-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δηλαδη αν καποιος εχει ενα μαγαζι και μια μερα δεν παει, και βαλει τη μανα του να το κρατησει, δεν δικαιουται την εισπραξη?
Αν κάποιος έχει μαγαζί, δεν έχει μάνα να το κρατήσει, και μια μέρα δεν πάει επειδή ξημεροβραδιάστηκε ως εφορευτική και είναι κομμάτια, τι δικαιούται?....
Τωρα για τα αλλα που γραφτηκαν στο τοπικ περι ευθυνης, αναληψης αυτης κι εκ του ασφαλους συμπερασματων, δε σχολιαζω, γιατι θα γινω κακος Απλα καταλαβαινω οτι σ' αυτη τη χωρα το κυνηγι φαντασματων ειναι το πιο δημοφιλες χομπι
Έλα που έχουμε πολλά 'φαντάσματα' σ'αυτή τη χώρα! Τι να κάνουμε, να τ΄αφήσουμε να μας φάνε?!
Δεν είναι κακό να 'γίνεσαι κακός', αρκεί να κρίνεις απόψεις και όχι συτούς που τις εκφράζουν, έτσι δεν είναι? Εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να ξέρω από που βγήκαν π.χ. οι '9+4 ημέρες αποζημίωσης' για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και οι μηδέν για τους άλλους (τα 'θύματα', που λέμε) και από που κι ως που το κράτος δε μπορεί να τους επιτάξει όλους όσους απαιτούνται, όπως σε τόσες άλλες περιπτώσεις.
Υ.Γ.
Δεν είπε κανείς ότι για όλα φταίνει οι Δ.Α., το σύστημα σχολιάζουμε. Ένα σύστημα για το οποίο, imho, οι εκλογές αποτελούν ένα μεγάλο πανηγύρι, με μπουφέ, σκλάβους, ορεκτικά, και πλούσια δώρα.ας κάνουμε και κάτι για τη χώρα μας,δες το και έτσι, αν μπορείς να το δεις
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Όχι, το αντίθετο. Πρόκειται για πλασματική επίδοση. Δικαιολογείται μόνο αν έχει αλλάξει τόπο κατοικίας.
Ενταξει το καταλαβαινω οτι οι νομοι δεν μπορουν να καλυψουν ολες τις περιπτωσεις αλλα.....εγω ας πουμε μενω μονος μου σε μονοκατοικια, και φευγω για δουλειες εκτος αθηνων, το κολανε στην πορτα μου και εγω το βρισκω μια βδομαδα μετα....τι θα γινει δλδ θα με τραβανε?
Την θυροκοληση την θεωρω πολυ στον αερα κατασταση, για να μην πουμε για καταστασεις με μαλακες γειτονες που μπορει επιτηδες να το ειδαν και να το πεταξαν!
Αν και εγω και ο πατερας μου εχουμε δηλωμενες αλλες διευθυνσεις, πριν κατι μηνες που τον καλεσανε για ενορκο σε δικαστηριο.....ηρθαν μια χαρα στ οκανονικο σπιτι....στο οποιο το μονο πραγμα που εχει στο ονομα του ειναι ενα τηλεφωνο και οτι το εχει δηλωμενο στην εφορια σαν ιδιοκτησια....αν θελουν δλδ σε βρισκουν...
αθάνατο ελληνικό πνεύμα
δλδ?
-
οι της εφορευτικής για να αρχίσουν να ξυπνανε σιγα σιγά
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οι της εφορευτικής για να αρχίσουν να ξυπνανε σιγα σιγάκαι εμείς να πηγαίνουμε για ύπνο σιγά σιγά για να ξυπνήσουμε κατά το απόγευμα να ρίξουμε το βόλι
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Όχι, το αντίθετο. Πρόκειται για πλασματική επίδοση. Δικαιολογείται μόνο αν έχει αλλάξει τόπο κατοικίας.
Ενταξει το καταλαβαινω οτι οι νομοι δεν μπορουν να καλυψουν ολες τις περιπτωσεις αλλα.....εγω ας πουμε μενω μονος μου σε μονοκατοικια, και φευγω για δουλειες εκτος αθηνων, το κολανε στην πορτα μου και εγω το βρισκω μια βδομαδα μετα....τι θα γινει δλδ θα με τραβανε?
Την θυροκοληση την θεωρω πολυ στον αερα κατασταση, για να μην πουμε για καταστασεις με μαλακες γειτονες που μπορει επιτηδες να το ειδαν και να το πεταξαν!
Αν και εγω και ο πατερας μου εχουμε δηλωμενες αλλες διευθυνσεις, πριν κατι μηνες που τον καλεσανε για ενορκο σε δικαστηριο.....ηρθαν μια χαρα στ οκανονικο σπιτι....στο οποιο το μονο πραγμα που εχει στο ονομα του ειναι ενα τηλεφωνο και οτι το εχει δηλωμενο στην εφορια σαν ιδιοκτησια....αν θελουν δλδ σε βρισκουν...
αθάνατο ελληνικό πνεύμα
δλδ?
μου φαίνεται θες να τη σκαπουλάρεις. Σε κάλεσαν στην εφορευτική?
-
Στις 2 προηγούμενες εκλογές (βουλευτικές και νομαρχιακές) φαγώθηκαν να με καλέσουν εφορευτική επιτροπή (πήγα μόνο τη 1η, την επόμενη απαλλαγή λόγω ασθένειας -γκουχου γκουχου- ).
Και φέτος που πήγα να ψηφίσω, στο τμήμα μου ήταν εφορευτική παλιά μου συμμαθήτρια που παιζόταν φάση όταν ήμασταν στο λύκειο...
Γμτ χάθηκε να με είχαν καλέσει φέτος...
-
Φέτος και γω θα ήθελα να ήμουν εφορευτική!
-
Αυτό είναι
Γνωριμίες και 'φάσεις' μέσω εφορευτικής
-
Και στο τμήμα μου είχε ένα μωρό...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φέτος και γω θα ήθελα να ήμουν εφορευτική!Και εγώ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ...
οντως θα σασταν ωραιο ζευγαρι...
-
Ο κολλητός μου έχει ρέντα σήμερα!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Και εγώ...
οντως θα σασταν ωραιο ζευγαρι...
Βρίσκεις;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Ο κολλητός μου έχει ρέντα σήμερα!!!
Eγώ λέω να τον μαζέψεις!
Ή μάλλον, να του κάνεις warn. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:ysterical:
Ο κολλητός μου έχει ρέντα σήμερα!!!
Eγώ λέω να τον μαζέψεις!
Ή μάλλον, να του κάνεις warn.Του κολλητού μου?!??!Warn?!?!?!?
Σου κάνω εσένα warn!!!
εντάξει κολλητέ?
-
σορρυ κολλητε αλλα καποια 5η φαλαγγα δεν μου επετρεψε να δω το ποστ σου!
τι warn και τι alarm..μαζι θα οδηγησουμε το φορουμ σε μια νεα εποχη που θα επιτρεπει ανεμποδιστα τη συμμετοχη των open minded ζευγαριων σε εφορευτικες επιτροπες...
ο αντρεας ακομα μετραει στα γρεβενα?
-
Μαζί θα προχωρήσουμε....!!!!
-
....Που θα πάμε ρε; Εμείς τώρα γυρίσαμε!
quiz: βρείτε μου από που είναι το παραπάνω....
-
'Χαρουμενες' και οι εφορευτικες ?
λετε να βγαλουν και παρδαλα αποτελεσματα?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
αθάνατο ελληνικό πνεύμα
δλδ?
μου φαίνεται θες να τη σκαπουλάρεις. Σε κάλεσαν στην εφορευτική?
Oχι, το να θεωρεις κατι λαθος το κανεις μονο οταν εχεις ιδιο ωφελος?
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές