-
Mαρτυριάρηηηηηηη!
-
Υπάρχει ένα Widget για BMI εδώ.
-
48/ 1.75 x 1.75 =15.6 (δεν φταίω εγώ..ο μεταβολισμός μου φταίει..τρώω και καίω τα πάντα γρήγορα..)
-
26,8
Oi γυναίκες θέλουν και κάνα κιλογκράμ παραπάνω εεεε
-
26,44
και είμαι στον Ονγκο!!!!
-
85/(1.85)(1,85)=24,8...
-
Ρε κατι δεν παει καλα με αυτον τον τυπο ολους υπερβαρους μας εχει βγαλει. Οχι οτι με νοιαζει, τιμη μου και καμαρι μου...αλλα και εσεις ρε παιδια χοντρουληδες εισαστε?
-
23,3
-
Ο χρήστης mpiskoto έγραψε:
48/ 1.75 x 1.75 =15.6 (δεν φταίω εγώ..ο μεταβολισμός μου φταίει..τρώω και καίω τα πάντα γρήγορα..)Προφανώς γυναίκα έτσι?
Αλλά πάλι ρε παιδί μου από τη Μπιάφρα ήρθες? Είσαι ένα κλικ πάνω από το starvation -
48 κιλά και 1,75????????
ΔΕΝ θέλεις να τα φτιάξεις μαζί μου... -
Γκλούπ......εχμ......πώς να το πώ......
105/1,92*1,92 = 28,48.........ξέρω, χρειάζομαι δίαιτα.....
-
εχω ψηφισει αλλα δεν εχω γραψει
75/( 1.8χ1.8 ) = 23.1
-
1.84 79kg
23,3
Πριν δυο χρόνια που ήμουνα 69kg θα απαντούσα στο 4TF της Αιθιοπίας!
-
χεσε μας εσυ...χοντρε!
-
Άμα δεις την κοιλάρα μου θα καταλάβεις....
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
48/ 1.75 x 1.75 =15.6 (δεν φταίω εγώ..ο μεταβολισμός μου φταίει..τρώω και καίω τα πάντα γρήγορα..)
Προφανώς γυναίκα έτσι?
Αλλά πάλι ρε παιδί μου από τη Μπιάφρα ήρθες? Είσαι ένα κλικ πάνω από το starvationΝαι γυναίκα..την τελευταία φορά που κοίταξα τουλάχιστον γυναίκα ήμουν...
Και να έλεγα πως κάνω δίαιτα να πω φταίω...Πήγα σε διαιτολόγο να παχύνω και πήρα σε 2μήνες 1κιλό και 700 γραμμάρια...48 κιλά και 1,75????????
ΔΕΝ θέλεις να τα φτιάξεις μαζί μου...Γιατί?!?
-
Γιατί η πρώην μου που ήταν λίγο πάνω από 1,65 και 50 κιλά ήταν αυτό που λέμε την κυνηγούσα με το παϊδάκι στο χέρι...
Ένα +10 κιλά το θέλεις (για τα δικά μου τα γούστα βέβαια)... Πίστεψε με υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το φτάσεις. -
Κοίτα και ο διαιτολόγος αυτό μου είπε αλλά του εξήγησα πως αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός ένα πράγμα..εγώ για να πάρω 10 κιλά θα χρειαστώ 2-3 χρόνια
Για πες μερικούς τρόπους να δούμε μήπως μου έχει ξεφύγει κανένας..
-
Ο χρήστης mpiskoto έγραψε:
Κοίτα και ο διαιτολόγος αυτό μου είπε αλλά του εξήγησα πως αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός ένα πράγμα..εγώ για να πάρω 10 κιλά θα χρειαστώ 2-3 χρόνιαΓια πες μερικούς τρόπους να δούμε μήπως μου έχει ξεφύγει κανένας..
Χαρίζω 15 κιλά, είμαι διατεθιμένος να σε πληρώσω κι όλας για να μου τα πάρεις, μιάς και τα χρειάζεσαι.....
-
Κοίτα δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά δεν μπορώ να στο κάνω αυτό..Αν εσύ αλλάξεις γνώμη και μετά τα θέλεις πίσω εγώ τι θα κάνω?!?
Άσε που αν ο καθένας μου δώσει από 3-4-5-6-7-8 κιλά στο τέλος θα χρειαστώ και εγώ δίαιτα!!!
ΒΜΙ