-
ΕΓΏ είμαι ο Ένας???
από όλο το φόρουμ μόνο εγώ διαφωνώ??
δεν έχω ιδέα καθόλου από πίστες και χρόνους...απλώς έτσι τα γράφω για να σας σπάσω τα νεύρα...αντε και στο 1:02.. -
@Μύθος
Μή βάλω μπρός το Ψωμιάδης μόουντ Κώστα
'δεν θα μας γονατίσει τό κατεστημένο' κ.λ.π
Συζήτηση που τήν γουστάρεις,τήν κάνεις οπουδήποτε θα βρείς τήν ευκαιρία.
Ολοι (καλοί-κακοί) χωράνε
Οποιος θέλει ακούει και κερδίζει,όποιος πάλι θέλει παριστάνει τόν Αλόνζο και...χάνειΚαι είμαστε όλοι ωραίοι
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
πολύ θα ήθελα να γυρνάω την πίστα με το δικό μου που είναι 200 άλογα 1500 κιλά πίσω από ένα Polo ή ένα Starlet των 50 και 75 αλόγων
για να δω και με τα ματια μου τους χρόνους αυτούς...Porsche φυλαχτείτε
Υπαρχει καποιος λογος να μην το κανεις ... ?
Α και τα Rallye δεν κρατουν τα σκηπτρα των μεγαρων. Αν αφησουμε στην ακρη αγωνιζομενους (BTCC, F3, WRC, kit car, αγωνιστικες κατασκευες γενικως), υπαρχουν Lotus Elise, BMW M3, Caterham κλπ που πανε αρκετα πιο γρηγορα απο το μεσο ορο των 106ακηδων. Απλως, σε γενικες γραμμες, οι κατοχοι rallye ασχολουνται σε μεγαλυτερο ποσοστο με το αθλημα. Οποτε λογικο ειναι να βρισκεις πολλα τετοια στην πιστα. Για μενα ειναι κριμα που οι κατοχοι S2000, RX7 & RX8, Z3 & Z4, M3 ή οτι αλλο, δεν βαζουν τα αυτοκινητα τους στην πιστα. Αλλα εδω φτασαμε να λεμε χεραδες οσους αλλαζουν γρηγορα τις ταχυτητες στις κοντρες, με την πιστα θα ασχοληθουμε τωρα...
(Ασχετο βεβαια το τελευταιο απλα το ακουω συχνα τωρα τελευταια. Προφανως ειμαι και γι' αυτο το λογο κουλος, γιατι δεν ξερω να ξεκιναω καλα στα φαναρια... )όλα είναι θέμα κόστους...αν μπω στην πίστα για ένα πρωινό ξέρεις πόσα λεφτά θα θέλω??και για κάθε αμάξι ανω των 30000 ευρώ
είσοδος που είναι για όλους ίδια 40
λάστιχα μπρος πίσω..τα eagle που φοράω είναι 430 η τετράδα
τακάκια μπροστά 120 ευρώ
βενζίνη τουλ 3/4 ρεζερβουαρ....50 ευρώ....χωρίς τα μεταφορικά...
καφέδες για να είμαστε στην τσίτα....
κ μετά μπαίνουν τα απρόβλεπτα και οι ζημιές....
από καμιά καλή έξοδο κάνας προφυλακτήρας...κανένα ράϊσμα δίσκου...καμιά ανάρτηση που δεν τα βάζω γιατί μπορεί και να μην γίνει τίποτα αλλά φθορές υπάρχουν....καμιά ζάντα...
δηλαδή 650 ευρώ την μέρα αλλά για βαρβάτουε γύρους..όχι τουρισμό...
επί τρείς φορές τον με δύο τετράδες λάστιχα..
κάπου στα 1500 ευρώ τον μήνα χωρίς ζημιές..... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γειά σου ρε Νικόλα!!!Geia sou kai sena re Andrea
Dystyxos stou koufou tin porta ...
-
Ο χρήστης YiannisWalker έγραψε:
Πάντως χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους χρόνους των παιδιών, βρίσκω τα Μέγαρα αρκετά βαρετά σαν πιστα. 9 στροφούλες είναι με 2 μόνο ανοιχτές. Έχει βέβαια κάποια τεχνικά σημεία αλλά δεν πιστεύω ότι παίρνει πολύ ψάξιμο σαν πίστα.
Επιπλέον αν θυμάμαι καλά στο πρωτάθλημα με τα 106 που είχε ελεύθερους κανονισμούς (super 1600? δεν θυμάμαι) έκαναν χρόνους στο 1:10 με σλικ.αυτοί δεν οδηγούν στο όριο όμως
-
Δηλαδή κάθε φορά που πας πιστα λειώνεις λάστιχα και τακάκια;;
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
πολύ θα ήθελα να γυρνάω την πίστα με το δικό μου που είναι 200 άλογα 1500 κιλά πίσω από ένα Polo ή ένα Starlet των 50 και 75 αλόγων
Α και τα Rallye δεν κρατουν τα σκηπτρα των μεγαρων. Αν αφησουμε στην ακρη αγωνιζομενους (BTCC, F3, WRC, kit car, αγωνιστικες κατασκευες γενικως), υπαρχουν Lotus Elise, BMW M3, Caterham κλπ που πανε αρκετα πιο γρηγορα απο το μεσο ορο των 106ακηδων. Απλως, σε γενικες γραμμες, οι κατοχοι rallye ασχολουνται σε μεγαλυτερο ποσοστο με το αθλημα. Οποτε λογικο ειναι να βρισκεις πολλα τετοια στην πιστα. Για μενα ειναι κριμα που οι κατοχοι S2000, RX7 & RX8, Z3 & Z4, M3 ή οτι αλλο, δεν βαζουν τα αυτοκινητα τους στην πιστα. Αλλα εδω φτασαμε να λεμε χεραδες οσους αλλαζουν γρηγορα τις ταχυτητες στις κοντρες, με την πιστα θα ασχοληθουμε τωρα...
(Ασχετο βεβαια το τελευταιο απλα το ακουω συχνα τωρα τελευταια. Προφανως ειμαι και γι' αυτο το λογο κουλος, γιατι δεν ξερω να ξεκιναω καλα στα φαναρια... )όλα είναι θέμα κόστους...αν μπω στην πίστα για ένα πρωινό ξέρεις πόσα λεφτά θα θέλω??και για κάθε αμάξι ανω των 30000 ευρώ
τακάκια μπροστά 120 ευρώ
από καμιά καλή έξοδο κάνας προφυλακτήρας...κανένα ράϊσμα δίσκου...καμιά ανάρτηση που δεν τα βάζω γιατί μπορεί και να μην γίνει τίποτα αλλά φθορές υπάρχουν....καμιά ζάντα...
κάπου στα 1500 ευρώ τον μήνα χωρίς ζημιές.....Νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος και παραλληλα φαινεται ποσο γνωστης εισαι επι του θεματος... Μου θυμιζεις ατομα που ψαχνουν δικαιολογια για να μην μπουν στην πιστα! Ολοι τα ιδια λενε ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Ε τοτε εγω μεσα σε αυτο το χρονο που εχω παει καμια 15 φορες στην πιστα πρεπει να εχω χαλασει:
Ανα track day:
Λαστιχα 4αδα: 450euro(τοσο εχει η τετραδα semi)
Τακακια εμπρος: 50 ευρω(και που να βαλω καποια καλα που κανουν 160+μεταφορικα απο japan!!)
Σιαγονες για τα ταμπουρα: 60 ευρω(τοσα μου πηρε αυτος ο κλεφτης που πηγα τοτε)
Βενζινες: 60 ευρω
Βαλε δισκους φρενων, δισκο/πλατο, ζημιες απο τις 5345 στουκες που εχω κανει στην πιστα(λογικο δεν ειναι να τρακαρεις στην πιστα; Αφου τρεχεις!)Ολα τα παραπανω επι 15 = 10800 ευρω! Φανταστητε τι εισοδημα εχω!!!! Ειμαι ζαμπλουτος!!!
-
Ο χρήστης scaraveos έγραψε:
Φανταστητε τι εισοδημα εχω!!!! Ειμαι ζαμπλουτος!!!Το ξερα. Την επόμενη φορά κερνάς αλκοόλ, φαγητό και διασκέδαση...
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
όλα είναι θέμα κόστους...αν μπω στην πίστα για ένα πρωινό ξέρεις πόσα λεφτά θα θέλω??και για κάθε αμάξι ανω των 30000 ευρώ
τακάκια μπροστά 120 ευρώ
κάπου στα 1500 ευρώ τον μήνα χωρίς ζημιές.....Aπο τον τροπο που τα γραφεις ειναι φανερο οτι ουτε διαθεση εχεις να μπεις στην πιστα,ουτε το...'αγαπας' αυτο το πραγμα οποτε λογικα τα οσα γραφεις εδω και μερικα ποστ.
Οσα αναφερεις,οπως εγραψε και ο Βασιλης,ειναι οι συνηθισμενες δικαιολογιες των ανθρωπων που και καλα θελουν να μπουν στην πιστα αλλα δεν μπορουν...
Αν βρεθεις καποια στιγμη στην πιστα εστω και σαν θεατης θα δεις τοσο φτηνα οσο και 'ακριβα' οπως το θετεις αυτοκινητα που τα οδηγουν ευκαταστατοι οδηγοι ή φοιτητες που μαζευουν 2 Ευρα για να βγαλουν τις βενζινες...ομως ολοι μοιραζονται κατι κοινο την αγαπη για την γρηγορη οδηγηση.
-
Ο χρήστης scaraveos έγραψε:
τακάκια μπροστά 120 ευρώ
κάπου στα 1500 ευρώ τον μήνα χωρίς ζημιές.....Νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος και παραλληλα φαινεται ποσο γνωστης εισαι επι του θεματος... Μου θυμιζεις ατομα που ψαχνουν δικαιολογια για να μην μπουν στην πιστα! Ολοι τα ιδια λενε ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Ε τοτε εγω μεσα σε αυτο το χρονο που εχω παει καμια 15 φορες στην πιστα πρεπει να εχω χαλασει:
Ανα track day:
Λαστιχα 4αδα: 450euro(τοσο εχει η τετραδα semi)
Τακακια εμπρος: 50 ευρω(και που να βαλω καποια καλα που κανουν 160+μεταφορικα απο japan!!)
Σιαγονες για τα ταμπουρα: 60 ευρω(τοσα μου πηρε αυτος ο κλεφτης που πηγα τοτε)
Βενζινες: 60 ευρω
Βαλε δισκους φρενων, δισκο/πλατο, ζημιες απο τις 5345 στουκες που εχω κανει στην πιστα(λογικο δεν ειναι να τρακαρεις στην πιστα; Αφου τρεχεις!)Ολα τα παραπανω επι 15 = 10800 ευρω! Φανταστητε τι εισοδημα εχω!!!! Ειμαι ζαμπλουτος!!!
το ότι πάς μια φορά το μήνα και κάνεις 1.16 με 75 άλογα δεν το περίμενα ποτέ.... πραγματικά σου αξίζουν πάρα πολλά μπράβο
όταν έχεις αμάξι 1500 κιλά κενό...τι περιμένεις???να σου μείνει λάστιχο ή τακάκια??αν οδηγάς στο όριο ένα πρωινό ολόκληρο τι περιμένεις να συμβεί??αλλά μάλλον εσύ κάνεις ένα γύρο,κάνεις απλά ένα 1 16 και φεύγεις...
εγώ που είμαι κουλός, χρειάζεται να κάνω πάρα πολλούς γύρους για να είμαι ικανοποιημένος και να φύγω...
με 75 άλογα τι λάστιχα να φας??? και με 800 κιλά τι τακάκι να λιώσεις??δεν μειώνω το αμάξι σου αλλά είναι όλα θέμα τριβής...και επειδή είμαι φοιτητής και δεν έχω εισόδημα => δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχω στο άθλημα με τον τρόπο που θέλω και με το αμάξι που έχω αυτή την στιγμή.....
πάντως όντως έχετε σε όλα δίκιο....είσαστε οι μόνοι που σας αρέσει να οδηγείτε στο όριο και να παίζετε με το χρονόμετρο...
σόρρυ που είπα την γνώμη μου σε ένα τόσο αγωνιάρικο τόπικ που όλοι εσείς οι χεράδες έχετε αγαπήσει....σόρρυ αν σας βγάζω από το όνειρο που έχετε πλάσει....Mythos που καταλαβαίνεις εσύ τι διαθεσή μου με το να σου γράφω το κόστος ενός track day όπως λέτε εσείς??και ότι δεν θέλω να μπω καν σε πίστα που το καταλαβαίνεις???Δυστυχώς εγώ είμαι στην κατηγορία του φοιτητή με ακριβό αμάξι που δεν μπορεί να συντηρήσει μόνος του αλλά ούτε θέλει να ζητάει από τον μπαμπα λεφτά για να ικανοποιήσει την καύλα του....
-
Ε αφού σαρέσει το όλο θέμα τι πήρες αμάξι 45χιλιάρικα?
Ας έπαιρνες ένα με 15 και με τα υπόλοιπα γυρνούσες όλες τις πίστες της ευρώπης.
Συγγνώμη κ όλας,αλλά κ εγώ φοιτητής είμαι.
Κ να ακούω ότι ξέρεις δν έχω λεφτά να κάνω την κ@ύλα μου μου ακούγεται κάπως,όταν μου λες ότι το αμάξι σου κάνει 45κ.Όχι οτί σε κρίνω για την οικονομική σου κατάσταση.
Μαγκια σου που έχεις τα λεφτά κ το πήρες.Αλλά μην παραπονιέσαι μετά ότι δε βγαίνεις κ όλας,είναι τουλάχστον προκλητικό,δε νομίζεις? -
Καθενός η τσέπη είναι ανάλογη του αυτοκινήτου που οδηγεί, τουλάχιστον έτσι γίνεται συνήθως.
Όσα λοιπόν λεφτά χρειάζεσαι εσύ για ένα TD, **αναλογικά **για την τσέπη μου τόσα χρειάζομαι κι εγώ που έχω αμάξι των 22k, και **αναλογικά **τόσο χρειάζεται και ο scaraveos για το Starlet του...
Όσο 'δύσκολα' είναι για σένα τα 600 ευρώ, τόσο δύσκολα είναι για μένα τα 300 και τόσο δύσκολα είναι για κάποιον άλλο τα 150.
Οτιδήποτε άλλο λες αποτελεί υπεκφυγή. Δε θα σε κατακρίνει κανείς αν πεις ότι πήρες τη Ζ4 επειδή τη γουστάρεις για βόλτες στο δρόμο και ότι δε σε ενδιαφέρει η πίστα.
Και μια υποσημείωση. Αν γνωρίζεις μερικά βασικά πράγματα από αγωνιστική οδήγηση, τότε σου εγγυώμαι ότι τα έξοδα είναι **τραγικά **λιγότερα από αυτά που περιγράφεις. Απλώς συνέχισα πάνω στο σκεπτικό σου για να σου δείξω ότι ακόμα κι έτσι, διαφωνούμε
-
........................................
ευτυχως τωρα που ηρεμησα απο τα νευρα μου με αυτα που διαβασα εκατσα και εσβησα αυτα που εγραψα. . .
πραγματικα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. τσαμπα μελανι που λεγαν και οι παλιοι.
-
Ο χρήστης Mythos_GR έγραψε:
ή φοιτητες που μαζευουν 2 Ευρα για να βγαλουν τις βενζινες...ομως ολοι μοιραζονται κατι κοινο την αγαπη για την γρηγορη οδηγηση.Κυριακή πρωί αγώνας και Δευτέρα χαράματα δίνω μάθημα!!!
-
Ωπα ρε παίδες σιγά ένας ένας με το κράξιμο....δεν έβγαλα και λογαριασμό τραπέζης για να κάνω έρανο και να καταφέρω να μπω επιτέλους σε πίστα.....διαβάστε καλύτερα αυτά που γράφω.....ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.....
λεω......'δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχω στο άθλημα με τον τρόπο που θέλω και με το αμάξι που έχω αυτή την στιγμή.....'
όταν λέω με τον τρόπο που θέλω εννοώ τουλ 3 φορές τον μήνα μέσα στην πίστα.....
.όχι δεν ζητάω από τον πατέρα μου +1500 ευρώ τον μήνα για να κάνω την καύλα μου....γιατί να μην κάνει με αυτά τα λεφτά αυτός την δικιά του καύλα....γνώμη μου......αυτό λέγεται εγωισμός..και όχι δεν τον είχα όταν παρήγγειλα το αμάξι...C230K SC eίναι και όχι Ζ4 Μ όπως βλέπετε στο userbar..
όταν βγάλω δικά μου λεφτά τότε θα κάνω την καύλα μου χωρίς τύψεις...Σε λίγο θα με βγάλετε ότι σας ζητάω και λεφτά ρε....cooooool
PSkarm@
ΚΑΙ ΓΩ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ Η ΒΑΝΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΜΟΥ..ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ......500 ΕΥΡΩ ΠΑΊΡΝΩ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΟΙΚΙ....ΚΑΙ ΤΑ 300 ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ..
.ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...ΠΟΙΟς Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ???εγώ δεν κάνω επίδειξη σε κανέναν.....
πραγματικά να το χαίρεσαι το σπίτι σου στην Κηφισιά.....αλλά εγώ στο Αιγάλεω μεγάλωσα και δεν ξέρω από ΒΠ συμπεριφορές.....Opterios επίτηδες τα σκέφτομαι τόσο τραγικά...για να μου έρχεται μετά πιο φθηνά..
και δεν θεωρώ ότι με το να μπαίνεις μια φορά το μήνα σε μια Πίστα σημαίνει κάτι....είναι σαν να μην μπαίνεις καθόλου.... -
Απορώ γιατί καθόμαστε και κρίνουμε αρνητικά τους χρόνους του καθενός.
Καθένας πιστεύει ότι θέλει και δεν υπάρχει λόγος για διαφωνίες. Ο ψεύτης φάινεται άλλωστε...δεν χρειάζεται να φτάσει σε σημείο να κλειδωθεί το τόπικ. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
........................................ευτυχως τωρα που ηρεμησα απο τα νευρα μου με αυτα που διαβασα εκατσα και εσβησα αυτα που εγραψα. . .
πραγματικα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. τσαμπα μελανι που λεγαν και οι παλιοι.
Αυτό λέγεται μπινιά... καθόμουν να σου απαντήσω τόση ώρα και τα σβήνεις??
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
και δεν θεωρώ ότι με το να μπαίνεις μια φορά το μήνα σε μια Πίστα σημαίνει κάτι....είναι σαν να μην μπαίνεις καθόλου....Κρίμα αν το πιστεύεις αυτό. Και εννοείται ότι διαφωνώ κάθετα....
Δεν πάμε για να πάρουμε κάνα πρωτάθλημα. Για να βελτιωθούμε και να περάσουμε καλά πηγαίνουμε...
-
Ότι κ να πει κανείς..
-
Ενταξει ρε Spanti! Εσυ κατσε περιμενε μεχρι να παρεις Ferrari και να μπορεις να πηγενεις 3 φορες το μηνα στην πιστα και να εχεις και συνεργειο μαζι σου!!
Εμεις απ΄την αλλη θα συνεχισουμε να πηγενουμε μια φορα το μηνα ή μια φορα το τριμηνο στην πιστα με οτι αυτοκινητο εχουμε για ξεφευγουμε απ'την καθημερινοτητα, για να βελτιωνουμε τις οδηγηκες μας ικανοτητες και τελος, για να κανουμε αυτο που αγαπαμε και μας δινει χαρα!
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων