-
Τι να πώ και εγώ, θυμάμαι ένα 1.17 καί κάτι ψιλά, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Anyway, δεν κυνυγάω τον χρόνο α) διότι μάλλον δεν είμαι ο απίστευτος χεράς και β) το μισό μου μισθό τον κλέβει το κράτος (μαλάκας μισθωτός γαρ), δεν θέλω το άλλο μισό να το δώσω στο συνεργείο.
-
Καλύτερος χρόνος 1:14,1 με 2 άτομα και γεμάτο ρεζερβουάρ στο 4ΤF TD9
Γύρω στο 1:15 είναι πιο εύκολα, όπως αυτός ο γύρος την ίδια ημέρα
http://media.putfile.com/HF--Megara-Circuit
Την ημέρα εκείνη το αυτοκίνητο είχε 1 μοίρα λιγότερο καστερ αριστερά (το αριστερό ψαλίδι πιο πίσω) και αυτό φαινόταν στις δεξιές στροφές.Delta HF ~200hp
βάρος ~ 1500 Kg (2 άτομα)
Ανάρτηση μπροστά FK (Koni inserts) με 560lb ελατήρια +112lb helper, -1.5 καμπερ
πίσω FK Koni με φτειαχτά ελατήρια προοδευτικά ~600 lb
Δίσκοι μπροστά ΑΤΕ με Pagid Grey τακάκια
πίσω Brembo max με Mintex τακάκια
Λάστιχα KUMHO V70A 205/50/15 Hard
Είχαν κάνει 3 td ~150 xlm. και άλλα 1000 χλμ στο δρόμο -
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Επίσης περιμένο τον Τίμο να μιλήσει..................
(σιγα μη μιλησω... για να βγει ο καθενας μετα και να λεει 'ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! Εδω το Χ,Ψ,Ω οχημα κανει Χ, Ψ, Ω χρονο κι εσεις κανετε καλυτερο ? Δεν γινονται αυτα !!!)
-
Και γι' αυτό δεν πρέπει να τα διαβάσουμε και ολοι οι υπόλοιποι ρε Τίμο? Για αυτούς τους 1-2?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και γι' αυτό δεν πρέπει να τα διαβάσουμε και ολοι οι υπόλοιποι ρε Τίμο? Για αυτούς τους 1-2?
Ειναι 1-2 ρε συ Νικο ?
Οι περισσοτεροι που ειναι στο κλιμα και ψαχνονται με την πιστα, λιγο πολυ ξερουν τι παιζει (πχ opterios). Απο την αλλη, αν εγω πω κατι, αποδεικνυει κατι ? Οχι, περαν πασης αμφιβολιας, αρα για να εχει νοημα πρεπει να δεχτουμε πως οτι γραφεται, ειναι αληθεια, κι απο την αλλη πως αυτο που γραφεται δεν αναδεικνυει τον γραφοντα σε κατι ιδιαιτερο.
Για να δουλεψει το topic οπως θα' πρεπε, χρειαζεται ενα κλιμα διαφορετικο. Δεν νομιζω οτι γενικα στο 4Τ/forum υπαρχει τετοιο κλιμα. Αλλου, ναι υπαρχει, και εκει εχουν καταγραφει και καταγραφονται χρονοι... -
Αν και δεν νομίζω ότι αποτελεί μέτρο σύγκρισης, με το δικό μου έχω πετύχει 1.12.7
Lotus Elan S2, 190HP (χωρίς διαχείριση), Quaife ATB, καλύτερες αλλά δρομίσιες αναρτήσεις, λάστιχα φθαρμένα Silverstone semi και... χωρίς φρένα!
Με τα πολιτικά Eagle F1 σε όχι καλή κατάσταση 1.13.6 -
timkoul
είναι γενικό φαινομενο αυτό. Ελάχιστοι λένε ό,τι ακριβώς σκέφτονται 'η πιστεύουν, γιατί τα σχόλια που θα επέλθουν τα γράφουν στα καμπανάκια τους...Και για να μην είμαι τελείως οφ τόπικ πάρε φόρα και δώσε ένα χρόνο που αρμόζει στους περισσοτέρους και πέτα τον. Μη σε πουν φιδολόγο αλλά ούτε και ότι πας με το χειρόφρενο σηκωμενο.
-
Αυτό κάνει 1:10
http://www.rallycars.com/Cars/Cosworth/Track_Day.html -
Δεν ειναι γενικο φαινομενο. Εδω εχουμε διαφορες πιθανοτητες να συμβει κατι:
1η. θα σκασει μυτη τυπος που το μονο που ξερει απο πιστα ειναι οι χρονοι που διαβαζει στα περιοδικα στις δοκιμες των νεων μοντελων. Και θα πει: 'Μα καλα, εδω το Evo VIII κανει τοσο, το STi κανει τοσο, το 350Ζ τοσο και η Ζ4 3.0 τοσο, κι εσυ με το κουβαδακι κανεις τοσο ??? Μα ειναι ποτε δυνατον ? Ασε μας ρε φιλε με τα φιδια σου !! '
2η. θα σκασει μυτη ο 'ψαγμενος'. Αυτος θα κανει υπολογισμους και θα πει 'Το μαμα κανει τοσο, αλλα εσυ εχεις πιο πολλα αλογα (-Χ δλ), εχεις αναρτηση (-Ψ δλ), εχεις λαστιχα (-Ω δλ), εχεις μπλοκε (-Φ δλ) και εχεις και κοντο κορονοπηνιο (-Ζ δλ). Συνεπως (Χρονος Μαμισιου) - (Χ + Ψ + Ω + Φ + Ζ) = (Ιδανικος χρονος) < (Χρονο timkoul) ==> timkoul = κουλος 'Αφηνω τους αλλους να ανακαλυψουν/ προβλεψουν τι αλλες πιθανοτητες παιζουν. Επισημαινω οτι και στις 2 δικες μου, οι προαναφερθεντες υποθετικοι τυποι, δεν εχουν μπει ποτε πιστα. Τα σχολια δικα σας....
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Συνεπως (Χρονος Μαμισιου) - (Χ + Ψ + Ω + Φ + Ζ) = (Ιδανικος χρονος) < (Χρονο timkoul) ==> timkoul = κουλος 'Δεν ειναι ντροπη ρε φιλε, το λεει αλλωστε και το nick σου, χωρις να γραψεις χρονους.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Συνεπως (Χρονος Μαμισιου) - (Χ + Ψ + Ω + Φ + Ζ) = (Ιδανικος χρονος) < (Χρονο timkoul) ==> timkoul = κουλος '
Δεν ειναι ντροπη ρε φιλε, το λεει αλλωστε και το nick σου, χωρις να γραψεις χρονους.
ε ναι, οποτε τσαμπα ολη η μαθηματικη αναλυση. Εγω γι' αυτο το εχω βαλει, αλλα ο αλλος που να το παρει χαμπαρι ....
-
Ε, μα γραψτο κι εσυ ολοκληρο. Μισες δουλειες κανουμε...
-
Τίμο,τα πράγματα δέν είναι τόσο τραγικά όσο τα λές.
Οι περισσότεροι απο εμάς πάμε στήν πίστα με παρέα άλλων φορουμάδων οι οποίοι θα μπορέσουνε να επιβεβαιώσουνε τούς χρόνους των περισσοτέρων
Η να τους διαψεύσουνΚάποτε χρειάστηκαν σχεδιαγράμματα απο GPS τηλεμετρία,για να πειστούνε ακόμα και δημοσιογράφοι τού ειδικού τύπου,για χρόνους κάποιων ραλλύ στίς Σέρρες,αλλά ακόμα και έτσι,οι αποδείξεις βρεθήκανε
-
Αντρεα λες οτι δεν ειναι ? ΟΚ !
1.10.74 ειναι ο καλυτερος χρονος που εχω πετυχει στα Μεγαρα, με το μπλε 106 που βλεπετε στην υπογραφη μου.
(να δω λοιπον, αν ειχα αδικο σε αυτα που εγραφα πριν.... )
-
Φίλε δεν αφήνεις τα φίδια λέω εγώ...;;
Άντε, να βάλω κι εγώ...
1:15.9 με ένα MX-5 1.8 Sporty μαμά. Όταν λέμε μαμά, εννοούμε ΜΑΜΑ
Λάστιχα Bridgestone Potenza RE720 83V 205/45 R16 (μαμά διάσταση)Πιστεύω ότι μπορώ για μέσα 15s, αλλά όχι παρακάτω
-
Ωχ ωχ θα επανέλθει ο Χρονομέτρης.
Timkoul πές μερικά παραπάνω για το εν λόγω 106 -
Αντρεα λες οτι δεν ειναι ? ΟΚ !1.10.74 ειναι ο καλυτερος χρονος που εχω πετυχει στα Μεγαρα, με το μπλε 106 που βλεπετε στην υπογραφη μου.
timkoul από μένα μπράβο και για το οδήγημα και για το αυτοκίνητο.
-
Αντρεα λες οτι δεν ειναι ? ΟΚ !1.10.74 ειναι ο καλυτερος χρονος που εχω πετυχει στα Μεγαρα, με το μπλε 106 που βλεπετε στην υπογραφη μου.
Ρε συ Τίμο,αφού είσαι άνθρωπος που είσαι γνωστός στήν πιάτσα τής πίστας,και εσύ και το ραλλύ.
Οποιος και να σε αμφισβητήσει,θα είναι απο αυτούς που 'ονειρευτήκανε ότι νικήσανε στήν φόρμουλα-1'',οι οποίοι ναί μέν υπάρχουν,κάθε τόσο μας επισκέπτονται,λένε τίς 'πραγματικές ιστορίες' τους,και κανένας δέν ασχολείται κατόπιν μαζί τουςΚαι καλώς ή κακώς,οι περισσότεροι απο εμάς που πάμε πίστα,ξέρουμε τί ΄δυνατότητες έχουνε τα σαξόραλα
ΜΠΡΑΒΟ και απο μένα για τόν χρόνο
-
Ωραίος Τίμο!
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων