Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?
    • 1
    • 2
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 12
    • 13
    • 7 / 13
    Περί αυτοκίνησης
    71
    251
    408
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      spartan last edited by

Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:

Και άμα είναι άλλοι 2-3 που κρατάνε τσίλιες για να κάνει σωστά τη δουλειά του το κλεφτρόνι, τι γίνεται;;

άμα σου σκάσουνε άλλοι 2 cry them charalambos... θα παρακαλάς να κλέψουν το αμάξι και να μη σε στείλουν στα θυμαράκια...

Το αμα ειναι εντελως υποθετικο.Και αμα ειναι μονος του??
      Δεν βγαινει νοημα με το αμα.Οχι οτι γινεται και χωρις αυτο αλλα λεμε τωρα....

Ωραία.

Ξέρεις τα περισσότερα (θανατηφόρα) ατυχηματα γίνονται γιατί οι άνθρωποι αυτοί (άσχετα με το αν φταίνε ή όχι) δεν υπολογίζουν αυτή τη λεξούλα με τα 3 γράμματα.

'αμα'...

Δλδ εσυ αν βρεθείς συνοδηγός σε κάποιον που πηγαίνει αέρα πατερα μέσα σε στενά, δε θα του πεις 'ηρέμησε ρε Φιλώτα, άμα σου πεταχτεί κάποιος τι γίνεται;'.

Τι απάντηση θα μπορούσε να σου δώσει ο Φιλώτας για να σε πείσει;

Αλλο το ενα,αλλο το αλλο.Δεν ειναι τα ιδια.Στο δευτερο 'αμα' δεν εχω λογο να διαφωνησο.Με το πρωτο 'αμα' διαφωνησα.Αλλο να προστατεψεις την περιουσια σου.Αλλο το πως θα οδηγας.Και στο κατω κατω [b]μονο οσοι εχουν περασει ενα τετοιο περιστατικο ξερουν τι αισθανονται και τι νιωθουν.Οι υπολοιποι λεμε απλα λογια του αερα.(και εγω σ'αυτους ανηκω)Αν δεν το παθεις που λενε.....[/b]

Χμμμ....Δε νομίζω...!! Γιατι ακόμη κι αυτοί που λες, (αυτοί που τους έχουν κλέψει το αυτοκίνητο δηλαδή) μας λένε τι θα κάνανε αμα πιάνανε επ' αυτοφόρω τον κλέφτη.Πόσοι απο αυτους ζήσανε τέτοιο περιστατικό και **όντως ** αντιδράσανε ετσι οπως μας τα περιγράφουνε?? Συνεπώς φίλε μου όλη η κουβέντα στο 'αν' στηρίζεται....

Πόσες πιθανότητες έχει η περίπτωση να οπλοφορεί ο τύπος; Νομίζω ότι λόγω 'επαγγέλματος' οι πιθανότητες είναι μεγάλες.
      Θυμάστε αυτόν που πετάχτηκε για τσιγάρα αφήνοντας τα κλειδιά στο αυτοκίνητο, μπήκε ο περαστικός (!) κλέφτης σαν κύριος κι όταν αντέδρασε ο ιδιοκτήτης πυροβολήθηκε εν ψυχρώ;
      Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, μάλλον θα όρμαγα να δαγκώσω - όμως τώρα που κάθομαι ήρεμος λέω ότι είναι μεγάλη βλακεία να διακινδυνεύσεις τη ζωή σου για μερικές χιλιάδες ευρώ και (ακόμα περισσότερο) να μαυροντύσεις γυναίκα, παιδιά, φίλους και καλούς συγγενείς.
      Το πλέον ευτυχές σενάριο θα ήταν να προλάβεις να καλέσεις την αστυνομία κι εκείνοι να προλάβουν να έρθουν. Αλλά κι αν δεν έρθουν, εγώ θα πάρω ας πούμε 13.000. Ζημιά; Άντε 1000-2000 ευρώ. Σιγά.

Ακόμη μια πολύ σωστή τοποθέτηση του Μάνου και μάλιστα τεκμηριωμένη με ενα πολύ ωραίο και περα για πέρα αληθινό παράδειγμα....Δε μέμφομαι την αντίδραση του συγχωρεμένου, ίσως ηταν και καθαρά ενστικτωδης....Ισως ομως και να μην ηταν.Θεωρώ πάντως πολύ πιθανό, αν κάποιος του έλεγε 'μηηηηη...., τι πας να κάνεις ?? Κι αν οπλοφορεί ?? ' εκείνος να έλεγε 'τι αν και αν ρεεε....Μου κλέβει την περιουσία μου ο αλήτης !!! Στο κατω-κάτω, ποιες είναι οι πιθανότητες??? '....
      Το αποτέλεσμα? Ενας στο χώμα (με ο,τι αυτό συνεπάγεται) κι ενας ατσαλάκωτος με κάμποσα φράγκα στην τσέπη.Δε θα ΄θελα να 'μαι στη θέση κανενός...
      Αν και ψήφισα τη 2η επιλογή, πρέπει να πω πως δε με καλύπτει πλήρως.Δε ξέρω πως μπορέιτε να ελέγξετε τη δύναμή σας μερικοί και να είστε σίγουροι οτι σε μια τόσο βίαιη συμπλοκή σαν αυτή που αφήνει να εννοηθεί η συγκεκριμμένη επιλογή, δε θα τον στέιλετε τον αλλο στον τάφο (που εμπίπτει στην 1η, ανευ σχολίου απο μένα, επιλογή) ή στην αναπηρική καρέκλα για πάντα.... Ακόμη μου κάνει εντύπωση, πώς δεν εξετάζετε το ενδεχόμενο το άτομο αυτό, μετά την 'τιμωρία' του να θελήσει να σας εκδικηθεί κάνοντας κακό σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο για παραδειγμα....Ποιες είναι οι πιθανότητες ??? Ρωτήστε αυτούς που έπαθαν κι έμαθαν, οπως θα έλεγε κι ο φίλος Silver Turbo....

Tελειώνοντας, να ξεκαθαρίσω πως κι εγω κυρίως ενστικτωδώς μάλλον, θα έπεφτα πάνω στον επίδοξο κλέφτη να τον 'φάω'....Εχω όμως την νηφαλιότητα να παραδεχτώ **πως θα ηταν ενα λάθος τραγικό....**Εύχομαι να μη βρεθώ ποτέ σε αυτή τη θέση και κανω αυτό το λάθος πράξη...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kacey last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:

Και για αλλη μια φορα, για κοιτα τα αποτελεσματα του poll και κρατα την ειρωνια για την παρτη σου...

Αυτό με τα αποτελέσματα του poll γιατί το λες και το ξαναλές; Τι αποδεικνύει; Το δίκιο είναι με τους πολλούς;

οτι σου απαντησε ο wagner, το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να ειρωνευεσαι. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι 89 απο τους 125 που εχουν ψηφισει ως τωρα, συμφωνουν μαζι μου.

• H
          hrdoukas last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
          το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να ειρωνευεσαι.

Ξέρω να κάνω και πολύ καλό παστίτσιο

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι 89 απο τους 125 που εχουν ψηφισει ως τωρα, συμφωνουν μαζι μου.

Ε ΚΑΙ; Πρέπει να συμφωνήσω κι εγώ; Δεν καταλαβαίνω τη λογικη σου... Βγήκαν πρόσφατα τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έλεγε οτι το 50κάτι% των Ελλήνων έχουν λαδώσει κάποιον σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Αφου το κάνουν οι πολλοί καλό θα είναι κι αυτό ετσι;

• K
            kantoniou last edited by

Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
            επειδη η επαναληψη ειναι μητηρ πασης μα8ησεως (και παθησεως θα προσ8ετα...)

η ελλειψη τεκμηριωμένης επιχειρηματολογιας και η παραφρασμενη και αλλιωμενη αποδοση καταστασεων - αντιδρασεων και τροπων σκεψης συνδυασμένη απο ακατασχετη φλυαρολογια ειρωνικου και αλλαζονικου υφους..........

αυτο αντιλαμβανομαι προσωπικα απο τα τελευταια ποστ σου σε αυτο εδω το τοπικ

Την ψυχιατρικη σου τηλε-διαγνωση και τα σχολια τυπου get a life δεν θα τα σχολιασω, διοτι θα οδηγηθω σε ακρως ειρωνικους χαρακτηρισμους.

• K
              kacey last edited by

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι 89 απο τους 125 που εχουν ψηφισει ως τωρα, συμφωνουν μαζι μου.

Ε ΚΑΙ; Πρέπει να συμφωνήσω κι εγώ; Δεν καταλαβαίνω τη λογικη σου... Βγήκαν πρόσφατα τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έλεγε οτι το 50κάτι% των Ελλήνων έχουν λαδώσει κάποιον σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Αφου το κάνουν οι πολλοί καλό θα είναι κι αυτό ετσι;

οχι, να μην συμφωνησεις, αλλα να κοψεις ειρωνικα σχολια τυπου 'παμε ολοι με τον τροπο του kacey' και κατι αλλα χαριτωμενα, γιατι οπως βλεπεις οι περισσοτεροι το ιδιο με εμενα θα εκαναν.

• K
                kantoniou last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                Και για αλλη μια φορα, για κοιτα τα αποτελεσματα του poll και κρατα την ειρωνια για την παρτη σου...

kacey, η δημοσκοπηση εχει σημασια μονο αν ενδιαφερεσαι να βαλεις υποψηφιοτητα για δημαρχος του φορουμ.
                Το 85% των ελληνων κανει συνεχως σκληροτατη κριτικη στην (εκαστοτε) κυβερνηση και εξακολουθει να ψηφιζει τα 2 (ιδια) κομματα στις εκλογες.
                Και απο αυτους που θα σακατευαν τον κλεφτη (μεσω web), εσυ και κανα-δυο ακομα μονο θα το προσπαθουσαν, οταν ερθει το real thing.

Επειδη ομως βλεπω οτι δινεις μεγαλη βαρυτητα στις αποψεις της πλειοψηφιας (και της αστυνομιας ενιοτε), σε παρακαλω στο μελλον μην το ξεχασεις, αν η ψηφοφορια δεν βολευει...

• W
                  wagner669 last edited by

Δεν νωμιζω οτι σου ειπε ο Κεϊσυ ή ο καθε Κεϊσυ 'ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΕΠΙΔΕΙ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ'
                  Ηταν ξεκαθαρο......
                  Σταματα τις ειρωνιες, γιατι εισαι προκλητικως χωρις λογο!
                  Κατα τα αλλα, ο καθενας εχει το δικαιωμα να εχει την γνωμη του και να την υποστιρηζει με την καταλληλη επιχειρηματολογια.
                  Η ειρωνια.... απ οσο ξερω εγω και απ οσο λεει κ ο κ.Πατακης, δεν αποτελει επιχειρηματολογια!

• W
                    wagner669 last edited by

Ο χρήστης kantoniou έγραψε:

kacey, η δημοσκοπηση εχει σημασια μονο αν ενδιαφερεσαι να βαλεις υποψηφιοτητα για δημαρχος του φορουμ.
                    Το 85% των ελληνων κανει συνεχως σκληροτατη κριτικη στην (εκαστοτε) κυβερνηση και εξακολουθει να ψηφιζει τα 2 (ιδια) κομματα στις εκλογες.
                    Και απο αυτους που θα σακατευαν τον κλεφτη (μεσω web), εσυ και κανα-δυο ακομα μονο θα το προσπαθουσαν, οταν ερθει το real thing.

Επειδη ομως βλεπω οτι δινεις μεγαλη βαρυτητα στις αποψεις της πλειοψηφιας (και της αστυνομιας ενιοτε), σε παρακαλω στο μελλον μην το ξεχασεις, αν η ψηφοφορια δεν βολευει...

Δεν εχεις ακουσει που τα αγγλακια λενε 'know your enemy' ????

• K
                      kacey last edited by

Τι μας λες ρε μεγαλε, σοβαρα? Κοιτα να δεις που εγω νομιζα οτι συνηθως η συντριπτικη πλειοψηφια εχει βαρυνουσα σημασια σε μια δημοκρατικη κοινωνια, και αν μη τι αλλο δειχνει την ΑΠΟΨΗ και τις γνωμες της κοινωνιας αυτης. Δηλαδη αυτο που μας λες ειναι οτι οι 91 απο τους 128 που ψηφισαν ξυλο ειναι ασημαντοι και η δικια σου αποψη ειναι η σωστη...

Λοιπον επειδη εχετε ορεξη να το παιζετε ηλιθιοι (αφου δεν εχετε και τιποτα εξυπνο να πειτε), μια τελευταια φορα μπας και το καταλαβετε, ωστε μετα που θα κανετε παλι τους ηλιθιους να καταλαβουμε οτι ειστε και να γελαμε μαζι σας:

Εχω εισπραξει αρκετα ειρωνικα σχολια, σε διαφορα τοπικ, του τυπου 'εισαι μαγκας αμα τον δειρεις?', 'αμα καναμε ολοι σαν τον kacey θα ειμασταν ζουγκλα', 'καλως ηρθες στον κοσμο του kacey', 'kacey ο τιμωρος' και αλλες τετοιες χαριτωμενες παπαρολογιες.

Και σου λεω λοιπον, απ'οτι φαινεται η συντριπτικη πλειοψηφια συμφωνει μαζι μου οτι α) το ξυλο ειναι λυση, και οτι β) θα πλακωναν στις σφαλιαρες (τουλαχιστον...) στο συγκεκριμενο σεναριο το τυπακι που θα τους εκλεβε. Οποτε μπορεις να μην συμφωνεις, αλλα την ειρωνια κρατηστε την για την παρτη σας να κανετε πλακιτσες μεταξυ σας αστερια μου γιατι ολοι οι αλλοι απ'ότι φαινεται συμφωνουν με την λυση του ξυλου...

• K
                        kantoniou last edited by

kacey
                        Τις αρχες της ζουγκλας δεν θα μου τις επιβαλλει η πλειοψηφια στη ζωη μου. Γκεγκε; Πολυ περισσοτερο οταν προκειται για web-ninjas, που οταν μπει ο κλεφτης στο σπιτι και ξυπνησουν θα γυρισουν πλευρο (και καλα θα κανουν, υπαρχει κινδυνος να σκοτωθουν). Εκει αναφερομουν για τη σημασια της δημοσκοπησης, ασε τα μαθηματα περι δημοκρατιας.

Η περιφρονηση της ζωης και της υγειας του αλλου, που απεριφραστα και χωρις αιδω εκφραζεις εσυ και αλλοι σε παμπολλα θεματα (και μαλιστα οχι μονο εναντιον του κλεφτη, αλλα και του οποιουδηποτε, κατα την αποψη ΣΟΥ, συμπεριφερεται προκλητικα), δεν νομιμοποιειται απο το αν ειναι η λογικη της πλειοψηφιας. Ειναι σα να λες οτι ο ρατσισμος στη Ν Αφρικη ή τις ΗΠΑ ηταν ΟΚ, επειδη η πλειοψηφια τον ηθελε.

Εγω απεχω πολυ απο τα να ιεραρχησω τη λαμαρινα πανω απο τη συνειδηση μου και να σακατεψω τον παπακια που παραβιασε το μονοδρομο, το μαλακα που με τρακαρε ενω ειχε στοπ, ακομα και τον κλεφτη που μου εκλεψε το κωλαμαξο. Αυτο θα ακυρωνε οτι προσπαθω να διδαξω στα παιδια μου, ασε τους κινδυνους που επισυρει. Εσυ διαφερεις, ΟΚ. Τις δικες σου προτεραιοτητες τις καθοριζεις εσυ, τις δικες μου εγω, η πλειοψηφια κανενος...

YΓ1: Συζητηση με το υφος του τελευταιου σου ποστ δεν μπορει να συνεχιστει, 'μεγαλε'.

ΥΓ2:

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                        η συντριπτικη πλειοψηφια εχει βαρυνουσα σημασια σε μια δημοκρατικη κοινωνια, και αν μη τι αλλο δειχνει την ΑΠΟΨΗ και τις γνωμες της κοινωνιας αυτης.

ΥΓ3:
                        'Αγαπητε' Wagner, περιμενω με ενδιαφερον την αποψη σου για το υφος και των υπολοιπων posts, εκτος απο αυτα που ηδη σχολιασες.

• K
                          kasel last edited by

σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει.οπως ειπε καποιος πριν web-ninjas.πισω απο ενα πληκτρολογιο ολοι μαγκες και νταηδες ειμαστε.
                          θα του κανω αυτο,θα του κανω το αλλο,θα του δειξω με ποιον πηγε να τα βαλει.
                          οχι πως εγω θα καθομουν με σταυρωμενα χερια αν καποιος πηγαινε να μου κλεψει το αμαξι που δουλεψα ποσα χρονια για να το αποκτησω.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ.η αναρχια στο μεγαλειο της.

• W
                            wagner669 last edited by

kacey
                            Τις αρχες της ζουγκλας δεν θα μου τις επιβαλλει η πλειοψηφια στη ζωη μου. Γκεγκε; Πολυ περισσοτερο οταν προκειται για web-ninjas, που οταν μπει ο κλεφτης στο σπιτι και ξυπνησουν θα γυρισουν πλευρο (και καλα θα κανουν, υπαρχει κινδυνος να σκοτωθουν). Εκει αναφερομουν για τη σημασια της δημοσκοπησης, ασε τα μαθηματα περι δημοκρατιας.

Η περιφρονηση της ζωης και της υγειας του αλλου, που απεριφραστα και χωρις αιδω εκφραζεις εσυ και αλλοι σε παμπολλα θεματα (και μαλιστα οχι μονο εναντιον του κλεφτη, αλλα και του οποιουδηποτε, κατα την αποψη ΣΟΥ, συμπεριφερεται προκλητικα), δεν νομιμοποιειται απο το αν ειναι η λογικη της πλειοψηφιας. Ειναι σα να λες οτι ο ρατσισμος στη Ν Αφρικη ή τις ΗΠΑ ηταν ΟΚ, επειδη η πλειοψηφια τον ηθελε.

Εγω απεχω πολυ απο τα να ιεραρχησω τη λαμαρινα πανω απο τη συνειδηση μου και να σακατεψω τον παπακια που παραβιασε το μονοδρομο, το μαλακα που με τρακαρε ενω ειχε στοπ, ακομα και τον κλεφτη που μου εκλεψε το κωλαμαξο. Αυτο θα ακυρωνε οτι προσπαθω να διδαξω στα παιδια μου, ασε τους κινδυνους που επισυρει. Εσυ διαφερεις, ΟΚ. Τις δικες σου προτεραιοτητες τις καθοριζεις εσυ, τις δικες μου εγω, η πλειοψηφια κανενος...

YΓ1: Συζητηση με το υφος του τελευταιου σου ποστ δεν μπορει να συνεχιστει, 'μεγαλε'.

ΥΓ2:

η συντριπτικη πλειοψηφια εχει βαρυνουσα σημασια σε μια δημοκρατικη κοινωνια, και αν μη τι αλλο δειχνει την ΑΠΟΨΗ και τις γνωμες της κοινωνιας αυτης.

ΥΓ3:
                            'Αγαπητε' Wagner, περιμενω με ενδιαφερον την αποψη σου για το υφος και των υπολοιπων posts, εκτος απο αυτα που ηδη σχολιασες.

Λοιπον.... Απο την στιγμη που ο 'αλλος' θετει σε κινδυνο την ζωη μου και αυτων που κινουντε διπλα μου, γιατι δεν γνωριζει ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΟΤΑΝ ΔΩ ΕΝΑ 'ΠΡΑΓΜΑ' ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΝΕΙ....... Το να συνεχησω την πορεια μου ΕΥΘΕΙΑ και ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ..... Δεν ειναι περιφρονιση της ζωης κανενος.....

Δεν θα στηλω τον διπλανο μου πανω σε κολονα η στα κρασπεδα....
                            επιδει ο μαλακας με το χιλιαρι παπι με προσπερασε απο δεξια κ μ εκλεισε
                            αναγκαζοντας εμενα να αντεδρασω.... λαθος.
                            Τι θα του πω μετα??? Εκοψα το τιμονι αριστερα για να αποφυγω το παπι..... που εφυγε;;;;

Σχετικο/Ασχετο..... Πριν μετακομησω στο Π.Φαληρο, εμενα στον 1 οροφο μιας πολυκατοικιας στη Ν.Σμυρνη, η οποια λογο του τροπου που ηταν χτισμενη με τετοιο τροπο που την καθυστουσε ιδανικη για καθε λογις κλεφτρονι. Πανευκολη προσβαση στον 1 οροφο....!!!
                            Μεσα στα 2 τελευταια χρονια τηυς διαμονης μας εκει, μας ειχαν ληστεψει 3 φορες και ειχαν αποπειραθει να μας λυστεψουν αλλες 6...
                            Οι 6 τελευταιοι επιδοξοι κλεφτες κατελειξαν με σπασμενα μουτρα, ποδια και πλευρα, γιατι ειχαν πεσει απο τον 1.....
                            Ενω 3 φορες περιμενα 2 μερες την συμανση να ερθει για τα αποτυποματα....

Επιδει τους ακουγα να σκαρφαλονουν, ξυπναγα, περιμενα να βγαλουν το κεφαλι τους πισω απο τα καγκελα του μπαλκονιου, μετα, αναλογα με τα κεφια..... Η κλωτσια στη μαπα, η μπουκετιδη στη μαπα..... Και τελικα βλεπουμε το κλεφτρονι να πεφτει κατω και να τσακιζεται.....
                            Ε...περιμενουμε καμια ωριτσα..... και τηλ στους μπατσους.....
                            'Ναι .....γεια σας..... ακουσα εναν θορηβο στο μπαλκονι μου'

Θυμαμαι οτι για κανα 6μηνο.... ειχαμε κατι αιματα στη σκαλα της εισοδου που δεν εβγαιναν με τιποτα..... ο τυπας ειχε σκασει με το κεφαλι στα τσιμεντα.....

P.S. Κατα τα αλλα παραμενω στα λεγομενα μου.....
                            Σταματα τις ειρωνιες, γιατι εισαι προκλητικως χωρις λογο!
                            Κατα τα αλλα, ο καθενας εχει το δικαιωμα να εχει την γνωμη του και να την υποστιρηζει με την καταλληλη επιχειρηματολογια.
                            Η ειρωνια.... απ οσο ξερω εγω και απ οσο λεει κ ο κ.Πατακης, δεν αποτελει επιχειρηματολογια!

• K
                              kantoniou last edited by

Wagner669
                              Κοιτα, εγω ζητησα να σχολιασεις το υφος του MAD MAX και του kacey, γιατι η κριτικη σου για τις ειρωνειες ειναι, ας το πουμε κομψα, λιγο επιλεκτικη. Εχεις χασει τη μπαλα τελειως ή εισαι ασυνειδητος; Σ' ενοχλησαν οι ιντερνετικες 'ειρωνειες';
                              ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ. Σε καθε σοβαρο κρατος τωρα θα εγραφες τις αποψεις σου απο το ιντερνετ καφε της βιβλιοθηκης της φυλακης.
                              Δεν μπορω να αντιληφθω τι θα εκανε εναν λογικο ΑΝΘΡΩΠΟ να πεταξει τον κλεφτη απο το μπαλκονι και οχι να τον κρατησει για να τον πιασει η αστυνομια.
                              Για μενα (και δεν περιμενω να το αντιληφθεις) εισαι πολυ χειροτερος και απο τα κλεφτρονια και απο τους μαλακες οδηγους που σε ενοχλουν στο δρομο.
                              Απλα τρομαζω με την ιδεα οτι κυκλοφορεις ελευθερος διπλα στην οικογενεια μου...

Τα παρακανω ισχυουν μονο αν μιλας σοβαρα και δεν εισαι κι εσυ μαγκας του καναπεος που προσπαθει να κανει μια μακαβρια ιντερνετικη φιγουρα.

• W
                                wagner669 last edited by

Wagner669
                                Κοιτα, εγω ζητησα να σχολιασεις το υφος του MAD MAX και του kacey, γιατι η κριτικη σου για τις ειρωνειες ειναι, ας το πουμε κομψα, λιγο επιλεκτικη. Εχεις χασει τη μπαλα τελειως ή εισαι ασυνειδητος; Σ' ενοχλησαν οι ιντερνετικες 'ειρωνειες';
                                ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ. Σε καθε σοβαρο κρατος τωρα θα εγραφες τις αποψεις σου απο το ιντερνετ καφε της βιβλιοθηκης της φυλακης.
                                Δεν μπορω να αντιληφθω τι θα εκανε εναν λογικο ΑΝΘΡΩΠΟ να πεταξει τον κλεφτη απο το μπαλκονι και οχι να τον κρατησει για να τον πιασει η αστυνομια.
                                Για μενα (και δεν περιμενω να το αντιληφθεις) εισαι πολυ χειροτερος και απο τα κλεφτρονια και απο τους μαλακες οδηγους που σε ενοχλουν στο δρομο.
                                Απλα τρομαζω με την ιδεα οτι κυκλοφορεις ελευθερος διπλα στην οικογενεια μου...

Τα παρακανω ισχυουν μονο αν μιλας σοβαρα και δεν εισαι κι εσυ μαγκας του καναπεος που προσπαθει να κανει μια μακαβρια ιντερνετικη φιγουρα.

Να επιανα το κλεφτρονι και και περιμενα τους μπατσους να ρθουν 2 μερες...
                                Οκ.... και 2 μερες τι θα τον εκανα;;;;;

Απο την στιγμη που ειναι στο μπαλκονι του σπιτιου μου.... ειναι νομιμη αμυνα!

Οντως η κριτικη μου δεν ειναι επιλεκτικη, απλα εχω την ιδια αποψη με τον ΜαντΜαξ και τον Κεϊσυ.
                                Φωβασαι εμενα....Που θα επιλεξω να συνεχησω ευθεια με σταθερη ταχυτητα προτιμοντας να στειλω τον μαλακα με το παπι στα δεξια μου, εκτος δρομου...... αντι να κοψω το τιμονι μου αριστερα και ενδεχωμενος να προκαλεσω ενδεχωμενος σωβαρο τροχαιο με σενα και την οικογενεια σου.... που κινησει αριστερα μου.....

Sorry..... αλλα..... δεν το καταλαβαινω....
                                Η ακεραιοτιτα του μαλακα με το παπι ειναι ποιο συμαντικη απο την δικια μου ακεραιοτιτα και της οικογενειας σου;;;;;;;;;;;;

Με 50-60Χ.Α.Ω. μπορω να προκαλεσω πολλα και σοβαρα τραυματα σε σενα και την οικογενεια σου αν σε ριξω σε καμια κολωνα.....

• K
                                  kantoniou last edited by

Γι' αυτους που πηγες να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ πες μας και ασε το παπι...

• K
                                    kacey last edited by

ασε μας ρε μεγαλε που παει να μπει ο αλλος στο σπιτι σου και εσυ θα νοιαστεις για το αν θα τσακιστει ή οχι. Και στην τελικη τετοιο κοροιδο μπορει να εισαι εσυ, οι υπολοιποι δεν ειναι. Πας να μπεις στο σπιτι μου σκαρφαλωνοντας στο ταδε οροφο? ΟΥΠΣ ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.

Τα υπολοιπα στα @@ μου. Τρομαζε εσυ που 'κυκλοφορουμε αναμεσα σας', αλλα αμα ολοι μας τσακιζαμε στο ξυλο τον καθε κλεφτη και ο καθενας που εκανε μλκια στον δρομο την πληρωνε με σπασμενα κοκκαλα, δεν θα ημασταν στο σημειο ο κλεφτης να μπαινει στο σπιτι σου μεσημεριατικα και ο μαλακας που παει αναποδα στον μονοδρομο να σε βριζει απο πανω. Εχουν αποθρασυνθει ολοι, και εμεις κοιταμε να μην πειραξουμε τα ζωα για να κρατησουμε επιπεδο.

ασε και το αλλο: αμα δεν νοιαζεται ο αλλος για την ζωη του, σιγα μην νοιαστω εγω. ΧΕΣΤΗΚΑ. Και ξαναρωταω αυτο που εχω ρωτησει και στο αλλο τοπικ αλλα με γραψατε ολοι (αφου δεν εχετε τι να απαντησετε):

μπαινει κλεφτης στο σπιτι σου. Δεδομενου του οτι 'να τον κρατησεις μεχρι να ερθει η αστυνομια' ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ, τι θα κανεις? Θα φωναξεις την αστυνομια να ερθει μετα ωστε να τον βρει και να τον πιασει? ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Θα κατσεις να χασεις οτι εχεις και μετα να τα κλαις? Προβλημα σου. Εγω θα τον βαραω μεχρι να πει ελεος (και λιγο παραπανω).

ακου ρε μλκ που θα σκεφτομαστε και τους κλεφτες, μηπως να τους βγαζουμε και κουλουρακια?

• K
                                      kacey last edited by

Μακαρι να τους σκοτωνε να γλυτωσουν οι επομενοι που θα βαζανε στο ματι τους. Οσο λιγοτεροι, τοσο καλυτερα. Το θεμα ειναι πολυ απλο, ΕΠΕΛΕΞΕΣ να μπεις στο σπιτι μου για να με κλεψεις (και πιθανοτατα να μου κανεις και κακο αμα δεν θελησω να με κλεψεις)? Καραμπινα και αντιο. ΤΕΛΟΣ.

ΥΓ Αυτους που πιθανως να σκοτωσουν οι ιδιοι κλεφτες οταν θα τυχει να βρουν καποιον μεσα στο επομενο σπιτι που κλεβουν, τους σκεφτηκες? Εκτος αν νομιζεις οτι θα τους συνετισει η αστυνομια...

• M
                                        mad-max-13 last edited by

• W
                                          wagner669 last edited by

Ποιους πηγα να σκωτοσω;;;;
                                          Αυτους που θα μπαιναν σπιτι μου;;;;
                                          Και θα εθεταν σε κινδυνο την ακαιρεοτητα της οικογενειας μου;;;;

Η αυτους που θα μ εστελναν πανω στην οικογενεια σου;;;;

Απο την στιγμη που βρησκεται σπιτι μου, χωρις την αδεια μου, ειμαι σε νομιμη αμυνα.

Απο την στιγμη που δεν εκτιμα ΑΥΤΟΣ την ζωη του, εκτιμω εγω την δικια μου και αυτων που θα θεσω σε κινδυνο οταν το παπι με κλεισει!

• F
                                            funis last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                                            Λοιπον επειδη εχετε ορεξη να το παιζετε ηλιθιοι (αφου δεν εχετε και τιποτα εξυπνο να πειτε), μια τελευταια φορα μπας και το καταλαβετε, ωστε μετα που θα κανετε παλι τους ηλιθιους να καταλαβουμε οτι ειστε και να γελαμε μαζι σας:

Mας πληγωνεις τωρα και δεν είναι σωστο!!

Εξαλλου θα δικαιωθεις!! Μετα θάνατον όπως όλοι οι μεγαλοι ηρωες! Οταν κάποιος που θα του πουλησεις τσαμπουκα σε κάνει ασηκωτο όλοι θα πουνε, για κοιτα, ηταν ήρωας τελικα...

Εχω εισπραξει αρκετα ειρωνικα σχολια, σε διαφορα τοπικ, του τυπου 'εισαι μαγκας αμα τον δειρεις?', 'αμα καναμε ολοι σαν τον kacey θα ειμασταν ζουγκλα', 'καλως ηρθες στον κοσμο του kacey', 'kacey ο τιμωρος' και αλλες τετοιες χαριτωμενες παπαρολογιες.

Ο τιμωρός του δρόμου!! Και χαλιέσαι? Θα μπορουσες ανετα να είσαι το αγαπημενο καρτουν των παιδιων! Ο καλός εναντιον του κακου, η καλοσυνη θα επικρατήσει!!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 12
                                            • 13