-
Ένας άντρας μπαίνει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθεται στο συνηθισμένο του τραπέζι. Ρίχνει μια ματιά γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται σ' ένα κοντινό τραπέζι. Η γυναίκα είναι μόνη της. Ο τύπος φωνάζει το γκαρσόνι και του ζητά να στείλει στη γυναίκα το πιο ακριβό μπουκάλι σαμπάνιας που έχει και σκέφτεται ότι αν η γυναίκα δεχτεί το μπουκάλι, τότε θα δεχτεί και τα περαιτέρω. Το γκαρσόνι πηγαίνει το μπουκάλι στην ωραία κυρία:
- Εκ μέρους του κυρίου, της λέει και τον δείχνει.
Η γυναίκα κοιτάζει ψυχρά τον τύπο, κοιτάζει και το μπουκάλι και τελικά αποφασίζει να στείλει ένα σημείωμα στον κύριο, πάντα μέσω του γκαρσόν. Ο άντρας διαβάζει το σημείωμα, που λέει:
«Για να δεχτώ τη σαμπάνια σας, θα πρέπει να έχετε μια Μερσεντές στο πάρκινγκ σας, ένα εκατομμύριο δολάρια στην Τράπεζα και 20 εκατοστά στο παντελόνι σας».
Αποφασίζει λοιπόν να της απαντήσει και δίνει ένα νέο σημείωμα στο γκαρσόνι, να το πάει στην ωραία γυναίκα. Το σημείωμα λέει:
«Όσον αφορά το αίτημά σας, θα μπορούσα να πουλήσω την Ferrari Modena 360 και την BMW 850 που έχω, για να μου μείνει μόνο η Mercedes 600 SEL στο πάρκινγκ. Επίσης, θα μπορούσα να επενδύσω ή και να ξοδέψω τα 7 από τα 8 εκατομμύρια δολάρια που έχω στο λογαριασμό μου. Αλλά ακόμη και για μια γυναίκα τόσο υπέροχη όσο εσείς, δεν θα έκοβα 5 εκατοστά!
Υ.Γ. Παρακαλώ να μου επιστρέψετε τη σαμπάνια μου.»
-
Διγαμία είναι να έχεις μια / έναν σύζυγο παραπάνω.
Μονογαμία είναι το ίδιο.
Oscar Wilde
-
Η Μαρία, μια γυναίκα 83 ετών, μη μπορώντας πλέον τη μοναξιά μετά το θάνατο του συζύγου της, αποφάσισε να αυτοκτονήσει ώστε να τον ακολουθήσει στο θάνατο.
Αποφασίζοντας ότι έπρεπε να ξεμπερδεύει σύντομα, πήρε το παλιό στρατιωτικό πιστόλι του άνδρα της κι αποφάσισε να το στρέψει στην καρδιά της, αφού αυτή ήταν ήδη πληγωμένη. Μη θέλοντας να αστοχήσει και να χτυπήσει άλλο όργανο - και να γίνει βάρος σε άλλους μένοντας φυτό, τηλεφώνησε στο γιατρό της και τον ρώτησε που ακριβώς βρίσκεται η καρδιά της. 'Ακριβώς κάτω από το αριστερό σας στήθος', της απάντησε ο γιατρός.
Αργότερα το ίδιο βράδυ, η Μαρία εισήχθη στο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο αριστερό γόνατο. -
-
Καποιος ήθελε να πηδήξει μια γκόμενα,που δούλευε στο ίδιο γραφείο
με αυτόν και του άρεσε πάρα πολύ, αλλά αυτή είχε γκόμενο και δεν δεχόταν. Μια μέρα,ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ, άν καθόταν να την πηδήξει. Αυτή αρνήθηκε.Τότε της λέει ότι αν τον άφηνε να την πηδήξει θα ήταν πάρα πολύ σύντομος.Θα πέταγε τα χρήματα στο πάτωμα,αυτή θα έσκυβε και μέχρι να τα πιάσει αυτός θα είχε τελειώσει.
Η γκόμενα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει τον
γκόμενο της.Έτσι τηλεφώνησε στον γκόμενο της και του εξήγησε την περίπτωση.Εκείνος της λέει: ΟΚ ζήτησε 200 Ευρώ και πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το πάτωμα, ώστε ο τύπος να μην προλάβει να κατεβάσει ούτε τα παντελόνια του.
Η γκόμενα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 200 Ευρώ και ο τύπος συμφωνεί.
Μετά από μισή ώρα ο γκόμενος της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της
για να δει τι έγινε. Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί και ρωτάει τι
έγινε...Και αυτή λαχανιασένη του απαντάει:'Τον πούστη,πέταξε στοπάτωμα κέρματα'.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:Για να μην σε πηδήξουν, να εξετάζεις πάντα σε βάθος μια
επαγγελματική πρόταση πριν συμφωνήσεις. -
-
taurus,
Θα το δοκιμάσω! Με 1λεπτα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
taurus,Θα το δοκιμάσω! Με 1λεπτα...
Πρόσεχε μόνο μή σου πετάξουνε στο πάτωμα τα....ρέστα!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
taurus,
το να πληρωνεις με ΜΟΝΟλεπτα και να εχεις και ρεστα ειναι πραγματικα προτοτυπο
-
ο γκόμενός της;
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
taurus,
-
Ο χάντερ προσπαθεί ακόμα να μου την πει, αλλά δεν τα κατφέρνει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο χάντερ προσπαθεί ακόμα να μου την πει, αλλά δεν τα κατφέρνει...καμια φορα μονο ο ΙΚΕ τα καταφερνει, και αυτο με το ζορι
συνηθως ομως καταφευγει σε διαφορους τραμπουκισμος οπως στο τοπικ με το Free Car day
-
Θες να τις ξαναφας ε?
-
Να την πει ο ΙΚΕ σε εμένα;
Πολύ πιθανό, ο χάντερ όμως, ακόμα... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να την πει ο ΙΚΕ σε εμένα;αχ, διαβασα 'να σε την πει'
/ψωνιο Mode on
-
Λάθος! Σουβλάκι ρε...
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
taurus,
Αν πληρώσεις δίνοντας 100 μονόλεπτα,δέν μπορώ να σου δώσω ρέστα τα εννενήνα εννέα;
Η θα μου πείς 'τα ρέστα δικά σου';
-
Kαι μερικα απαιχτα γυναικεια παρκαρισματα
-
Αντε και εις ανωτερα!!!!!
Ανέκδοτα - #3