-
Mπράβο Μπεμβέ,αυτή έλειπε από τη γκάμα. Με 560 λίτρα χώρο αποσκευών και μεγάλη πόρτα, ποιός τον πιάνει τώρα τον επαγγελματία.
-
Και οι τρεις προηγούμενες γενιές σειράς 5 SW πανέμορφες ηταν! Και η καινούρια το ίδιο όμορφη!
Σε κάποιες γενιές δε ομορφότερες και απο τις sedan εκδόσεις! -
πιστευω πως η νεα ειναι πανεμορφη και μαλιστα ισως ειναι και πιο ομοεφη και απο την σενταν...
-
σε αυτη τη γενια η station εκανε τη διαφορα περισσοτερο απο τη sedan
-
ΚΟΥΚΛΑΡΑ...ΑΠΛΑ!!!
(ο σκύλος δε φαίνεται λίγο ψεύτικος?)
ΚΟΥΚΛΑΡΑ εννοείται και στο μπλε
-
Πάρτο αλλιώς Νίκο, δεν φαίνεται τίποτα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάρτο αλλιώς Νίκο, δεν φαίνεται τίποτα...Τι εννοείς? Δε βλέπετε τις φώτο?
Εγώ γιατί τις βλέπω?
-
Θελει εγγραφη.
-
ήχο έχω .... εικόνα δεν έχω .....
-
Για πατήστε το 0.
Εντάξει? ΛαμβάΝεις?
-
-
πω πω ειναι πανεμορφη....
αυτη με ενα καλο ζαντακι και ενα προφυλακτηρα Μ μπροστα διακριτικο...
και εννοειται 530d -
ποτε ερχετε ελλαδα τελικα?
-
Πανέμορφη αλλά πόσταρε και τη sedan για να εξιλεωθείς. Μη μου πείς ότι ψάχνεσαι για station...
-
-
Και έκδοση L ... επιμηκυμένη ... αποκλειστικά γαι την Κίνα. (Και δικής τους παραγωγής).
http://www.worldcarfans.com/110033125421/2011-bmw-5-series-long-wheelbase-revealed-for-china-video -
To sedan ξενέρωτο.
To station ΤΑ ΣΠΑΕΙ! -
Πάμε σε κάτι πιο hardcore.
Άλλοι λένε πρωταπριλιάτικο αστείο και photoshop και άλλοι λένε ότι είναι πραγματικό. Η BMW πάντως δεν έχει κάνει καμιά ανακοίνωση.
Πάντως...ο,τι κι αν είναι είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ:
-
Ότι είναι κούκλα είναι, αλλά από πίσω στην πρώτη φωτό γράφει στα γαλλικά 'πρώτη παγκόσμια
παρουσίαση'. Αυτό θυμίζει Γενεύη (και αποκλείεται) εκτός βέβαια αν είναι από το σαλόνι Παρισιού του
2010 που θα ανοίξει 30 Σεπτέμβρη. Poisson d'avril... -
Απλά εκπληκτική. Επιτέλους η BMW ξαναποκτά σοβαρή και ταυτόχρονα ελκυστική μάσκα μετά τις εκκεντρικότητες του Bungle που και ο πιο βαμμένος BMWδάκια ήθελε λίγο χρόνο να τις συνηθίσει.
Μόνο η ζάντα δεν μου αρέσει. Είναι σαν να ξεφλούδισε...
BMW 5 Series 2009