-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δλδ τι έχει να φοβηθεί η εκκλησία απ' το 12θεισμό;
(συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μη κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου μ' αυτά που διαβάζω)Να κάνεις.
Τώρα αναγνωρίστηκε το Δωδεκάθεο ως θρησκεία.
Μετά από πόλεμο της εκλλησίας η οποία πλέον έχασε τα σαθρά της επιχειρήματα,καθώς βλέπεις δεν ζούμε στο μεσαίωνα.Κάνε το εξής πείραμα.
Ανοιξε κουβέντα με έναν ρασοφόρο για ότι ν'άναι και γύρισέτο στο Δωδεκάθεο.
Τα παρακάτω να μας τα πεις εσύ μετά....... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ρώτα τους. Δεν μπορώ να κάθομαι να ψάχνω τι σκέφτεται το πειραγμένο μυαλό του κάθε ΑΦΑ (Άγαμου Φοροφυγά Άρπαγα).Λέγε με π.χ. Μητροπολίτη Ζακύνθου
Κάτι τέτοιους κρατάνε και μετά τι να πεις...
-
Απ την άλλη γιατί άραγε επιτρέπουν όλες (λέμε τώρα) τις θρησκέιες του κόσμου μέσω του συντάγματος και τις επικυρώνουν εκτός απ το Δωδεκάθεο?
Εσύ γιατί νομίζεις;
Εγώ ξέρω,το είπα εξάλλου έμμεσα.
Αν κουτάρεις και το υπόλοιπο πόστ θα καταλάβεις. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ρώτα τους. Δεν μπορώ να κάθομαι να ψάχνω τι σκέφτεται το πειραγμένο μυαλό του κάθε ΑΦΑ (Άγαμου Φοροφυγά Άρπαγα).
Λέγε με π.χ. Μητροπολίτη Ζακύνθου
Λέγε με π.χ. Μητροπολίτη εν γένει...
-
G60
δεν έχω όρεξη να μιλήσω με κανέναν ρασοφόρο, με σένα μιλάω.
Η εκκλησία φοβάται τις χιλιάδες των 12θειστών; Μη τυχόν κατέβουν στο Σύνταγμα και κάνουν απεργία; Μήπως κάνουν τελετές στον Παρθενώνα και χαλάνε τις καρτ-ποστάλ;
Για ποιον λόγο;Ναι, η ελληνική εκκλησία είναι αρνητική γενικά όσον αφορά άλλες θρησκείες/δόγματα κλπ. Αλλά αυτός ο φόβος και ο τρόμος που αναφέρετε από που προκύπτει;
-
Ο συγκεκριμένος αποδεδειγμένα είναι ΛΕΡΑ με βίλες, πισίνες, χλιδάτη ζωή, κτλ
-
G60
Η εκκλησία φοβάται τις χιλιάδες των 12θειστών; Μη τυχόν κατέβουν στο Σύνταγμα και κάνουν απεργία; Μήπως κάνουν τελετές στον Παρθενώνα και χαλάνε τις καρτ-ποστάλ;
Για ποιον λόγο;Ναι, η ελληνική εκκλησία είναι αρνητική γενικά όσον αφορά άλλες θρησκείες/δόγματα κλπ. Αλλά αυτός ο φόβος και ο τρόμος που αναφέρετε από που προκύπτει;
Από το ότι τώρα πια το 'αντιαιρετικό' της τμήμα ασχολείται μόνο με το δωδεκάθεο/νεοπαγανισμό/αρχαιολατρεία κλπ. Έχουν βάλει δε κάτι απίθανους τύπους να γράφουν άπειρες σελίδες για να παίξουν το ρόλο των σύγχρονων απολογητών. Τώρα, γιατί θεωρούν ότι η μοναδική απειλή προς αυτούς είναι το δωδεκάθεο... Κάτι ξέρουν για να τους έχει πιάσει τέτοια πρεμούρα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ο συγκεκριμένος αποδεδειγμένα είναι ΛΕΡΑ με βίλες, πισίνες, χλιδάτη ζωή, κτλΠοιος ο νεος αρχητετοιος?
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ο συγκεκριμένος αποδεδειγμένα είναι ΛΕΡΑ με βίλες, πισίνες, χλιδάτη ζωή, κτλ
Ποιος ο νεος αρχητετοιος?
Όχι, ο Ζακύνθου...
-
Γιατί ο νέος αρχιτέτοιος δεν ωρυόταν σε δημοτικό συμβούλιο 'μα γιατί πρέπει η εκκλησία να πάρει άδεια για να χτίσει σε αρχαιολογικό και δασικό χώρο;'...
-
G60
Ναι Χάρη,όπου πάρουν μυρωδιά ότι γίνονται αρχαιοελληνικές τελετές τις σαμποτάρουν.
Η εκκλησία τι είναι?
Ενα μαγαζί.
Αμα φύγουν οι πελάτες έκλεισε.Ε αυτό φοβούνται.
Απ την άλλη πρέπει να δουλέψει η προπαγάνδα.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Δωδεκάθεο και εν τέλη οι τελετές προς αυτό δεν έχουν να κάνουν με την πραγματική ύπαρξη ως θεότητες αλλά είναι στην ουσία ένας τρόπος σκέψης.
Είναι ο τρόπος του να διαμορφώνει ο άνθρωπος ελεύθερα τα πιστεύω του και να αποδίδει τιμές σε θεό (ή θεούς) τον οποίο δεν έχει δει και προσωποποιεί σύμφωνα με την παιδεία του και την ανάγκη του για πίστη στο θεό.Στην ουσία δε φοβούνται το Δωδεκάθεο αλλά τον ελεύθερο τρόπο σκέψης.
Αυτό τρέμουν. -
Γιατί ο νέος αρχιτέτοιος δεν ωρυόταν σε δημοτικό συμβούλιο 'μα γιατί πρέπει η εκκλησία να πάρει άδεια για να χτίσει σε αρχαιολογικό και δασικό χώρο;'...Αν ωρυοταν δεν θα γινοταν αρχιτετοιος
-
Σε τι ακριβως διαφερει η σκεψη ενος δωδεκαθειστη σε σχεση με αυτη ενος χριστιανου και θεωρειται περισσοτερο ελευθερη;
Εγω τους βλέπω ίδιους και απαραλλαχτους,τοσο με τος χριστιανούς,όσο και με οποιονδηποτε αλλον πιστο οποιασδηποτε αλλης γνωστης θρησκειας. -
Ωρυόταν... Ωρυόταν... Και είναι και καταγεγραμμένος σε πρακτικά...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σε τι ακριβως διαφερει η σκεψη ενος δωδεκαθειστη σε σχεση με αυτη ενος χριστιανου και θεωρειται περισσοτερο ελευθερη;
Εγω τους βλέπω ίδιους και απαραλλαχτους,τοσο με τος χριστιανούς,όσο και με οποιονδηποτε αλλον πιστο οποιασδηποτε αλλης γνωστης θρησκειας.Με πρόλαβε ο Αντρέας
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
G60
Ναι Χάρη,όπου πάρουν μυρωδιά ότι γίνονται αρχαιοελληνικές τελετές τις σαμποτάρουν.
Η εκκλησία τι είναι?
Ενα μαγαζί.
Αμα φύγουν οι πελάτες έκλεισε.Ε αυτό φοβούνται.
Απ την άλλη πρέπει να δουλέψει η προπαγάνδα.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Δωδεκάθεο και εν τέλη οι τελετές προς αυτό δεν έχουν να κάνουν με την πραγματική ύπαρξη ως θεότητες αλλά είναι στην ουσία ένας τρόπος σκέψης.
Είναι ο τρόπος του να διαμορφώνει ο άνθρωπος ελεύθερα τα πιστεύω του και να αποδίδει τιμές σε θεό (ή θεούς) τον οποίο δεν έχει δει και προσωποποιεί σύμφωνα με την παιδεία του και την ανάγκη του για πίστη στο θεό.Στην ουσία δε φοβούνται το Δωδεκάθεο αλλά τον ελεύθερο τρόπο σκέψης.
Αυτό τρέμουν.+100
Αν υπηρχε ελευθερια σκεψης δεν θα κινδυνευε μονο το μαγαζι της εκκλησιας...
-
Δεν υπάρχει ελευθερια σκεψεως σε κανεναν πιστο οποιουδηποτε δογματος.Ολοι ειναι ποίμνια,με διαφορετικούς ποιμενες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν υπάρχει ελευθερια σκεψεως σε κανεναν πιστο οποιουδηποτε δογματος.Ολοι ειναι ποίμνια,με διαφορετικούς ποιμενες.Ξέρεις τι έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι?
Αν οι θεοί δεν είναι αγαθοί ,δεν είναι θεοι.
Οι ίδιοι τους ανέβαζαν οι ίδιοι τους κατέβαζαν.Πάνε πέστο αυτό με το μικρόφωνο στη λειτουργεία της Κυριακής κι άμα ξαναγράψεις εδώ με το όνομα χάντερ να με στείλεις τον παπά στο σπίτι για εξομολόγηση
-
Mόλις συνειδητοποίησα πόσο τραγικό είναι να λέμε ότι σκέφτονται ελεύθερα κάποιοι που πιστεύουν ότι στην κορυφή του Ολύμπου υπάρχουν 12 θεοί.
καληνύχτα σας
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν υπάρχει ελευθερια σκεψεως σε κανεναν πιστο οποιουδηποτε δογματος.Ολοι ειναι ποίμνια,με διαφορετικούς ποιμενες.Οσοι πιστευουν πραγματικα δεν χρειαζεται να ειναι ποιμνια της εκκλησιας η οποιασδηποτε εκκλησιας, αλλα του Χριστου.Αν καποιος θελει να πιστεψει δεν χρειαζεται να μπλεχτει σε κανενος τα ρασα.Περι ιδεολογιας δεν μιλαμε?
Γνωμη μου.
Περί εκκλησίας