-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ρε συ χαλάρωσε...Κυριακή είναι. Κανονικά ο κόσμος πάει στην εκκλησία.
είπαμε...
Για δείξε μου σε παρακαλώ ποιος νόμος μου το επιβάλλει.
Λέει πουθενά ο Σάββας για επιβολή από νόμο?
Η δεν είναι δικαίωμα κάποιων να πηγαίνουν τις Κυριακές στην εκκλησία? -
skullone +1
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε συ χαλάρωσε...Κυριακή είναι. Κανονικά ο κόσμος πάει στην εκκλησία.
είπαμε...
E? Είμαι υποχρεωμένος να πάω? Αν δεν είμαι Χριστιανός?
Σπύρο ΟΚ!
καλά τώρα για τα άλλα σχόλια ....πολλούς βουδιστές έχει το φόρουμ...
- μουσουλμανους
ALLAH AKHBAR reeeeeeeeeee
-
Nα πηγαίνουν στην εκκλησία kouk φυσικά και είναι δικαίωμα. Αναφαίρετο. Όπως και είναι δικαίωμα αυτών που δεν πάνε στην εκκλησία, να μην έρχεται αυτή σε αυτόυς!
-
Φυσικά. Συμφωνω.
Με εκνευρίζει απλά ο μηδενισμός των επιλογών των άλλων Ντίνο. Για αυτό έκανα την παρατήρηση.
-
Σύμφωνοι Νίκο! Οι επιλογές είναι επιλογές!
-
Ο Σάββας είπε 'κανονικά ο κόσμος πάει στην εκκληcία την Κυριακή' κι έβαλε και το 'RTFM'. Δηλαδή, αν ΔΕΝ εκκληcιάζεσαι τις Κυριακές ή οποτεδήποτε άλλοτε, δεν είσαι 'κανονικός'. Παρεκκλίνεις. Και το 'RTFM' παραπέμπει σε κάποιες οδηγίες, είτε κοινωνικές (δηλαδή, αν δεν τις τηρείς, στιγματίζεσαι) είτε έχουσες τη μορφή νομοθεσίας. Πλην όμως, το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας, προβλέπει το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας. Δηλαδή, εάν θέλω, μπορώ να ΜΗΝ είμαι Χ.Ο., αλλά ρωμαιοκαθολικός, προτεστάντης, εβραίος, μωαμεθανός, μορμόνος, ιεχωβάς, βουδιστής, ινδουιστής, σιντοϊστής, άθεος, πολυθεϊστής (της αρχαιοελληνικής, της κελτικής, της σκανδιναβικής, της ινδιάνικης ή οποιασδήποτε άλλης παράδοσης). Και αυτή μου την επιλογή είναι υποχρεωμένος ο οποιοσδήποτε να τη σέβεται και, αφ'ενός μεν να μην επιχειρεί το στιγματισμό μου με 'κανονικά ο κόσμος πάει στην εκκληcία ' ή πειθαναγκαστικά τερτίπια. Και, βεβαίως, ο Σάββας μηδένισε την επιλογή οποιουδήποτε άλλου να ΜΗΝ εκκληcιάζεται και να ΜΗΝ θέλει ν'ακούει ψαλμωδίες πρωινιάτικα.
Αυτά τα χριστοδουλικά ΔΕΝ περνάνε πλέον.
-
Υ.Γ Οχι ο αλλά τα περι εκκλησίας και Χριστόδολου
-
'ειναι βλακεια μου που ακομα σ'αγαπαω
και δε σε διωχνω πιο καλα για να περναωειναι καιρος να τελειωνω πια με σενα
τοσες καρδουλες υποφερουνε για μεναbye bye baby -- αρκετα κρατησε το love story'
-Πλανηταρχης (νομιζω)
'παρτα ολα παρτα ολα μην αφηνεις τιποτε
παρτα ολα παρτα ολα οπωσδηποτε'-Φλωρινιωτης (νομιζω)
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο Σάββας είπε 'κανονικά ο κόσμος πάει στην εκκληcία την Κυριακή' κι έβαλε και το 'RTFM'. Δηλαδή, αν ΔΕΝ εκκληcιάζεσαι τις Κυριακές ή οποτεδήποτε άλλοτε, δεν είσαι 'κανονικός'. Παρεκκλίνεις. Και το 'RTFM' παραπέμπει σε κάποιες οδηγίες, είτε κοινωνικές (δηλαδή, αν δεν τις τηρείς, στιγματίζεσαι) είτε έχουσες τη μορφή νομοθεσίας. Πλην όμως, το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας, προβλέπει το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας. Δηλαδή, εάν θέλω, μπορώ να ΜΗΝ είμαι Χ.Ο., αλλά ρωμαιοκαθολικός, προτεστάντης, εβραίος, μωαμεθανός, μορμόνος, ιεχωβάς, βουδιστής, ινδουιστής, σιντοϊστής, άθεος, πολυθεϊστής (της αρχαιοελληνικής, της κελτικής, της σκανδιναβικής, της ινδιάνικης ή οποιασδήποτε άλλης παράδοσης). Και αυτή μου την επιλογή είναι υποχρεωμένος ο οποιοσδήποτε να τη σέβεται και, αφ'ενός μεν να μην επιχειρεί το στιγματισμό μου με 'κανονικά ο κόσμος πάει στην εκκληcία ' ή πειθαναγκαστικά τερτίπια. Και, βεβαίως, ο Σάββας μηδένισε την επιλογή οποιουδήποτε άλλου να ΜΗΝ εκκληcιάζεται και να ΜΗΝ θέλει ν'ακούει ψαλμωδίες πρωινιάτικα.Αυτά τα χριστοδουλικά ΔΕΝ περνάνε πλέον.
έλεος ρε φίλε...χαλάρωσε...δεν είμαι χριστοδουλικός..
και οι άθεοι και οι μουσουλμάνοι ίδιοι είναι και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
ευτυχώς που έχουμε ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ και τα λέτε αυτά. Εάν ήσασταν στο Πακιστάν θα σας δίνονταν αυτή η ευκαιρία?
Απλά έλεος! Με το παραμικρό να μας δείξετε τις πεποιθήσεις σας.
ΥΓ. δεν πάω σχεδόν ποτέ εκκλησία. Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και ...κίες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έλεος ρε φίλε...χαλάρωσε...δεν είμαι χριστοδουλικός..
και οι άθεοι και οι μουσουλμάνοι ίδιοι είναι και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
αληθεια, οι αθεοι ποιους σκοτωσανε στο ονομα του 'αθεϊσμου';
ευτυχώς που έχουμε ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ και τα λέτε αυτά. Εάν ήσασταν στο Πακιστάν θα σας δίνονταν αυτή η ευκαιρία?
Εαν η γιαγια μου ειχε καρουλια βεβαιως-βεβαιως θα ηταν τρενο
και αν ζουσαμε στον ειρηνικο στο νησακι τζαμπε τζαμε θα χορευαμε οριενταλ τα βραδια μισογυμνοι κατω απο το φως του φεγγαριου, θα καναμε τρελο σεξ, και θα πιστευαμε στον Ιερο Τραγοαλλα πολυ θα ηθελες να μην μας δινοταν αυτη η ευκαιρια ε;
δε μοραλ οφ δε στορυ: do not f*ck wit da holy mathafakin goat
666 the number of the beast
-
ειθε η φυση και τα πνευματα του δασους, τα μανιταρια, oι γοργονες, η μαγια η μελισσα, ο Τζιοβανι, ο Μπομπ Σφουγγαρακης να σας εχει ευκαυλους και λαγνους τεκνα μου
may the force be with you
-
Μπράβο φίλε μου μέσα στο μυαλό μου είσαι!
Θες να σε αρχίσω στα καντήλια όπως έκανες εσύ όταν αποχώρησες και δεν καταδέχτηκες να ζητήσεις μια συγνώμη σε εμάς τους υπόλοιπους που διαβάσαμε στις βρισιές σου?
Ασε δεν θα πάρω. Μίλα μόνος σου. Τα λες μια χαρά!
-
skye και skullone εχετε διαβάσει αυτά που έγραψε ο Σάββας ή απλά απαντάτε για να απαντάτε?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπράβο φίλε μου μέσα στο μυαλό μου είσαι!Θες να σε αρχίσω στα καντήλια όπως έκανες εσύ όταν αποχώρησες και δεν καταδέχτηκες να ζητήσεις μια συγνώμη σε εμάς τους υπόλοιπους που διαβάσαμε στις βρισιές σου?
Ασε δεν θα πάρω. Μίλα μόνος σου. Τα λες μια χαρά!
lol
1ον. ναι θελω πολυ: γιατι με νοιαζει πολυ να με βρισει καποιος στο ιντερνετ. οι λογοι, προφανεις:
α) θα χασω τον υπνο μου
β) θα χασω βραβειο 12343 pounds και 36 πεσος. - περιπου
γ) με ενδιαφερει γιατι τους ηξερα και απο χθες
δ) ειμαι μαζοχας και μου αρεσει να με βριζουνοσον αφορα τις δικιες μου βρισιες: εσενα σε πειραξε που εγω εβρισα καποιον που εκανε ρατσιστικα σχολια;
ενταξει, ζηταω συγνωμη που εβρισα τα δικα σας ιεραεμενα ποιος edit [kouk] μου ζητησε συγνωμη που εβρισε τα δικα μου ιερα;
ποιος mod εκανε edit δημοσιευσεις των αλλων, ρατσιστικες ας πουμε;
μη με κανετε να ψαχνω τωρα, βαριεμαι..καθωσπρεπισμος uber alles
επισης. αποχωρησα απο το θεμα. δεν εγραψα οτι αποχωρω απο το φορουμ ουτε θα το εκανα ποτε. αν φυγω, θα φυγω. σιγα μην το βγαλω κ στο ροιτερς
το εγραψα για το συγκεκριμενο θεμα, και εγραψα επι λεξη: σιγα μην ξαναμπω να διαβασω τις ρατσιστικες σας μαλακιες,
αλλα κυριως να βλεπω την ανοχη σε αυτες και το να κανουμε τις θεουσες οταν καποιος λεει κατι για το Θεο
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑεντιτ:
φυσικα για ρατσισμο ολων των ειδων ουτε λογος ετσι;
σεξιστικα σχολια, ρατσιστικα - εθνικα, πολιτικα ( ο κομμουνισμος ειναι μια μαλακια by manosk) δε μας πειραζουν
ισοτητα κατα βουλησηολοι ειμαστε ισοι
απλα καποιοι πιο ισοι απ'τους αλλουςαυτοι που γουσταρουμε το στατους
αυλικοι power
yowskye, οτι τα εχεις γραμμένα το έχουμε καταλάβει. Δικαίωμά σου.
Πριν φτάσεις σε συμπεράσματα, σκέψου το και λίγο. Δεν είναι κακό.
Το να παίρνεις φορά καλό είναι αλλά καμιά φορά βαράς σε τοίχο.
Τα περί ισονομίας κλπ μάλλον με την φορά που πήρες τα έγραψες.
Και οχι, ΔΕΝ είναι δικαίωμά σου να πλακώνεις τα μπινελίκια.
Οπως γράφεις, αν δεν σ' αρέσει, τα σκυλιά είναι δεμένα.
[kouk] -
Πολλούς επαναστάτες χωρίς αιτία μάζεψε το φόρουμ!
Καληνύχτα σας κύριοι! Συνεχίστε...
-
edit [kouk] Διαγράφεται ειρωνικό σχόλιο
-
Μέχρι και δω, ε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ευτυχώς που έχουμε ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ και τα λέτε αυτά. Εάν ήσασταν στο Πακιστάν θα σας δίνονταν αυτή η ευκαιρία?Χαχαχαχαχα! Να πάει στα funniest παρακαλώ!
Ας έβγαζαν μεγάφωνο 8 το πρωί Κυριακής οι Μάρτυρες του Ιεχωβά (τυχαίο παράδειγμα) και θα βλέπαμε την ανεξιθρησκεία και την ελευθερία του λόγου σε όλο της το μεγαλείο!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Χαχαχαχαχα! Να πάει στα funniest παρακαλώ!
Ας έβγαζαν μεγάφωνο 8 το πρωί Κυριακής οι Μάρτυρες του Ιεχωβά (τυχαίο παράδειγμα) και θα βλέπαμε την ανεξιθρησκεία και την ελευθερία του λόγου σε όλο της το μεγαλείο!
Στην Κομοτηνή που έζησα 2 χρόνια...βγάζουν όμως παρότι το 55% των κατοίκων είναι ορθόδοξοι.
Περί εκκλησίας