Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ονομα δεν ειναι ο Φερερ μην τρελαθουμε τωρα....
Σιγα τον προπονητη.Στην Μπετις και στην Μπαρτσελονα ηταν σιγα τις ομαδουλες....
τον ήξερες και απο χτες εσύ ε? πως λέμε Καπέλο....ακριβώς το ίδιο.
Εφόσον ήταν τόσο όνομα και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ προπονητής γιατί άφησε την Μπάρτσα και ήρθε στην ΑΕΚ...επειδή του έδωσε λεφτά ο Ντέμης?Ο Be-gone ηταν κλασεις ανωτερος....
Ποιός το ειπε αυτό? Μόλις ζοριστούμε κύριε αντικειμενικέ και καλά φίλαθλε ...να την πούμε στον άλλον αμέσως! Εγώ δεν μίλησα συγκεκριμένα αλλά γενικότερα για τις ελληνικές ομάδες. Κάτι ξεχασμένοι έρχονται πάντα και κάτι βαλκάνιοι εδώ.-
*οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.....
τα αφήνει να ωριμάσουν!
Επειδη δεν τον ηξερες,δεν σημαινει οτι δεν ηταν ονομα.Αν σου αρεσει το ποδοσφαιρο δεν βλεπεις μονο Ελλαδα ή αντε κ το champions league...Yπαρχουν πολλα πρωταθληματα τα οποια μπορεις να παρακολουθεις....
Καπελο δεν ειναι,αλλα προπονητης στις ακαδημιες κ στη μεγαλη ομαδα της Μπαρτσα και για πολλα χρονια μαλιστα δεν μπορει να ειναι τυχαιος..Ειτε το θελεις ειτε οχι ειναι το μεγαλυτερο ονομα που εχει ερθει στην Ελλαδα μεχρι στιγμης και αυτο οχι γιατι το λεει ο Bagus...
Κατα τα αλλα εγω δεν εχω πει πουθενα οτι ειμαι αντικειμενικος..Αλλα μηπως νομιζεις οτι εισαι εσυ ???Η ο Cavallino ή ο Spyros ή ο Bujican ???Μην τρελαθουμε τωρα..Φιλαθλοι των ΑΕΚ/ΠΑΟ/ΟΣΦΠ/ΠΑΟΚ κτλ ειμαστε κ παντα θα βλεπουμε τα πραγματα ο καθενας απο την σκοπια του...Το θεμα ειναι οτι εγω το ξερω αυτο...Εσυ μαλλον δεν το εχεις καταλαβει ακομα....
Τον Be-gone τον ανεφερα για πλακα,εξ'ου κ τα emoticons...Ουτε ζοριστηκα ουτε να στην πω ηθελα...Αν το ηθελα αυτο θα σου ελεγα κατι για την Ευρωπαϊκη περιπετεια της ομαδας σου...