-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όλο το θέμα kidάμαξο.. Ίσως αλλάξει κάτι σήμερα αλλά δεν ξέρω.. Έχω αρχίσει να την βαριέμαι την όλη κατάσταση, με βλέπω καροτσάτο να ησυχάσω..
Άλλαξαν γνώμη οι γονείς?
Ο θείος Krus προτείνει: κλέβεις συστηματικά το αμάξι τους τα βράδια, με τέτοιο τρόπο ώστε να το καταλαβαίνουν, πχ. αφήνοντας τα κλειδιά σε άλλο σημείο από ότι τα βρήκες, ή παρκάροντάς το αλλού από κει που το είχαν αφήσει. Το επιστρέφεις ΚΑΘΕ βράδυ ψιλογρατσουνισμένο, με αποτσίγαρα στα πόδια του συνοδηγού κλπ.
Φυσικά, όταν σου την πουν, κάνεις την πάπια και αρνείσαι τα πάντα
Αυτό, κυρίες και κύριοι, είναι μια δημοσίευση-υπόδειγμα του πώς λειτουργεί ο σωστός εγκάθετος. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Εύγε, παιδί μου, αρίστευσες.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Krus αυτό ήταν συμβουλή για να του πάρουν αμάξι ή για να τον αποκληρώσουν;ΝΑι και αν έχεται γκαράζ, και δεν μπορείς να παρκάρεις αλλού, αν το έβρισκες με τη μούρη να το βάζεις με την όπισθεν!
Έλα ρε μην τα παίρνεις, και εμένα ο πατέρας μου μέχρι να μου πάρει το rallye, με έιχε με ένα fiesta, και του έπριζα τα....συκώτια 2,5 χρόνια.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όλο το θέμα kidάμαξο.. Ίσως αλλάξει κάτι σήμερα αλλά δεν ξέρω.. Έχω αρχίσει να την βαριέμαι την όλη κατάσταση, με βλέπω καροτσάτο να ησυχάσω..Γιατί έτσι ρε;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν ξέρω αν aborted αλλά έτσι όπως το πάμε, πάει για plan postponed..είδαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας;
-
Παιδιά στην Αθήνα έχω αυτοκίνητο να κάνω δουλειά μου, στα Γιάννενα είναι το πρόβλημα..
Ξαφνικά προέκυψε θέμα αλόγων. Τα 140 του diesel δεν ήταν πολλά, τα 140 του TSI είναι πολλά.. Τι να πω, δεν ξέρω, δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Όπως άντεξα (υπερβολή το 'άντεξα', μια χαρά ήμουν) ένα χρόνο χωρίς αμάξι, έτσι θα αντέξω και δεύτερο..
-
βρε, αμα το θες για ενα χρονο, παρε ενα μεταχειρισμενο clio, 206 και τελειωσε η ιστορια. Απο το καροτσι που εχεις τωρα καλυτερα θα ειναι
-
και τρίτο και τέταρτο
ότι το diesel έχει ΚΑΙ περισσότερη ροπή δεν μετράει ε;
-
Οριστικό ναυάγιο δηλαδή;
-
Βάρκα θα παιρνε;
-
Τσίμπα ένα 206 ή ένα κλιό ρε συ. Μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου, και με το παραπάνω εδώ που τα λέμε...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οριστικό ναυάγιο δηλαδή;Δεν άλλαξε κάτι από το πρωί αλλά δεν θα το κηνυγήσω άλλο το θέμα. Κουράστηκα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οριστικό ναυάγιο δηλαδή;
Δεν άλλαξε κάτι από το πρωί αλλά δεν θα το κηνυγήσω άλλο το θέμα. Κουράστηκα..
Αν το θεμα είναι ότι θες 'καλό', συμβιβάσου με ένα 206, clio, punto κλπ.
Αλλιώς άστο, δεν αξίζει να χαλιέσαι! Θα ρθει μόνο του...
Εγώ πρώτα το άφησα να ωριμάσει το πράμα...
-
σκοτωστρα θα ταν το πουντο..
-
Δεν πας να δουλεψεις κανα 2 μηνο να παρεις κανα σταρλετ μονο σου να κανεις τη δουλεια σου;;;
-
Κατά προτίμηση Glanza Turbo.
-
Και να πώς ξαφνικά η προοπτική του seicento sporting φαντάζει τόσο ελκυστική...
Χωρίς παρεξήγηση kidako - σε καταλαβαίνω απόλυτα
-
Ρε συ πάρε ένα φτηνό αμαξάκι με 90-100 άλογα.
Τι να τα κάνεις τα 140 και τις ροπές?
Να μάθεις θες.
Μετά θα έρθουν κ τα άλογα κ όλα.
Καλύτερα να έχεις τιμόνι έστω και με 50 άλογα και να οδηγείς,παρά να περιμένεις κάποια στιγμή στο μέλλον να πάρεις με 140.
Στην πρώτη περίπτωση οδηγείς και βελτιώνεσαι.
Στη δεύτερη απλά φαντασιώνεσαι.Γνώμη μου αλλά η χαρά της οδήγησης δεν είναι ούτε στα άλογα ούτε στα ακριβά αυτοκίνητα.
Ο καθένας με ότι έχει.
Φτηνό,αδύναμο?
Παρτο λιώστο να το χαρείς.
Εκεί είναι το θέμα -
Σωστός ο Σταύρος. Σκέψου το ως εξής. Αν πας κατευθείαν στα 140 άλογα και 28 κιλά ροπής, μετά τι? Πόσα παραπάνω θα πρέπει να έχει το επόμενό σου αυτοκίνητο για να σε καλύψει?
Εγώ ξεκίνησα από τα 75, πήγα στα 110, οδηγώ συχνά 170 και τώρα που σκέφτομαι για το επόμενο είμαι μεταξύ των 180-225. Αλλά και πάλι είναι επικίνδυνο να μείνεις χωρίς μετέπειτα στόχο....
-
κανε υπομονη , και παρε elise μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ...
οπως σου εξηγησα και in private , ολα στην ζωη ειναι θεμα MARKETING και human resource management .....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οριστικό ναυάγιο δηλαδή;
Δεν άλλαξε κάτι από το πρωί αλλά δεν θα το κηνυγήσω άλλο το θέμα. Κουράστηκα..
Κι αυτη σωστη τακτικη ειναι, αρκει να συνοδευεται απο το αναλογο υφος:
Αγναντευεις το παραθυρο με απλανες βλεμμα, κουρασμενο και θλιμμενο.
Οι σπονσορες: 'Τι εχεις kidako μου;'.
Κ:Τιποτα, καλα ειμαι.
Σ: Μα πως, φαινεσαι στενοχωρημενος.
Κ: Δεν εχω τιποτα λεμε, θα μου περασει.
Και φευγεις με αργα βηματα για το δωματιο σου.(just kidding)
Στα σοβαρα:
Χωρις να σε εχω γνωρισει (ή ισως ακριβως γι'αυτο ), βλεπω μια αξιοσημειωτη ωριμοτητα για την ηλικια σου. Σωστα γραφεις πως δεν θα παθεις και τπτ με εναν χρονο ακομα. Αν ομως, οπως καταλαβαινω, ο λογος που αναβαλλει την αγορα ειναι η ανησυχια των γονιων για την ασφαλεια σου (λογος οχι απλα σεβαστος αλλα ΙΕΡΟΣ, πιστεψε με) και οχι πχ οικονομικοι λογοι, μπορεις να τους εξηγησεις το εξης:
Η αγορα ενος ισχυροτερυ αυτοκινητου σε ενα χρονο ειναι πολυ χειροτερη απο την αγορα ενος προσωρινου 'σχολειου' τωρα. Η ωριμοτητα που θα κερδισεις στον ενα (ή δυο) χρονια με το 206, ειναι απαραιτητη για να περασεις στο παραπανω. Φυσικα υπαρχει και ο αντιλογος, οτι δηλ. θα 'ψηθεις' με τα υπαρχοντα αυτοκινητα και οταν εισαι ετοιμος, πας κατευθειαν στο 'καλο' (ο ορος 'καλο' αποκλειει το Πουντο ).
Προσωπικα εγω θα προτιμουσα τη λυση του 'σχολειου' ετσι κι αλλιως (οπως ηδη εγραψα). Ακομα και σαν emergency plan αν σου 'επιβληθει' ομως, το βλεπω ως εξης:1 χρονο 206 > 1 χρονο καροτσακι
ή στη χειροτερη:
2 χρονια Χ 206 > 1 χρονο καροτσακι + 1 χρονο G.PuntoΣε καθε περιπτωση, δεν αξιζει να χαλιεσαι οπως εγραψε και ο 'συναδελφος' σου παραπανω, ολοι περασαμε αυτο το σταδιο και δεν παθαμε και τιποτα (απεναντιας, μπορει και να γλιτωσαμε).
το επόμενο είμαι μεταξύ των 180-225.
Υποπτως εγκαθετες αυτες οι ιπποδυναμεις, αλλα για τον ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ εγκαθετοκινητηρα. Μηπως μπερδευτηκες ή θα παρεις μεταχειρισμενο;
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!