-
Ζώο ο μπάτσος (φορούσε το κοντομάνικο που γράφει police πίσω, είχε τις μπότες που φοράνε οι Ζητάδες και είχε περάσει στη μηχανή του τη σειρήνα της αστυνομίας) που με το μεγάλο του on-off, χωρίς πινακίδες εννοείται, κόρναρε συνεχώς με την 'ψαρωτική' του κόρνα σε πηγμένη κάθετο της Κηφισίας με φανάρι, για να τσακιστούν να κάνουν άκρη τα ΙΧ, να περάσει τον δεινόσαυρο τσίμα-τσίμα.
Εννοείται οτι ήταν ξεκράνωτος και εννοείται οτι αφού έφτασε στο φανάρι, έστριψε δεξιά στην Κηφισίας με κόκκινο.Από νταλίκα να το βρεις σκατόβλαχε!
-
Πολύ απλά τον γράφεις και δεν κουνιέσαι καθόλου.
-
Δεν ήμουν με το ΙΧ, ήμουν πιο πίσω με τη μηχανή. Αλλιώς θα έπαιρνε τα @@ μου.
Τυχερός ήταν που οι άλλοι ΙΧήδες εκεί ήταν κότες, ακούγανε τη σειρήνα και τρέχανε...
-
Εγινε κι αυτο. Ενα μεγαλο μπραβο στο τμημα τροχαιας Αγιου Νικολαου αν αληθευει - που μαλλον αληθευει - το πιο κατω περιστατικο
Σταματησαν γερμανο υπηκοο στην εθνικη. Δεν φορουσε ζωνη, του εκοψαν την κληση και αφου τον εβαλαν να υπογραψει, του πηραν την κληση, συμπληρωσαν το ποσό - 360 ευρω - και του την ξαναεδωσαν.
-
Γιατί; Για έκπληξη;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγινε κι αυτο. Ενα μεγαλο μπραβο στο τμημα τροχαιας Αγιου Νικολαου αν αληθευει - που μαλλον αληθευει - το πιο κατω περιστατικοΣταματησαν γερμανο υπηκοο στην εθνικη. Δεν φορουσε ζωνη, του εκοψαν την κληση και αφου τον εβαλαν να υπογραψει, του πηραν την κληση, συμπληρωσαν το ποσό - 360 ευρω - και του την ξαναεδωσαν.
-
Όντως - γιατί να συμπληρωθεί μετά το ποσο;
-
Kinder εκπληξη!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί; Για έκπληξη;Mετά του είπανε 'έτσι σας πετσοκόβαμε και στην κατοχή'
-
Προφανως, αφου τον 'εδεσε' πρωτα με την υπογραφη, εβαλε και ενα ποσό που του κατεβηκε στο κεφαλι για να εχει να το λεει για την καμπανιά που εριξε.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Προφανως, αφου τον 'εδεσε' πρωτα με την υπογραφη, εβαλε και ενα ποσό που του κατεβηκε στο κεφαλι για να εχει να το λεει για την καμπανιά που εριξε.Mαλάκας ολκής δηλαδή. Μπάτσος!
-
Κηφισίας το μεσημέρι. Ακολουθώ με τη μηχανή 2 Ζητάδες. Παρεπιπτόντως στο μυαλό μου (δεν ξέρω γιατί) μου έχει μείνει οτι είναι από τους πιο 'εντάξει' του σώματος.
Παρατηρώ οτι στον ένα δεν ανάβει το στοπ. Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτό, ακόμα περισσότερο στη μηχανή, καθώς και θα σε φάει κάποιος λάχανο και θα σε πληρώνει χωρίς να φταίει.
Λέω 'μπορεί να κάηκε τώρα και να μην το πήρε χαμπάρι, δε βλάπτει να τον ειδοποιήσω'. Το έχω ξανακάνει εξάλλου.
Σε ένα φανάρι, κάθομαι δίπλα του, του κάνω νόημα και του λέω 'σας έχει καεί το στοπ'
Η απάντηση: 'Το ξέρω' και φεύγει... -
Ε απο τους ενταξει ηταν ρε....δνε σε σταματησε στην ακρη να σου ζηταει διπλωμα ασφαλεια κλπ!
Σημερα λ. βουλιγμανης στο υψος της βουλας.
xsara μπατσικο με εναν μπατσο μεσα, σταματαει σε καραπορτοκαλι, και απο πισω του εγω, ενψ μπροστα μας καιει ΚΟΚΚΙΝΟ ενα σχολικο....και διπλα μας σταματαει σκουτερ ακρανωτο...δεν ιδρωσε το αυτακι του ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
-
taurus
Σωστος ηταν ρε συ, κανονικα επρεπε να σε γραψει/παρει μεσα επειδη εσυ του εκαψες το στοπ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σε ένα φανάρι, κάθομαι δίπλα του, του κάνω νόημα και του λέω 'σας έχει καεί το στοπ'
Η απάντηση: 'Το ξέρω' και φεύγει...Αγενής ήταν σίγουρα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κυκλοφορούσε μέρες έτσι. Μπορεί να το ήξερε κάποιες ώρες και απλά να μην είχε γυρίσει στο τμήμα από τότε. Λέμε τώρα...
-
Ή θα μπορούσε να μπει στο πρώτο βενζινάδικο που θα έβρισκε και να άλλαζε τη λαμπίτσα. 5 λεπτά υπόθεση είναι, το έχω κάνει και το θεωρώ απείρως σωστότερο.
Λέμε τώρα όμως... -
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παρατηρώ οτι στον ένα δεν ανάβει το στοπ. Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτό, ακόμα περισσότερο στη μηχανή, καθώς και θα σε φάει κάποιος λάχανο και θα σε πληρώνει χωρίς να φταίει.
Το τελευταίο διάστημα έτυχε να προσέξω τρία διαφορετικά περιπολικά (σε διαφορετικές περιοχές) χωρίς φωτισμό στην πίσω πινακίδα
xsara μπατσικο με εναν μπατσο μεσα, σταματαει σε καραπορτοκαλι, και απο πισω του εγω, ενψ μπροστα μας καιει ΚΟΚΚΙΝΟ ενα σχολικο....και διπλα μας σταματαει σκουτερ ακρανωτο...δεν ιδρωσε το αυτακι του ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
Κανόνας: όταν σε έναν αστυνομικό έχει ανατεθεί κάτι (οτιδήποτε) ακόμα και ένοπλη ληστεία να γίνει μπροστά του, αυτός θα συνεχίσει απερίσπαστος να ασχολείται μ'αυτό που του ανέθεσαν.
-
Βασικα αυτος εξυνε το @ του....ουτε φαρους ειχε ουτε εστω και σβελτα οδηγουσε....τπτ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικα αυτος εξυνε το @ του....ουτε φαρους ειχε ουτε εστω και σβελτα οδηγουσε....τπτδεν αναφερόμουν μόνο σε 'επικίνδυνες αποστολές'. μπορεί να τον είχαν στείλει στο macro να αγοράσει διορθωτικά
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]