-
Πάντως η εκπρόσωπος των καθηγητών (κάποια κα Φατούρου ?) εχθές στα κανάλια μου έκανε την χείριστη εντύπωση.
Πολιτικό παιχνιδι του κερατά είναι η όλη ιστορία..
Μετά τις εκλογές, ως δια μαγείας, το πρόβλημα θα λυθει!!!
Και τα οικονομικά των δασκάλων θα παραμείνουν ως εχουν.
Για να αποδειχθεί ακόμα μια φορά, οτι οι απεργίες δεν γίνονται επι της ουσίας, αλλά για καθαρά πολιτικά κριτήρια που ορίζουν οι λίγοι και ακολουθούν οι πολλοί!
-
Χμμ...
Ενδιαφέροντα όλα αυτά, γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω πως είμαι ο μόνος που είχε αυτή την άποψη...!
-
[quote='ililias'][quote='GFON']· 1.400
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως η εκπρόσωπος των καθηγητών (κάποια κα Φατούρου ?) εχθές στα κανάλια μου έκανε την χείριστη εντύπωση.Για εξήγησε και το γιατί αν θέλεις. Γιατί όταν την ανέφερα την περίπτωσή της σε προηγούμενο μήνυμα, ακολούθησαν άλλα που θα μπορούσε να τα είχε γράψει η ίδια.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
**Μπαμπούρας **Πολυζώης
Έτσι εξηγείται...
-Δεν τον γνωρίζω τον κύριο και δεν θέλω να τον μάθω
Ούτε κι εγώ, με τέτοιο όνομα...
Αξιολόγηση: Όποιος έχει πρόγονο εκπαιδευτικό, ας τον ρωτήσει για τους παλαιούς επιθεωρητές.
Κι ας μας πει τι απάντηση πήρε. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως η εκπρόσωπος των καθηγητών (κάποια κα Φατούρου ?) εχθές στα κανάλια μου έκανε την χείριστη εντύπωση.
Για εξήγησε και το γιατί αν θέλεις. Γιατί όταν την ανέφερα την περίπτωσή της σε προηγούμενο μήνυμα, ακολούθησαν άλλα που θα μπορούσε να τα είχε γράψει η ίδια.
Απαράδεκτη.
Πολιτικές φανφάρες, αδυναμία διαλόγου, εμπρηστική συμπεριφορά, και αξίωση για 'φαγωμα του Υπουργού, όπως φάγαμε τον Αρσένη'! -
Σα δεν ντρεπεστε λέω εγώ.
Ζητάνε 1400 για αν πάρουν 1200 τα οποία ως γνωστών είναι ψίχουλα!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ililias: Τι είπε ο ΚΚ;
Με δικά μου λόγια, ότι είναι τουλάχιστον ανάλγητο να ζητάει κάποιος από την ψωροκώσταινα του σήμερα 1400 ευρά βασικό μισθό νεοδιοριζόμενου.
Και άλλα, που τα ξέρουμε αλλά κάνουμε ότι δεν τα ξέρουμε.ΧΑ! Άλλος ένας πουλημένος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να απαντήσω αναλόγως στους υβριστές παπαγάλους που παρουσιάζουν εαυτούς ως αγγελάκια εξ ουρανού ή θα μου γίνει παρατήρηση;
Περιμένω να μου πει κάποιος.Δεν γίνεται να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν?
Το υβριστικό μέρος στο ποστ του greo διορθώθηκε. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! -
Ψωροκώσταινα και ελλαδίτσα;
Νόμιζα ότι ζούσαμε σε μία ισχυρή Ευρωπαϊκή χώρα.
Ελπίζω η κυβέρνησή μας να αποφασίσει τι από τα δύο ισχύει... -
Και στα δύο φυσικά, αναλόγως του αν ανήκεις σε προνομιούχα κάστα ή όχι. Τόσο απλό.
-
Δεν καταλαβαινω γιατι αναλυουμε τις αποψεις του ΚΚ για την παιδεια.
Ειναι σαν να ρωτας τον Χ.Δάντη για μηχανολογια.
Επιπροσθετως ολοι γνωριζουμε οτι ο ΚΚ ειναι βαμμενος δεξιος και απεχει απο το να χαρακτηριστει έστω ανεξαρτητος παρατηρητης σε καταστασεις εντασεις οπως τωρα στην παιδεια. -
Είναι θέμα δεξιάς ή αριστεράς το θέμα της παιδείας; Μήπως γι' αυτό πάει όλο και χειρότερα;
Ο ΚΚ είναι της αγοράς και ξέρει τι γίνεται έξω. Δεν κάθεται να γράφει στοιχεία από δελτία τύπου βαμμένων συνδικαλιστών και άλλων βολεμένων. -
ililias...μπράβο που βρήκες ...αντοχές. Εμ εγώ στο είπα από χθες βράδυ!
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ενώ το 'Μαριέττα Γιαννάκου - Κουτσίκου', έ;Δεν την άντεξε ούτε ο άντρας της και την ξαπόστειλε:yahoo: και βέβαια είναι γνωστό σε τι σημείο μπορούν να φτάσουν μια γυναίκα οι συσσωρευμένες ορμόνες που απεγνωσμένα ζητούν (φευ) διέξοδο διαφυγής...Ειδικά με αυτή που έχουν μπλέξει (οι ορμόνες) μπορεί από την απελπίσια τους (οι ορμόνες) ...να φύγουν μόνες τους (οι ορμόνες ...ξανά)
Καλά το κατα πόσο και πως προσέχουν τα παιδιά στην ουσία και όχι τυπικά άστο!
Σε τι να απαντήσω φίλε μου; σε κάτι τέτοια;;
Εσύ εάν ήσουν στη θέση μου θα απαντούσες;;Καλό Π-Σ-Κ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι θέμα δεξιάς ή αριστεράς το θέμα της παιδείας; Μήπως γι' αυτό πάει όλο και χειρότερα;
Ο ΚΚ είναι της αγοράς και ξέρει τι γίνεται έξω. Δεν κάθεται να γράφει στοιχεία από δελτία τύπου βαμμένων συνδικαλιστών και άλλων βολεμένων.Είναι υπερβολή για μένα να θεωρείται βολεμένος κάποιος που θα αμείβεται με το πολύ 1400 ευρώ σε ΟΛΗ του την καριέρα, επειδή έχει ασφάλιση και μονιμότητα.
Το ότι στον ιδιωτικό τομέα ξεζουμίζονται οι εργαζόμενοι για 600-700 ευρώ χωρίς ασφάλεια είναι κατάντια και ντροπή και όχι 'βόλεμα' για τους υπόλοιπους...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ililias...μπράβο που βρήκες ...αντοχές. Εμ εγώ στο είπα από χθες βράδυ!Είχες δίκαιο! Έφταιγε η ώρα, ξέρεις, αυτό που λένε για της νύχτας τις δουλειές...
-
1400 σήμερα με συν 3% στο χιλιάρικο του βασικού είναι 1500 σε 3 χρόνια και πάει λέγοντας. Με σημερινά λεφτά είναι πολύ καλά (συμπεριλαμβανομένης της εργασιακής ασφάλειας που είναι ανεκτίμητη), ειδικά όταν υπάρχουν συνταξιούχοι με 400 ευρώ που εκλιπαρούν για 100 ευρώπουλα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
1400 σήμερα με συν 3% στο χιλιάρικο του βασικού είναι 1500 σε 3 χρόνια και πάει λέγοντας. Με σημερινά λεφτά είναι πολύ καλά (συμπεριλαμβανομένης της εργασιακής ασφάλειας που είναι ανεκτίμητη), ειδικά όταν υπάρχουν συνταξιούχοι με 400 ευρώ που εκλιπαρούν για 100 ευρώπουλα.Δεν πάει καθόλου λέγοντας!
Με 25 χρόνια 1400κάτι ευρώ παίρνουν!
Η ασφάλεια είναι ανεκτίμητη, αλλά όποιος την έχει είναι βολεμένος;;;
Είναι ντροπή που δε την έχουν όλοι και πρέπει να γίνουν (κι άλλες) προσπάθειες γι' αυτό!
-
Είναι υπερβολή για μένα να θεωρείται βολεμένος κάποιος που θα αμείβεται με το πολύ 1400 ευρώ σε ΟΛΗ του την καριέρα, επειδή έχει ασφάλιση και μονιμότητα.Αν το δεις πιό σφαιρικά δεν είναι υπερβολή, μια κοινωνία πρέπει να την βλέπουμε ολόκληρη - όχι να κόβουμε κομμάτια! Άλλωστε 1400 + ευρώ οι εκπαιδευτικοί παίρνουν και σήμερα, από μερικά χρόνια υπηρεσίας και μετά.
Edit
Με πρόλαβες! αλλά 1400 ευρώ παίρνουν **πολύ **πριν τα 25 χρόνια.
Άλλωστε, από τους Δασκάλους περιμένουμε να παλέψουν για να ανεβαίνει η κοινωνία, όχι κύρια η πάρτη τους! -
Η ασφάλεια είναι ανεκτίμητη, αλλά όποιος την έχει είναι βολεμένος;;;
Είναι ντροπή που δε την έχουν όλοι και πρέπει να γίνουν (κι άλλες) προσπάθειες γι' αυτό!
Ρε γαμώτο πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς αυτό!!!
Τι σκατομιζέρια είναι αυτή που συνεχίζει να εκδηλώνεται;;;
Καθηγητές στα σχολεία