-
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Interesting links:http://www.3i.com/contacts/biographies/erekariola.html
http://www.kavli.co.uk/wps/wcm/connect/uk
http://www.poustiplasticsurgery.com/aboutDoctor.htm
http://www.mounisadhu.com/
http://www.gamas.com/μη φτανει δε μπορω αλλο
-
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με βοηθήσατε να αποκτήσω τους κοιλιακούς που πάντα ήθελα.
Έλεος, όχι άλλο!
-
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
καταπληκτικαΙδιαιτερα
gamas.com
What you need, when you need itΓιατί αυτός:
??? Φαντάζεσαι να τον στείλουν αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα???
-
Mπείτε στο http://www.dulapes.gr και μετά από το μενού επιλέξτε 'φωτογραφίες'.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Mπείτε στο http://www.dulapes.gr και μετά από το μενού επιλέξτε 'φωτογραφίες'. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Mπείτε στο http://www.dulapes.gr και μετά από το μενού επιλέξτε 'φωτογραφίες'.Παιδια μη τα βαζετε ετσι απλα αυτα, ειμαστε και σε ενα γραφειο, πρεπει να εχεις καλη δικαιολογια αμα δακρυζεις απο τα γελια.
Και μια σελιδα με αμερικανικες χολες προς ολες τισ κατευθυνσεις και ιδιαιτερε εγχωρια (ειναι αποσπασματα απο τα late night shows)
-
μιας κ πιάσαμε τα links (κ δυστυχώς κ πάλι με πρόλαβε ο Μάνος...) δείτε κ αυτό:
http://www.psoli.com μεγάλο 'σχολείο'....
-
μόλις μου έστειλαν κ τον Κώδικα Υποκλοπών
**ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟN **ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ!#MAIN set warnings=false set eyp=sleeping set us_empassy=laughing start lawful_interception do until someone='mas piasane' for i=1 to 14 if mobile_skia(i)=talking then vres_kana_allo_eleythero if not(mobile_skia(i)=talking) then start recording(mobile_skia(i)) check who_is_talking() if flag=1 then stop recording(mobile_skia(i)) end if loop if someone='mas piasane' then stop lawful_interception send_message 'megale mazepse ta kai kan'tin gia hawai. mas piasane!' end if
-
Νικόλα χάλια η σύνταξη του ψευδοκώδικα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νικόλα χάλια η σύνταξη του ψευδοκώδικαγιαυτό πήρε..... 'σύνταξη'..... δεν 'χτύπησε' σωστά το 'mas piasane' ....
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Παιδια μη τα βαζετε ετσι απλα αυτα, ειμαστε και σε ενα γραφειο, πρεπει να εχεις καλη δικαιολογια αμα δακρυζεις απο τα γελια.
AYTO ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ!
-
Τι αξίζετε στην αγορά του ανθρώπινου σώματος; Αναρωτηθήκατε ποτέ; Κάποιοι πάντως έκριναν πως πρόκειται για σημαντικό ερώτημα και μάλιστα προσπάθησαν να βρουν και απάντηση. Η παρακάτω ιστοσελίδα υπολογίζει παράγοντες σωματικούς, συμπεριφορικούς, προσωπικότητα και άλλα προκειμένου να σας δώσει μια ιδέα για την αξία σας σε δολλάρια ως άνθρωπος (εσείς πάλι, μην το δέσετε κόμπο!)
Δείτε το: Ανθρωποι προς πώληση!Μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισε να κάνει μια ιδιόμορφη συλλογή: τα πιο άσχημα σπίτια! Στην ιστοσελίδα τους καλούν τους ανθρώπους της (αμερικανικής) διαδικτυακής κοινότητας να τους αποστείλουν φωτογραφίες άσχημων σπιτιών, προκειμένου να τις δημοσιεύσουν στην ιστοσελίδα τους. Το άσχημο, βέβαια, είναι υποκειμενικό, ωστόσο, το μωβ με το άσπρο δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το σπίτι σας. Η συλλογή τους ως τώρα είναι μικρή. Αξίζει, όμως, μια επίσκεψη γιατί πρόκειται για πραγματικά πρωτότυπη ιδέα...Ποιος ξέρει, αν τους στείλουμε κανένα περίεργο ελληνικό, θα το φιλοξενήσουν;
Δείτε το: τα πιο άσχημα σπίτια
Ανάμεσα στα διάφορα που έχουμε δει τον καιρό αυτό του πολέμου, είναι και μια ιστοσελίδα με πρωτότυπο περιεχόμενο. Ο τίτλος της είναι: ποια είναι η επόμενη χώρα.com. Φυσικά, όλοι καταλάβατε ως προς τί το 'επόμενη'. Όχι, βέβαια, για τους Ολυμπιακούς αγώνες, ούτε για τη διοργάνωση κάποιου φεστιβάλ. Η επόμενη στη λίστα των χωρών 'προς απελευθέρωση'. Όλο κι όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας συνίσταται σε μια ανοιχτή για κάθε επισκέπτη ψηφοφορία. Ο καθένας, δηλαδή, μπορεί να ψηφίσει ποια χώρα νομίζει ή/και θέλει να είναι η επόμενη. Βέβαια, οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας διευκρινίζουν στην αρχική τους σελίδα ότι δεν υποστηρίζουν τη διεξαγωγή πολέμου με πραγματικά όπλα, πραγματικά θύματα και πραγματικό αίμα.
Ψηφίζοντας μια χώρα μπορεί κανείς να προσθέσει και σχόλια ή/και λόγους για τους οποίους ψήφισε τη συγκεκριμένη χώρα.
Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η θέση της δικής μας χώρας, είμαστε ως τώρα στη θέση 30 (από τις 192 χώρες του κόσμου) μαζί με την Ανδόρα και την Ινδία. Ποιες είναι πρώτες και τελευταίες; Μπείτε να δείτε και διαβάστε και τα σχόλια!Σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί να σας χρειαστεί αυτόματος ξύστης γάτας; Ή μήπως ηλεκτρονικός νυχοκόπτης; Ή (αυτό που έκανε σε εμάς μεγαλύτερη εντύπωση) συσκευή για όραση χαμαιλέοντα;! Η τελευταία συσκευή, επιτρέπει στον φέροντα να βλέπει σε δύο κατευθύνσεις ταυτόχρονα! Δείτε την κυρία της φωτογραφίας η οποία διαβάζει ένα βιβλίο και ταυτόχρονα ψήνει κουλουράκια!
Κάποιοι τα σκέφτηκαν, τα κατασκεύασαν και...τα διαθέτουν προς πώληση.
Επισκεφτείτε το να δείτε τι μπορεί να σκεφτεί ο άνθρωπος...
Δείτε το στο διαδίκτυο: Πρωτότυπες συσκευέςΧωρίς να πάτε σε κινέζικο εστιατόριο, εδώ μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα του εικονικού σας μπισκοτακίου! Μάλιστα μπορείτε να στείλετε το μήνυμα που σας έτυχε σε κάποιο φίλο ή...εχθρό σας.
Προσοχή, όμως, όπως το λέει βέβαια και η λέξη: πρόκειται για κακό μπισκότο, άρα και τα μηνύματα είναι τυχερά κατ' ευφημισμόν μόνο. Σ' αυτό οφείλονται και τα αρνητικότατα σχόλια που έχουν σταλεί από επισκέπτες της ιστοσελίδας. Μάλιστα, κάποιος επισκέπτης αποδίδει στους ιδιοκτήτες της σελίδας την αυτοκτονία του παιδιού του!
Σημειώνουμε, λοιπόν, με τη σειρά μας, είναι μια ιστοσελίδα που θα πρέπει να τη δείτε ως αστείο, καθώς 'στόχος' της είναι να σας εμφανίζει τυχαία, αρνητικά, μηνύματα. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική σας τύχη...
Δείτε το στο διαδίκτυο: Online τυχερό μπισκοτάκι -
-
Ένας Έλληνας ένας Τούρκος κι ένας Ινδός βρίσκονται στην ταράτσα ενός κτιρίου που αριθμεί 100 ορόφους. Κάποια στιγμή εκεί που συζητούσαν άρχισαν να διαφωνούν για τις θρησκείες τους, υποστηρίζοντας βέβαια ο καθένας την δικιά του.
Ακούγοντάς τους ένας άθεος, τους προτείνει να πηδήξουν κάτω ένας ένας κι όποιος σωθεί θα πιστεύει προφανώς στον πραγματικό Θεό. Μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς συμφωνούν.
-Πιστεύεις στον Βούδα; Ρωτάει ο άθεος τον Ινδό.
-Βεβαίως! Αποκρίνεται αυτός. Αυτοσυγκεντρώνεται και πηδάει. Πέφτωντας φώναζε : Βούδα Βούδα Βούδα Βούδα.... Ώσπου στον δέκατο όροφο, μια αόρατη δύναμη τον πιάνει και τον αφήνει απαλά πάνω στο έδαφος.
-Κι όμως ο Αλλάχ είναι ο κύριος των πάντων, φωνάζει ο Τούρκος και πηδάει φωνάζοντας, τι άλλο, από: Αλλάχ Αλλάχ Αλλάχ Αλλάχ....
....μέχρι που σκάζει κάτω σαν το καρπούζι.
-Εσύ Έλληνα πιστεύεις στο Θεό σου, ρωτάει ο άθεος.
-Φυσικά! Απαντά ο Έλληνας σκεπτόμενος 'που μπλέξαμε ρε π@ύστη μου'.
Πηδάει λοιπόν κι αρχίζει, Χριστέ μου Παναγιά μου, Χριστέ μου Παναγιά μου, Χριστέ μου Παναγιά μου....
Φτάνοντας στον δέκατο όροφο και βλέποντας πως δεν συμβαίνει τίποτα, συνεχίζει : Βούδα Βούδα Βούδα Βούδα..... -
Έτσι παίζουν μπάλα!
http://fussball.postbank.de/trailer.jsc -
-
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ
Συγκρουστηκαν απεργοσπαστες που απεργουσαν.
Ρεπορτερ του Alpha
Σε τηλεοπτικο παραθυρο:
-Επρεπε να ντρεπεσαι γι' αυτα που λες.
-Ντρεψου εσυ ρε.
Μακης Ψωμιαδης
Εχθες τελεσθηκε στον Μητροπολιτικο ναο, θεια λειτουργια, χοροπηδουντος
του
Αρχιεπισκοπου κ. Χριστοδουλου.Δημοσιογραφος ΕΤ1
Και τωρα ακολουθει η επετειακη εκπομπη Το Πεο! ς του 40 (αντι το επος του
40).Εκφωνητρια ΕΤ1
Κυριες και κυριοι, η ωρα ειναι περιπου 2:33 ακριβως.
Θεοδωρος Δρακακης (Star)
Και 'γω συμφωνω με την αποψη μου.
Παρουσιαστης SEVEN
Με τον νεο στολισμο που βαλαμε, μας βλεπουν ακομα και απο το διαστημα.
Δημαρχος Θεσσαλονικης
Σε Χριστουγεννιατικη επισκεψη παικτων σε τυφλα παιδια:
-Ευχομαι να τα εχει ο Θεος καλα και καποια στιγμη να ερθουν στο γηπεδο να
μας δουν και απο κοντα.Στελιος Γιαννακοπουλος
Και τωρα μαζι μας η πασιγνωστη τραγουδιστρια... Πως ειπαμε οτι σε λενε;
Αννα Μαρια! Λογοθετη (3,2,1)
-Πετουσε το αεροπλανο σε υψος 20000 ποδιων
-Σιγα μην ηταν και χεριων.
Εκφωνητρια του Kiss FM
Σε τηλεφωνικη συνδεση του στουντιο με το νεκροταφειο οπου εθαβαν τον
Γιωργο Μιτσημπονα μετα απο τροχαιο ατυχημα:-Ησουν πολυ μεγαλος παιχτης και θα μας ληψεις. Γεια σου φιλε Γιωργο
(αναφερομενος στον Μιτσημπονα).-Γεια σου φιλε Κωστα.
Γιωργος Νιφλης
Στον ημιτελικο του Euro 2000 μετα το τελος του αγωνα:
-Οι Πορτογαλοι φιλαθλοι εσπασαν και καθισματα τα οποια βεβαια μετρουνται
στα δαχτυλα του ενος χεριου. Καμια πενηνταρια.Αλεκος Θεοφιλοπουλος (NET)
Σχολιαζ! οντας επιθεση με ρουκετα σε λεωφορειο του ΟΣΕ:
-Το συγκεκριμενο λεωφορειο ειχε την ιδιοτυπια να εχει την μηχανη του οχι
στην μεση, αλλα στο κεντρο.Δημοσιογραφος του STAR
Ωραια λοιπον, το αγαπημενο σου νουμερο ειναι το πρασινο
Μανια Ντελου (Ολα η τιποτα)
-Επισκεφθηκες τον Παρθενωνα οταν εισουν στην Ελλαδα;
-Δεν θυμαμαι ολα τα κλαμπ που πηγα
Shaquile O'Neal
Ερωτηση σε παιδακι με φανελα του Ολυμπιακου και κοκκινο κασκολ:
-Εσυ αγορακι μου τι ομαδα εισαι;
Δημητρης Πουλιασης
Σε απευθειας μεταδοση:
-Οχι δεν ειναι τυπογραφικο λαθος, το σκορ ειναι 0-7
Γιωργος Τραπεζανιδης
Ειμαι ανηψιος ενος προπονητη ο οποιος τυχαινει να ειναι και θειος μου
Βαλεριος Λεωνιδης
Εκτοξεύται το Challenger και ενώ βρίσκεται στον αέρα:
'...και τώρα βλέπουμε τον διαστημικό λεωφορείο Challenger να υψώνεται στα
ουράνια σαν τεράστιο μεταλλικό ασημένιο πουλί .......'Μετά από 30-40'' γίνεται η έκρηξη και απομένει μόνο ένα σύνεφο καπνού και
ένας από τους δύο βοηθητικόυς πυραύλους να πετάει ανεξέλεκτος:'... όμως βλέπουμε εδώ ......μια φοβερή έκρηξη ......ελπίζουμε να μην
έπαθε
κανένας τίποτα...'Αλεκος Θεοφιλοπουλος (NET)
-
Μόλις είχα καθήσει στην τουαλέτα, όταν ακούω μία φωνή απ' το διπλανό χώρισμα να μου λέει :
'Γειά σου, τι γίνεται';Δεν συνηθίζω ν' αρχίζω συζήτηση στην τουαλέτα, αλλά δεν ξέρω τι μ' έπιασε κι απάντησα, λίγο σαστισμένος,
'Είμαι πολύ καλά!'Κι ο άλλος λέει:
'Και τι κάνεις;'Μα τι ερώτηση είναι αυτή; Σ' εκείνο το σημείο σκέφτηκα ότι η κατάσταση ήταν λίγο περίεργη, και του απαντάω:
'Ε, ό,τι κι εσύ, ταξιδεύω!'Ενώ προσπαθώ να βγω έξω όσο πιό γρήγορα μπορώ, ακούω κι άλλη ερώτηση:
'Μπορώ να έρθω από κει;'Αυτή η ερώτηση ήταν υπερβολική για μένα, αλλά υπέθεσα ότι θα μπορούσα να τελειώσω ευγενικά τη συζήτηση. Οπότε απαντάω :
'Καλύτερα όχι, έχω δουλειά αυτή τη στιγμή!'Και τότε ακούω τον άλλο να λέει νευρικά:
'Κοίτα, θα πρέπει να σε κλείσω. Είναι ένας ανόητος στη διπλανή τουαλέτα που απαντά συνεχώς στις ερωτήσεις μου!!!'
Ανέκδοτα - #3