-
Να γιατι ψοφανε για τις νομαρχιες ολοι τους.
Ειναι (παρα) πολλα τα λεφτα Αρη. -
(14:47:57) Sadist: pu borw na vrw pws ftiaxnw ekrhktika ulika apo ka8hmerines usies?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
(14:47:57) Sadist: pu borw na vrw pws ftiaxnw ekrhktika ulika apo ka8hmerines usies?Λάθος τόπικ.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
(14:47:57) Sadist: pu borw na vrw pws ftiaxnw ekrhktika ulika apo ka8hmerines usies?Εχει οδηγίες η Αλ Κάιντα ρε γεμάτο είναι το net
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τελικά σε αυτή την χώρα τα θέλουμε όλα.Να συντηρεί το κράτος 100ντάδες χιλιάδων αργόμισθων δημοσίων υπαλλήλων και να μην πληρώνουμε φόρο.
Να συντηρεί το κράτος εταιρείες-τρύπες όπως η Ολυμπιακή και να πληρώνουμε τους καθηγητές 1800 ευρώ μισθό.
Ας το πάρουμε χαμπάρι...πετρέλαιο υπάρχει στη Σαουδική Αραβία....και όχι σε κάποιο Ελληνικό νομό.
+1
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1400 ΚΑΘΑΡΑ KAI ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1000?
-
ρε σκεφτειτε λιγο τι λετε.... αυτος που δε θα βγαλει ουτε 10 θα κανει το πανεπιστημιο μπουρδελο,οπως εκανε και το λυκειο.
manosk φτυσε τη καραμελα των αχρηστων πανεπιστημιων.και εργαστηρια εχουμε και βιβλια εχουμε και σωστους καθηγητες.και το επιπεδο ειναι πολυ ψηλο.
το θεμα της βασης ειναι ανουσιο,με τη βαση του εχμ...9 αλλαξε τιποτα και δε το καταλαβα?
τα προβληματα τα ξερουμε ολοι....και δε μπορουμε να κανουμε τιποτα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τελικά σε αυτή την χώρα τα θέλουμε όλα.
Να συντηρεί το κράτος 100ντάδες χιλιάδων αργόμισθων δημοσίων υπαλλήλων και να μην πληρώνουμε φόρο.
Να συντηρεί το κράτος εταιρείες-τρύπες όπως η Ολυμπιακή και να πληρώνουμε τους καθηγητές 1800 ευρώ μισθό.
Ας το πάρουμε χαμπάρι...πετρέλαιο υπάρχει στη Σαουδική Αραβία....και όχι σε κάποιο Ελληνικό νομό.
+1
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1400 ΚΑΘΑΡΑ KAI ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1000?
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ 1400 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ 1400 ΕΠΙΣΗΣΑΜΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ
-
petros κουμουνι? κουμουνι? αυτα δε γινονται δυστυχως ή ευτυχως
-
Καλά με το πανεπιστήμιο έχει πολύ γέλιο.
Εγώ είμουνα με τισ δέσμες, να κάτσω να μάθω απ'έξω την Ιστορία δέσμης, μέχρι και το κόμμα, για να πάω στην Κρήτη μία να έχουμε αποχή μία απεργία οι καθηγητές κλπ κλπ, sorry αλλά δεν γεμίζω το κεφάλι μου με μαλακίες, πάω και κάνω ένα άθλημα αντί να πηγαίνω φροντιστήριο, και πάω Αγγλία. Αν νομίζεις ότι είναι πολλά τα λεφτά, κάνεις λάθος!
Το κακό είναι ότι πήγα φροντιστήρια....για να περάσω την τάξη!!!!!!!!!!
Όσο για το αν πρέπει να αναγνωρίζονται τα πανεπηστήμια....αφήστε τα έτσι, οι Έλληνες άλλωστε πάντα ξέραμε πιο καλά απο όλους!
Το ότι έχω πτυχίο για όλη την ΕΕ εκτός από την Ελλάδα μάλλον λέει κάτι....ότι η Ελλάδα προσφέρει τέτοια εκπαίδευση που είνα ιένα σκαλί πάνω από την ΕΕ, οπότε δεν μπορεί να αναγνωρίζει αυτά τα πτυχία, είναι η πλέμπα απο τη μία και η Ελλαδάρα απ΄οτην άλλη. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
petros κουμουνι? κουμουνι? αυτα δε γινονται δυστυχως ή ευτυχωςνομιζα οτι τους κομμουνιστες δεν τους κυνηγουσαν πια
-
Ούτε απ' έξω δεν πέρασα (από την ΚΝΕ). Ούτε καν κνίτισα γκόμενα.
Λογική και ολίγον από 'ρομαντισμό'...
Και αρκετό από τούτο ---> (το ομολογώ) -
ρε πλακα κανω!!!!!!!!!!! αλλωστε δεν εχουν και αδικο σε πολλα
skye δυστυχως τους κυνηγουν ακομα
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ρε πλακα κανω!!!!!!!!!!! αλλωστε δεν εχουν και αδικο σε πολλαskye δυστυχως τους κυνηγουν ακομα
το ΚΚΕ εχει αδικο.. σχεδον σ'ολα κατα την αποψη μου
ποτε δε συμπαθησα ουτε το σταλιν ουτε την σχεση με τη μητερα ρωσια..
το κομμουνιστικο θεωρημα το'χουμε ξανασυζητησει και ακρη δεν βγαλαμε. εμενα μου αρεσει.
αλλα εδω ειμαστε κ οφ τοπικ οποτε.. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
ρε πλακα κανω!!!!!!!!!!! αλλωστε δεν εχουν και αδικο σε πολλαΤο ξέρω βρε συ
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ρε σκεφτειτε λιγο τι λετε.... αυτος που δε θα βγαλει ουτε 10 θα κανει το πανεπιστημιο μπουρδελο,οπως εκανε και το λυκειο.manosk φτυσε τη καραμελα των αχρηστων πανεπιστημιων.και εργαστηρια εχουμε και βιβλια εχουμε και σωστους καθηγητες.και το επιπεδο ειναι πολυ ψηλο.
το θεμα της βασης ειναι ανουσιο,με τη βαση του εχμ...9 αλλαξε τιποτα και δε το καταλαβα?
τα προβληματα τα ξερουμε ολοι....και δε μπορουμε να κανουμε τιποτα
Δεν είπα φυσικά αυτό που γράφεις, αλλά ότι οι περισσότεροι καθηγητές είναι λαμόγια που χρησιμοποιούν τη θέση τους όχι για σοβαρή έρευνα ή για να μεταδίδουν γνώσεις, αλλά για να κερδίζουν χρήματα ή να κάνουν δημόσιες σχέσεις ή και τα δύο.
Έγραψα ότι το επίπεδο θα πέσει πολύ χαμηλά με τέτοια έλλειψη ελέγχου σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Αυτοί που χαρακτηρίζεις τώρα σωστούς και ικανούς βγήκαν από ένα διαφορετικό σύστημα παιδείας, όχι από το σημερινό χάλι.
Πολλά άλλαξαν με το 10 στις πανελλήνιες. Πχ ότι ο 'μαθητής' του 5 δεν θα χρηματοδοτείται για να 'σπουδάσει' και δεν θα τρώει κονδύλια από μαθητές του 15. Ότι αφού δεν τραβάει στα γράμματα, θα πάει να βρει μια άλλου τύπου καριέρα -> πολύ καλύτερο για τον ίδιο και για τα ΑΕΙ.
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ 1400 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ 1400 ΕΠΙΣΗΣΑΜΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ
Τέλεια! Και ποιος θα πληρώσει αυτά τα λεφτά; Οι βιομήχανοι ή κάποιοι άλλοι συνήθεις πληρωτές; Μιλάς ασφαλώς γι' αυτούς που εργάζονται στο δημόσιο, έτσι δεν είναι; Γιατί οι άλλοι θα δουν τέτοιους μισθούς όταν ολοκληρωθεί η σύγκλιση.
-
-
Θελω μια διευκρίνηση:
Αν πατήσω το FART BUTTON (στο μπανεράκι απο πάνω) τι θα γινει ;
Το βλέπω και τρελαίνομαι -
Ξέχασε το σημαντικοτερο:
13. Βαριομαστε να παμε για μαθημα σημερα. Δεν παμε για κανα καφε;; -
-
Λοιπόν - ακόμα εν θερμώ: Υποκινούμενα παιδιά, από γονείς και καθηγητές. Και τους καθηγητές τους καταλαβαίνω, και μάθημα δεν γίνεται και πληρώνονται - κάποιος συνφορουμίτης έγραψε ότι στα υπό κατάληψη σχολεία δεν απεργεί κανείς κι έχει δίκαιο!
Αλλά οι γονείς; Δεν στέλνουμε τα παιδιά στο σχολείο το πρωί, αλλά τα ιδιαίτερα το απόγευμα δίνουν και παίρνουν! Δεν κάνω πλάκα, ρε παιδιά, μου το είπε γονιός σήμερα το πρωί! Καλύτερα, λέει, έτσι κι αλλιώς δεν μαθαίνουν τπτ στο σχολείο.
Για τη συμπεριφορά και τα αιτήματα των καταληψιών, .Κάλεσαν τα ίδια τα παιδιά, οι καταληψίες, ... την αστυνομία για βοήθεια, αφού τρεις γονείς είχαμε μπει στο προαύλιο και προσπαθούσαμε να συζητήσουμε. Μάταια! 5 παιδιά σε κάθε πόρτα, να απειλούν όσα ήθελαν να κάνουν μάθημα. Και οι καθηγητές έξω, 'τι να κάνουμε εμείς; εσείς ν' ανοίξετε τις πόρτες'. Κάποιος έξυπνος πατέρας άκουσε, μπήκε στο κτίριο κι άνοιξε την πόρτα και μαζί ... τους ασκούς του Αιόλου. Αν δεν έφευγε γρήγορα, θα τον είχαν κάνει τούμπανο τα αθώα.
Θα κάνουν μήνυση, λέει, στον πρόεδρο του συλλόγου γονέων, γιατί χθες έσπρωξε ένα μαθητή.
Κοριτσάκια να κλαίνε γιατί καταπατήθηκε το σχολικό άσυλο, παιδιά τη μια στιγμή και την άλλη όχλος. Το άλλο, να διαολοστέλνει το γονιό για πλάκα: 'ά στο διάολο, ρε μαλάκα' - και στο κινητό σε ανοιχτή γραμμή με τα άλλα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης. Λυπηρό μέχρι λυγμών, ποιός φταίει, ρε γμτ; Ποιός μπορεί να κάνει κάτι; Ολοφάνερο είναι ότι οι καταλήψεις γίνονται χωρίς λόγο, εκτός και είναι σοβαρός λόγος η έλλειψη του θεολόγου. Γιατί, λοιπόν; Ποιός παίζει πάλι με τα παιδιά;Α, το ξέχασα (αλλά έγινε και μεγάλη πλάκα): Όμορφη: Είναι ακριβές οι τυρόπιτες. Ηλίας: Αν είναι ακριβές οι τιμές στο κυλικείο, γιατί δεν παίρνεις τυρόπιτα από το φούρνο απέναντι; Ό: Ο φούρνος έχει τετράγωνες κι εγώ τη θέλω στρογγυλή.
Καθηγητές στα σχολεία