Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Να προσθέσω οτι εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους δασκάλους και νομίζω οτι πολλοί κανουν πολύ καλά τηνς δουλεια τους.
Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ όμως ειναι οτι πρέπει να τους ανάγουμε σε **προνομιουχα τάξη **, εις βάρος μάλιστα των υπολοίπων.
Κοίτα τωρα να δεις τι γίνεται :
-Σε λίγο θα ιδιωτικοποιηθουν οι συγκοινωνίες, με πρόσχημα -τι άλλο;-τα ελλείματα.
-Το Ταχ.Ταμιευτηριο, που είναι το αποκούμπι του κάθε μικροκαταθέτη θα το ιδιωτικοποιήσουν, διότι κάνει χαλάστρα στις τράπεζες που τις έχουν ασύδοτες.Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία
-Τα ίδια θα γίνουν και με τη ΔΕΗ
-Ήδη στις τράπεζες γίνεται χαμός με τις Σ.Σ. Η Eurobank τους έχει στριμώξει με 10ωρα.
Φυσικό είναι να αντιδράσουν οι άνθρωποι. Το αφύσικο είναι ότι θα φάνε τόνους λάσπη από τα φερέφωνα. Το 'μοτό' είναι το ίδιο 'δε μπορεί μια κοινωνική ομάδα εις βαρος του κοινωνικού συνόλου...'
Τα ίδια λένε πολλά χρόνια τώρα.
Τωρα με τους δασκάλους , τους έπιασε ο πόνος για τα παιδιά.
Τωρα τα σκέφθηκαν τα παιδιά. Οτι τα έχουν ξεσκίσει με τα Νέα Αναλυτικά Προγράμμα και δεν μπορούν σαν παιδάκια να κλωτσήσουν μια μπάλα να ξεχαρμανιάσουν,δεν τους απασχολεί.
Το ότι σε 10 χρόνια θα είναι ψυχικά άρρωστα και κοινωνικά ευνουχισμένα , επίσης δεν τους απασχολεί.
Στο ξαναλέω : Μην τσιμπάς