-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ θα είμαι γραμματέας φέτος.Και μόλις μου ήρθε χαρτί για αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής!
Εντωμεταξύ την αδερφή μου (της οποίας είμαι (;) γραμματέας) την έχουν ήδη πάρει δύο από την εφορευτική ότι δεν πρόκειται να έρθουν.
Όποτε θα επικοινωνησουμε με την άλλη δικηγόρο και βλέπουμε.Θα υπάρχει μεγάλη λειψανδρία φέτος στις εφορευτικές.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εντωμεταξύ την αδερφή μου (της οποίας είμαι (;) γραμματέας) την έχουν ήδη πάρει δύο από την εφορευτική ότι δεν πρόκειται να έρθουν.Το τηλέφωνό της που το βρήκανε;;
-
Στα χωριά όλοι γνωστοί είμαστε.
-
Σωστά.. δεν πρόσεξα τοποθεσία
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ θα είμαι γραμματέας φέτος.
Και μόλις μου ήρθε χαρτί για αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής!
Εντωμεταξύ την αδερφή μου (της οποίας είμαι (;) γραμματέας) την έχουν ήδη πάρει δύο από την εφορευτική ότι δεν πρόκειται να έρθουν.
Όποτε θα επικοινωνησουμε με την άλλη δικηγόρο και βλέπουμε.Θα υπάρχει μεγάλη λειψανδρία φέτος στις εφορευτικές.
ripper » 02/11/10 1:33
Εγώ θα είμαι γραμματέας φέτος.
Από τώρα έχει αρχίσει να πονάει το χέρι μου!Στο θέμα της εφορευτικής, είναι όντως άδικο να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι, αλλά αν δεν είμασταν όλοι τόσο γαιδούρια αρχιτεμπέληδες και εμφανίζονταν κανονικά όλα τα μέλη που έχουν κληθεί (τακτικά και αναπληρωματικά) η δουλειά που θα είχε να κάνει ο καθένας θα ήταν αστεία + το ότι θα μπορούσε κάλλιστα ο καθένας να φεύγει για κάποιες ώρες.
Στο στρατό δουλεύεις τζάμπα για ένα χρόνο και μας πείραξαν κάποιες ώρες σαν εφορευτική.
Φυσικά, ο καθένας σκέφτεται μόνο το κωλαράκι του και δεν εμφανίζεται καν, αφήνοτας τους λίγους να φάνε το λούκι.Οπότε για πες μας τώρα τι θα κάνεις; Θα πας στην εφορευτική επιτροπή που διορίστηκες δωρεάν ή θα πας με την αδελφή σου γραμματέας για να πληρωθείς αλλά με κίνδυνο να χαρακτηριστείς 'γαϊδούρι' και 'αρχιτεμπέλης' (σύμφωνα πάντα με δική σου δήλωση);
Άσχετο
Και μια και το έφερε η κουβέντα για το χωριό σου. Επειδή πριν από κάποια χρόνια (πολλά) ήμουνα φαντάρος στην Σκύδρα, θυμάμαι ό,τι ή στο χωριό σου ή στο Μυλότοπο οι περισσότεροι κάτοικοι ήταν φορτηγατζήδες με νταλίκες TIR.
Κάνω λάθος στα χωριά; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Οπότε για πες μας τώρα τι θα κάνεις; Θα πας στην εφορευτική επιτροπή που διορίστηκες δωρεάν ή θα πας με την αδελφή σου γραμματέας για να πληρωθείς αλλά με κίνδυνο να χαρακτηριστείς 'γαϊδούρι' και 'αρχιτεμπέλης' (σύμφωνα πάντα με δική σου δήλωση);Άσχετο
Και μια και το έφερε η κουβέντα για το χωριό σου. Επειδή πριν από κάποια χρόνια (πολλά) ήμουνα φαντάρος στην Σκύδρα, θυμάμαι ό,τι ή στο χωριό σου ή στο Μυλότοπο οι περισσότεροι κάτοικοι ήταν φορτηγατζήδες με νταλίκες TIR.
Κάνω λάθος στα χωριά;Έχω γράψει ήδη τι θα κάνω.
Αν δεν έχει άτομα στην εφορευτική θα κάτσω εφορευτική.
Αν έχει θα πάω γραμματέας. Η δικηγόρος θα το ξέρει από πριν.Περι χωριών: Έχει αρκετούς φορτηγατζήδες στο χωριό, αλλά αύτο με τους πολλούς είναι η Αξός δίπλα στον Μυλότοπο.
-
Ρε παιδιά τα λευκά δεν πρέπει να είναι ίδιο μέγεθος με όλα τα άλλα ψηφοδέλτια ? και τις δύο Κυριακές δεν ήταν και όταν παραπονέθηκα στην εκλογική αντιπρόσωπο μου είπε οτι ο νόμος το ορίζει υποχρεωτικό μόνο για αυτά των συνδυασμών
-
Και τί σε πειράζει αυτό?
-
μαλλον ανησυχει οτι στον φακελο, διπλωνοντας το δεν θα εχει τον ιδιο ογκο με τα αλλα και ετσι ισως φαινεται οτι ριχνει λευκο.
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές