-
Τι τουτού να πάρει όμως?
Clio II 1.6 & 206 1.6 σκέφτομαι. Δεν με νοιάζουν ούτε οι χώροι ούτε αν κοπανάει στις λακούβες. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο 'σχολείο' και να μην τρίζει. Ακούω προτάσεις, ενστάσεις κτλ κτλ.. -
Τι τουτού να πάρει όμως?
Clio II 1.6 & 206 1.6 σκέφτομαι. Δεν με νοιάζουν ούτε οι χώροι ούτε αν κοπανάει στις λακούβες. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο 'σχολείο' και να μην τρίζει. Ακούω προτάσεις, ενστάσεις κτλ κτλ.. -
Τι τουτού να πάρει όμως?
206 1.6GT με κλειστα ματια...
μπηκα γιαλιγο σε 207 1.6 και σε σχεση με το δικο μου (206 1.6) ειναι απλα ΦΕΡΕΤΡΟ...ΣΕΡΝΕΤΑΙ εντελως
-
206...
-
Να υποθέσω ότι μιλάμε για μεταχειρισμένο;
-
Edit: Άκυρον
Μπερδεύω τα μοντέλα!
206 από μένα!
Ξανά edit: Σβέλτο, στριφτερό και ρυθμίσιμο, ενώ είναι αρκετά φιλικό. Γυρνάει μεν, αλλά δεν θα σε δαγκώσει όπως ένα rallye, πχ.
Κυκλοφορούν και φτηνές ζάντες για TDs...
Αν μπορείς όμως, πέτα τα καθίσματά του...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Να υποθέσω ότι μιλάμε για μεταχειρισμένο;Ναι Θέμη, έτσι κ αλλιώς για έναν χρόνο λέω να το κρατήσω και μετά να αλλαξοπιστήσω οπότε πιστεύω καλύτερα μεταχειρισμένο.
-
τα εχουμε ξαναπει μητσο......
fiesta 1.600 S......
-
χρήματα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
1600 σκέτο χωρίς τούρμπο;Χρηματικό όριο;
Μόνο καινούρια;
Το 206 1.6 βγαίνει και με Turbo?
Σκέτο πάντως.Χρηματικό όριο δεν έχει τεθεί - αφού και το GT είναι ΟΚ - αλλά εγώ λέω να πάω σε κάτι αυτής της κατηγορίας γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι καλά 'σχολεία'.
Βασικά, και τα 2 μόνο μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν τώρα?
Πάντως θα έλεγα όχι σε καινούριο γιατί σε κανά χρόνο θέλω να το αλλάξω, οπότε μην πάνε χαμένα τα λεφτά του καινούριου για να το κρατήσω 1 χρόνο μόνο.. -
Kid έκανα edit ρε, και μάλιστα δις!
-
Αν θες να πάρεις ένα αυτοκίνητο προορισμένο για το σκοπό που θες(εκμάθηση),κ να μην ρίξεις ούτε ευρώ πάνω του μετά για ανάρτηση κλπ,προτείνω SportKa.
Όχι πως τα clio,206 δν είναι καλά,κάθε άλλο.
Αλλά στη μία περίπτωση πέρνεις ένα στημένο ''σπορ'' αυτοκίνητο απ'το εργοστάσιο,ενώ στην άλλη πέρνεις ένα καλό αλλά πιο all-around στήσιμο.Έχουν βέβαια πιο δυνατούς κινητήρες απ το Κα τα άλλα 2,αλλά νομίζω πως το λίγο παρπάνω γκάζι δν είναι κάτι που χρειάζεται ένας νέος οδηγός.
Κ θα πάρεις ένα πολύ καλό σύνολο,με πολύ ωραίο στήσιμο,πολύ καλό κιβώτιο(πολύ καλύτερο απ'των άλλων2),πολύ καλό τιμόνι(επίσης καλύτερο απ'των άλλων 2),που δε θα σου πει όχι σε κανένα στυλ οδήγησης ή σε κάποια τεχνική που θες να μάθεις,κ θα σου ζητήσει μόνο βενζίνη κ όρεξη.
-
σορυ διαβασα 207...
το φιεστα καλο αγιο αλλα...ειναι καινουργιο μοντελο και πανακριβο ακομα το s...
206 πουλαγε ενα παιδι 04 μοντελο 1.6 dynamique με 25000 γυρω στα 10
τσαμπα...ΤΑ 206 τα σκοτωνουν λογω αλλαγης μοντελου.επισης αν θες τετοιο μην παρεις προφεις λιφτ με τιποτα.δεν αξιζει.εχει χειροτερο στησιμο και ισως περισσοτερα προβληματα...
και επειδη εχω τετοιο και εχω φαει τα σωθικα μου να το κανω να στριψει σωστα σε διαβεβαιωνω οτι με 500- ευρω το κανεις παρα πολυ καλο και στριφτερο τοσο οσο δε φανταζεσαι.οσο για το κα δε βρισκω κανενα σοβαρο λογο να το παρει κανεις αντι για ενα 106-σαξο ......πανω κατω ιδια λεφτα τα δινουν?
-
ΣταύRRoΣ46
Συμφωνώ για το Sportka. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βρεις όμως. Ίσως ζητήσει περισσότερη βενζίνη από τα άλλα 2, και περισσότερη υπομονή στα ταξίδια σου. Αλλά μάλλον θα αξίζει τον κόπο.Clio II 1.6 θα έβαζα και τα δυο χέρια στο καυτό λάδι, αλλά πάλι δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βρεις. 206 1.6 θα βρεις πιο εύκολα, και είναι και δοκιμασμένη λύση από πολλά παιδιά μέσα στο φόρουμ. Προσωπικά, θα διάλεγα το Clio αλλά δεν κυκλοφορεί τόσο, το 206 θα έχεις πολλά πράγματα να του κάνεις (βλέπε Peugeot Sport, ο ίδιος κινητήρας με τόσα άλλα μοντέλα κλπ.) και να θέλεις να το κρατήσεις ακόμα περισσότερο. Τι; Όχι; Σε περιμένει αυτοκινητάρα μετά τον ένα χρόνο; Καλά, μη διαβάζεις την τελευταία πρόταση τότε!
GT+TSi αν θέλεις το ακριβώς αντίθετο από το Sportka. Πολύ γκάζι, αλλά λίγη διασκέδαση, εκτός και αν η διασκέδαση έχεις καταλήξει ότι είναι οι ευθείες και οι επιταχύνσεις. Καλοί χώροι, καλές ποιότητες, μπορεί να μη θέλεις να το αλλάξεις μετά από ένα χρόνο. Τι; Όχι; Καλά ντε, μη βαράς...
Αφού η επιλογή είναι για περιορισμένο χρόνο (1 έτος), ό,τι και να πάρεις θα σε ικανοποιήσει πλήρως και θα αξίζει τα λεφτά του! Καλοτάξιδος και μακάρι να σου αρέσει τόσο που να μην θέλεις να το αλλάξεις μέσα σε ένα χρόνο! Τι; Όχι; Καλά ντε, μια κουβέντα είπαμε!!!
-
Σχολείο;
RENAULT
-
206 1,6 από μένα, σε έκδοση xs ή gti...
-
Για μεταχειρισμένο μιλάμε η για καινούργιο?
Μετχειρισμένο όντως δύσκολα βρίσκεις.Κ όσο για τη βενζίνη σίγουρα θα κάψει κτ παραπάνω,κ σίγουρα θα σε κουράσει το κοντό κιβώτιο στο ταξίδι..αλλά συμβιβασμοί χρειάζονται σε κάθε σχέση
-
Αυτοκίνητο Σχολείο είναι μόνο ένα, το Μazda MX5
έαν θέλεις κατί πιο 'πρακτικό' Peugeot 205 1.9GTi (όχι το 206)
εαν θέλεις κάτι συγχρονο περίμενε Grande Punto 1.4Τ -150HP
-
Για μετάχειρο και σχετικά φθηνό μιλάει αν έχω καταλάβει καλά, ώστε να τραβήξει μέχρι του χρόνου όπου θα γίνει σωστή αγορά.
205 1.9 GTi που θα βρει ρε συ montecarlo;
Για MX-5 τον έψηνα και εγώ (και για μια Elan S2 συλλεκτική), αλλά δεν τσιμπούσε...
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!