-
Kαλά εσύ δεν πρόλαβες να πάρεις το δίπλωμα και να οδηγήσεις 100 χλμ, τί το θέλεις το rally school;;;;
Nα πω πως έψαχνες κάτι σε advanced driving να πω οκ... Tέτοια υπάρχουν κι εδώ και όπως είδες και σε αυτό το τόπικ και πολύ καλά μάλιστα σχολεία...
αλλά R A L L Y school???? Aποφάσισες να πηγαίνεις Γιάννενα από τα Άγραφα;;;
Y.Γ.
Aν όντως μιλάς σοβαρά και δεν ήταν μια απλά επιπόλαια σκέψη, ευχαρίστως να σου στείλω μερικές διευθύνσεις... -
Το Safetrack λογικά θα το παρακολουθήσω το Πάσχα - ή εκεί γύρω τελοσπάντων.
Το Rally School είναι κάτι που συζητάμε με 2 φίλους και το λέμε πιο πολύ για τον χαβαλέ και για να περάσουμε καλά κάνοντας κάτι που μας αρέσει. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα αλλά δεν σκοπεύουμε - ακόμα τουλάχιστον - να ακολουθήσουμε καριέρα ραλίστα. Το βλέπουμε σαν ακόμα μία εμπειρία που θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί. Οπότε ότι πληροφορίες έχετε, ευπρόσδεκτες!
-
Προτείνω τότε να πάτε μερικές φορές στο Παραλληλοδρόμιο και να χαβαλεδιάσετε εκεί όσο θέλετε και να καλοπεράσετε μάλιστα...
Φτηνά, κοντά, και σίγουρα!
Για stage 2 θα σου ετοιμάσω λίστα...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Προτείνω τότε να πάτε μερικές φορές στο Παραλληλοδρόμιο και να χαβαλεδιάσετε εκεί όσο θέλετε και να καλοπεράσετε μάλιστα...Φτηνά, κοντά, και σίγουρα!
Θα γίνει και αυτό..
Για stage 2 θα σου ετοιμάσω λίστα...
Ανυπομονώ!
-
Mέχρι τότε πάντως προτείνω το εξής training path:
a) Safetrack
b) Driving Academy 1-2-3
c) Παραλληλοδρόμιο για dirty drifting & fun -
Safetrack & Παραλληλοδρόμιο έχουνε δρομολογηθεί ήδη για αρχές Απριλίου. Driving Academy ίσως να γίνουνε μέσα στο καλοκαίρι χωρίς όμως να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα..
Αυτό που μας καίει τώρα είναι το Rally Driving School.
-
ρε παιδια τι ειναι αυτο το Παραλληλοδρόμιο πειτε μου και μενααα
-
-
Λοιπόν επειδή είσαι καλό παιδί, και θέλω να σου μείνουν κάποια καλά πράγματα από τη ζωή που περνάς (μιας και οι νέοι πλέον ζουν σε warp mode... ), αυτέ είναι κάποιες από τις σχολές που σου συστήνω όχι μόνο για να 'περάσετε καλά' με τα φιλαράκια σου, αλλά να σας μείνει κάτι αξιόλογο ταυτόχρονα για το υπόλοιπο της οδηγικής ζωής σας...:
**1. WINTER RALLY SCHOOL, John Haugland, Norway
Tην καλύτερη όμως στην φύλαξα για το τέλος...
Y.Γ.
Mην μου ζητήσεις άλλες!
Θα μου δείξεις participation certificate από τουλάχιστον μια εγχώρια και μια του εξωτερικού για να σου δώσω τις υπόλοιπες διευθύνσεις.... -
Ευχαριστώ!
-
Σήμερα πάω για μια μετα-πτυχιακή επανάληψη με την συνοδεία των τριών καλύτερων κάθε 3ου επιπέδου...
10-12 άτομα με καλά 'χέρια', 3 αυτοκίνητα, 8 ώρες υποσχόμενες μεγάλη οδηγική απόλαυση...
Νομίζω πως καλά θα περάσουμε, αρκεί να έχουμε αρκετά σετ λάστιχα!...
Θα σας έχω debrief αύριο...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Σήμερα πάω για μια μετα-πτυχιακή επανάληψη με την συνοδεία των τριών καλύτερων κάθε 3ου επιπέδου...10-12 άτομα με καλά 'χέρια', 3 αυτοκίνητα, 8 ώρες υποσχόμενες μεγάλη οδηγική απόλαυση...
Aaarghhh! Αυτό πόνεσε!
-
Άντε, άντε, περιμένουμε!
-
Tο τί έγινε θα κατατεθεί σε οπτικοακουστικό υλικό!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Tο τί έγινε θα κατατεθεί σε οπτικοακουστικό υλικό!Εχω μία απορία. Ελαβες υλικό εσύ απο την πρώτη συνάντηση? Αν κατάλαβα καλά, σου στέλνουν βίντεο??
-
Όχι, αλλά όταν μπήκα με το M5 για το αντίστοιχο drill που έκανα με το RX-8, με 'κατέγραψε' σε βίντεο ένας φίλος!
Y.Γ
pls, μην ρωτήσεις για τα λάστιχα... -
Ti έπαθαν τα λασ
Τεσπά, εμας μας είπαν ότι θα μας στείλουν βιντεο. Μούφα ήταν?
-
Διαβάζω το site τους (driving academy) αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύουν τα σεμινάρια. Λέει: 'Νέες ημερομηνίες Drift Techniques 1o , 2o και 3ο Level:: 16-17 Δεκεμβρίου', είναι παλιά η καταχώρηση ή δεν έχουν προγραμματίσει ακόμα τίποτα για το 07; Κάθε πότε γίνονται δηλαδή 2 φορές τον χρόνο;
Επίσης το 'Drift Techniques. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2, 15 και 16 Απριλίου.' είναι άλλο από το παραπάνω; Απρίλη 2007 ή έχει μείνει και αυτό πίσω;Ακόμα το rally school του παραλληλοδρόμιου τι λέει, το έχει κάνει κανέις να πει εντυπώσεις;
-
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
Διαβάζω το site τους (driving academy) αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύουν τα σεμινάρια. Λέει: 'Νέες ημερομηνίες Drift Techniques 1o , 2o και 3ο Level:: 16-17 Δεκεμβρίου', είναι παλιά η καταχώρηση ή δεν έχουν προγραμματίσει ακόμα τίποτα για το 07; Κάθε πότε γίνονται δηλαδή 2 φορές τον χρόνο;
Επίσης το 'Drift Techniques. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2, 15 και 16 Απριλίου.' είναι άλλο από το παραπάνω; Απρίλη 2007 ή έχει μείνει και αυτό πίσω;Ακόμα το rally school του παραλληλοδρόμιου τι λέει, το έχει κάνει κανέις να πει εντυπώσεις;
Kαλύτερα να πάρεις τηλέφωνο για το πρόγραμμα, μιας και γίνονται συνέχεια σεμινάρια...
Oσο για το παραλληλοδρομιο, καλύτερα να ανοίξεις άλλο thread pls...
-
O.k. Ευχαριστώ.
www.drivingacademy.gr