-
Το ίδιο ισχύει και ανάποδα κάπταιν Χούκ!
Το ζητούμενο είναι να μείνουμε στα επιχειρήματα μας. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ακόμα και στις περιπτώσεις που λες, δεν προσθέτουν τίποτα.
Και κάτι ακόμα. Πάντα κάποιοι υποστηρίζουν το Α και κάποιοι το Β. Αν αυτοί που θέλουν το Α είναι περισσότεροι, σε μια δεδομένη στιγμή, τι πρέπει να γίνει? Να πλακωθούμε? Η να εξηγησουμε?
-
Δεν συμφωνώ με την επιθετική στάση και τους χαρακτηρισμούς. Κατά κανόνα τους αποφεύγω, αν και αρκετές φορές έχω γίνει αποδέκτης τέτοιων (...φαγούρα...).
Απλώς λέω ότι η de facto αρνητική στάση γεννά αντίδραση. -
Ναι βρε Μάνο. Το ξέρω ότι δεν τσιμπάς. Δεν το είπα για εσένα, αλλά για τους 2 Κένταυρους!
Σωστά. Η δράση γεννάει αντίδραση. Αυτό προσπαθώ τώρα. Να μην ξεκινήσει η αλυσιδωτή αντίδραση που θα δημιουργήσει έκρηξη...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
παντος οι οροι κουμουνι και φλωρος δεν νομιζω οτι εχουν κατι το μεμπτο...το κουμουνι προερχεται απο τον κουμουνισμο και ααρα ο υποστηρικτης του ονομαζεται κουμουνιστης...σχετικα με το φλωρος, ο χαρακτηρισμος προερχεται απο τον τροπο δρασης....και την φιλοσοφια τους -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
παντος οι οροι κουμουνι και φλωρος δεν νομιζω οτι εχουν κατι το μεμπτο...το κουμουνι προερχεται απο τον κουμουνισμο και ααρα ο υποστηρικτης του ονομαζεται κουμουνιστης...σχετικα με το φλωρος, ο χαρακτηρισμος προερχεται απο τον τροπο δρασης....και την φιλοσοφια τους
-
Εξαιρετικά Ηλέκτρα!!!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
παντος οι οροι κουμουνι και φλωρος δεν νομιζω οτι εχουν κατι το μεμπτο...το κουμουνι προερχεται απο τον κουμουνισμο και ααρα ο υποστηρικτης του ονομαζεται κουμουνιστης...σχετικα με το φλωρος, ο χαρακτηρισμος προερχεται απο τον τροπο δρασης....και την φιλοσοφια τους
Εχμ... είναι σα να λέμε οτι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να αποκαλέσεις έναν μαύρο 'αράπη' (από το 'ο Αραψ, του Αραβα'), έναν Ανθυπασπιστή 'καραβανά' (εκ του μαγειρικού σκεύους), ένα παιδί ανύπαντρης μητέρας 'μπάσταρδο'...
-
ρε μαντ μαξ προσπαθεις τωρα να αποδειξεις σε ατομα τα αυτονοητα.
ε δεν γινεται,αν ειναι κολλημενος ο αλλος και δεν απανταει στα συγκεκριμενα και σωστα πραγματα που ανεφερες.
εξαλλου τι να απαντησει;του αρκει να αποκαλει τους αλλους ανθρωπακους.
τζαμπα ασχολεισαι.οι παρωπιδες στους δηθεν αριστερους καλα κρατουν. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εχμ... είναι σα να λέμε οτι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να αποκαλέσεις έναν μαύρο 'αράπη' (από το 'ο Αραψ, του Αραβα'), έναν Ανθυπασπιστή 'καραβανά' (εκ του μαγειρικού σκεύους), ένα παιδί ανύπαντρης μητέρας 'μπάσταρδο'...
Ετσι
Οποτε, επειδή δεχομαι ότι ο ΜΜ13 δεν είχε κακή πρόθεση, σε τετοιες περιπτώσεις είναι καλό να μην χρησιμοποιουνται τετοιες εκφρασεις γιατι διαβαζονται ως προσβολή.
Δεν είναι αναγκη να επιβάλλει κανείς την άποψη του (ακραίες εκφράσεις αυτό επιδιώκουν) μπορεί απλά να κάνει διάλογο και να τις εκφράσει.
Απο κει και πέρα μεσιέ Κουκ, το να αποφευχθεί ένας τσακωμός είναι καλή πρόθεση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν απαντάμε σε ότι θεωρουμε προσβλητικό για να μην ανοίξει ο τσακωμός. Η επισημανση μου ήταν για πιο ήπιες εκφράσεις. Είναι ο γραπτός λόγος? Είναι η διαφορά νοοτροπίας? Είναι τα όρια της ευγενους συνομιλίας και της φιλικού πειράγματος που δεν είναι ευδιακριατα και ευκολα το πειραγμα γινεται προσβολή? Πάντως σιγουρα χωρίς την επισήμανση του ΜΜ13 συνιστα παρεξηγηση.
Οποτε, εξαιρετικά ή μη, κι εσύ βιάζεσαι να βγαλεις συμπέρασμα
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ρε μαντ μαξ προσπαθεις τωρα να αποδειξεις σε ατομα τα αυτονοητα.
ε δεν γινεται,αν ειναι κολλημενος ο αλλος και δεν απανταει στα συγκεκριμενα και σωστα πραγματα που ανεφερες.
εξαλλου τι να απαντησει;του αρκει να αποκαλει τους αλλους ανθρωπακους.
τζαμπα ασχολεισαι.οι παρωπιδες στους δηθεν αριστερους καλα κρατουν.????????????
Εγώ απλώς θα πω να μην προτρέχει. Και το παράδειγμα με το φοιτητή στη Θεσσαλονίκη δείχνει ότι προτρέχει. Κι όποιος προτρέχει συνήθως... εκτίθεται.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ίδιο ισχύει και ανάποδα κάπταιν Χούκ!Το ζητούμενο είναι να μείνουμε στα επιχειρήματα μας. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ακόμα και στις περιπτώσεις που λες, δεν προσθέτουν τίποτα.
Και κάτι ακόμα. Πάντα κάποιοι υποστηρίζουν το Α και κάποιοι το Β. Αν αυτοί που θέλουν το Α είναι περισσότεροι, σε μια δεδομένη στιγμή, τι πρέπει να γίνει? Να πλακωθούμε? Η να εξηγησουμε?
Να πλακωθουμε φυσικα. Ακου ερωτηση.
-
αθωοθει η οχι ο συγκεκριμενος δεν αλλαζει κατι
τοτε συνεληφθησαν 40+ ατομα και τους αθωοσαν ολους (οπως συνηθως μετα το απαραιτητο σπρωξιμο)
το να τον ξανα αθωοσουν αυτο που επισαν για 2η φορα δεν με παραξενευει (το αντιθετο 8α με παραξενευε....)
ποσο μαλιστα οταν υπαρχουνε φυλλαδες (καθώς και επώνυμα προσωπα) οι οποιες σε προσπαθεια ... (αχαρακτηριστη, δεν θελω να πω την φραση που μου ηρθε στο μυαλο) δείχνουν μεχρι και διαφορετικες φωτογραφιες ατομων για να πεισουν, τους πιστους αλλα και τους αμυαλους που δεν εχουν κριτικη ικανοτητα και δεν επεξεργαζονται τα δεδομενα που απορροφουν, πως προκειται για διαφορετικό ατομο...καλός ή κακός αν δεν υπηρχε στην μεση το πολιτικο κοστος και η πιεση απο συγκεκριμενους ραδιοφωνικους και τηλεοπτικους σταθμους καθώς και εφημερίδες, τοτε μεσα σε 1-2 μηνες θα ειχε καθαρίσει ολη η βρωμια και δεν θα χρειαζοταν ποτε να κανουμε αυτη την κουβεντα
μην πει κανεις περι δικαιοσυνης και αθωων οι ενόχων γιατι οταν υπαρχουν τα χρηματα ή αλλοι ακομα πιο ισχυροι παραγοντες...(πχ απειλες παντως ειδους) πιθανοτατα και εγω αθώους θα τους εβγαζα....
-
Ξαναλέω, εκτίθεσαι...
Απλώς σημειώνω ότι ένας αθώος, δεν είναι λιγότερο αθώος γιατί είναι κόκκινος-πράσινος (έστω και στα παπούτσια )-μπλε-κίτρινος.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ξαναλέω, εκτίθεσαι...Απλώς σημειώνω ότι ένας αθώος, δεν είναι λιγότερο αθώος γιατί είναι κόκκινος-πράσινος (έστω και στα παπούτσια )-μπλε-κίτρινος.
ασε εμενα να εκτιθομαι...
ουτε η μαμα μου δεν ειναι τοσο προστατευτικη
μην φοβασαι θα επιβιωσω και χωρις την συμβουλη σου
ακομα και αν εκτιθομαι το κανω επιχειρηματολογοντας και αιτιολογοντας και παρουσιαζοντας καταστασεις καποιες εκ των οποιων εν χωρανε ΚΑΜΙΑ αμφισβητηση...
εσυ τι κανεις τοσες μερες που το μονο που ξερεις να επαναλαμβανεις ειναι οτι εκτιθομαι?by the way ειτε πρασινος ειτε κοκκινος ειτε κιτρινος ειτε μπλε ολοι ειναι κατακαθια
κοιτα την καμπουρα σου καλυτερα και ασε την δικιά μου ησυχη.-
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ξαναλέω, εκτίθεσαι...Απλώς σημειώνω ότι ένας αθώος, δεν είναι λιγότερο αθώος γιατί είναι κόκκινος-πράσινος (έστω και στα παπούτσια )-μπλε-κίτρινος.
σε πολλα απο τα επεισοδεια ομως ενας ενοχος ειναι λιγοτερο ενοχος οταν ειναι ενα απο τα χρωματα που αναφερεις.
καταδικαζονται σε ακραιο βαθμο οι αστυνομικοι,
και υπερδικαιολογουνται καποιοι αλλοι.
ολα τα παιδια που τα σπανε αθωα παιδακια μωρε.
ολοι αυτοι που συλλαμβανονται μαλαμα ατομα και αξιζουν τη συμπαρασταση του λαου.
δεν σοβαρευομαστε λιγακι;αντε να πουμε.θα κανουμε το ασπρο μαυρο με το ετσι θελουμε δηλαδη. -
(αμα επιανα καποιον να σπαει την περιουσια του αλλου, θα του εσπαγα τα μουτρα).
εχοντας ξεκαθαρισει το πιο πανω, να σημειωσω οτι ο κατηγορουμενος δεν συνεληφθη επ΄αυτοφορω να σπαει κατι, αλλα καποιες ωρες μετα, με μοναδικο στοιχειο οτι φοραγε πρασινα παπουτσια. Εμενα αυτο δεν μου αρκει ως αποδεικτικο στοιχειο.
-
MAD-MAX, εγώ εριστικός δεν έγινα (αν θες μπορώ να γίνω και να αρχίσω να πετάω κι εγώ διάφορα 'φασιστάκια', 'αγράμματοι' κ.λπ., αλλά δεν το έχω κάνει και δεν έχει νόημα).
Ως προς το γιατί θα εκτεθείς, διάβασε λίγο τις ειδήσεις, για έναν από αυτούς τους 'αλητήριους-τρομοκράτες-κομμούνια-αναρχικούς':
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... bid=302613
http://www.agelioforos.gr/archive/artic ... 007&page=5
http://www.alfavita.gr/typos/typos20070510a.phpΜε την ίδια ευκολία που αφορίζεις, η απάντηση θα ήταν:
Οι μπάτσοι είναι άσχετοι και δε μπορούν ούτε τα κορδόνια τους να δέσουν, πόσο μάλλον να κάνουν μία προσαγωγή της προκοπής. -
ολες οι πηγες που έχουν αναφερθει μεχρι στιγμης έχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο.....
-
Ας καταργηθει το πανεπιστημιακο ασυλο και θα δουμε μετα ποιος ειναι ο καθενας.....ολοι βριζουν τα σωματα ασφαλειας, αλλοτε εχωντας δικαιο και αλλοτε οχι, ομως θεωρω πως αμα αφησουν τους αστυνομικους να κανουν την δουλεια τους και πιασουν ολα αυτα τα 'κωλοπαιδα' που καταστρεφουν και λυμαινονται ιδιωτικες και κρατικες περιουσιες ολοι θα δουμε ασπρη μερα.
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ας καταργηθει το πανεπιστημιακο ασυλο και θα δουμε μετα ποιος ειναι ο καθενας.....ολοι βριζουν τα σωματα ασφαλειας, αλλοτε εχωντας δικαιο και αλλοτε οχι, ομως θεωρω πως αμα αφησουν τους αστυνομικους να κανουν την δουλεια τους και πιασουν ολα αυτα τα 'κωλοπαιδα' που καταστρεφουν και λυμαινονται ιδιωτικες και κρατικες περιουσιες ολοι θα δουμε ασπρη μερα.ΣΥΜΦΩΝΩ!
Και στο καπάκι να καταργηθεί και το εκκλησιαστικό και το κοινοβουλευτικό και το δικαστικό και τέλος το ΙΔΙΩΤΙΚΟ! Να μπαίνουν κατευθείαν στα σπίτια (να κάνουν τη δουλίτσα τους) να ξεμπερδεύουμε από πάσης φύσεως αποβράσματα.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]