-
Σιγά σιγά?
-
-
Και για να απαντήσω, επειδή είχα παλιότερα γκριφόν- κανίς (περισσότερο γκριφόν παρά κανίς), κι εκείνο ήταν φαταούλας. Εκείνο όμως είχε και άλλα μειονεκτήματα. Του άρεσε να οπηδάει. Πήδαγε επάνω σου, πήδαγε τη μάντρα, πήδαγε κι όποια θηλυκιά (συνήθως) έβρισκε μπροστά του.
Κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να τον δώσουμε γιατί τον βρήκαμε στην απέναντι πλευρά της λεωφόρού και φοβηθήκαμε ότι θα γίνει φλοκάτη (αφού ήταν αρκετά μεγάλη απόσταση για να την πηδήξει κι αυτή). Αφού λοιπόν πήδηξε το μισό κυνικό πληθυσμό της Μακεδονίας (ο άλλος μισός μετανάστευσε) και τον αρσενικό σκύλο ενός συναδέλφου του τύπου που τον είχε πάρει (καλά του έκανε, ποτέ μου δεν τον χώνεψα, ούτε το συνάδελφο ούτε το σκύλο του) και αφού κόλλησε περίπου 4 φορές σύφιλη, βλεννόροια και ό,τι άλλο κολλιέται από επαφή γενικώς, αλλά επέζησε, το δηλητηρίασαν...
-
Κρίμα...
που να δείτε τον δικό μου όταν ήταν μικρός και έβγαζε δόντια.... ο,τι μα ο,τι έβρισκε το έτρωγε... οτιδήποτε!!!
-
Λες και τα δικά μου να βγάζουν δόντια ακόμα?
3 χρόνια σερί?
-
Τι εντυπωσιακό και εύκολο μαγειρεύουμε αυριο βράδυ για ξανθιά ύπαρξη;;
-
Εθνικότητας? Γιατί μας έχεις μπερδέψει...
-
n_olympios, δεν νομίζω...
citastak, μακαρόνια με βότκα, κρέμα γάλακτος, σολομό καπνιστό...
-
Rigatoni Carbonara με λίγο ταμπάσκο.........φυσικά κρασί, το οποίο θα τραβηχθεί αρκετά λόγο ταμπάσκο!
-
A, sorry, δεν μας αρεσουν τα μακαρονια και τα πουλερικά..
Κροατία...
(Πιάνω Ευρώπη σιγά σιγά)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Rigatoni Carbonara με λίγο ταμπάσκο.........φυσικά κρασί, το οποίο θα τραβηχθεί αρκετά λόγο ταμπάσκο!μακαρόνια με βότκα, κρέμα γάλακτος, σολομό καπνιστό...
Μια γυναίκα εαν το διαβάσει αυτό, έχει βρέξει το βαμβακερό (τι νομίζατε δηλαδή, hot δαντελωτα στρινγκ φοράνε οταν διαβάζουνε τα φόρα?) εσώρουχο της...Λατίνοι γητευτές!
-
Ααα, έχω φίλο ανταποκριτή στην Κροατία. Αν θέλεις αύριο το πρωί (γιατί μόλις έκλεισε το MSN) μπορεί να μου πει συνταγή από τον τόπο της για να την ψαρώσεις.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ααα, έχω φίλο ανταποκριτή στην Κροατία. Αν θέλεις αύριο το πρωί (γιατί μόλις έκλεισε το MSN) μπορεί να μου πει συνταγή από τον τόπο της για να την ψαρώσεις.Οχι ρε συ είσαι καλά;; (Ψαρωμένη είναι μη μασάς). Ελεγα να της κάνω κιμά με ρύζι αλλά ειναι φλούφλικο..
-
Ααα, έχω φίλο ανταποκριτή στην Κροατία. Αν θέλεις αύριο το πρωί (γιατί μόλις έκλεισε το MSN) μπορεί να μου πει συνταγή από τον τόπο της για να την ψαρώσεις.I have a cunning plan, my lord...
-
-
Τι είναι αυτό το planning cunt που λέει δαύτος ρε?
-
[racist mode]Ασε που το πιο πιθανό είναι η σπεσιαλιτέ της Κροατίας να είναι κονσέρβα φασόλια από το Τσέρνομπιλ ζεσταμένα στη φουφού, με γαρνιτούρα χαρτοπόλεμο από εφημερίδα[/mode]
-
offset αν και δεν μαγειρεύω συχνά σε γυναίκες -όχι τπτ άλλο κατάφερα παρόλο την κορμοστασιά και την πανέμορφη μουσούδα μου να την φέρω σπίτι....την χάσω απο το φαί - το θέμα είναι πιστεύω να φτιάξει κάτι απλό και ωραίο, επίσης καλό είναι να μην μπορείς να λερωθείς εύκολα -το φαί που λέω δεν λέει σε αυτόν τον τομέα- τώρα αν γελάνε οι γκόμενες που το διαβάζουν αυτό....χέρομαι, απο το να είσαι σε κάποια αδιάφορος -όπως και να είναι αυτή- καλύτερα να σε βρίσκει συμπαθή!
-
Τι είναι αυτό το planning cunt που λέει δαύτος ρε?Ρε θα μας πεταξουν έξω!!!!!!!
-
Ο Ολύμπιος έχει ρέντα σημερα!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#7]