-
Το να μην κανεις μαθημα ειναι ενας σοβαρος λογος που δεν θα επρεπε να υποτιμάται
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φτηνές τυρόπιτες δεν βλέπω και ανησυχώ.Για να φαίνονται πολλά τα γραψαν έτσι; Το 'συντήρηση του σχολείου', ας πούμε, δεν έφτανε;
Οι τυρόπιτες (για την ακρίβεια οι τιμές του κυλικείου) ήταν σε άλλο χαρτί με αιτήματα, που μου το 'δωσαν αλλά μετά το χρειάζονταν και το πήραν πίσω. Τους είπα ότι πρέπει να έχουν κι ένα χαρτί με τα αιτήματά τους και είπαν να το επεξεργαστούν...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Λοιπόν - ακόμα εν θερμώ: Υποκινούμενα παιδιά, από γονείς και καθηγητές. Και τους καθηγητές τους καταλαβαίνω, και μάθημα δεν γίνεται και πληρώνονται - κάποιος συνφορουμίτης έγραψε ότι στα υπό κατάληψη σχολεία δεν απεργεί κανείς κι έχει δίκαιο!
Αλλά οι γονείς; Δεν στέλνουμε τα παιδιά στο σχολείο το πρωί, αλλά τα ιδιαίτερα το απόγευμα δίνουν και παίρνουν! Δεν κάνω πλάκα, ρε παιδιά, μου το είπε γονιός σήμερα το πρωί! Καλύτερα, λέει, έτσι κι αλλιώς δεν μαθαίνουν τπτ στο σχολείο.
Για τη συμπεριφορά και τα αιτήματα των καταληψιών, .Συμφωνώ στο 1ο, σιγά μη γίνεται η κατάληψη για ένα καλύτερο μέλλον. Όχι στα γυμνάσια-λύκεια και όχι από την πλειοψηφία των μαθητών, τουλάχιστον.
Για το δεύτερο, υπάρχει ευθύνη από γονιούς-καθηγητές-εκπαιδευτικό σύστημα και προκαλεί ένα χάλι που ανακυκλώνεται αενάως...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
... υπάρχει ευθύνη από γονιούς-καθηγητές-εκπαιδευτικό σύστημα και προκαλεί ένα χάλι που ανακυκλώνεται αενάως...Προσωπική μου άποψη, μη εμπεριστατωμένη και δίχως επιχειρήματα:
Οι άνθρωποι μένουν απαίδευτοι για να είναι εύκολο να χαληναγωγηθούν. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... υπάρχει ευθύνη από γονιούς-καθηγητές-εκπαιδευτικό σύστημα και προκαλεί ένα χάλι που ανακυκλώνεται αενάως...
Προσωπική μου άποψη, μη εμπεριστατωμένη και δίχως επιχειρήματα:
Οι άνθρωποι μένουν απαίδευτοι για να είναι εύκολο να χαληναγωγηθούν.Και για να γεμίζουν οι τσέπες κάποιων...
-
Και η δική μου μη εμπεριστατωμένη άποψη:
πρέπει να μαζευτούν 50 γονείς με μια βίτσα και να κάνουν τους πισινούς των 'καταληψιών' μαύρους.
Χαίρετε. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και η δική μου μη εμπεριστατωμένη άποψη:
πρέπει να μαζευτούν 50 γονείς με μια βίτσα και να κάνουν τους πισινούς των 'καταληψιών' μαύρους.
Χαίρετε.Ξέχασέ το! Οι καταληψίες έχουν τους γονείς τους από πίσω, γι' αυτό αν δεν θές να φάς μαζεμένες μηνύσεις ότι 'το χτύπησες', 'το έπιασες από το λαιμό' (απόπειρα ανθρωποκτονίας), 'το έβρισες', 'του προκάλεσες ψυχολογικό πρόβλημα' - όλα αυτά τα άκουσα σήμερα - καλύτερα να τα βρεις με τους γονείς. Ρε είχαν τα κινητά μόνιμα ανοικτά, σου λέω! Μια πιτσιρίκα μου το κράδαινε, η μαμά μου είναι δικηγόρος και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να είσαι στο προαύλιο του σχολείου, και δεν ξέρω και μην έχει δίκαιο και πρέπει να απολογηθώ σε κάνα δικαστήριο τι έκανα στο προαύλιο...
-
Γιατι οχι στο Γκουαντάναμο;
-
1400 ευρω σε νεοδιοριστο δασκαλο ΚΑΘΑΡΑ συν τα επιδοματα,καμια αξιολογηση της δουλειας του,κανενας ελεγχος για την αποδοση του.
και αυτα για εναν δημοσιο υπαλληλο που δεν δουλευει ουτε καν 8ωρο και απολαμβανει τις περισσοτερες διακοπες απο καθε αλλο δημοσιο υπαλληλο
αυτα μονο στην ελλαδα γινονται.
καλο θα ηταν να προσγειωθουν λιγο στην πραγματικοτητα οι δασκαλοι και να μην απαιτουν πραγματα τα οποια δεν τα αξιζουν,γιατι χανουν ετσι την αξιοπρεπεια τους. -
To κουράσαμε...
Δώστε τους 500 ευρώ κι έξω από την πόρτα (και αυτοί και το thread) -
Petros, την άποψή σου θα την ακούσουμε; Με ποιά αιτήματα συμφωνείς, με ποιά διαφωνείς, αν θεωρείς ότι τα οικονομικά αιτήματα είναι εφικτό να ικανοποιηθούν από τη σημερινή Ελληνική οικονομία, αν έχεις ιδέα πόσο θα στοίχιζαν το χρόνο κι από που θα βρισκόντουσαν τα χρήματα.
Ή, αν θέλεις, για το αν είναι ηθικά σωστό η (υποτιθέμενη) αύξηση των δαπανών για την παιδεία να πάει ολόκληρη στις τσέπες των εκπαιδευτικών. -
Ένας κακός μπατσούλης πήγε προχθές και ζήτησε τα ονόματα των απεργών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού.
Η μαλάκω η Δ/ντρια άρχισε να του τα δίνει , μέχρι που πονηρεύτηκε και ρώτησε ποιος ήταν.
Η υπηρεσία του τον άφησε ακάλυπτο . Βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να τον καλύψει αλλά ας πούμε ότι όντως δε γνώριζε τις ενέργειες του κακού μπατσούλη.
Το συνδικαλιστικό του όργανο , η ΠΟΑΣΥ, μέσω του προέδρου της τον χαρακτήρισε σαφώς, ως βλάκα.Αχ, αυτοί οι κακοί μπατσούληδες...
-
Ηλία, την άποψή μου την έχω πει -και ματαπεί- πολλάκις και αναλυτικά.
Στο προκείμενο τώρα, διάλεξε αν θέλεις να μιλήσω από ηθικής πλευράς ή από καθαρά οικονομοτεχνική. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις το συμπέρασμα είναι το ίδιο: 1.400 ευρώ είναι απλώς ένας ικανοποιητικός μισθός για κάποιον μισθωτό (δεν αναφέρομαι καν σε πτυχία, ειδικότητες, ή βαρύτητα και ευθύνη εργασίας) που ζει στην Ελλάδα.
Σχετικά με το ποιος έχει δικαίωμα στο 'κρατικό χρήμα' η άποψή μου είναι ξεκάθαρη. Πρώτα και πάνω από όλα ο μισθωτός (ιδιωτικός ή δημόσιος) για ένα και μόνο απλό και ταυτόχρονα απόλυτο λόγο: ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΥΡΩ (και μάλιστα με την 'ψιλικατζίδικη' νοοτροπία του υπ. Οικονομικών, όχι μόνο τον αποδίδει αλλά τον ΠΡΟ-πληρώνει κι όλας!)
Το πώς θα τα βρει η κυβέρνηση το έχω ξαναπεί. Αν δεν θέλει, πρόβλημά της (ας υποστεί τα δέοντα από τη βάση - ή τέλος πάντων από όσους δεν έχουν εντελώς εξανδραποδιστεί από τα μπουζούκια και τα SUV με 2000 γραμμάτια σε 100 τράπεζες). Αν πάλι δεν μπορεί να τσακιστεί να κατέβει από κει που κάθεται. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ένας κακός μπατσούλης πήγε προχθές και ζήτησε τα ονόματα των απεργών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού.
Η μαλάκω η Δ/ντρια άρχισε να του τα δίνει , μέχρι που πονηρεύτηκε και ρώτησε ποιος ήταν.
Η υπηρεσία του τον άφησε ακάλυπτο . Βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να τον καλύψει αλλά ας πούμε ότι όντως δε γνώριζε τις ενέργειες του κακού μπατσούλη.
Το συνδικαλιστικό του όργανο , η ΠΟΑΣΥ, μέσω του προέδρου της τον χαρακτήρισε σαφώς, ως βλάκα.Αχ, αυτοί οι κακοί μπατσούληδες...
To ακουσα , και προφανως ο τυπος ηταν βλακας διοτι τι νοημα ειχε αυτο που εκανε??
Το υπουργειο ξερει ποιος απεργει ουτος η αλλως απο τι στιγμη που τους κοβει το μισθο, τι νοημα θα ειχε αυτη η ενεργεια??
Κανενας γιδοβοσκος θα ηταν που νομιζε οτι ετσι θα 'ψαρωσει' κανενας....
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Η στρατιά Κλουζώ του Πολύδωρα.
Δεν αξίζει ούτε καν να το κουβεντιάζουμε. Ξεκαθαρά ένας ακόμη διακαναλικός τζερτζελές. -
Μπα, το παρακράτος της Μαριέτας θα ήταν. Δεν έκοψε κανενός να κοιτάξει μήπως παραμόνευε κανένα άρμα πίσω από τους θάμνους;
-
GFON Petros
-
manosk δε συμφωνω οτι ειναι λαμογια , υπαρχουν και μερικοι αλλα δεν ειναι πανω απο 3%(και σε καθε κλαδο υπαρχουν λαμογια),για την ερευνα δε ξερω τιποτα,για το διδακτικο εργο στη δικια μου τη σχολη τα πανε μια χαρα.
ο ελενχος μπορει να χρησιμοποιηθει πολυ ασχημα, αυτους που ελένχουν ποιος θα τους ελενχει ???? θα δημιουργηθει μια ακομα βαθμιδα διαφθορας.
οι ελεκτες της εφοριας πχ ειναι πολυ μεγαλυτερα λαμογια απο τους ιδιους τους επιχειρηματιες.ειμαι υπερ της βασης του 10
-
double
-
Ο Πολυδωρας αποδεικνυει καθημερινα οτι κατι ηξερε ο Καραμανλης που τον ειχε στην μπαντα τοσο καιρο
Τον εκανε υπουργο και αμεσως αναθάρρησε καθε δοσίλογος και περιμενει αναβιωση των κατοχικων ημερων....
Καθηγητές στα σχολεία