Oct 17, 2006, 6:37 PM

Ο χρήστης Kid έγραψε:

Ε, να κουραστείς και λίγο, δε θα πάθεις τίποτα. Χρόνο έχεις άφθονο, φοιτητής είσαι. Πιο κουραστικό είναι για μένα να ξαναγράφω 1000 φορές τα ίδια.

Επαναλαμβάνω: Δεν μπορείς να καταλάβεις κάποιον και μάλιστα να του προσάψεις ότι βαριέται, χωρίς να έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου

Τα προσωπικά τα προσπερνάω γιατί είναι αναληθή, τελευταία φορά που αναφέρομαι σε αυτά.

Το ότι βαριούνται προφανώς το είπα για να τονίσω την υπερβολή των αιτημάτων. Δεν ξέρω αν βαριούνται όντως ή όχι, αλλά τα αιτήματα παραμένουν υπερβολικά στα δικά μου μάτια τουλάχιστον.

Και να κάτσω να διαβάσω 35 σελίδες για 3 post που απαντάνε επί της ουσίας σε αυτό που ρωτάω λυπάμαι αλλά όχι, δεν πρόκειται να το κάνω. Έτσι κι αλλιώς μικρή σημασία έχει η γνώμη μου, είτε για τους μεν, είτε για τους δε.

1ον) Δεν ήταν προσωπικό, το ξανα'πα.

2ον) Εγώ βλέπω ότι διαβάζω. Τώρα εάν εσύ άλλο γράφεις και άλλο εννοείς, δεν έχει να κάνει με μένα

3ον) Μην το κάνεις, δεν έγινε και τίποτα.

4ον) Μικρή σημασία έχουν όλων μας οι γνώμες. Εάν σκεφθείς πόσο % του πληθυσμού είμαστε εμείς που ποστάρουμε εδώ...
Αντίθετα μεγάλη σημασία έχει η νέα έρευνα, της GPO αυτή τη φορά, που δείχνει ότι το 59% πιστεύει ότι η κυβέρνηση έχει κάνει λάθος χειρισμούς στο θέμα της απεργίας.

Κι ένα τελευταίο : Δεν τα έχω μαζί σου Kid, εσύ μια χαρά είσαι, το ξανάγραψα. Απλώς δεν μπορώ να καταλαβω τον καθένα , που δεν έχει δεύτερο βρακί να φορέσει στον κώλο του και ποστάρει τις απόψεις του...Ανδριανόπουλου.

Αυτά