-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Αλλα ετσι ειναι οταν ο φεργκιουσον ειπε την μεγαλυτερη αληθεια που εχω ακουσει ποτε το κανατε γαργαρα.
bujinkan το ξερες οτι τον γαυρο τον εχουμε κερδισει και 8-2?
Ποτε? Το 1945? Ηταν λιγο μετα δηλαδη απο τους φιλικους σας αγωνες με τους Γερμανους. ΩΡΑΙΑ......
-
«Κάναμε αυτό που έπρεπε, δε νομίζω ότι έγιναν λάθη στην προετοιμασία» τόνισε ο Σουηδός και εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό''. Μπακε
Ε τωρα βριστε τον τον ανθρωπο που ειπε την αληθεια.
-
Το οτι εχεις περισσοτερες 5αρες απο μενα δεν ειναι γεγονος?
Οχι δεν ειναι γεγονος, σου εχω κανει paste το link της uefa καποια στιγμη, μπες και δες ποιος εχει φαει περισσοτερες 5ρες.Το οτι εχεις 18 -19 πρωταθληματα και εγω 36 δεν ειναι γεγονος?
Εξαρτατε για ποιο θεσμο μιλας, μετρας και τοτε που παιζατε με την Δραπετσψνα και την Αιγινα και εβγαινε πρωταθλητης Πειραια και επαιζε με πρωταθλητη Αθηνας? Γιατι εμεις δεν ειχαμε τετοιες ομαδες στην Αθηνα, εγω επαιζα με ΑΕΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΦΩΣΤΗΡΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ,Το οτι εχεις 42 νικες και εγω 69 δεν ειναι γεγονος?
Εδω εχεις δικιοΤο οτι εχεις φαει τα περισσοτερα γκολ στο c.l δεν ειναι γεγονος?
Σε σχεσει με εσας???? η γενικα στον θεσμο? -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αλλα ετσι ειναι οταν ο φεργκιουσον ειπε την μεγαλυτερη αληθεια που εχω ακουσει ποτε το κανατε γαργαρα.
bujinkan το ξερες οτι τον γαυρο τον εχουμε κερδισει και 8-2?
Ποτε? Το 1945? Ηταν λιγο μετα δηλαδη απο τους φιλικους σας αγωνες με τους Γερμανους. ΩΡΑΙΑ......
Γιατι εσυ για ποιες χρονιες μετρας τα πρωταθληματα σου?
-
Ναι ενω οταν ο προεδρος της Χερενφεν λεει οτι ειστε ερασιτεχνικο σωματειο?
Οταν ο Ιρουρετα λεει ''εγω τον Ολυμπιακο ξερω απο την Ελλαδα οχι τον Παναθηναικο''.
Εσεις νομιζετε οτι σας ξερει η Ευρωπη σαν μεγαλη ομαδα. Γελανε με το καφενειο σας και παρακαλανε να κληρωθουν με το τσιρκο σας
Η Χερενφεν δεν ειναι εκεινοι η ομαδα με τις καρδουλες που σας κερδισε?
-
7αρα απο Γιουβεντους
8αρα απο ΠΑΟ,Αρα ειμαστε καλυτεροι απο την Γιουβε
-
«Κάναμε αυτό που έπρεπε, δε νομίζω ότι έγιναν λάθη στην προετοιμασία» τόνισε ο Σουηδός και εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό''. ΜπακεΕ τωρα βριστε τον τον ανθρωπο που ειπε την αληθεια.
Ξεχνας οταν ο Κατανετς και ο Προτασοφ λεγανε παρομοια και τους σουταρατε
-
Ναι ενω οταν ο προεδρος της Χερενφεν λεει οτι ειστε ερασιτεχνικο σωματειο?
Οταν ο Ιρουρετα λεει ''εγω τον Ολυμπιακο ξερω απο την Ελλαδα οχι τον Παναθηναικο''.
Εσεις νομιζετε οτι σας ξερει η Ευρωπη σαν μεγαλη ομαδα. Γελανε με το καφενειο σας και παρακαλανε να κληρωθουν με το τσιρκο σας
καλα για το τελευταιο μην ορκιζεσαι κιολας
-
Τσουρέκια μας τα χετε κάνει..
-
Κατσο!!
-
http://www.sport24.gr/ast/cov/Si/Sick%2 ... estyle.wmv
O Red_line ,ο Κιd και ο GTI δειχνουν τις ποδοσφαιρικες τους ικανοτητες
-
http://www.sport24.gr/ast/cov/Si/Sick Soccer Freestyle.wmvO Red_line ,ο Κιd και ο GTI δειχνουν τις ποδοσφαιρικες τους ικανοτητες
Εγώ τώρα γαργαλιέμαι εδώ και μισή ώρα αλλά δεν γελάω... Να το ψάξω ιατρικώς το θέμα;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.sport24.gr/ast/cov/Si/Sick Soccer Freestyle.wmv
O Red_line ,ο Κιd και ο GTI δειχνουν τις ποδοσφαιρικες τους ικανοτητες
Εγώ τώρα γαργαλιέμαι εδώ και μισή ώρα αλλά δεν γελάω... Να το ψάξω ιατρικώς το θέμα;
Οχι εσυ μια χαρα εισαι. Εγω δεν παω καλα
-
ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ με το ΠΑΟ vs ΟΣΦΠ !!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ με το ΠΑΟ vs ΟΣΦΠ !!!!!!!!!!Eσυ γιατι διαφημιζεις τον Τσιβελεκα? Ποσα σου εδωσε?
-
Ελα ντε!
Ολος ο κόσμος ξέρει οτι το καλύτερο τσουρέκι το έχει ο Τερκενλής!!!
Ασε που έχει κερδίσει τον Τζιβελέκα στο διαγωνισμό της Βέφας 5 φορές! και έχει παει και στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τσουρεκιού!
Τι να μας πει κι ο Τζιβελέκας που πουλούσε τσουρέκι στους χουντικούς... -
Ο Τερκενλής βγάζει κάτι γεμιστά τσουρέκια στη Θεσσαλονίκη;
-
Ναι.
-
πάσης φύσεως
-
Χαίρομαι που το topic επιτέλους πήρε το δρόμο του και παράγει κοινωνικό έργο.
ΥΓ: Τα καλύτερα τα φτιάχνει η γιαγιά μου...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]