-
Γραψτε τον καλυτερο γυρο που εχετε κανει στα Μεγαρα ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανη. π.χ Hyundai Getz 1300 1:27:00 (στην τυχη το εβαλα )
Υ.Γ Γαμωτο λαθος. Παρακαλω τους μοντς να το μεταφερουν στο ''περι αυτοκινησης''. Θαινκ γιου
-
Γραψτε τον καλυτερο γυρο που εχετε κανει στα Μεγαρα ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανη. π.χ Hyundai Getz 1300 1:27:00 (στην τυχη το εβαλα )
Υ.Γ Γαμωτο λαθος. Παρακαλω τους μοντς να το μεταφερουν στο ''περι αυτοκινησης''. Θαινκ γιου
-
-
Προβλέπω να πέφτει ξύλο...
Κάνω 1:13 στα Μέγαρα...όχι...λάθος...στις Σέρρες εννοούσα...!!
-
Αυτό το θέμα θα έχει ενδιαφέρον αρκεί να μην ακούσουμε πολλά φίδια
Με Corolla του 93 με 88 ονομαστικά άλογα, με Exalto2 185/60/14 και χωρίς μετατροπές στο αυτοκίνητο, έχω καλύτερο γύρο στο 1:27.6. Θα έχει ενδιαφέρον να δω πως θα βελτιωθούν οι χρόνοι μου, αφού την τελευταία φορά σε συνεχόμενους γύρους είχα 1:29.7, 1:29.0, 1:28.8, 1:28.6, 1:28.6, 1:28.0, 1:27.6, και μετά έκανα ένα σετ μη χρονομετρημένων γύρων που μου φάνηκε γρηγορότερο! Βέβαια η αίσθηση δεν συμβαδίζει πάντα με το χρονόμετρο...
Θα δούμε στο επόμενο trackday -
Όσοι 'έχετε' χρόνους,
οι ίδιοι χρονομετράτε;
με τί χρονομετράτε; -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Προβλέπω να πέφτει ξύλο...Κάνω 1:13 στα Μέγαρα...όχι...λάθος...στις Σέρρες εννοούσα...!!
Αχ βρε Θέμη! 1.14 στις Σέρρες με το Ιμπιζάκι βέβαια όχι με το radical
-
1.05 με Ibiza στο Ring
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
1.05 με Ibiza στο RingΣτο Megaroring?
-
Αυτούς τους χρόνους τους έβγαλα από in car video με ψηφιακή βιντεοκάμερα, δηλαδή μεγάλη ακρίβεια στο χρόνο. Οι αναλογικές μπορεί να έχουν κάποια απόκλιση, ακόμα και 5% δεν θα με εξέπληττε! Χρησιμοποίησα ως σημείο αναφοράς την ευθεία εκκίνησης/τερματισμού που είναι βαμμένη πάνω στην πίστα και μέτρησα ακριβώς το frame στο οποίο το καπώ κρύβει την γραμμή.
Η συνηθισμένη μέθοδος είναι μέτρηση απ'έξω με χρονόμετρο χειρός από κάποιο φίλο. Ακόμα καλύτερα από 2 άτομα με 2 χρονόμετρα ώστε να υπάρχει ένα μέτρο ακρίβειας των αποτελεσμάτων.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
1.05 με Ibiza στο RingΑρχίσαμε τα φίδια;
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
1.05 με Ibiza στο Ring
Αρχίσαμε τα φίδια;
-
Μπορειτε να μην μου καταστρεφετε το τοπικ μου?
Οσα ποστ ειναι οφ τοπικ θα διαγραφονται
Εδω γραφουμε τους χρονους μας στα ΜΕΓΑΡΑ και δινουμε ακριβεις πληροφοριες για το αμαξι μας. -
Με το Corsa μου έχω καταφέρει να κάνω 1:19. Όλο το παιχνίδι για χρόνους στα μέγαρα είναι στην Κ8-Κ9 και στην Κ5(φυστικιές).
Το Corsa είναι 1.4 8V έχει 92hp από Φ.Π.Ε, με κοντό σασμάν (πάντρεμα F13CR και F15CR) ελατήρια Eibach και Koni κίτρινα φτιαχτά, Powerflex σινεμπλόκ παντού, πίσω αντιστρεπτική GSi, και μπροστά φρένα απο 2.0lt AstraF με Brembo δισκόπλακες και Pagid τακάκια. Α και λάστιχα PotenzaRE720 185/55R14
υγ. σσσσ ...... θα εμφανιστή ο 'Χρονομέτρης' με το ημιαγωνιστικό Ιμπιθα και θα μας ράψει όλους
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
π.χ Hyundai Getz 1300 1:27:00 (στην τυχη το εβαλαKαι εγώ στην τύχη τον έβαλα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
π.χ Hyundai Getz 1300 1:27:00 (στην τυχη το εβαλα
Kαι εγώ στην τύχη τον έβαλα
Eγω ηθελα να δωσω ενα παραδειγμα. Μην συνεχιζεις ,γιατι ειμαστε και οι 2 οφ τοπικ
-
ΟΚ
-
Δεν έχει νόημα αυτό το τόπικ γιατί εκτος απο το αμάξι και τις βελτιώσεις που έχει πάνω (και τον οδηγό φυσικά, μπορεί εγώ με το 106 μου να γυρίσω στο 1,20 και να δώσω σε φίλο το αμάξι και να γυρίσει στο 1,15) έχει να κάνει και η μέρα που θα πας, άσε που θα πέσουν σίγουρα πολλά φίδια, και οσονούπο τσακωμοί!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν έχει νόημα αυτό το τόπικ γιατί εκτος απο το αμάξι και τις βελτιώσεις που έχει πάνω (και τον οδηγό φυσικά, μπορεί εγώ με το 106 μου να γυρίσω στο 1,20 και να δώσω σε φίλο το αμάξι και να γυρίσει στο 1,15) έχει να κάνει και η μέρα που θα πας, άσε που θα πέσουν σίγουρα πολλά φίδια, και οσονούπο τσακωμοί!Eχει νοημα. Εγω ρωταω τι χρονους κανετε ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΜW M3 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΧΕΡ.
Γιατι να μαλλωσουμε?Μην φοβασαι ειμαι εγω εδω. Δεν θα τολμησει κανεις να κανει τιποτα. ΟΚ?
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων