-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
'προτιμώ να πεθάνω με χίλιες αμφιβολίες, παρά σε κατάσταση ευφορίας με αντάλλαγμα ένα ψέμα'http://dikaiopolis.pblogs.gr/tags/karlheinz-deschner.html
ΕΔΩ υπάρχει μια μικρή παρουσίαση του 10τομου έργου του Ντέσνερ για όποιον ενδιαφέρετε και θέλει να ξεστραβωθεί απ τον μύθο που ζει.
Χεχε,οταν θα'ρθει η 'ωρα' του,τοτε να τον δούμε!
Βασικα,οι περισσότεροι ανθρωποι,όταν δεχονται μια τετοιας μορφης πίεσης (οτι πεθαινουμε αυριο-μεθαυριο-σε λίγο) τοτε λυγίζουν.
Αλλα,αυτο,δεν μπορεις να το κατακρινεις,διότι αποτελει μιας προσπάθεια διαφυγής.Ανευ ουσίας,αλλα μεσα στον πανικό θα ψαξεις ότι αποκούμπι βρεις.Αλλωστε,κι'ο πνιγμενος απο τα μαλια του πιανεται.
Φυσικα,σημασια εχει το τι σκεφτεσαι οταν εισαι νηφαλιος,και με τα μυαλά σου 'τετρακόσια'.Τωρα θυμηθηκα την ιστορία του Περικλή (των Αθηναίων) ο οποίος ποτε δεν πίστευε σε μεταφυσικα,θεούς,δαιμονες κ.λ.π.
Οταν τον χτυπησε ο λοιμός που ταλαιπωρούσε την Αθηνα,τον επισκευτηκαν καποιοι φιλοι του,στους οποίους εδειξε το φυλαχτο που του περασανε στο λαιμο οι γυναικες τις οικογενείας του.Ετσι καταλάβανε ολοι την σοβαροτητα της καταστασης της υγείας του.Πώς αλλιως θα υπέμενε μια τέτοια πράξη ανοησίας. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
'προτιμώ να πεθάνω με χίλιες αμφιβολίες, παρά σε κατάσταση ευφορίας με αντάλλαγμα ένα ψέμα'
http://dikaiopolis.pblogs.gr/tags/karlheinz-deschner.html
ΕΔΩ υπάρχει μια μικρή παρουσίαση του 10τομου έργου του Ντέσνερ για όποιον ενδιαφέρετε και θέλει να ξεστραβωθεί απ τον μύθο που ζει.
Προσωπικά δεν είμαι άθεος αλλά άθρησκος.
Δεν το λέω για να απολογηθώ σε κανέναν εβραιοχριστιανό που ούτως ή άλλως οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί τους αυτόματα τον κατατάσουν υποτιμητικά 'κάπου',είτε ως άθεο (μέγα έγκλημα,δεν το χωράει ο νους τους!!) είτε ως παγανιστή (η 12θειστική φιλοσοφία τους είναι εφιάλτης ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) είτε ως άθρησκο (η πνευματική τους ανικανότητα αδυνατεί να συλάβει τα έξω απ τον μικρόκοσμό τους).ΘΕΛΩ (εγωιστικό αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς) να πιστεύω ότι υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη της οποίας δεν γνωρίζουμε την υπόσταση(γιατί ντε και καλά πρέπει να ανθρώπινη και με.......μούσια ) ούτε τη φυσική της διάσταση.
Και φυσικά το δικό μου 'ωχ θεέ μου' σε καμία περίπτωση δεν απευθύνετε στον εβραίο Γιαχβε......τον έχω χεσμένο. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω αυτον το γερακο το εχω για τα φρυδια μου,κιαυτον και τα βιβλια του.
αν θελεις να πεθανεις με χιλιες αμφιβολιες διαλεξες τον χειρωτερο θανατο.Εσυ δεν είσαι μόνο καμμένος,αλλά και θύμα Τους.
Τέτοιο σαν κι εσένα θέλουν οι ρασοφόροι για να κάνουν τη δουλειά τους.Εγώ δεν έχω αμφιβολίες,η θρησκέια σας τις διδάσκει.
Πάρε κι ένα Δευτερονόμιο τώρα να έχεις να πορεύεσαι και κάτι ψιλά κι άσε τον φιλόσοφο και ΙΣΤΟΡΙΚΟ στην ησυχία του γιατί όλοι οι χριστιανοί και οι προφήτες σας δεν είστε ούτε μια τριχα απ τα @@@@@@@ του.....
Δευτερονόμιο 13:7-11
Εάν ο αδελφός σου… ή η κόρη σου, ή το συντροφικό σου ταίρι που αγκαλιάζεστε, ή ο καλύτερος σου φίλος προσπαθεί… να σε παρασύρει, λέγοντας σε, πάμε να λατρέψουμε άλλους θεούς… αγνώστους σε εσένα ή στους προγόνους σου, θεούς ανθρώπων γύρω σου, είτε κοντά σου είτε μακριά σου, οπουδήποτε στον κόσμο… πρέπει να μην τον ακούσεις… Όχι, πρέπει να τον σκοτώσεις, το χέρι σου θα πρέπει να ρίξει το πρώτο χτύπημα για τον σκοτωμό του, και τα χέρια των υπολοίπων ανθρώπων να ακολουθήσουν… Πρέπει να τον λιθοβολήσεις μέχρι να πεθάνει, επειδή προσπάθησε να σε αποκλείσει από τον θεό σου τον Γιαχβέ*Ιεζεκιηλ κεφ ΚΕ 16-17: «Και εξολοθρευσω Κρητας και απολω (καταστρεφω) τους καταλοιπους τους κατοικουντας την παραλιαν και ποιησω εν αυτοις εκδικησεις μεγαλας, και επιγνωσονται (να... συνερθουν οι Κρητες) διοτι εγω Κυριος εν τω δουναι την εκδικησην μου επ’αυτους... (τους Κρητικους)»
ΚΑΝΩΝ ΞΒ’: απαγορευση των Ελληνικων εορτων του «σιχαμερου» Διονυσου και αλλων, απαγορευεται το γελιο... και «οποιος απο εδω και στο εξης ενω ξερει τις απαγορευσεις επιχειρησει να κανει κατι απο αυτα τα δαιμονιωδη και Ελληνικα, αν ειναι κληρικος θα καθαιρειται κι αν ειναι λαικος θα αφοριζεται...»
Δευτερονομιο κεφ Ζ,εδαφιο 5: «τους βωμους αυτων καθελειτε και τας στηλας αυτων συντριψετε και τα αλση αυτων εκκοψετε και τα γλυπτα των θεων αυτων κατακαυσετε πυρι...»
Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 18, 113: «...οι Ελληνες φερουν λογους ματαιους και ακαθαρτους...»
Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 18, 115: «οι Ελληνες ειναι κυλιομενοι ομου με πορνους και μοιχους...»*
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
'προτιμώ να πεθάνω με χίλιες αμφιβολίες, παρά σε κατάσταση ευφορίας με αντάλλαγμα ένα ψέμα'
http://dikaiopolis.pblogs.gr/tags/karlheinz-deschner.html
Προσωπικά δεν είμαι άθεος αλλά άθρησκος.
Δεν το λέω για να απολογηθώ σε κανέναν εβραιοχριστιανό που ούτως ή άλλως οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί τους αυτόματα τον κατατάσουν υποτιμητικά 'κάπου',είτε ως άθεο (μέγα έγκλημα,δεν το χωράει ο νους τους!!) είτε ως παγανιστή (η 12θειστική φιλοσοφία τους είναι εφιάλτης ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) είτε ως άθρησκο (η πνευματική τους ανικανότητα αδυνατεί να συλάβει τα έξω απ τον μικρόκοσμό τους).ΘΕΛΩ (εγωιστικό αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς) να πιστεύω ότι υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη της οποίας δεν γνωρίζουμε την υπόσταση(γιατί ντε και καλά πρέπει να ανθρώπινη και με.......μούσια ) ούτε τη φυσική της διάσταση.
Και φυσικά το δικό μου 'ωχ θεέ μου' σε καμία περίπτωση δεν απευθύνετε στον εβραίο Γιαχβε......τον έχω χεσμένο.Ειναι μια αποψη δε λεω!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
εγω αυτον το γερακο το εχω για τα φρυδια μου,κιαυτον και τα βιβλια του.
αν θελεις να πεθανεις με χιλιες αμφιβολιες διαλεξες τον χειρωτερο θανατο.Εσυ δεν είσαι μόνο καμμένος,αλλά και θύμα Τους.
Τέτοιο σαν κι εσένα θέλουν οι ρασοφόροι για να κάνουν τη δουλειά τους.Εγώ δεν έχω αμφιβολίες,η θρησκέια σας τις διδάσκει.
Πάρε κι ένα Δευτερονόμιο τώρα να έχεις να πορεύεσαι και κάτι ψιλά κι άσε τον φιλόσοφο και ΙΣΤΟΡΙΚΟ στην ησυχία του γιατί όλοι οι χριστιανοί και οι προφήτες σας δεν είστε ούτε μια τριχα απ τα @@@@@@@ του.....
[/i]
καμμενος θα ημουν αμα διαβαζα τα βιβλια αυτου του κολογερα που προτεινεις.
τους φιλοσοφους και ιστορικους διαβαζε τους εσυ που δεν εισαι θυμα.καψε φατσα και βγαλε συμπερασμα
-
Εμ βέβαια.
Μετά τον Παΐσιο κλείσαμε -
Italakia τα δευτερονομια να σχολιάσεις και τα της βίβλου σας που προσκυνάτε κι ασπάζεστε,τους ιστορικούς δεν σας παίρνει.
Αυτός που βλέπεις είναι 85 ετών και ΔΙΕΘΝΩΣ αναγνωρισμένος,τις λεπτομέρειες για το βιο του μπορεις να τις βρεις.
-
δεν μπορω να σχολιασω 2-3 εκφρασεις στιχους χωρις να διαβασω ολο το κειμενο.
-
δεν μπορω να σχολιασω 2-3 εκφρασεις στιχους χωρις να διαβασω ολο το κειμενο.Δηλ στο **'απαγορευση των Ελληνικων εορτων του «σιχαμερου» Διονυσου και αλλων, απαγορευεται το γελιο... και «οποιος απο εδω και στο εξης ενω ξερει τις απαγορευσεις επιχειρησει να κανει κατι απο αυτα τα δαιμονιωδη και Ελληνικα, αν ειναι κληρικος θα καθαιρειται κι αν ειναι λαικος θα αφοριζεται..'**αν διαβάσεις όλο το κείμενο η απαγόρευση θα μεταφραστεί ως μετάνοια?
Τα κείμενα φίλε μου είναι σαφέστατα όπως σαφέστατα εγκληματίας είναι κι ο θεός της βίβλου σας. -
Καταρχην θα πρεπει να μου αποδειξεις οτι η μεταφραση αυτων των κειμενων ειναι σωστη απο αυτον που την εκανε .
το να λες οτι ο θεος ειναι εγκληματιας δειχνει ποσο πορωμενος εισαι ,
ειλικρινα στο λεω,καταλαβαινεις τι λες; -
Καταρχην θα πρεπει να μου αποδειξεις οτι η μεταφραση αυτων των κειμενων ειναι σωστη απο αυτον που την εκανε .
το να λες οτι ο θεος ειναι εγκληματιας δειχνει ποσο πορωμενος εισαι ,
ειλικρινα στο λεω,καταλαβαινεις τι λες;ΔΕν έχω καμία υποχρέωση να υποδείξω τη μετάφραση.
Κυκλοφορεί η βίβλος με ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ που εγκρίνει το παπαδαριό σας,άρα φαντάζομαι την έχεις ως καλός χριστιανός.
Η πόρωση είναι ένα συναίσθημα που το εξωτερικεύεται εσείς όταν αντιλαμβάνεστε ότι καταρέει ο μύθος τον οποίο ζείτε λαο βασίζετε στα εβραικά και χαζοπροφητικά παραμύθια.
Εσείς ισχυρίζεστε ότι η βίβλος σας είναι θεόπνευστη
Η κάνω λάθος?
Δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν γίνετε.
Η θα τα τρώτε στα μούτρα όταν σας τα παραθέτουν όπως είναι ή θα βρίσκετε δικαιολογίες και προφάσεις.
ΑΥΤΟ Δευτερονόμιο 13:7-11
Εάν ο αδελφός σου… ή η κόρη σου, ή το συντροφικό σου ταίρι που αγκαλιάζεστε, ή ο καλύτερος σου φίλος προσπαθεί… να σε παρασύρει, λέγοντας σε, πάμε να λατρέψουμε άλλους θεούς… αγνώστους σε εσένα ή στους προγόνους σου, θεούς ανθρώπων γύρω σου, είτε κοντά σου είτε μακριά σου, οπουδήποτε στον κόσμο… πρέπει να μην τον ακούσεις… Όχι, πρέπει να τον σκοτώσεις, το χέρι σου θα πρέπει να ρίξει το πρώτο χτύπημα για τον σκοτωμό του, και τα χέρια των υπολοίπων ανθρώπων να ακολουθήσουν… Πρέπει να τον λιθοβολήσεις μέχρι να πεθάνει, επειδή προσπάθησε να σε αποκλείσει από τον θεό σου τον Γιαχβέείναι θεόπνευστο ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Ε ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ο εγκληματιας είναι.Ψάξτα στη βίβλο σου που φαντάζομαι έχεις στο σπίτι σου και πάμε παρακάτω.
Σου έχω έτοιμα και τα σημεία όπου βρίσκονται..... -
-
σε ποιο blog δωδεκαθειστων τα διαβαζεις αυτα που γραφεις;
καλα την εικονα δεν την σχολιαζω
αντε πηγαινε τωρα να διαβασεις την καινη διαθηκη και τα λογια του Χριστου και ολα τα αλλα αστα για τους ιστορικους να βγαλουν κιαυτοι κανα μεροκαματακι -
-
Και ένα σχετικό παιχνιδάκι :
Operation Pedopriest
Προστατεύστε τους παιδόφιλους παπάδες από τη σύλληψη -
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών!
τυχερακιδες
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Operation Pedopriest
Προστατεύστε τους παιδόφιλους παπάδες από τη σύλληψηΛοιπον, ιμαντες χρονισμού σου σπάνε, ο κινητήρας γίνεται αλοιφή για κάλους.
Ταυτόχρονα σπάει σασμάν ενω συνθλίβεται και το διαφορικό -
Αυτό το θέμα έχει εξελιχθεί σε μια όαση χαλάρωσης.
Συνεχίστε την καλή δουλειά. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Operation Pedopriest
Προστατεύστε τους παιδόφιλους παπάδες από τη σύλληψηΛοιπον, ιμαντες χρονισμού σου σπάνε, ο κινητήρας γίνεται αλοιφή για κάλους.
Ταυτόχρονα σπάει σασμάν ενω συνθλίβεται και το διαφορικότο δικό μου έχει καδένα-κομποσκοίνι
Τώρα για τα άλλα θέλει σκέψη. Με αγιασμό αντί για παραφλού λες να γινει τπτ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Operation Pedopriest
Προστατεύστε τους παιδόφιλους παπάδες από τη σύλληψηΠως παίζετε αυτό το πράμα ρε σεις?
Περί εκκλησίας