-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Διορίστηκα δικαστικός αντιπρόσωπος ...1098 έουρος. Βγάλαμε στολή και πέδιλα σκι για την επόμενη τριετία900 δεν ήταν? Αυξήθηκε?
-
τοσα ηταν περσι
-
Φανταστικέ koutsan άμα δεν πάω τρέχει τίποτα;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Φανταστικέ koutsan άμα δεν πάω τρέχει τίποτα;Θεωρητικά ναι...Στην πράξη σπάνια...
- Μην πας να ψηφίσεις θα σε τσιμπήσουν αμέσως (το πρώτο πράγμα που κάνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι να σημειώνουν στους καταλόγους τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και μόλις εμφανιστούν τους βουτάνε)...Ακόμα και αν πας στο τέλος μπορεί να σε τσιμπήσει για την καταμέτρηση προκειμένου να αφήσει κάποιον άλλο...
- Μην κοιμηθείς σπίτι σου (εκεί δηλ. που σου κοινοποιήθηκε ο διορισμός ) γιατί μπορεί να στείλει μπάτσους να σε φέρουν.
-
Εγώ λέω να μην πάει κανένας και να μην μπορούν ούτε να ψηφίσουν ούτε και να μετρήσουν ψήφους. Κορόιδα είναι οι άλλοι να πάνε, ενώ άλλοι την κοπανάνε;
Κανένας να μην πάει, ξαναλέω. -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Εγώ λέω να μην πάει κανένας και να μην μπορούν ούτε να ψηφίσουν ούτε και να μετρήσουν ψήφους. Κορόιδα είναι οι άλλοι να πάνε, ενώ άλλοι την κοπανάνε;
Κανένας να μην πάει, ξαναλέω.Διορίζουν αυθαίρετα τους πρώτους που θα εμφανιστούν να ψηφίσουν στο συγκεκριμένο τμήμα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κανένας να μην πάει, ξαναλέω.Διορίζουν αυθαίρετα τους πρώτους που θα εμφανιστούν να ψηφίσουν στο συγκεκριμένο τμήμα...
Αυτό δεν νομίζω ότι είναι νόμιμο ...Δεν προβλέπεται από το νόμο και δεν βλέπω πως μπορούν να τους υποχρεώσουν, μάλλον δεν μπορούν...
Άλλωστε νομίζω ότι προβλέπεται ο δικαστικός αντιπρόσωπος να κάνει και μόνος του εκλογές αν δεν πατήσει κανείς -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ε σοβαρά, πολύ σοβαρά, να μην πάει κανείς να ψηφίσει μετά.
Θα πάνε μόνο οι υποψήφιοι, θα τους διορίσουν εφορευτική και είμαι περίεργος να δω κατά πόσο θα είναι αντικειμενικοί στην καταμέτρηση. -
Πάντως, αν πάνε ΟΛΟΙ τη εφορευτικής, συννενοηθούν και χωρίσουν βάρδιες πιστεύω δεν είναι τόσο τραγικό.
-
Φυσικά και δεν είναι. Το άσχημο είναι ότι κάποιοι προτιμούν να χώσουν τους υπόλοιπους.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως, αν πάνε ΟΛΟΙ τη εφορευτικής, συννενοηθούν και χωρίσουν βάρδιες πιστεύω δεν είναι τόσο τραγικό.Φυσικά και όχι ...
Είναι όμως σα να λες σε ένα πλήθος 100 ατόμων να επιτεθεί σε ένα τύπο με περίστροφο...Ποιός θα πάρει την πρωτοβουλία να πάει πρώτος, θα ακολουθήσουν οι άλλοι? -
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως, αν πάνε ΟΛΟΙ τη εφορευτικής, συννενοηθούν και χωρίσουν βάρδιες πιστεύω δεν είναι τόσο τραγικό.Προσωπικά σε όσες εκλογες εχω κάνει Δικαστικός Αντιπρόσωπος αυτό έχω κάνει.
Τους ρωταω από το πρωι ποιοι θέλουν το 7-1 και ποιοι το 1 ως λήξη και τους χωρίζω εγω.
Ετσι είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.Ασε που το μεσημερι 2 με 3 (στην επαρχια αυτο) τους διωχνω όλους και κραταω μονο το γραμματεα, ωστε να πάνε να φανε κατι και να μου ειναι φρεσκοι.
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Πάντως, αν πάνε ΟΛΟΙ τη εφορευτικής, συννενοηθούν και χωρίσουν βάρδιες πιστεύω δεν είναι τόσο τραγικό.
Προσωπικά σε όσες εκλογες εχω κάνει Δικαστικός Αντιπρόσωπος αυτό έχω κάνει.
Τους ρωταω από το πρωι ποιοι θέλουν το 7-1 και ποιοι το 1 ως λήξη και τους χωρίζω εγω.
Ετσι είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.Ασε που το μεσημερι 2 με 3 (στην επαρχια αυτο) τους διωχνω όλους και κραταω μονο το γραμματεα, ωστε να πάνε να φανε κατι και να μου ειναι φρεσκοι.
Σου έχουν έρθει ποτέ ΟΛΟΙ της εφορευτικής ?
Ο Γκαστόνε είσαι? -
Ενας/μια πάντα μου την σκάει.
Από την άλλη όμως θεωρω ότι 2 ατομα συν τα μουτρα μου και του γραμματεα είναι αρκετα για να γινουν εκλογες (στην επαρχια ιδιως ) -
οι βουλευτικές δεν έχουν τόσο χώσιμο όσο οι δημοτικές/νομαρχιακές. σαν τις ευρωεκλογές όμως δεν έχει...
-
Εγώ θα πάω κατά τις 10,θα τους δώσω το τηλ. μου και αν με χρειαστούνε ας με πάρουνε...Θα το έχω κλειστό
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Εγώ θα πάω κατά τις 10,θα τους δώσω το τηλ. μου και αν με χρειαστούνε ας με πάρουνε...Θα το έχω κλειστόEφορευτική πουλάκι μου?
Να πας ρε να πήξεις!
Εγώ ήμουν στις προηγούμενες.
-
Τασούλη ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Νομίζω θα έχει πλάκα -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Εγώ θα πάω κατά τις 10,θα τους δώσω το τηλ. μου και αν με χρειαστούνε ας με πάρουνε...Θα το έχω κλειστόΝα έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να μείνεις εκεί και να μην πας πουθενά...
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές