-
ο παππους μου ειχε ενα ζασταβα πρασινο
μουρη για εκεινη την εποχη καθως στη γειτονια μονο 2 ειχανε αμαξι
αλλα οταν την εκανε πισω στην αλβανια και αφησε τη γιαγια μου εδω στην αθηνα αφησε κ το αμαξι παρατημενο με εμενα πιτσιρικα να το πειραζω απο τοτε
στην αρχη εβαλα βοηθιτικες στις ζαντες
τωρα ποια ψαχνω τροπο για να το κανο τελεια νουμοπαγιδα και να χωσω τα καλυτερα ανταλλακτικα
κατι σαν το pimp my ride
για αρχη σκεφτομαι πολυεστερες απο ανατολη και καθρεφτες Μ3
τα νεον ηδη εχουν παρει τη θεση τους στους υαλοκαθαριστηρες
αλλα η μεγαλη καυλα μου ειναι 20αρες ζαντες και δεν ξερω αν χωρανε
σκεφτομαι να του αλλαξω τη μουρη και να βαλω πλεγμα διπλο σε φαση ρολς ροις
ηδη εχω βαλει μπροστα για αεραγωγους στο καπο και κατω πλαγεια
καλα τα φτερα ηδη εχουνε γινει τουμπανα ουτε πρωτεινες να τα ταιζα
σκεφτομαι να βαλω και μπαρες στο εσωτερικο για να ειμαι ασφαλης αν φυγω σε καμια στροφη στα λιμανακια οπου συχναζω
μπουκα πισω διπλη και ηχεια που στριμωχνουν μεχρι και το συνοδηγο
πειτε καμια ιδεα για μετατροπη σε ενα πολλα υποσχομενα ζασταβαυγ:ξεχασα να αναφερω τις μαυρες ζελατινες ωστς τα τζαμια να ειναι φιμε και να φαινομαι πολυ μυστηριος και μαφιοζος με ζασταβα
το αλανι εισαι συ ειτε λαμποργκινι εχεις ειτε ζασταβα ραλλυ
-
αλλα οταν την εκανε πισω στην αλβανια και αφησε τη γιαγια μου εδω στην αθηνα αφησε κ το αμαξι παρατημενο με εμενα πιτσιρικα να το πειραζω απο τοτε
τωρα ποια ψαχνω τροπο για να το κανο τελεια νουμοπαγιδα και να χωσω τα καλυτερα ανταλλακτικα
κατι σαν το pimp my ride
σκεφτομαι να βαλω και μπαρες στο εσωτερικο για να ειμαι ασφαλης αν φυγω σε καμια στροφη στα λιμανακια οπου συχναζω
πειτε καμια ιδεα για μετατροπη σε ενα πολλα υποσχομενα ζασταβαυγ:ξεχασα να αναφερω τις μαυρες ζελατινες ωστς τα τζαμια να ειναι φιμε και να φαινομαι πολυ μυστηριος και μαφιοζος με ζασταβα
-
κατι σαν το pimp my ride
-
-
μη ξεχασεις να βαλεις και το σημα της BMW μπροστα & πισω για να τσιμπανε τα πιπινια.
ΠΡΟΣΕΞΕ, μην βαλεις σημα απο Πορσε, γιατι θα νομιζουν οτι εισαι μικροτσουτσ0υνος...
-
yo yo βουλιαγμενης προχτες σκασανε κλουβες..
-
skye
δωσε καμια συμβουλη στο παιδι βρε! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μη ξεχασεις να βαλεις και το σημα της BMW μπροστα & πισω για να τσιμπανε τα πιπινια.ΠΡΟΣΕΞΕ, μην βαλεις σημα απο Πορσε, γιατι θα νομιζουν οτι εισαι μικροτσουτσ0υνος...
οχι δε θα βαλω σηματα καθαρο τελειως τα χω βγαλει και απο πισω και τα χω στοκαρει
και πινακιδα εχω βγαλει και την εχω βιδωσει κατω αριστερα με φουσκωμα πολυεστερα αναμεσα στα πισω φαναρια -
Καμιά φωτό δεν έχεις; Για να δούμε τι άλλο μένει να κάνουμε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καμιά φωτό δεν έχεις; Για να δούμε τι άλλο μένει να κάνουμε...εχεις και εσυ ζασταβα;
-
Zastava όχι, αλλά έχω ένα 304 και λεώ και εγώ να το κάνω φονέα γιγάντων... για ρίξε ρε καμιά φωτό να πάρω καμιά ιδέα!
-
Eγω παλι λεω να τουρμπισω κανα Niva...
Aν τυχον ειχε βρεθει κανεις σας στο ραλι σπριντ Αμφικλειας το 2004 ξερει τι λεω... -
εγω τι να τουρμπισω;
-
Πάντως φίλε μου ή πολλά λεφτά έχεις ή πλάκα μας κάνεις. Γιατί να χώσεις τόσα χρήματα σε Zastava μάλλον μ@%$#%$ μου φαίνεται. Sorry για το χαρακτηρισμό αλλά δε μου ερχόταν κάτι άλλο. Πάντως καλού κακού ρίξε και μια φωτο να δούμε αν όντως υπάρχει το Zastava και αν αξίζει το κόπο η μετατροπή.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
μη ξεχασεις να βαλεις και το σημα της BMW μπροστα & πισω για να τσιμπανε τα πιπινια.
ΠΡΟΣΕΞΕ, μην βαλεις σημα απο Πορσε, γιατι θα νομιζουν οτι εισαι μικροτσουτσ0υνος...
οχι δε θα βαλω σηματα καθαρο τελειως τα χω βγαλει και απο πισω και τα χω στοκαρει
και πινακιδα εχω βγαλει και την εχω βιδωσει κατω αριστερα με φουσκωμα πολυεστερα αναμεσα στα πισω φαναριαΜοτερ απο Γκραλε, μαζι με την τετρακινηση.
Βαζεις 'αγρια' μπουμπακια, γιατι τα ιταλικα ειναι για πεταμα.
Βαζεις μπεκ απο Cosworth....γιατι τα ιταλικα ειναι για πεταμα....
Αναρτιση Tein με αλατηρια Eibach.
Οι 20αρες δεν υπαρχει περιπτωση να μη χωρανε.
Προτεινω απομιμιση Brabus -οι γνησιες δεν εχουν το ιδιο καρε- εχει ο Ζανιας. απο 19 εως 22 ιντσες.
Απλα δεν θα στρηβεις ολο το τιμονη γιατι θα βρησκει ο τροχος στο παρμπριζ.
Και φιλικη συμβουλη..... οι Μ3 ειναι ξεπερασμενοι.... βαλε κατευθειαν
απο SLR. Εχει ο Τολιας. -
Θυμάστε το σχετικό ανέκδοτο?
Πάει ένας τύπος με Lada 2105 σε έναν μηχανικό και του λέει:
-Λοιπόν φιλαράκι, θέλω να μου βάλεις ένα μοτέρ V12 quad-turbo στο κέντρο, με 4κίνηση από Xsara WRC, φρένα από F16 και εξωτερικά ανακατασκευή και body kit να γίνει το αυτοκίνητο Enzo-replica. Στο αφήνω τώρα, σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμο?
-Χμ... πέρνα σε κανα μισάωρο!
-Τί? Ρε φίλε μαλακίες μου λες?
-Γιατί, εγώ τις άρχισα...? -
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Θυμάστε το σχετικό ανέκδοτο?Πάει ένας τύπος με Lada 2105 σε έναν μηχανικό και του λέει:
-Λοιπόν φιλαράκι, θέλω να μου βάλεις ένα μοτέρ V12 quad-turbo στο κέντρο, με 4κίνηση από Xsara WRC, φρένα από F16 και εξωτερικά ανακατασκευή και body kit να γίνει το αυτοκίνητο Enzo-replica. Στο αφήνω τώρα, σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμο?
-Χμ... πέρνα σε κανα μισάωρο!
-Τί? Ρε φίλε μαλακίες μου λες?
-Γιατί, εγώ τις άρχισα...?Γνωστο αλλα καλο!!
Εσυ παλι αδεια πηρες??θα τα πουμε!! -
υπάρχει μια μετατροπή σε slr τσέκαρέ την είναι μια καλή περίπτωση.
Ετσί θα κερνάς τσάγια ό,τι κινείται..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απλα δεν θα στρηβεις ολο το τιμονη γιατι θα βρησκει ο τροχος στο παρμπριζ.Λεπτομέρειες!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
και πινακιδα εχω βγαλει και την εχω βιδωσει κατω αριστερα με φουσκωμα πολυεστερα αναμεσα στα πισω φαναριαΜοτερ απο Γκραλε, μαζι με την τετρακινηση.
Βαζεις 'αγρια' μπουμπακια, γιατι τα ιταλικα ειναι για πεταμα.
Βαζεις μπεκ απο Cosworth....γιατι τα ιταλικα ειναι για πεταμα....
Αναρτιση Tein με αλατηρια Eibach.
Οι 20αρες δεν υπαρχει περιπτωση να μη χωρανε.
Προτεινω απομιμιση Brabus -οι γνησιες δεν εχουν το ιδιο καρε- εχει ο Ζανιας. απο 19 εως 22 ιντσες.
Απλα δεν θα στρηβεις ολο το τιμονη γιατι θα βρησκει ο τροχος στο παρμπριζ.
Και φιλικη συμβουλη..... οι Μ3 ειναι ξεπερασμενοι.... βαλε κατευθειαν
απο SLR. Εχει ο Τολιας.
ζασταβα που κερναει τσαγια