-
Ναι, αλλά κάθε φορά που το βλέπω εκνευρίζομαι (το κλείσιμο θέσεων).
edit:
Vasgti:
είναι εργαζόμενοι, οι θέσεις είναι κοινόχρηστες. Για υπηρεσιακά και μόνο οχήματα είναι ΟΚ, για ιδιωτικά αυτοκίνητα όχι. Αν φοβούνται τους τρομοκράτες ( ) που θα τους χαλάσουν τα τουτούνια τους, ας τα αφήνουν σπίτι. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Αν ηθελα να πω κατι αλλο θα ελεγα
Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Δεν ειχαν δικαιωμα να επεμβουν σε ενοπλη ληστεια.Τωρα το καταλαβες;;;;
Αλέξανδρε κάνεις λάθος σε αυτό. Από τη στιγμή που ήταν εν ώρα υπηρεσίας, άσχετα αν ήταν με στολή ή με πολιτικά, εφόσον βρέθηκαν ενώπιον παράνομου συμβάντος έχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα να ενεργήσουν προς αποτροπή της εγκληματικής πράξης. Είτε είναι της αντιτρομοκρατικής, είτε ασφαλίτες, είτε της αμέσου δράσεως, είτε τροχονόμοι... Αλίμονο αν ήταν διαφορετικά δηλαδή...
εχουν ΚΑΘΕ δικαιωμα η μηπως εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενεργησουν για την αποτροπη της εγκληματικης πραξης;
καθομαστα και εξηγουμε τα αυτονοητα.πολυ προοδευτικοι γιναμε ρε παιδι μου.
γινεται ενοπλη ληστεια και ο αστυνομικος επειδη ειναι της αντιτρομοκρατικης και δεν φοραει στολη δεν εχει δικαιωμα να επεμβει.
ακου να δεις τι αποψεις εχουν μερικοι εδω μεσα .Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...Αν ηθελα να πω κατι αλλο θα ελεγα
δεν προσπαθω να αντικρουσω τα ελαφρυντικα του μπατσου, απλα... δεν μου καθεται καλα... με την μια στο κεφαλι....
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΟΠΛΟ Ο ΛΙΣΤΗΣ.
Η ΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Α Π Ο Τ Ρ Ε Π Τ Ι Κ Α ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;
Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗ;ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;
Ελληνικα δεν ξερεις;;;;
Πριν απο 4 μηνες οταν ειπα οτι ειχα φουνταρει απο τον 1 οροφο του σπιτιου μου 3-4φορες κατι κλεφτρονια που προσπαθησαν να μπουν στο σπιτι μου και ενω προηγουμενος ειχα διατυπωσει οτι περα απο τραυματισμο, δεν υπηρχε αλλος κινδυνος μου την ειπε ολο το φορουμ.
ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ,
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΣ ΚΑΛΩς ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ
μετα εγω δεν ξερω ελληνικα και περιμενω ΕΣΕΝΑ να μου τα μαθεις.
ενταξει φιλε μου οτι πεις.
σωστα επρεπε να φωναξουν την αρμοδια αστυνομια εκεινην τη στιγμη.Καλα συνεχησε να διαβαζεις οτι θες εσυ.
Εχεις δειξει και στο παρελθον οτι καταφερνεις και διαβαζεις οτι θες εσυ.
Εχω κ αλλες δουλειες.....μπλε...κοκκινο
Α...και σας παρακαλω.... καποιος να κανει quote το σημειο που εγραψα οτι δεν επρεπε να επεμβουν
Οτι μπορουσαν να επεμβουν αλλιως, ναι, το εγραψα....
Αναφερομενος στο οτι ο μπατσος ειχε την επιλογη να μη ριξει στο κεφαλι....
Οτι δεν επρεπε να επεμβουν.... ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Όταν κάποιος κάνει ένοπλη ληστεία και, δεχόμενος προειδοποίηση, αντί να παραδοθεί επιχειρεί να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, τότε ο θάνατος του θεωρώ ότι ήταν δυσάρεστο, αλλά λογικό επακόλουθο.
Ο εισαγγελέας καλώς έκανε και διενήργησε έρευνα για να διαπιστωθεί αν όντως τα πράγματα έγιναν έτσι Η ανθρώπινη ζωή είναι ακριβή στην χώρα μας, και έτσι πρέπει να παραμείνει.
Από την στιγμή όμως, που οι αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο κλειστού κυκλώματος επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του αστυνομικού, θεωρώ ότι περαιτέρω αναλύσεις δεν έχουν ουσιαστικό νόημα παρά μόνο να μας θυμίζουν ότι στην 'προοδευτική' Ελλάδα (για κάποιους τουλάχιστον) οι αστυνομικοί ότι και να κάνουν, θα κάνουν λάθος.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...δηλαδη δεν εχουν δικαιωμα να επεμβουν σε ΕΝΟΠΛΗ ληστεια.
ο καημενος ο ληστης ο πιτσιρικας.αλλο τι θα ακουσω εδω μεσα.Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...Αν ηθελα να πω κατι αλλο θα ελεγα
λοιπον δεν θα το συνεχισω γιατι κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
για ξαναδιαβασε λιγο τι εγραψες ακριβως εδω πανω.
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ.
τι διαολο ρε γαμωτο.τοσο εγωισμος. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Όταν κάποιος κάνει ένοπλη ληστεία και, δεχόμενος προειδοποίηση, αντί να παραδοθεί επιχειρεί να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, τότε ο θάνατος του θεωρώ ότι ήταν δυσάρεστο, αλλά λογικό επακόλουθο.
Ο εισαγγελέας καλώς έκανε και διενήργησε έρευνα για να διαπιστωθεί αν όντως τα πράγματα έγιναν έτσι Η ανθρώπινη ζωή είναι ακριβή στην χώρα μας, και έτσι πρέπει να παραμείνει.
Από την στιγμή όμως, που οι αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο κλειστού κυκλώματος επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του αστυνομικού, θεωρώ ότι περαιτέρω αναλύσεις δεν έχουν ουσιαστικό νόημα παρά μόνο να μας θυμίζουν ότι στην 'προοδευτική' Ελλάδα (για κάποιους τουλάχιστον) οι αστυνομικοί ότι και να κάνουν, θα κάνουν λάθος.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...δηλαδη δεν εχουν δικαιωμα να επεμβουν σε ΕΝΟΠΛΗ ληστεια.
ο καημενος ο ληστης ο πιτσιρικας.αλλο τι θα ακουσω εδω μεσα.Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
λοιπον δεν θα το συνεχισω γιατι κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
για ξαναδιαβασε λιγο τι εγραψες ακριβως εδω πανω.
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ.
τι διαολο ρε γαμωτο.τοσο εγωισμος.**
Οχι....
Δεν εγραψα πουθενα οτι δεν ειχαν το δικαιωμα να επεμβουν....
**Αν ηθελα να πω οτι εφ οσων ηταν με πολιτικα, δεν ειχαν το δικαιωμα να επεμβουν, θα εγραφα οτι εφ΄οσων ηταν με πολιτικα, δεν ειχαν το δικαιωμα να επεμβουν....
Και προσεχε πως εκφραζεσαι στο φορουμ....
α - Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...
**
Αν ηθελα να πω κατι αλλο θα ελεγα:
**
β - Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Δεν ειχαν δικαιωμα να επεμβουν σε ενοπλη ληστεια.
**
Αρα, αφου δεν ηθελα να πω κατι αλλο, ειπα:
**
α - Ας μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ηταν της αντιτρομοκρατικης με πολιτικα.
Αν ηταν με την στολη τους, σιγα μην εβγαζε οπλο ο πιτσιρικας να λυστεψει τα Εβερεστ...
Ειναι απλα ελληνικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λολα, φερε μου ενα μηλο....
Οχι Λολα, αν ηθελα ενα αχλαδι, θα ειχα πει:
Λολα, φερε μου ενα αχλαδι....Αφου θελω να πω το 'α' και οχι το 'β', λεω το 'α', που συμαινει οτι ισχυει το 'α' και οχι το 'β'.
Αν ηθελα να ισχυει το 'β', θα ελεγα το 'β' και οχι το 'α', πραγμα που θα συμαινε οτι θα ισχυει το 'β' και οχι το 'α'...... -
βαγκνερ συνεχιζεις το τροπαριο.
σουρωμενος εισαι.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;
ΠΕΡΙ ΛΑΘΟΥΣ.
Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ.
Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.
Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ.Ε ΚΟΦΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ.
ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ.
-
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ.Τωρα το καταλαβες;;;;
ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ;
ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ;[ -
Το μεγάλο μίσος και η μεγάλη αγάπη χωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή.
Ακόμα λίγη προσπάθεια και θα φάμε κουφετάκια επιτέλους!
-
μαλλον ο βαγκνερ εχει κατεβασει μπολικα ουζα και δεν διαβαζει αυτα που γραφει Ο ΙΔΙΟΣ.
τοτε το καταλαβαινω. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
μαλλον ο βαγκνερ εχει κατεβασει μπολικα ουζα και δεν διαβαζει αυτα που γραφει Ο ΙΔΙΟΣ.
τοτε το καταλαβαινω.Σαν δεν ντρέπεσαι να ασελγήσεις σε μεθυσμένο
-
το κουρασατε ομως, και μας κουρασατε.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
μα δεν ασελγησα.πολυ ευχαριστως αν ερθει ο βαγκνερ κατα κατερινη μερια,να τον κερασω.θα ειχε πολυ ενδιαφερον να ανταλασσαμε αποψεις. ας φερει και τον kacey.και αυτος μου την λεει συνεχεια.
-
Είσαι ένας αλανιάρης εσύ
-
και εσυ παντως δεν πας πισω.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
μα δεν ασελγησα.πολυ ευχαριστως αν ερθει ο βαγκνερ κατα κατερινη μερια,να τον κερασω.θα ειχε πολυ ενδιαφερον να ανταλασσαμε αποψεις. ας φερει και τον kacey.και αυτος μου την λεει συνεχεια.
Κατερινη;;
Χμ...
Καθε 15-Αυγουστο ανεβαινω για ενα μνυμοσινο εκει.Δεν στην λεει κανενας, απλα διαβαζεις το καθε ποστ ξεχωριστα.
Δεν το βλεπεις σαν συνεχεια των προηγουμενων.
Να σου ξεκαθαρησω την θεση μου και ασε το τι εχει γραφτει μεχρι τωρα.
ΟΚ;Αυτο που ειπα, εινα οτι συνηθως η στολη του αστυνομικου -αρα και η γνωση της παρουσειας αστυνομιας- απο μονη της λειτουργει αποτρεπτικα σε ενα ενδεχωμενο εγκλημα, καποια παραβαση κτλ.
Στην περιπτωση που συζηταμε, οι αστυνομικοι -μπατσοι.... γιατι οι της αντιτρομοκρατικης ειναι γ@μαουα-πιδαουα- ηταν με τα πολιτικα τους.
Αρα ο δραστης, δεν γνωριζε οτι οι συνεπειες των πραξεων του θα τον 'εβρησκαν' πριν βγει απο τον τοπο του εγκληματος.Αρα, συνεχησε την λυστεια.
Οκ μεχρι εδω;
Απο κει και περα κ εφοσων ειχε οπλο στην κατοχη του οπλο, καλως εδρασαν οι αστυνομικοι.
Αυτο που δεν μου καθεται καλα, ειναι οτι ερηξαν στο κεφαλι.
Εκ του ασφαλους κρινοντας, πιστευω οτι ειχε την 'επιλογη' να ρηξει σε αλλο σημειο του σωματος του δραστη και να τον ακινητοποιησει.Ο Εισαγγελεας εκρινε αθωο τον αστυνομικο.
Εγω δεν εχω ουτε στοιχεια που να αποδυκνιουν το αντιθετο ουτε καποιο λογο να πιστευω πως ηταν λαθος οι πραξεις του.
Αρα δεν εχω λογο να πιστευω το αντιθετο.
Απο κει και περα, μονο ο αστυνομικος ξερει τι εκανε και πως το εκανε.
Οι συνεπειες των πραξεων του -οχι οι νομικες- επιβαρυνουν τον ιδιο.Σε παρομοιες συνθηκες, θα χα κανει μαλλον το ιδιο.
Επιμενω οτι δεν εγραψα πως αφου δεν ηταν με την στολη τους δεν
επρεπε να δρασουν. -
πολυ ευχαριστως αν ερθει ο βαγκνερ κατα κατερινη μερια,να τον κερασω.θα ειχε πολυ ενδιαφερον να ανταλασσαμε αποψεις.
Κατερινη;;
Χμ...
Καθε 15-Αυγουστο ανεβαινω για ενα μνυμοσινο εκει.(μαύρο χιούμορ κάμω μην το πάρεις στραβά)
-
πηγα στη ξανθη τη κυριακη...
σε σταυροδρομι πριν απο το νεστο, Ζητας με περουκα την ειχε αραξει μαζι με κανα 2 αλλους αστυνομικους (ο θεος να τους κανει)...
την ιδια στιγμη η ουρα ειχε φτασει τα 3-4χλμ και οι προσπερασεις στους βλακες που περιμεναν υπομονετικα δινανε και παιρνανε...
πρεπει να χουν πολυ καλο διοικητη εκει πανω αυτοι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πηγα στη ξανθη τη κυριακη...σε σταυροδρομι πριν απο το νεστο, Ζητας με περουκα την ειχε αραξει μαζι με κανα 2 αλλους αστυνομικους (ο θεος να τους κανει)...
την ιδια στιγμη η ουρα ειχε φτασει τα 3-4χλμ και οι προσπερασεις στους βλακες που περιμεναν υπομονετικα δινανε και παιρνανε...
πρεπει να χουν πολυ καλο διοικητη εκει πανω αυτοι...
Τιποτα αναρχες που ντυθηκαν Ζηταδες ηταν....
Τετοιος σταρ....σμος.... απο την ΕΛ.ΑΣ;;;;;;
Απα πα.... -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ.
Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.
Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ.+1
-
Πρόκειται να ταξιδέψω το βράδυ στη Σπάρτη, οπότε θα περάσω απο Αρτεμήσιο.
Τι πιο φυσιολογικό από το να πάρω τηλ την αστυνομία, να μου δώσει το τηλ της τροχαίας Τρίπολης και να τηλεφωνήσω εκεί για να ρωτήσω ποια η κατάσταση του δρόμου, αν λάβουμε υποψη μας οτι το meteo.gr προβλέπει για Τρίπολη χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες...
Ναι, καλά... Για πάρτε ένα τηλ την τροχαία Τρίπολης και άμα το σηκώσουν, να μου τρυπήσετε τη μύτη... -
Δοκίμασε στον 'αξιωματικό υπηρεσίας'.
http://www.ydt.gr/main/Article.jsp?Arti ... geID=16172
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]