-
Και οπως λεει και η θεα tv ''Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη?''
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol: ποτε δε καταλαβα γιατι οι παπαδες πρεπει ναναι σοβαροφανεις...υποτιθεται οτι θα πρεπε ναναι χαρουμενοι...
πριν μερικούς αιώνες κάποιοι έλεγαν ότι το γέλιο είναι απαγορευμένο
λες να προχώρησαν τόσο τα πράγματα;Γιατί το γέλιο και Η ΖΩΗ είναι έργο διαόλου για το -ανά την οικουμένη- παπαδαριό. Είναι ήδη νεκροί, οι ίδιοι, και δεν το ξέρουν.
**
Απλό είναι ρε σεις. **Η Εκκλησία στηρίζεται στην μετά θάνατον ζωή. Πως να είναι χαρούμενοι αφού, για αυτούς, τα καλύτερα είναι μετά τον θάνατό τους?
Σε μένα το λες;
Πες το στα μύρια πιστών -
Αυτή τη στιγμή στον Alpha - ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ - ΕΦΡΑΙΜ - ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ - ΟΕΟ
_
-
Πολλή φρίκη
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η Εκκλησία στηρίζεται στην μετά θάνατον ζωή.
Αρκετοι παπαδες παλι , στηριζονται σε αυτην την ζωη (και τα αγαθα της)
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Η Εκκλησία στηρίζεται στην μετά θάνατον ζωή.
Αρκετοι παπαδες παλι , στηριζονται σε αυτην την ζωη (και τα αγαθα της)
Aυτοί ξέρουν
Βγήκε τπτ καινούργιο σήμερα απ το κουτί της Πανδώρας? -
τιποτα νεο
-
Πάντως υπάρχουν λεβεντοπαπάδες που χαίρεσαι να τους βλέπεις και να τους ακούς. Δυστυχώς αντιπροσωπεύουν απειροελάχιστο ποσοστό.
-
Εμένα μου έκανε εντύπωση εκεί στη αρχή της εκπομπής με κάτι μύθους ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων που έλεγε.
Πήγε λέει ένας καλόγερος για ψάρεμα (μάλλον επειδή δεν...) και βρήκε ένας ...αράπης από τη θάλασσα και επειδή ο καλόγερος είχε αργήσει να επιστρέψει του λέει 'τι να σου κάνω ρε καλόγερε , έχε χάρη που ο γέροντάς σου μετράει το κομποσκοίνι για σένα...'
αράπης από τη θάλασσα? και τι ...θα του έκανε?
-
Θα ρίξω λίγο το επίπεδο, αλλά ο αράπης και το κομποσκοίνι μου θυμίζει τον ποιητή :
Να φας αράπικη ψ 45 πόντους
4 δάχτυλα χοντρή και φλέβες ναχει κόμπους
παπ ναχει σαν γροθιά και @@ σα τουλούμια
να κρέμονται στον κ σου σαν συριανά λουκούμια. -
-
πω πω πρωί πρωί
Θυμήθηκα κι ένα άλλο : Όταν ήταν στο ψήσιμο με τη Βιστωνίδα , πήγε ο Δήμαρχος στο Βατοπέδι και τον περίμενε ένα πολυτελέστατο SUV και τον μετέφερε στη μονή. Του έδωσαν μάλιστα και το δωμάτιο που είχε φιλοξενήσει τον Κάρολο!!! τζαμάουα
Όταν δεν τα βρήκαν (σύμφωνα πάντα με το δήμαρχο) το έδιωξαν με ένα Unimog και μάλιστα τον έβαλαν στην καρότσα
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως υπάρχουν λεβεντοπαπάδες που χαίρεσαι να τους βλέπεις και να τους ακούς. Δυστυχώς αντιπροσωπεύουν απειροελάχιστο ποσοστό.Ακριβως αυτο συζητούσαμε την Κυριακη,όταν σαν θεατης του σπριντ της Λιμνης Σμοκώβου παρουσιαστηκε αυτος εδω ο παπάς
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=41816
μιλάμε για καταπληκτικη φυσιογνωμια,με αυθεντικότητα απίστευτη.Μπορει να φορούσε ρασα,αλλα εδειχνε απολύτως ανθρωπινος,χωρις προσποιητες ωραιοποιήσεις και 'περικοκλάδες'.
Οχι οτι γνωριζεις και τι ακριβως ειναι μετα την πρωτη επαφη,αλλα τουλαχιστον τον ξεχωριζεις ευκολα απο το υπόλοιπο συναφι
-
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak- ... 5_6826.jpg
Η ας πουμε καλή ώρα σαν και τούτον
-
Πρόπερσι είχα γνωρίσει έναν παπά από τα Σφακιά, 35-40 ετών, που έκτος από άνθρωπος συζητούσε ήρεμα με επιχειρήματα για οποιοδήποτε θέμα, μαζί με τις τσικουδιές που πίναμε. Σε συζήτηση για τα ραλλυ μου είπε ότι θα ήθελε να έρθει για να δει Ακρόπολις αλλά κάθε χρόνο πέφτει του Αγίου Πνεύματος .
Την επόμενη μέρα έκανε και bungee jumping στο φαράγγι της Αράδαινας χωρίς κανένα πρόβλημα για τα 150 μέτρα κενού -
Το πιστόλι στη μέση το είχε ή το βάσταγε η παπαδιά για καθάρισμα;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το πιστόλι στη μέση το είχε ή το βάσταγε η παπαδιά για καθάρισμα;Απ'ότι μου είπαν άφησε 2 κουμπούρια πριν 'βουτήξει' στο κενό!
-
Αν κλείσουν ή ιδιωτικοποιήσουν την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε., μπορεί να μεταταγεί εύκολα στην Ελληνική Αστυνομία.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εμένα μου έκανε εντύπωση εκεί στη αρχή της εκπομπής με κάτι μύθους ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων που έλεγε.Πήγε λέει ένας καλόγερος για ψάρεμα (μάλλον επειδή δεν...)είσαι σίγουρος και βρήκε ένας ...αράπης από τη θάλασσα και επειδή ο καλόγερος είχε αργήσει να επιστρέψει του λέει 'τι να σου κάνω ρε καλόγερε , έχε χάρη που ο γέροντάς σου μετράει το κομποσκοίνι για σένα...'
αράπης από τη θάλασσα? και τι ...θα του έκανε?
Ο λαϊκός βάρδος που παρέθεσε ο koutsan πάει γάντι
προφανώς και υπάρχουν διαβασμένοι άνθρωποι στην εκκλησία, άλλωστε κι ο Ραφαηλίδης κάποιες απ τις καλύτερες συζητήσεις του τις είχε κάνει με τον παπά-Μεταλλινό(;) (στο τέλος βέβαια ο παπάς κάπου δεν την πάλευε , αλλά χαιρόσουν να τους ακούς)
Περί εκκλησίας