-
Ευχαριστω για τα καλα σας σχολια!
Η αληθεια ειναι οτι με τις καταλληλες προσθηκες ενα αυτοκινητο 75 αλογων οπως το Toyota Starlet μπορει πραγματικα να μεταμορφωθει σε ενα πολυ καλο Joy Machine. Απο εκει και περα με καποια προσπαθεια δεν ειναι πολυ δυσκολο η επιτευξη καλων χρονων αρκει να σου αρεσει και να βρησκεις νοημα σε αυτο που κανεις.Εκει που χρειαζονται @@ ειναι να ελενχεις και να αξιωποιεις(το σκοτωσαα) ενα αυτοκινητο με πολυ περισσοτερα αλογα δηλ. να μαθει κανεις να ελενχει το πενταλ του γκαζιου, πραμα που σε ενα αυτοκινητο με μικρη ιπποσυναμη δε χρειαζεται τοσο αφου σχεδον παντα εισαι με το γκαζι στο πατωμα και βεβαια να μπορει να ανταποκριθει στα χλμ που μαζεβει ενα πιο δυνατο αυτοκινητο.
-
Κυριακη εχουμε Track Day. Θα ρθειτε να δειτε τι χρονους κανουμε απο κοντα ...?
Ποιος θα ρθει για να μπει ? Στελιο-ratanplan, scaraveos ? Αλλοι ? -
Πιθανότατα Τίμο, αλλά με τι γριά. Το κουβαδάκι μου πουλήθηκε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πιθανότατα Τίμο, αλλά με τι γριά. Το κουβαδάκι μου πουλήθηκεΚαλυτερα! Θα περασεις πιο καλα πιστευω .....
-
einai οριστικο?κυριακη μεγαρα?
-
Ετσι λεει στο topic στις Ανακοινωσεις.
Και τηλ που πηρα στην πιστα, ειναι διαθεσιμη. Ελπιζω να μην αλλαξει κατι παλι !!! -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Πιθανότατα Τίμο, αλλά με τι γριά. Το κουβαδάκι μου πουλήθηκε
Καλυτερα! Θα περασεις πιο καλα πιστευω .....
Ούτε γι' αστείο. Και πιο αργά θα γυρίσω, και την λυπάμαι (το κουβαδάκι δεν πάθαινε τίποτα, ακόμα και με 30 σερί γύρους) και γενικά δεν είμαι της 'μπάντας'. Ίσως την βάλω μέσα, να την γυρίσω με γραμμές για να κρατήσω ένα ενδεικτικό χρόνο για να έχω να συγκρίνω μελλοντικά.
-
Οχι δεν εννοουσα να πλακωθεις στις παντες....
Απλα με το πισωκινητο, θα περασεις καλυτερα γιατι θα δεις εναν αλλο τροπο ζυγισματος του αυτοκινητου στη μεση και εξοδο της στροφης.
Trust me, ειναι πιο ευχαριστο...!! -
Εγώ θα έρθω, ακόμα δεν έχω βάλει την ανάρτηση όμως και δεν έχω φτιάξει τα φρένα! Αν δεν προλάβω να τα φτιάξω θα έρθω για καφέ και για να οδηγήσω το 106 σου!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγώ θα έρθω, ακόμα δεν έχω βάλει την ανάρτηση όμως και δεν έχω φτιάξει τα φρένα! Αν δεν προλάβω να τα φτιάξω θα έρθω για καφέ και για να οδηγήσω το 106 σου!Θα οδηγησεις αφου κατσεις συνοδηγος για μερικους γυρους.
Deal ...? -
Ξέρεις ότι δεν μπαίνω συνοδηγός πουθενά!
Όλη η αλητεία και η μουργα εδώ έχει μαζευτεί τελικά?
-
Θα ερθω και εγω αν εχω πληρωθει μεχρι τοτε να οδηγησω το καινουργιο μου μοτερακιιιιιιιιιιιιι!!!!
-
Ο χρήστης Hammer_ στις 23/09/06 έγραψε:
Με Corolla του 93 με 88 ονομαστικά άλογα, με Exalto2 185/60/14 και χωρίς μετατροπές στο αυτοκίνητο, έχω καλύτερο γύρο στο 1:27.6.Update από το TD10: Έκανα καλύτερο γύρο (μετρημένο με χρονόμετρο χειρός) στο 1:25.9. Το ήξερα ότι πήγαινα γρηγορότερα, αλλά δεν φανταζόμουν τόσο πολύ! Τώρα μπορώ να κάνω όνειρα για χαμηλά 1:25 με καλύτερες συνθήκες στην πίστα ή μικροαναβαθμίσεις (τακάκια κτλ)
Έχω και in-car video από αρκετούς γύρους, από το οποίο και θα μετρήσω χρόνους γύρων. Θα επανέλθω με νέο update αν έχουμε καμιά ευχάριστη έκπληξη και από κει!
-
Ενα ασπρο 4θυρο ?
-
Ναι, εγώ ήμουν αυτός με την άσπρη corolla sedan!
-
Εσυ εισαι που μιλησαμε καποια στιγμη;
Αρκετα καλος χρονος δεδομενου του αυτοκινητου παντως
-
scaraveos, thanks! Νομίζω ότι με οδηγό με πραγματικά χέρια κατεβαίνει κι άλλο. Εδώ εγώ που έχω μπει 5 φορές στα Μέγαρα (μετρημένες) έχω πολλά πράγματα υπόψη μου για να δοκιμάσω και άλλα τόσα που ξέρω ότι κάνω λάθος και θέλω να διορθώσω...
Πρέπει να μιλήσαμε, έχεις το starlet ή σε μπερδεύω με άλλον;
Τελικά η ιδέα που διάβασα σε άλλο topic (και δεν θυμάμαι ποιός την πρότεινε) για τα καρτελάκια με τα nicknames νομίζω ότι πρέπει να υλοποιηθεί, θα βοηθήσει αρκετά! -
Ναι εγω ημουν με το Starlet
Ενταξει ο χρονος δεν πεφτει ετσι απλα, θελει προπονηση! Επισης βοηθαει να κανεις προσομοιωσεις στο μυαλο σου αναμεσα στις επισκεψεις στην πιστα οποτε νομιζω οτι εισαι σε καλο δρομο
-
Ο χρήστης scaraveos έγραψε:
Ναι εγω ημουν με το StarletΕνταξει ο χρονος δεν πεφτει ετσι απλα, θελει προπονηση! Επισης βοηθαει να κανεις προσομοιωσεις στο μυαλο σου αναμεσα στις επισκεψεις στην πιστα οποτε νομιζω οτι εισαι σε καλο δρομο
Πάλι φίδια γράφεις εδώ Βασίλη;; Σε λίγο θα μας πεις οτι γυρνας και 1.13 με το σταρλετ στα Μεγαρα..
Πήγαινε πάρε κανα ζουμί για τα φρένα ρεεεεεεεεεεεεε...
(Ο Βασίλης ειναι φίλος)
-
Αυτό με το 13, ούτε εγώ που το μέτρησα δεν το πιστεύω!
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων