάνω λοιπόν μια πρόταση. Θα σου πω ένα γρίφο και, αν απαντήσεις σωστά, θα κάνω εγώ τη γυναίκα! - Εντάξει!
- Πρόσεξε καλά: ποιο είναι εκείνο το ζώο που έχει τέσσερα πόδια, ουρά, μουστάκια και περπατάει τη νύχτα στις στέγες κάνοντας
'μιάου'; - Ο κροκόδειλος!
- Μπράβο! Αυτό είναι!
- Αγαπητέ Ουίλλιαμ, νομίζω ότι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, καταφέραμε να λύσουμε σχεδόν όλα μας τα προβλήματα εκτός από ένα:
-
Πέφτει ένα αεροπλάνο στην έρημο και σώζονται 5 άνδρες. Εκεί που βάδιζαν απελπισμένοι βλέπουν μια καμήλα. Αποφασίζουν να ανέβουν όλοι πάνω στην καμήλα μήπως και τους πάει σε κάποια όαση με νερό.
Μετά από δέκα λεπτά, ο πρώτος, που είχε κάτσει στο κεφάλι του άτυχου ζώου γυρνάει και λέει στο δεύτερο:- Ρε συ! Τα μάτια της καμήλας έχουν πεταχτεί έξω!
Ο δεύτερος γυρίζει και το λέει στον τρίτο, ο τρίτος στον τέταρτο και ο τέταρτος στον πέμπτο:
-Ρε συ!! Εδώ οι μπροστινοί μου λένε ότι τα μάτια της καμήλας έχουν πεταχτεί έξω! - Και τι θες να κάνω ρε μα**κά; Aμα τη βγάλω θα πέσω!!!
- Ρε συ! Τα μάτια της καμήλας έχουν πεταχτεί έξω!
-
-
-
....στενακι στα ΒΠ
-
-
Νταξ'...
Και που στον πέο πας μετά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νταξ'...Και που στον πέο πας μετά;
Δεν εχει σημασεια.....
Οπου κ αν πας σε γραφουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οπισθεν!!!!!! -
Βασικά στο ΑΤΜ για να σηκώσεις € και να πληρώσεις τον εξεταστή που σε πήγε από εκεί.
-
-
-
-
http://www.lowriderforums.com/forum/viewtopic.php?t=249
Πολλές φωτογραφίες (μήπως να πάει και στο Australia Uber Huftes?).
-
Κορυφαια.. Ειδικα αυτή η φωτο: Να σαι καλα Νικολα..
-
Εχω κι άλλες από δαύτη. Σκούπισε τα σάλια σου πρώτα.
-
Εχεις κανα bravo με τετοια συστηματα;Ψαχνω καιρο.
-
Δε νομίζω... Εδώ σε κράσπεδο ανεβαίνουν και μένουν στραβά μετά, πόσο μάλλον με αερανάρτηση.
-
Κριμα.Θα ταν ενδιαφερον.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εδώ σε κράσπεδο ανεβαίνουν και μένουν στραβά μετά -
Νίκο
Ανέκδοτα [#4]