-
α btw, καπου ηταν ενα τοπικ για μπατσους, το ειδε κανεις?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α btw, καπου ηταν ενα τοπικ για μπατσους, το ειδε κανεις?ναι ναι εχεις δικαιο το παρατραβηξαμε λιγακι.
αυριο παλι. -
σχετικα με την μ.βρετανια:
το κοστος σπουδων στην Αγγλια για Αγγλους και ΕΕ ειναι μεχρι 3000 λιρες το χρονο σε ολα τα κρατικα ιδρυματα για προπτυχιακο επιπεδο.
το κοστος σπουδων στα κρατικα ιδρυματα της Σκωτιας ειναι 1700 λιρες το χρονο. και σε αυτα της ουαλιας ειναι 1200 λιρες το χρονο.
οι περισσοτεροι φοιτητες παιρνουν καποια οικονομικη βοηθεια.
στη σκωτια, σε καποια πανεπιστημια, δεν πληρωνεις διδακτρα αν εισαι σκωτσεζος ή ΕΕ και μπορει να πληρωσεις περιπου 2000 λιρες κατα την αποφοιτητση.
σε ολα τα πανεπιστημια μπορεις να παρεις δανειο και για τις σπουδες και για τα εξοδα -εστια κλπ (αν δεν σου φτανουν τα λεφτα και η οικονομικη βοηθεια) το οποιο ξεπληρωνεις οταν τελειωσεις τις σπουδες και κερδιζεις περισσοτερα απο 16 χιλιαδες λιρες το χρονο.ιδιωτικα πανεπιστημια υπαρχουν στη μ.βρετανια, αλλα γενικα τα περισσοτερα πανεπιστημια ειναι δημοσια. τα ιδιωτικα εκτος απο ενα (μπακινχαμ νομιζω, δεν θυμαμαι) δεν θεωρουνται και πολυ καλα....
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
πιο κομμα στην ελλαδα αντιπροσωπευει αυτο το φασιστικο συστημα το οποιο καταλυθηκε απο τους ιδιους τους πολιτες του;
Ανέφερες αρκετά σωστά πράγματα - τα οποία είναι κουραστικό να επαναλάβω κι εγώ - αλλά το ΚΚΕ ούτε ΄΄ακροαριστερό΄΄ (αδόκιμος όρος) είναι, ούτε φυσικά φασιστικό ή κάτι τέτοιο, ούτε αντιπροσωπεία κανενός (καλώς ή κακώς). Για να μην μπερδεύεσαι δεν έχω ψηφίσει το ΚΚΕ σε καμία εκλογική αναμέτρηση και με την πολιτική που ακολουθεί δεν βλέπω να το ψηφίζω σύντομα, αλλά αυτό φυσικά δε μας ενδιαφέρει.
Τώρα αν μου πεις ότι ο Κολοζώφ θυμίζει καγκεμπίτη που βγήκε από το ΄΄Το Αστείο΄΄ και ότι κάποια στελέχη του έχουν μείνει 50 χρόνια πίσω δεν θα διαφωνήσω, αλλά αυτό δεν κάνει το ΚΚΕ ΄΄αυτό΄΄ που είπες. Όπως φυσικά δεν είναι η ΝΔ φασιστικό κόμμα.Ο kacey έχει δίκιο. 2 μέρες μιλάμε για σπουδές στη Βρετανία και για το ΚΚΕ.
Τα αιτήματα-προτάσεις των συνδικαλιστών αστυνομικών τα είδε κανείς; Θα τολμήσουν οι κυβερνήσεις που κόπτονται για την δημόσια τάξη να τα υιοθετήσουν;
Δεν έχω το link τώρα, γμτ. -
Sorry που βγαίνω από το θέμα αλλά έχω να κάνω μια ερώτηση. Έχετε προσέξει ποτέ πως σηκώνει η τροχαία τα αυτοκίνητα που θέλει να μετακινήσει με τον γερανό? Πιάνει με μια δαγκάνα το μπροστινό σύστημα, σηκώνει το μισό αυτοκίνητο και το μετακινεί τσουλώντας το. Έλα όμως που στο σύνολο σχεδόν των αυτοκινήτων το χειρόφρενο πιάνει πίσω. Μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει το αυτοκίνητο, τα πίσω λάστιχα θα έχουν τετραγωνίσει. Δεν θα έπρεπε να βάζουν κανονικά κάποια πλαίσια με ροδάκια έστω στις πίσω ρόδες. Είπαμε ευκολία ευκολία αλλά όχι και έτσι.
-
ΚΑΝΟΝΙΚΑ μπαινουν πλαισιακια με ροδακια. Αμα δεις καραγκιοζακια να μεταφερουν αυτοκινητο με τα λαστιχα να σερνονται, φωτογραφια/βιντεο με το κινητο και χριστοπαναγιες αμεσως.
-
Αμα δω? Πάρκαρε το αυτοκίνητο σου έξω από γήπεδο που είναι να διέξαχθεί αγώνας ποδοσφαίρου και θα δεις πως είναι να πηγαίνει το αυτοκίνητο σου με χειρόφρενα για πολλά μέτρα. Πάρα πολλά μέτρα
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Το 2000 που πηγα εγω (και το 1999 σιγουρα αφου τοτε αρχισα να το ψαχνω και να κανω αιτησεις), ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΕΙΤΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ειχαν διδακτρα ΕΠΙΠΛΕΟΝ εξοδων διαμονης σε halls κλπ κλπ.
Αυτο ξεκίνησε το 1998 (και για τους Βρετανούς φυσικά). Εμένα ας πούμε που είχα πάει το 97 δεν με έπιανε.
δ) τα διδακτρα αυτα για 'home student' δηλαδη υπηκοο UK/EU εφταναν μεχρι ενα maximum 950 λιρες το 2000 αναλογα με την οικονομικη σου κατασταση, και αυξανονταν κατα 25 περιπου καθε χρονο. Δηλαδη το 2005 πληρωνα 1050 λιρες ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ε) το 2005 αλλαξε η νομοθεσια και απελευθερωθηκαν τα διδακτρα. Τωρα το στανταρ **μινιμουμ **ειναι ~3000λιρες ακομα και για προπτυχιακες σπουδες και home students.
Τα δε καλα πανεπιστημια χρεωνουν πολλα περισσοτερα. Οπως σε καθε τομεα, το τι θα χρεωσεις ειναι θεμα ανταγωνισμου, θεμα του τι προσφερεις εναντι, κλπ κλπ.
EDIT:** Αυτο που γραφει ο Kid δεν ειναι ακριβως ετσι. Το 2005 με εντολη του κρατους = νεα νομοθεσια, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ τα διδακτρα τα οποια μεχρι τοτε ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ **.
Να προσθέσω μόνο πως ήταν το 2003 (που έφευγα) όταν τα 20 μεγαλύτερα πανεπιστήμια αποφάσισαν να επιβάλλουν μεγαλύτερα ποσά για δίδακτρα, πράγμα που φαντάζομαι ότι ακολούθησαν και τα υπόλοιπα.
Το 99% των ιδρυμάτων είναι δημόσια.
αριστερες πεποιθησεις και πιστευω με δεξιο τροπο ζωης?
by the way τα πανεπιστημια στην Αγγλια ακομα και αυτα που εμφανιζονται ως κρατικα δεν ειναι κρατικα στο 100%
αποτελουν ena hybrid οργανισμομεγαλο θεμα ανοιξαμε με τα πανεπιστημια και παει μακρια η βαλιτσα...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αριστερες πεποιθησεις και πιστευω με δεξιο τροπο ζωης?
Έλα ρε...για κάνε μου μια υπόδειξη πως να ζήσω...
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Έλα ρε...για κάνε μου μια υπόδειξη πως να ζήσω...Μα κι εσυ.... επρεπε να πας στη Σιβηρια με τα συντροφια, να σπας κοτρωνες, που μου ηθελες και μορφωση
-
Έτσι, έτσι. Από μέσα θα σπάσουμε το κατεστημένο. Μέσα από τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, μέσα από τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, μέσα από τα premium αυτοκίνητα, μέσα από τις μεζονέτες της Βουλιαγμένης.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έτσι, έτσι. Από μέσα θα σπάσουμε το κατεστημένο. Μέσα από τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, μέσα από τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, μέσα από τα premium αυτοκίνητα, μέσα από τις μεζονέτες της Βουλιαγμένης.+100...000
πες τα ρε μανο!!!!!!
να συμπληρωσω εγω με μεταξωτα βρακια
με διακοπες στην μυκονο
με την τελευταια ΕΠΩΝΥΜΗ λεξη της μοδας
με ιστιοπλοικο jet ski κλπρε καταλαβετε το δεν λετε σε εμας ψεμματα...στους εαυτους σας λετε....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ ΒΡΑΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ (ετσι asimov?)
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ (ετσι asimov?)Ετσι. Ειναι που μας αποστομωσες με τα επιχειρήματά σου τοσες σελιδες τωρα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ (ετσι asimov?)
Ετσι. Ειναι που μας αποστομωσες με τα επιχειρήματά σου τοσες σελιδες τωρα
απο οτι φαινεται εκτος ολων των αλλων προβληματων και κομπλεξ που κουβαλας δεν ξερεις να διαβαζεις...
δεν πειραζει θα αφιερωσω λιγο χρονο σε εναν συνανθρωπο που χαρακτηριζεται απο καποιες ιδιαιτεροτητες μπας και με την επαναληψιμοτητα του μεινει κατι....
**9/5 **
Πιανει η αστυνομια το τσογλανι (που να μην δει ποτε χαρα στην ζωη του αυτος και ολο του το σοι) στα επεισοδια με τον αγνωστο στρατιωτη...του απαγγελονται κατηγοριες για κακουργημα και μετα απο παρεμβαση καποιων πουστηδων δημοσιογραφων και κατι τελειωμενων πολιτικαντηδων οι οποιοι εισβαλουν στην ΓΑΔΑ με το ετσι 8ελω επειδη απο πισω τους εχουν ενα κομμα αφηνουν το τσογλανι ελευθερο....
1,5 μηνα μετα το ιδιο τσογλανι συλλαμβανεται στην θεσσαλονικη για πυρποληση οχηματος και βανδαλισμο....
οι ιδιοι τελειωμενοι δημοσιογραφοι και τσογλαναρεοι πολιτικαντηδες αυτη την φορα την καταπιαν την ειδηση και την εβαλαν στον πατο τους, γιατι????9/5
οχι ειπαμε απαγορευονται οι ψευτες...τι να μας πει η ελευθεροτυπια που υποστηριζε και υποκινουσε τα επεισοδια
με τις δηλώσεις και τα αρθρα της....να μην ξεχναμε βεβαια και το πολιτικο παρελ8ον της ακομα και στα κτυπηματα με 8υματα της 17νοεμβρηειπαμε απαγορευονται οι πσευτες οι κλεφτες και οι υποκινουμενοι απο οικονομικα συμφεροντα
ααα απαγορευονται και τα καμματοσκυλαφοιτητες...αλλο ο πολιτευομενος φοιτητης και αλλο το κομματοσκυλο ειτε ειναι πρασινο ειτε γαλαζιο ειτε ροζ ειτε πουα με βουλες....
8ελω πολυ να δω οταν ενα απο αυτα τα καλοπαιδα σου σπασουν μια μερα κατι ΔΙΚΟ ΣΟΥ απο λα8ος γιατι δεν σε αναγνωρισαν...τι 8α πεις μετα...
10/5
εγω προσεχω.....εσυ ομως να προσεξεις διπλα μην τυχον γλυστρησεις και πεφτοντας σου φυγει καμια πετρα η κανα μπουκαλι...
ΑΡΕ ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ...
λυστε μου και μια απορια
πως γινεται ΠΑΝΤΑ κοντα στα επισοδεια να γινετε και καποιο παρτυ και ΠΑΝΤΑ οποιον πουστη φλωρο πιανουνε να ηταν στο παρτυ?
ρε σκατοφλωρακια αν ειχατε αρχιδια αναμεσα στα ποδια σας δεν 8α φοραγατε κουκουλες ουτε 8α κρυβοσασταν στην ποδια του κα8ε μαλακα πρυτανη που σας προστατευει εμμεσα για να προστατευσει την 8εση του....
10/5
διαφορες δεν εχουν...εξαλλου το εχουν παραεχ8ει ημοσια οτι χουλιγκαν και αναρχικοι αντιεξουσιαστες ειναι το ιδιο πραγμαμπορω ομως να σου βρω μια τεραστια ομοιοτητα
αυτοι τα κοματοσκυλαφοιτητες που βγαουν πανεπιστημιο με τις απαντησεις 8εματων που τους παρεχουν οι πρασινοι - κοκκινοι - μπλε δεν φορανε παντελονια10/5
η ξυλινη γλωσσα συμβαδιζει με τα σαπια πιστευω σαςεπιχειρηματολογια η οποια στηριζεται στα λογια και στον αερα
παλι καλα που εχουν κυκλοφορησει τοσα και τοσα ξυλινα βιβλια και μπορεσατε και αποστι8ισατε καποια πραγματα
παλι καλα που υπαρχουν για καποιους και τα πανεπιστημια για να επαναλαμβανουν και να ακουν αυτα που διαβασαν
εγω ε8εσα ερωτηματα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και παραδειγματα ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ και εσυ απαντας με αερολογιες οπως κανουν τοσα χρονια αλλωστε οι εκπροσωποι σας...
οταν 8α μπορεσεις να απαντησεις 1ον στα ερωτηματα μου και δευτερον στα παραδειγματα μου τοτε 8α σου ξαναδωσω σημασια....
μεχρι τοτε τσιμπα ενα ακυρο και μια αδιαφορια απο δω και περα
10/5
λυστε μου και μια αποριαπως γινεται ΠΑΝΤΑ κοντα στα επισοδεια να γινετε και καποιο παρτυ και ΠΑΝΤΑ οποιον πουστη φλωρο πιανουνε να ηταν στο παρτυ?
το ιδιο στην πανεπιστημιουπολη στα ανω ιλλισια
το ιδιο στην πολυτεχνιουπολη στου ζωγραφου
το ιδιο στο πολυτεχνιο
το ιδιο στην παντειο
το ιδιο στην φιλοσοφικη σχολη θεσσαλονικης
το ιδιο στην πολυτεχνικη σχολη θεσσαλονικης
το ιδιο στο πανεπιστημιο κρητηςαληθεια ρε παιδεια στις υπολοιπες πολεις δεν γινονται παρτυ?
στο παεπιστημιο αιγαιου πχ
στο μεσσολογγι
στην αλεξανδρουπολη
κλπ
κλπ
κλπ10/5
αλλη μια απορια τι ποινη επιβαλει ο νομος για εξυβριση του βουλευτικου σωματος?γιατι δεν τιμωρηθηκε κανεις?
γιατι τα ιδια ατομα ηταν μαρτυρες υπερασπισης?
γιατι τα ιδια ατομα ολος τυχαιος παραπονουνται για οικονομικα προβληματα αλλα παρακινουν τον κοσμο σε απεργια κατα την οποια υποτειθεται οτι δεν καταβαλετε μισθος?
γιατι τα ιδια ατομα μολις αντιληφ8ουν τηλεοπτικη καμερα ξεπερνανε σε θεατρινισμο και την μαρικα κοτοπουλη?
γιατι τα ιδια ατομα δεν πραγματοποιοπυν την διαηλωση τους σε ενα περιφραγμενο χωρο ωστε να μην παρισφρυουν οι και καλα ασχετοι με αυτους?
γιατι τα ιδια ατομα δεν καταδικαζουν τα επεισοδια?
γιατι δεχονται ατομα με κουκουλες και κρανη στην διαδηλωση τους μεσα στο μπλοκ τους
γιατι?
γιατι απλα δεν εχουν ΖΩΗ...........10/5
εχεις δικιο παντα μα παντα οι αστυνομικοι ειναι λαθοςΠΑΝΤΑ ομως Ε!!!!
ειδικα για 3 συγκεκριμενες εφημεριδες
και παντα οι αστυνομια εδω και 30 χρονια πιανει τα λαθος ατομα
ΠΑΝΤΑ ομως Ε!!!!
γιατι οι συγκεκριμενες εφημεριδες δεν βαουν την φωτογραφια αυτου που συνεληφ8ει τοτε με αυτη του ατομου που ασπαγε το αυτοκινητο?
aaaa by the way αυτος που εσπαγε την μερκ δεν φοραγε παραλαγη ουτε ηταν ψηλος και αδυνατος
10/5
Farmakopoios έγραψε:
MAD-MAX-13 έγραψε:
αλλη μια απορια τι ποινη επιβαλει ο νομος για εξυβριση του βουλευτικου σωματος?
-Δεν ξερω να σου πω
γιατι δεν τιμωρηθηκε κανεις?
-Γιατι αυτοι που πιανουν δεν εχουν κανει τιποτα..Ας πιασουν και καποιον που οντως εκανε κατι..Αλλα μαλλον αυτο δεν τους συμφερει..
ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝΕ?γιατι τα ιδια ατομα ηταν μαρτυρες υπερασπισης?
-Εσυ πες μου γιατι στο ακροατηριο ηταν μονο ασφαλητες...
ΗΣΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΗΗ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗγιατι τα ιδια ατομα ολος τυχαιος παραπονουνται για οικονομικα προβληματα αλλα παρακινουν τον κοσμο σε απεργια κατα την οποια υποτειθεται οτι δεν καταβαλετε μισθος?
-Γιατι αν αυτα τα ατομα δεν κανανε απεργια εσυ θα δουλευες 15 ωρες την μερα και θα επερνες 1 φετα ψωμι κι αν.
ΤΟ ΠΟΣΟ 8Α ΔΟΥΛΕΥΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ?
ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΥΛΕΥΟΥΝ 15 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ?γιατι τα ιδια ατομα μολις αντιληφ8ουν τηλεοπτικη καμερα ξεπερνανε σε θεατρινισμο και την μαρικα κοτοπουλη?
-Τι εννοεις?
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΩΡΙΕΤΑΙ ΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΣΦΑΔΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ....γιατι τα ιδια ατομα δεν πραγματοποιοπυν την διαηλωση τους σε ενα περιφραγμενο χωρο ωστε να μην παρισφρυουν οι και καλα ασχετοι με αυτους?
-Να πουμε στον δημο να περιφραξει την μιση Θεσσαλονικη να την κανει σαν κοτετσι και μετα αν πεσει κανα δακρυγονο να μην εχουμε να φυγουμε!καλο μου ακουγεται...
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΡΕΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΣΥΧΗ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ...ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ?
Α ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....
γιατι τα ιδια ατομα δεν καταδικαζουν τα επεισοδια?
-Δες ποσες ανακοινωσεις εχουν βγει για οτι γινεται..Κανενας δεν ειναι υπερ τους..
ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ...γιατι δεχονται ατομα με κουκουλες και κρανη στην διαδηλωση τους μεσα στο μπλοκ τους
-Καταρχην εχουν ξεχωριστο μπλοκ συνηθως και αν η αστυνομια ειχε την στοιχειωδη ικανοτητα και την στοιχειωδη θεληση να τους πιασει θα τους επιανε πολυ πριν φτασουν στο πανεπιστημιο.
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΠΛΟΚ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΗΜΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΥΣΗΧΟ ΔΙΑΗΛΩΤΗ Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ Η ΜΑΛΛΙΝΗ ΜΑΣΚΑ?
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 3.5 -4 ΠΟΝΤΟΥΣ ?γιατι?
γιατι απλα δεν εχουν ΖΩΗ...........
-Σε αυτο δεν απαντω..
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΩ....10/5
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΝΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ...ΤΟΤΕ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ....
ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ SITE
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...
Προβοκάτορες και εμπρηστές είναι η κυβέρνηση και αυτοί που την στηρίζουν στην αδιέξοδη πολιτική της. Η βεβήλωση του άγνωστου στρατιώτη έγινε από τα ηρωικά ΜΑΤ που έκαναν έφοδο με χημικά αέρια και φωτοβολίδες, με ρόπαλα και κλωτσιές σε μπλοκ διαδηλωτών. Αλήθεια ποιους έπιασε ο πόνος για τον άγνωστο στρατιώτη; Τους γνωστούς και μη εξαιρετέους πολιτικούς απόγονους των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων; Τα φασισταριά και τους μπάτσους; Τους γνωστούς απαλλαγέντες και απόντες από κάθε ταξικό, κοινωνικό, ακόμα και εθνικό αγώνα;
11/5
NA MAΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 10ΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ) ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΜΗΚΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ?ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΥΤΗ?
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ?
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ? ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ? ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ....ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ....
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΈΙΤΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΑΦΗΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙς ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΣΤΗΚΕΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...
εσυ αληθεια τι εχεις προσφερει στην σηζητηση εκτος απο ενα ειρωνικο 'Μα κι εσυ.... επρεπε να πας στη Σιβηρια με τα συντροφια, να σπας κοτρωνες, που μου ηθελες και μορφωση '?
-
Οι χαρακτηρισμοι επιστρεφονται αυτουσιοι.
Σε συζητηση με ανθρωπακια σαν εσενα δεν εχω τιποτα να προσφερω. -
Α ρε MAD... ...Ωραίος. Στα περισσότερα συμφωνώ κι εγώ μαζί σου..
Μια απορία μόνο.
Αφού, αποδεδειγμένα, μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να τις υποστηρίξουμε, η επίθεση προς τον συνομιλητή μας (κουμούνι ό ένας, φλώρος ο άλλος) σε τι βιηθάει?
Τσακωθείτε αλλά μην μαλώνετε ρεεε!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι χαρακτηρισμοι επιστρεφονται αυτουσιοι.
Σε συζητηση με ανθρωπακια σαν εσενα δεν εχω τιποτα να προσφερω.γιατι προσφερες τιποτα εδω και τοσες μερες στην συγκεκριμενη συζητηση?
οσο για τον χαρακτηρισμο ανθρωπακια....καλυτερα ανρωπακι παρα υπανθρωπος
σχετικα με το οι χαρακτηρισμοι επιστρεφονται αυτουσιοι...για να μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο 8α πρεπει πρωτα απο ολα να ξερεις τι σημαινουν και δευτερον οι χαρακτηρισμοι απευθυνονται σε εκεινα τα ατομα που πρατουν αναλογα...οποτε εξορισμου δεν μπορουν να επιστραφουν οι χαρακτηρισμοι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α ρε MAD... ...Ωραίος. Στα περισσότερα συμφωνώ κι εγώ μαζί σου..Μια απορία μόνο.
Αφού, αποδεδειγμένα, μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να τις υποστηρίξουμε, η επίθεση προς τον συνομιλητή μας (κουμούνι ό ένας, φλώρος ο άλλος) σε τι βιηθάει?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α ρε MAD... ...Ωραίος. Στα περισσότερα συμφωνώ κι εγώ μαζί σου..Μια απορία μόνο.
οκ ΚΟΥΚ
υπαρχει η αμεση επιθεση (πχ ο τροπος που γραφω εγω) και η εμμεση επιθεση (πχ οι 3-4 χρηστες που εχουν αντιθετη αποψη με καμια 20 αρια ατομα που συμετεχουν στην συζητηση)
το αποτελεσμα ειναι το ιδιο η προσεγγιση μονο διαφερει (προσωπικη επιθεση)παντος οι οροι κουμουνι και φλωρος δεν νομιζω οτι εχουν κατι το μεμπτο...το κουμουνι προερχεται απο τον κουμουνισμο και ααρα ο υποστηρικτης του ονομαζεται κουμουνιστης...σχετικα με το φλωρος, ο χαρακτηρισμος προερχεται απο τον τροπο δρασης....και την φιλοσοφια τους
-
Κ. Κόυκ, το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι ανήκουν σε περιούσια κάστα, σε μια αλάνθαστη ελίτ διανόησης και κοινωνικού προβληματισμού. Επομένως στους άλλους, τους 'ανόητους/βολεμένους/αντιδραστικούς' φέρονται υποτιμητικά σίγουροι για την ορθοδοξία τους. Με τέτοια στάση, ποιος μπορεί να κάνει κανονική συζήτηση σεβόμενος τον απέναντι;
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]