-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Στο συγκεκριμένο σημείο πάντως έχει πινακίδα που απαγορεύει την αναστροφή.
Άρα δεν σε έγραψαν άδικα.Συνήθως την στήνουνε κάτω από την γέφυρα του ηλεκτρικού για κράνη και καυσαέρια και τσιμπάνε και όσους κάνουν την αναστροφή.
Την πατάνε πολλοί επειδή το επόμενο σημείο για αναστροφή είναι στο τέλος του δρόμου στην Πειραιώς αλλά έχει μονίμως κίνηση στα φανάρια και δεν λέει.Και εγώ το ίδιο κάνω όποτε χρειάζεται να στρίψω εκεί αλλά επειδή μένω εκεί και ξέρω την περιοχή ξέρω και πού να κοιτάξω πριν...
Mεγάλη μαλακία αυτό το σημείο...
Ουσιαστικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πας Καλλιθέα από Χαμοστέρνας, εκτός από αυτό το φανάρι, που αν μπεις αριστερά, μπλέκεις με τις ώρες στη Σιβιτανίδου μετά.
Για να βγεις Αργυρουπόλεως και μετά Θησέως ή ψηλά, κοντά στο γήπεδο, μετά τη μαλακία που έκαναν και απαγόρευσαν τη στροφή αριστερά από την κάθοδο της Χαμοστέρνας, πρέπει να πας μέχρι το άνοιγμα πριν τη γέφυρα (εκεί στο γνωστό βρώμικο) και να κάνεις επιτόπου μετα φόβου Θεού και με δαγκωμένη τη ταυτότητα και να γυρίσεις πάλι όλο αυτό το δρόμο πάνω. Αλλιώς Πειραιώς.
Α! Υπάρχει και η λύση να στρίψεις δεξιά κάπου εκεί κάτω από τη γέφυρα του ηλεκτρικού και να βγεις στη Θεσσαλονίκης και στην Αγίων Πάντων, τριγυρνώντας στα στενά, φέξε μου και γλύστρισα δηλαδή!
Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ...Edit: Μόλις σκεφτηκα και την άλλη πατέντα. Στο φανάρι για Πετράλωνα δεξιά στο παράδρομο και μετά πάλι δεξιά από τα στενά για να βγεις στη μεγάλη κατηφόρα και να περάσεις απέναντι το φανάρι.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Καμιά φορά (πολύ σπάνια βέβαια) συναντάς και ευγενικούς και σωστούς μπάτσους...Αυτοί είναι αστυφύλακες. Μπάτσοι είναι οι υπόλοιποι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καμιά φορά (πολύ σπάνια βέβαια) συναντάς και ευγενικούς και σωστούς μπάτσους...
Αυτοί είναι χωροφύλακες. Μπάτσοι είναι οι υπόλοιποι.
Αυτό έπρεπε να πεις. Εξάλλου τους πρόλαβες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καμιά φορά (πολύ σπάνια βέβαια) συναντάς και ευγενικούς και σωστούς μπάτσους...
Αυτοί είναι αστυφύλακες. Μπάτσοι είναι οι υπόλοιποι.
Καλα εσυ ειμαι σιγουρος αν δεις κανα μπατσο μπορει να τον πεις και παιδονομο ή αγροφυλακα....
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Οι αναστροφες δεν απαγορευονται γενικα;
Η μονο σε μερη με πινακιδα;Οτι δεν απαγορευεται με πινακιδα ή αρθρο στον ΚΟΚ, επιτρεπεται
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Tιποτα αλλο γλιτωσες?
Όχι...
Να σου πω την αλήθεια αφού την έκανα δεν με πείραζε το πρόστιμο. Οι μ@λ@κίες πληρώνονται. Αλλα τα χαρτιά και οι πινακίδες με έτσουξαν πολύ.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Στο συγκεκριμένο σημείο πάντως έχει πινακίδα που απαγορεύει την αναστροφή.
Άρα δεν σε έγραψαν άδικα.Συνήθως την στήνουνε κάτω από την γέφυρα του ηλεκτρικού για κράνη και καυσαέρια και τσιμπάνε και όσους κάνουν την αναστροφή.
Την πατάνε πολλοί επειδή το επόμενο σημείο για αναστροφή είναι στο τέλος του δρόμου στην Πειραιώς αλλά έχει μονίμως κίνηση στα φανάρια και δεν λέει.Και εγώ το ίδιο κάνω όποτε χρειάζεται να στρίψω εκεί αλλά επειδή μένω εκεί και ξέρω την περιοχή ξέρω και πού να κοιτάξω πριν...
Όχι προς Θεού. Εγώ φταίω , δικαίως με έγραψαν.
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Πέτυχα σκηνικό χτες περιμένοντας ένα φίλο. Βγαίνω απο το Μετρό για να περιμένω, και βλέπω περιπολικό. Πάω εκει δίπλα και αρχίζω την αναμονή. Ξαφνικά απο στενό βγαίνει παπάκιας (όχι κούριερ ιδιώτης) ακράνωτος και μιλώντας στο κινητό . Για κακή του τύχη λοιπόν, μόλις στρίβει στον κεντρικό δρόμο έρχεται αγκαλιά με το μπλόκο. Τον σταματάνε φυσικά, και του ζητάνε χαρτιά. Κατεβαίνει αυτός μεσα στην ξενέρα... και αφού βγάζουν το μπλοκάκι τα παιδιά, ακούω μια πρόταση που περιείχε τις λέξεις 'αδεια διπλωμα και μήνες' (δυστυχώς ήμουν λιγο παραδίπλα και δεν άκουγα πεντακάθαρα). Με το που το ακούει ο παπερμαν παθαίνει 3 εγκεφαλικά, σβήνει το παπί και αρχίζει να παρακαλάει. Αρχίζει να λέει κατι του στυλ, σας παρακαλώ ρε παιδιά, και 1η φορά το κάνω, και μένω 100 μέτρα απο εδω, και χτύπησε το κινητό τι να κάνω. Οι τροχαιοι κάνουν οτι δεν τον ακούνε. Συνεχίζει αυτός (σχεδόν δακρύζει βασικά) 'σας παρακαλώ και ειμαι φτωχός άνθρωπος, δεν γίνεται να γράψουμε κάποια άλλη παράβαση?' (Αναρρωτιέμαι τι ήθελε να γράψουν, για φυμέ η για προβολάκια ομίχλης? ).
Κάπου εκεί αρχίζω λίγο και τον λυπάμαι τον πάπια γιατι πραγματικά είχε βουρκώσει (καλα οκ πλάκα κάνω, το ευχαριστιόμουν βασικά ). Κάποια στιγμή ο ένας τροχαίος του λεει 'αμα σε χτυπήσει κανεις η χτυπήσεις κάποιον, ετσι οπως πάς απρόσεχτα με το κινητό, και δεν έχεις και κράνος, ο άλλος τί φταίει?'Μένει λίγο κάγκελο ο άλλος που δεν περίμενε φαντάζομαι τέτοιο συλλογισμό απο το όργανο (μακρυά το πήγες ρε αδερφέ ) και κάπου εκεί έπρεπε να αποχωρήσω καθώς ήρθε αυτός που περίμενα.
Ένα μπράβο απο εμένα στα παιδιά και ελπίζω να την έφαγε (που χαλαρά την έφαγε αν κρίνω απο το ανένδοτο-Κάλαχαν ύφος του τροχαίου). Μπάς και καταλάβει πως είναι επικίνδυνος.Υγείες! -
**Καμιά φορά (πολύ σπάνια βέβαια) συναντάς και ευγενικούς και σωστούς μπάτσους... **δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό ποτέ!
Προχτές το βράδυ βγήκα στη Συγγρού με την κοπελιά μου, πηγαίνοντας προς παραλία. Επειδή θα συναντούσαμε κάτι άλλα παιδιά, με πήραν τηλέφωνο και μίλησα για μερικά δευτ/πτα. Ενώ λοιπόν μιλούσα, παίρνει το μάτι μου δίπλα μπατσικό να πλησιάζει από αριστερά, οπότε σχεδόν αμέσως βάζω το τηλέφωνο ανοικτή ακρόαση και το κρατάω χαμηλά στα πόδια μου.
Ο μπάτσος συνοδηγός, όπως έρχεται δίπλα, μου κάνει νόημα, τη γαμήσ@με λέω! Θα με γράψει για το κινητό! Οπότε ο τύπος χαμογελώντας, μου δείχνει τα φώτα, που τα είχα σβηστά! Τα ανάβω, του λέω ευχαριστώ και φεύγουν...
Ουφ.. ανακούφιση...Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε οποιανδήποτε συναλλαγή με την Αστυνομία. Ποτέ. Πάντα ευγενέστατοι και ξεκάθαροι.
-
**Καμιά φορά (πολύ σπάνια βέβαια) συναντάς και ευγενικούς και σωστούς μπάτσους... **δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό ποτέ!
Προχτές το βράδυ βγήκα στη Συγγρού με την κοπελιά μου, πηγαίνοντας προς παραλία. Επειδή θα συναντούσαμε κάτι άλλα παιδιά, με πήραν τηλέφωνο και μίλησα για μερικά δευτ/πτα. Ενώ λοιπόν μιλούσα, παίρνει το μάτι μου δίπλα μπατσικό να πλησιάζει από αριστερά, οπότε σχεδόν αμέσως βάζω το τηλέφωνο ανοικτή ακρόαση και το κρατάω χαμηλά στα πόδια μου.
Ο μπάτσος συνοδηγός, όπως έρχεται δίπλα, μου κάνει νόημα, τη γαμήσ@με λέω! Θα με γράψει για το κινητό! Οπότε ο τύπος χαμογελώντας, μου δείχνει τα φώτα, που τα είχα σβηστά! Τα ανάβω, του λέω ευχαριστώ και φεύγουν...
Ουφ.. ανακούφιση...Τυχερός ήσουν... ένα βράδυ που πήγαινα να πάρω την κοπελιά μου από το σπίτι της, όπως πάντα 5 λεπτά πριν φτάσω της κάνω αναπάντητη να κατέβει κάτω, και με βλέπουν μπάτσοι. Μια κωλοαναπάντητη, 5 δευτερόλεπτα υπόθεση ήταν και φαγώθηκαν να μου κόψουν κανονική κλήση ότι μιλούσα στο κινητό αφαίρεση πινακίδων και λοιπά. Τελικά κι εγώ απορώ πως τους έπεισα, είχα απελπιστεί.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε οποιανδήποτε συναλλαγή με την Αστυνομία. Ποτέ. Πάντα ευγενέστατοι και ξεκάθαροι.Τι νούμερο σουτιέν φοράς;
Συγνώμη, δεν μπορούσα να αντισταθώ.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε οποιανδήποτε συναλλαγή με την Αστυνομία. Ποτέ. Πάντα ευγενέστατοι και ξεκάθαροι.
Τι νούμερο σουτιέν φοράς;
Συγνώμη, δεν μπορούσα να αντισταθώ.
Εντάξει έχω παχύνει αλλά σουτιέν ακόμη δεν φοράω. Άσε που συνήθως έχω και γενάκι ( 2-3 ημερών , αρέσει στην σύζυγο τώρα που κουρεύομαι κοντά ). Λές να πέφτω στον Βαλλιανάτο ;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ουφ.. ανακούφιση...Τυχερός ήσουν... ένα βράδυ που πήγαινα να πάρω την κοπελιά μου από το σπίτι της, όπως πάντα 5 λεπτά πριν φτάσω της κάνω αναπάντητη να κατέβει κάτω, και με βλέπουν μπάτσοι. Μια κωλοαναπάντητη, 5 δευτερόλεπτα υπόθεση ήταν και φαγώθηκαν να μου κόψουν κανονική κλήση ότι μιλούσα στο κινητό αφαίρεση πινακίδων και λοιπά. Τελικά κι εγώ απορώ πως τους έπεισα, είχα απελπιστεί.
εμενα πηγαν να με γραψουν για κινητο, χωρις να χω κινητο στ αμαξι....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mεγάλη μαλακία αυτό το σημείο...
Ουσιαστικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πας Καλλιθέα από Χαμοστέρνας, εκτός από αυτό το φανάρι, που αν μπεις αριστερά, μπλέκεις με τις ώρες στη Σιβιτανίδου μετά.
Για να βγεις Αργυρουπόλεως και μετά Θησέως ή ψηλά, κοντά στο γήπεδο, μετά τη μαλακία που έκαναν και απαγόρευσαν τη στροφή αριστερά από την κάθοδο της Χαμοστέρνας, πρέπει να πας μέχρι το άνοιγμα πριν τη γέφυρα (εκεί στο γνωστό βρώμικο) και να κάνεις επιτόπου μετα φόβου Θεού και με δαγκωμένη τη ταυτότητα και να γυρίσεις πάλι όλο αυτό το δρόμο πάνω. Αλλιώς Πειραιώς.
Α! Υπάρχει και η λύση να στρίψεις δεξιά κάπου εκεί κάτω από τη γέφυρα του ηλεκτρικού και να βγεις στη Θεσσαλονίκης και στην Αγίων Πάντων, τριγυρνώντας στα στενά, φέξε μου και γλύστρισα δηλαδή!
Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ...Edit: Μόλις σκεφτηκα και την άλλη πατέντα. Στο φανάρι για Πετράλωνα δεξιά στο παράδρομο και μετά πάλι δεξιά από τα στενά για να βγεις στη μεγάλη κατηφόρα και να περάσεις απέναντι το φανάρι.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.Το φανάρι στην Χαμοστέρνας προσωπικά χαίρομαι από τότε που το έκοψαν γιατί ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΛΗ η πρωϊνή κίνηση του δρόμου αυτού...
Αν έχεις πετύχει κάτι μπορτιλιαρίσματα μέχρι και την Shell θα καταλάβεις, άσε που πολλοί έβγαιναν κάτω από τη Συγγρού με καμμιά 100άρα και μετά πάνω στην στροφή έπεφταν πάνω στο μποτιλιάρισμα στα 20 μέτρα και γινόταν το έλα να δείς...Η καλύτερη λύση για Καλλιθέα είναι στο φανάρι να κάνεις δεξιά για Άνω Πετράλωνα και μερικά μέτρα παραπάνω (στην ανηφόρα) επιτόπου αναστροφή, έχει αρκετό χώρο και ο δρόμος είναι πάρα πολύ φαρδύς...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
πες ολη την ιστορια....
γελαω προκαταβολικα, γιατι σιγουρα εχει παιχτει μαλακια...
-
Θα το πέταξε.
-
ωραιο σκηνικο προχθες στον πειραια
με περιμενει ενας φιλος μου στην διασταυρωση λιμανι-κονωνως,με το που μπαινει στο αμαξι μου λεει οτι 5' πριν πηγε ενας να στριψει στην κονωνως 3η λωριδα(οι λωριδες για να στριψεις αριστερα εκει ειναι 2) και πλακωθηκε με τον μπατσο που ελεγχε την κυκλοφορια,ο οποιος τον εστελνε να συνεχισει ευθεια.Τελικα ο τυπος εστριψε με τσαμπουκα και επειδη η κονωνως ειχε κινηση ο μπατσος τον ακολουθησε ποδαρατο(ο μπατσος ειναι ενας κλασσικος σε εκεινο το σημειο με μια μουστακα και οσοι τον ξερουν τον συμπαθουν).
τεσπα,200 μετρα παρακατω πετυχαινω δεξια με αλαρμ τον τυπο που εκανε την μλκια,με ενα κωλοφτιαγμενο,να εχει βγαλει πανω στο καπω τοσο χαρτομανι που δεν ηξερα οτι μπορει να υπαρχει σε ενα αυτοκινητο.μαλλον ο μπατσος ηθελε να τον γμησει μεγαλοπρεπως και τον τσεκαρε για τα παντα
το καταφχαριστηθηκα -
Βασικά το θέμα με τους μπάτσους είναι σε τι φάση θα τους πετύχεις.
Αν σε σταματήσουν σε μπλόκο που έχει στηθεί για να γράψουν και έχεις κάνει και παράβαση, θα σε γράψουν όσο μαλακία και παράλογη να είναι, όπως η παραπάνω αναστροφή.
Αν τους πετύχεις σε φάση που απλά 'περιπολούν' ή ακόμα καλύτερα γυρνάνε για να σχολάσουν ή μετακινούνται προς κάποιο άλλο σημείο ή απλά σε είδανε να κάνεις μαλακία τυχαία και το παίξεις καλά (παραδέχεσαι ευγενικά ότι έχουν δίκιο και κάνεις την κότα) έχεις καλές πιθανότητες να σε αφήσουν.
Εγώ πάντως την έχω γλιτώσει 3-4 φορές έτσι και σε παραβάσεις μή αμφισβητήσιμες (είσοδος σε μονόδρομο, προσπέραση απ' το αντίθετο ρεύμα για να πάω 1ος στο φανάρι θυμάμαι πρόχειρα) όπου τους είπα απλά έχετε δίκιο, κάντε ότι νομίζετε και με άφησαν!
Παίζει και απλά να βαριούνται τις διαδικασίες όταν δεν έχουν πάει με σκοπό να γράψουν... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πες ολη την ιστορια....
γελαω προκαταβολικα, γιατι σιγουρα εχει παιχτει μαλακια...
Ειχα παει σε μια κοπελιτσα στην αργυρουπολη.
Μετα την διεκπεραιωση του σκοπου του ταξιδιου, ξεκινησα για σπιτι.
Καπου στη διαδρομη ψαχνω το κινητο μου...
Το οποιο δεν υπαρχει πουθενα.
Σταματαω σε περιπτερο, καλω τον εαυτο μου και μου απανταει....
-Ελα που ειμαι;;;
-Σπιτι μου...
-Καλα ερχομαι να με παρω....Και ξεκιναω!
Καποια στιγμη με πιανει ενας περιεργος πονος στο τυμπανο του δεξιου αυτιου με παραλληλο βουητο. Βαζω το δαχτυλο στ αυτι και πιεζω μπας και εξισορροπησω την πιεση και περασει, αλλα @@... Απο τοτε που εβγαλα με χειρουργικη επεμβαση τους φρονιμητες, το παθαινω που και που.
Οπως ειμαι με το δαχτυλο στ αυτι, περναω εξω απο το ΑΤ Αργυρουπολης, στην Ηρ.Κυπρου...
Οπου ειναι παρεα απο Ζηταδες.
Το ενα τσακαλι -αναφερομαι στην παρατηριτικοτητα του, δεν θελω να τον προσβαλω- με βλεεπει ετσι και ξεκιναει.
Με φτανει.
Ειμαι στην αρηστερη λωριδα και σκαει απο δεξια και με κοιταει.
Αντιλαμβανομαι την παρουσεια του και τον κοιταω με το δεξι δαχτυλο στ αυτι...
Και του κανω την χαρακτηριστικη κινηση 'τι θες;;;' με το δεξι χερι....
Κοβει και καθεται πισω.
Αναβει φαρο....
Τι θελει τωρα;;;;
Αλαρμ, καθομαι δεξια και ψαχνω να σταματησω καπου, γιατι ειμουν με το Μερκ και δεν χωραει πουθενα αυτο....Σκαει διπλα μου...
-Αντε κυριε, σταματηστε, δεν θα παμε βολτα
-Και τι να κανω;;; Να κλεισω την κυκλοφορια σ ολη την Αργυρουπολη;;;Λεω απο μεσα μου 'Την μαμησαμε... μαλλον με ειδαν που μπηκα με τις πορτες στη πλατεια και με σταμπαρανε'
Σταματαω και ακολουθει ο διαλογος...
-Τι συμβαινει
-Δεν ξερετε;;;
-Οχι, δεν ξερω.
-Δεν εχετε μαθει οτι δεν επιτρεπεται να μιλατε στο κινητο οταν οδηγειται;
-Το ξερω....
-Και εχετε το θρασος να μιλατε στο κινητο εξω απο το ΑΤ Αργυρουπολης;;;
-Ποτε;;;
-Τωρα που περασατε;;; Και μετα που ηρθα διπλα σας, και σας ελεγξα, δεν το κλεισατε και συνεχησατε να μιλατε...
-Τι εκανα;;;
-Μιλαγατε στο κινητο....Εχω ξεχασει οτι δεν εχω κινητο πανω μου, εχω ξεχασει τα παντα...
-Εγω;;; Ποτε;;;;
-Την ωρα που περασατε μπροστα απο το ΑΤ Αργυρουπολης, σας ειδα και ακολουθησα να το εξακρηβοσω...Πηγε να με βγαλει τρελο ο τυπος, να μου λεει οτι μιλουσα να του λεω οτι δεν μιλουσα...
-Δεν μου λετε... Δεξια μου τι κανατε;;;
-Ηρθα να δω αν οντος μιλατε....
-Ηρθατε και οταν σας ειδα.... Με ποιο χερι σας εκανα νοημα να περασετε;;; -τι να του λεγαΚαγκελο ο μπατσος.... Πηρε χαμπαρι οτι κατι εγινε λαθος.... Χαρα εγω... ΤΟΝ ΕΧΩ!!!!
-Και γιατι ειχατε τοτε το χερι στ αυτι;;;;
Ωπ.... Μαλακια.... Τι του λεμε τωρα;;; Αυτη η μαλακια με το αυτι σιγα μη πιασει....
-Μ επιασε φαγουρα μετα το ξυρησμα και μ εχει πεθανει. Αφου οταν με κοιταζες με το δεξι σου κανα νοημα να περασεις...
-Μαλλον μου φανηκε τοτε...
Και φευγει....
-Αγαπητε, δεν σας φανηκε απλως.... Πρωτον... Εχω ανοικτη ακροαση στο αμαξι... Και δευτερον.... Δεν εχω κινητο στ αμαξι....
Αλλα δεν ειμαι συγουρος αν το ακουσε -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εντάξει έχω παχύνει αλλά σουτιέν ακόμη δεν φοράω. Άσε που συνήθως έχω και γενάκι ( 2-3 ημερών , αρέσει στην σύζυγο τώρα που κουρεύομαι κοντά ). Λές να πέφτω στον Βαλλιανάτο ;Ωχ, λες να τραβάς την προσοχή των 'οργάνων της αταξίας';
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]