-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
το επόμενο είμαι μεταξύ των 180-225.
Υποπτως εγκαθετες αυτες οι ιπποδυναμεις, αλλα για τον ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ εγκαθετοκινητηρα. Μηπως μπερδευτηκες ή θα παρεις μεταχειρισμενο;
-
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρω είτε το clio είτε το 206 είτε το foucs. Αλλά 'έχουνε παλιά τεχνολογία' και δεν πρέπει. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Η μόνη λογική εξήγηση πρέπει να είναι ότι θέλουν να μου πάρουν κάτι χωρίς να το θέλω και γι αυτό όλα 'δεν κάνουν για σενα'. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να βγάλω άκρη πλέον.
-
+1 για τον ΣταύRRoΣ46
Πίστεψέ με Δημήτρη, δε θες να ξεκινήσεις με 140 άτια, έχοντας 4-5 μήνες στο ενεργητικό σου σαν οδηγός... Εκτός του ότι στα 25 σου θα ψάχνεις για... Έβο ΧΙΙ και στα 30 σου δε θα σου αρκεί ούτε η... Carrera GT σαν γκάζια, μην είσαι σίγουρος ότι θα σου είναι εύκολο να δαιχειριστείς έναν τόνο ροπής στην ελληνική άσφαλτο. Επιπλεόν τα χιλιόμετρα γίνονται πολλά από στροφή σε στροφή και δε μαθαίνεις έτσι να 'ακουμπάς' σε πλαίσιο, αναρτήσεις και λάστιχα και βασίζεσαι μόνο στον κινητήρα. Πάρε ένα από τα δύο 16ράκια λοιπόν και θα δεις πόσο καλό θα σου κάνουν για 1-2 χρόνια. Να μη σου πω για 14άρι Κλιό, το έχω ξανα-αναφέρει κιόλας. Πίστεψέ με, τα γκάζια δε θα σου λείψουν...
Όσο για Λίζες και άλλα τέτοια που διαβάζω, μάλλον αυτός που το λέει γεννήθηκε χεράς... Λίζα+ελληνική άσφαλτος+άπειρος οδηγός=φαρμακερός συνδιασμός...
no offence πάντα ε?
edit: Τώρα είδα το προηγούμενο μήνυμά σου... ΟΚ, συμφωνούμε, απ' ότι βλέπω... Βέβαια αυτό περί 'παλιάς τεχνολογίας' λίγο κουλό μου φαίνεται, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
-
E άρχισε να τους λες ''χάλια το 206.Αυτό το clio πια..δε βλέπεται.Αλλά το χειρότερο απόλα το punto''
Δε μπορεί,ένα απ'αυτά θα στο πάρουν -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρω είτε το clio είτε το 206 είτε το foucs. Αλλά 'έχουνε παλιά τεχνολογία' και δεν πρέπει. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Η μόνη λογική εξήγηση πρέπει να είναι ότι θέλουν να μου πάρουν κάτι χωρίς να το θέλω και γι αυτό όλα 'δεν κάνουν για σενα'. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να βγάλω άκρη πλέον.Η λογική εξήγηση είναι ότι τώρα που κόντεψε η ώρα άλλαξαν γνώμη και δεν θέλουν να στο πουν!
Δυστυχώς μάλλον πρέπει να περάσει κάποιος καιρός ακόμα...
-
Δηλαδή ρε συ Χάρη γιατί στην Αθήνα μου δίνουν αυτοκίνητο πάντα, ότι ώρα και να ναι, όπου και να θέλω να πάω ενώ στα Γιάννενα όχι?
-
Eντάξει..αυτό είναι λογικό.
Να φοβούνται πιο πολύ αν είσαι μακριά..γιατί αν συμβέι κτ..δε θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.
Και τι βοήθεια να δώσουν σε τέτοια περίπτωση θα μου πεις?
Καμία ουσιαστική..αλλά είναι άγχος τους..γονείς είναι -
Θα σου δώσω το τηλέφωνο της μάνας μου να σου απαντήσει!
Γιατί στην Αθήνα είσαι κοντά, έχεις βάση το σπίτι σου και πόσο μακρυά μπορείς να πας, στο κάτω-κάτω;
Είναι θέμα ανασφάλειας, μη προσπαθείς να βγάλεις άκρη!
-
'Να μην πάρει ποτέ του αυτοκίνητο το κωλοπαίδι. (Φροντίστε να το δω με 0 ψήφους)'
Κρίμα που έχει και ένα 6 μπροστά από το 0 πλεόν
-
Δημήτρη, άστα... 2-3 φορές που έχω τρακάρει ήταν μέσα στην Αθήνα. Η μάνα μου όμως εξακολουθεί να αγχώνεται όταν βγαίνω εκτός Αττικής. Εκεί κινδυνεύω περισσότερο!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
το επόμενο είμαι μεταξύ των 180-225.
Υποπτως εγκαθετες αυτες οι ιπποδυναμεις, αλλα για τον ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ εγκαθετοκινητηρα. Μηπως μπερδευτηκες ή θα παρεις μεταχειρισμενο;
Ούτε μπερδεύτηκα ούτε μεταχειρισμένο θα πάρω. Υπάρχουν κι άλλοι κινητήρες εκτός του VAG Group με αυτές τις ιπποδυνάμεις.
Ακούς εκεί... Κι ο εγκαθετισμός έχει τα όριά του.
-
Καλά, μην υπερβάλεις...
Σύμφωνα με το γνωστό θεώρημα lkar-de l'hopital:
lim (egka8etotita) --> +άπειρο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, μην υπερβάλεις...Σύμφωνα με το γνωστό θεώρημα lkar-de l'hopital:
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, μην υπερβάλεις...Σύμφωνα με το γνωστό θεώρημα lkar-de l'hopital:
αν ήσουν πραγματικά εγκάθετος θα το γράφες +οο
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρω είτε το clio είτε το 206 είτε το foucs. Αλλά 'έχουνε παλιά τεχνολογία' και δεν πρέπει. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Η μόνη λογική εξήγηση πρέπει να είναι ότι θέλουν να μου πάρουν κάτι χωρίς να το θέλω και γι αυτό όλα 'δεν κάνουν για σενα'. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να βγάλω άκρη πλέον.με τους γονείς κι ειδικά με τις moms δεν βγάζεις άκρη
-
πάρε ένα Aygo σε άλλο χρώμα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
πάρε ένα Aygo σε άλλο χρώματι να τα κανουν, ομελετα???
-
Kidακο λιγο υπομονη κανε, και ολα θα γινουν μονα τους. Με το πρηξιμο το μονο που θα καταφερεις ειναι να μουλαρωσουν. Το ειπες και μονος σου, δε θελεις κατι που δε θα σου αρεσει. Και εχεις δικιο... Οι γονεις ο,τι και να πουν γονεις ειναι και ανυσυχουν. Οπως και να'χει δυσκολα θα βγαλεις ακρη...
Θυμισου ποσο δυσκολα τους επεισες να κανεις την πρωτη σου βολτα. Τωρα εισαι ενα βημα μετα... Υπομονη! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλά, μην υπερβάλεις...
Σύμφωνα με το γνωστό θεώρημα lkar-de l'hopital:
αν ήσουν πραγματικά εγκάθετος θα το γράφες +οο
Λάθος, ως σωστός εγκάθετος, το άφησα έτσι, ώστε να το σχολιάσεις εσύ, και μετά να το σχολιάσω εγώ.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρω είτε το clio είτε το 206 είτε το foucs. Αλλά 'έχουνε παλιά τεχνολογία' και δεν πρέπει. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Η μόνη λογική εξήγηση πρέπει να είναι ότι θέλουν να μου πάρουν κάτι χωρίς να το θέλω και γι αυτό όλα 'δεν κάνουν για σενα'. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να βγάλω άκρη πλέον.
με τους γονείς κι ειδικά με τις moms δεν βγάζεις άκρη
H εμπιστοσυνη χτιζεται. Αναλογα κ τη μαμα βεβαια αλλα σε γενικα πλαισια αν δει3εις αυτοσυγκρατηση κ δεν εχεις χαζοατυχηματα λογω ταχυτητας κ χειροφρενων τον πρωτο καιρο, 8α ερ8ει κ η εμπιστοσυνη.
Λογικο ειναι να ανησυχουν παραπανω για εμας τους car maniacs. Ειμαστε πωρωμενοι με τα γρηγορα αυτοκινητα. Για τους γονεις γρηγορα αυτοκινητα = επικινδυνα. Νομιζουν οτι με το που πιασουμε τιμονι στα χερια μας 8α τρεχουμε κ 8α κανουμε το cinque ferrari. Δεν εχουν αδικο με αυτα που βλεπουν γυρω τους, αλλα λογω κ της πωρωσης μας, πιστευω πως ειμαστε κ περισσοτερο συνειδητοποιημενοι με το τι εχουμε να κανουμε.
Το ζουμι της υπο8εσης ειναι να μετατρεψουμε την αγαπη μας για τα αυτοκινητα (κ την ταχυτητα) σε πλεονεκτημα μας. Μην γινει αφορμη για φοβο των γονιων. Οπως κ να το κανουμε εχουμε κ λιγη παιδεια απο πισω μας.Αυτα τα ολιγα απο μενα.
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!