-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
δυο σελιδες πιο περα στο TOP GEAR θαβει το coupe
http://www.topgear.com/drives/B6/A1/roadtests/12/01.htmlκαι εδω το TOP GEAR γλυφει το accent ενω ο κλαρκσον το εθαβε
http://www.topgear.com/drives/B6/A7/new/[/b]Είσαι σίγουρος ότι διάβασες σωστά;
Στο μεν πρώτο άρθρο το καημένο το Coupe τρώει το θάψιμο της αρκούδας (ακούς εκεί αντίσταση πίσω τζαμιού με χρόνο αντίδρασης έφηβου χασικλή... ). Στο δεύτερο, το μόνο πλεονέκτημα που αναγνωρίζει στο χρέπι είναι ότι είναι ένα μεσαίου μεγέθους hatchback που πωλείται στην τιμή ενός σουπερμίνι.
στο πρωτο αρθρο που δεν παραθέτεις το top gear γλύφει το coupe.
στο δευτερο αρθρο (το πρώτο που παραθέτεις) το top gear θάβει το coupe όπως λες και συ.
στο τριτο αρθρο που παρεθεσα για το αξεντ(το δευτερο δικο σου),και το οπόιο ειναι το καλυτερο review που έχω διαβάσει για το άξεντ,λέει:
+ειναι ευρυχωρο ,εχει εξοπλισμο , ενω ειναι 'reasonably well put together and has a very thorough specification for the money'
+έχει οικονομικο δυνατο κινητηρα The basic 1.3-litre engine is economical, mostly quiet and, with 83bhp, fairly peppy too.
+Insurance is low and reliability is strong.
+άνετο,ασφαλές στήσιμο. The chassis is safe and biased very much towards comfort. The Accent steers and handles in much the same subdued manner throughout the whole of its range.-σχεδιαση μεσα-εξω
-As far as the driving experience goes, the Accent is nothing more than a simple A-to-B tool.μακραν το πιο ευστοχο αρθρο . δεν το γλύφει με την έννοια τρελου γλυψιματος αλλα λέει καλά λογια σε σχεση με τον κλάρκσον.
-
το παιδι εχει κακη εμπειρια απο την εταιρεια εχασε φιλο του με τετοιο αυτοκινητο οποτε ειναι συναισθηματικα φορτισμενος οταν ακουει για αυτα...απο την αλλη στις περισσοτερες περιπτωσεις το λαθος ειναι του οδηγου...εγω παραδειγμα που ηξερα τα ορια του το οδηγουσα πραγματικα γρηγορα χωρις να μου φευγει...(ενταξει με bilstein-eibach)...αυτα λοιπον ειναι σχετικα...ασε που το εχω ακομη και το 'πλακωνω' ενιοτε...πλεον ολοι υπολογιζουν την hyundai.(Ασχετο ...ειδατε το αυτοκινητο της θυγατρικης ΚΙΑ το ceed;πραγματικα πολυ ομορφο και με δυνατα μοτερ...1,4 109hp-1.6 120 hp...πολυ καλα και δειχνουν καλοφτιαγμενα...αναλογο θα ειναι και το 3-5θυρο αξεντ)
-
Οχι το Accent θα είναι άλλο μοντέλο. Η Hyundai θα βγάλει το αντίστοιχο του Ceed με άλλο όνομα, γιατί το Accent θεωρήθηκε φθαρμένο αρκετά για να σημάνει το νέο ξεκίνημα στην Ευρώπη για την Hyundai.
Το καλό είναι πως θα πρόκειται και για πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από τα Accent συνολικά! Μένει να δούμε ασφαλώς και τις τιμές του... Αν είναι λίγο φθηνότερο και με πλούσιο εξοπλισμό κι αν είναι όντως όσο καλό δείχνει, θα κερδίσει ένα μερίδιο από την κατηγορία νομίζω... Δεν θα πρωταγωνιστήσει λογικά, αλλά θα είναι υπολογίσιμο. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οχι το Accent θα είναι άλλο μοντέλο. Η Hyundai θα βγάλει το αντίστοιχο του Ceed με άλλο όνομα, γιατί το Accent θεωρήθηκε φθαρμένο αρκετά για να σημάνει το νέο ξεκίνημα στην Ευρώπη για την Hyundai.
Το καλό είναι πως θα πρόκειται και για πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από τα Accent συνολικά! Μένει να δούμε ασφαλώς και τις τιμές του... Αν είναι λίγο φθηνότερο και με πλούσιο εξοπλισμό κι αν είναι όντως όσο καλό δείχνει, θα κερδίσει ένα μερίδιο από την κατηγορία νομίζω... Δεν θα πρωταγωνιστήσει λογικά, αλλά θα είναι υπολογίσιμο.Το Accent κατεβαίνει κατηγορία, όπως και το αδελφάκι του, το Rio, και ανταγωνίζεται πλέον τα σουπερ μίνι.
Το μικρομεσαίο της Hyundai στην Ευρώπη θα είναι το Arnejs, αδελφάκι του Cee'd.
Nα θυμίσω τη θετική υποδοχή που επιφύλλαξε ο ειδικός τύπος στο Rio (όχι μόνο ο Ελληνικός αλλά και ο Αγγλικός) - σημάδι ότι το Accent θα είναι ακόμη καλύτερο κατά την άποψή μου, καθώς είναι χτισμένο στην ίδια βάση αλλά και μεταγενέστερο με πιο συμπαθητική εμφάνιση και το ίδιο καλή ποιότητα κατασκευής. -
Ο μακαρίτης - αυτός που σκοτώθηκε απ'την υποστροφή της σκούπας άνευ φαρασίου - ήταν έμπειρος και καλός οδηγός, ηλικίας 45 ετών κι άφησε πίσω του γυναίκα και παιδί. Ήθελε ο άνθρωπος ένα σχετικά σβέλτο αυτοκίνητο, του άρεσε το κουπέ ως είδος αμαξώματος, πολλά λεφτά δεν είχε τότε... Το πήρε. Κι όλο το'λεγε ότι ήταν επικίνδυνο αμάξι. Πριν απ'αυτό είχε μια Alfa 75 1.8, που όμως του την κλέψανε.
-
Ο μακαρίτης - αυτός που σκοτώθηκε απ'την υποστροφή της σκούπας άνευ φαρασίου - ήταν έμπειρος και καλός οδηγός, ηλικίας 45 ετών κι άφησε πίσω του γυναίκα και παιδί. Ήθελε ο άνθρωπος ένα σχετικά σβέλτο αυτοκίνητο, του άρεσε το κουπέ ως είδος αμαξώματος, πολλά λεφτά δεν είχε τότε... Το πήρε. Κι όλο το'λεγε ότι ήταν επικίνδυνο αμάξι. Πριν απ'αυτό είχε μια Alfa 75 1.8, που όμως του την κλέψανε.Το τι ποσοστό ευθύνης αναλογεί σε ένα αυτοκίνητο και τι ποσοστό ευθύνης αναλογεί σε έναν οδηγό είναι θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση.
Με την ίδια άνεση μπορούν να βρεθούν παραδείγματα καλών και έμπειρων οδηγών που το οδηγούν ακόμα και είναι σώοι.
@νδρέας
-
Τον άνθρωπο τον ήξερα και μπορώ να υποθέσω ότι μάλλον ποτέ δε μπόρεσε να συνηθίσει την υποστροφική συμπεριφορά της σκούπας μετά την 75άρα. Τίμιο αμάξι του'πανε και κολοκύθια τούμπανα. Εγώ πάντως που έχω οδηγήσει YouDie - από Patos μέχρι Ela antra (mou kantilanafti, na'tan na moiazes tou nafti), δεν θέλω να τα ξαναοδηγήσω, ούτε καν να τα βλέπω μπροστά μου. Όχι, δεν έχω το πιο ακριβό ή το πιο καθαρόαιμο αυτοκίνητο του κόσμου. Έχω ένα Clio του 2002. Δεν συγκρίνω ΚΑΝΕΝΑ YouDie μαζί του, όπως δεν θα τα συγκρίνω με την ξανθούλα του πατέρα μου ή με το Saxo VTS 120 ενός άλλου φίλου μου ή με ένα Fiesta ST (μην κλέβουμε κι εκκληcίες τώρα...).
Εγώ θα θέσω ορισμένα ερωτήματα:
Πώς πουλά τόσο φθηνά η YouDie όταν τα κορεάτικα ημερομίσθια είναι μεγαλύτερα από αυτά των ΗΠΑ και, εξ όσων γνωρίζουμε, ΚΑΝΕΝΑΣ αποφασίζων της επιχείρησης αυτής δεν σκέφθηκε καν να προβεί σε μείωση μισθών των εργαζομένων (όπως έκανε η VW); Από πού κάνει περικοπές για να πουλά τόσο φθηνά; ΜΗΠΩΣ από έρευνα και εξέλιξη; Ή μήπως ΣΙΓΟΥΡΑ από έρευνα και εξέλιξη;
Βεβαίως, δεν με εκπλήσσει το ότι καγκούρικα κωλοχρέπια σαν τα YouDie απέκτησαν και οπαδούς... Εδώ απέκτησε (έστω και μετά θάνατον) οπαδούς το Austin Allegro...
-
Το ότι δεν μπόρεσε να το συνηθίσει θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει ότι δεν χρειαζόταν να το πηγαίνει πάνω από το όριο του (και μιλάω για το όριο του οδηγού στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο - γιάτι το όριο του αμαξιού είναι δεδομένο). Άλλοι δεν μπορεσαν να συνηθίσουν τη συμπεριφορά του Saxo στο όριο αμα το πας έτσι. Το θέμα είναι πως αν ένας οδηγός θέλει να λέγεται καλός και συνηθίζει και μαθαίνει αν κινείται με ασφάλεια ότι και αν οδηγεί.
Προφανώς η Hyundai το 90 έβγαζε παρωχημένα αυτοκίνητα, βασισμένα σε ξεπερασμένες λύσεις και με αμερικάνικο setup.
Την απολυτότητά σου ωστόσο δε την καταλαβαίνω. Δεν έχεις δει προφανώς τα κέντρα έρευνας και εξέλιξης του ομίλου και τις επενδύσεις που έχει κάνει σε αυτό τον τομέα τα τελευταία αρκετά χρόνια.
Επίσης εύκολα μπορείς να κατανοήσεις ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κόψεις το κόστος. Από το πλαστικό στο ταμπλώ και τις μοκέτες, μέχρι το αν ο αριστερός καθρέφτης θα ταιριάζει ή όχι στην δεξιά πλευρά.
Σε κάθε περίπτωση η Hyundai έχει μετατραπεί σε έναν απόλυτα σεβαστό κατασκευαστή που σε καμία περιπτωση δεν απειλεί τη ζωή μας, όπως συνεχώς υπονοείς με το κακόγουστο 'ΥouDie'.
Όταν ξεSkullώσεις τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε τίποτα παραπάνω από μένα.
-
Σεβαστός κατασκευαστής για όσους επιλέγουν να μην αγοράσουν με τα ίδια χρήματα ένα σοβαρό, πλην όμως μεταχειρισμένο, αυτοκίνητο ή να δώσουν παραπάνω λεφτά για να πάρουν κάτι πολύ καλύτερο.
Βεβαίως, τελικά τα δίνουν τα λεφτά αυτά και με το παραπάνω... Καγκουρεύοντάς το. Ίσως να'ναι καλύτερα έτσι. Να υπάρχουν δυο συγκεκριμένες κατηγορίες οδηγών που αγοράζουν YouDie που να τις παίρνουμε αμέσως είδηση (όπως παλιά όταν βλέπαμε ιδιοκτήτη Rover) και να παίρνουμε τα μέτρα μας.
Να υποθέσω βεβαίως για την... 'έρευνα και εξέλιξη' της YouDie ότι εσύ έχεις δει τα ερευνητικά της κέντρα, ότι σε ξεναγήσανε εκεί κλπ. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
Ποια έρευνα και εξέλιξη; Εδώ το τωρινό Sonata χαρακτηρίζεται από τον ειδικό Τύπο ως χονδρικώς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ αν βγάλεις εκτός το ESP - πιο κακοστημένο κι απ'την Carina E, αν πάρεις τηλέφωνο σε κανένα περιοδικό και ρωτήσεις αυτούς που το δοκίμασαν να στα πουν όπως ΔΕΝ τολμάνε να τα πουν εντύπως. Άρα, ποιο R&D; Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα.
Μήπως ερεύνησαν την αγορά; Με το Sonata σου δίνει, στα λεφτά ενός δίλιτρου, ένα μοτέρ 2.4 με την ισχύ και ροπή ενός δίλιτρου και την κατανάλωση, τα ασφάλιστρα και τα τεκμήρια ενός 2.4... Οικονομοτεχνικά δηλαδή αν το δεις, δεν έχεις κανένα λόγο να το πάρεις. Έτσι, για να μιλήσουμε για το λιγότερο γελοίο μοντέλο της εταιρείας αυτής. Άσε που στην κατηγορία αυτή (μεσαίο οικογενειακό σχετικά μεγάλου κυβισμού) οι ανταγωνιστές προσφέρουν και καλύτερη εμφάνιση και καλύτερο εσωτερικό, απείρως καλύτερο στήσιμο, σοβαρότερες επιδόσεις, μικρότερη κατανάλωση, αντίστοιχη ή και χαμηλότερη τιμή αγοράς ΚΑΙ καλύτερο όνομα - που το χτίσανε το ρημάδι το όνομα με πολύ κόπο και δεκαετίες σκληρής δουλειάς και τεχνολογικής ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ, την οποίαν η YouDie δεν μας έχει δείξει και αμφιβάλλω πολύ αν θα μας δείξει στα επόμενα δέκα χρόνια. Αλλά η πρωτοπορία θέλει ΡΙΣΚΟ, το οποίο καμμία κορεατική βιομηχανία δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αναλάβει. Ποια... έρευνα λοιπόν; Φτιάξανε ένα αμάξι για να ανεβάσουν το... γόητρό τους, πλην όμως κανένας δεν έχει τον παραμικρό λόγο για να το αγοράσει. Δείξε μου ΕΝΑΝ που θα πάρει το Sonata αντί για το Skoda Superb ή το Ford Mondeo ή την Citroen C5 (για να σε πάω σε αντίστοιχου κόστους οχήματα) ή το Passat ή το Mazda 6 ή το Avensis ή το Prius. Και μη μου ψάχνεις για διαφορές των... 500 ή των 1000 ευρώ. Όποιος έχει 24.000 ευρώ μπορεί άνετα να πάει στις 25.000.
-
Aρχισανε τα οργανα.....
-
Τον άνθρωπο τον ήξερα και μπορώ να υποθέσω ότι μάλλον ποτέ δε μπόρεσε να συνηθίσει την υποστροφική συμπεριφορά της σκούπας μετά την 75άρα. Τίμιο αμάξι του'πανε και κολοκύθια τούμπανα. Εγώ πάντως που έχω οδηγήσει YouDie - από Patos μέχρι Ela antra (mou kantilanafti, na'tan na moiazes tou nafti), δεν θέλω να τα ξαναοδηγήσω, ούτε καν να τα βλέπω μπροστά μου. Όχι, δεν έχω το πιο ακριβό ή το πιο καθαρόαιμο αυτοκίνητο του κόσμου. Έχω ένα Clio του 2002. Δεν συγκρίνω ΚΑΝΕΝΑ YouDie μαζί του, όπως δεν θα τα συγκρίνω με την ξανθούλα του πατέρα μου ή με το Saxo VTS 120 ενός άλλου φίλου μου ή με ένα Fiesta ST (μην κλέβουμε κι εκκληcίες τώρα...).Εγώ θα θέσω ορισμένα ερωτήματα:
Πώς πουλά τόσο φθηνά η YouDie όταν τα κορεάτικα ημερομίσθια είναι μεγαλύτερα από αυτά των ΗΠΑ και, εξ όσων γνωρίζουμε, ΚΑΝΕΝΑΣ αποφασίζων της επιχείρησης αυτής δεν σκέφθηκε καν να προβεί σε μείωση μισθών των εργαζομένων (όπως έκανε η VW); Από πού κάνει περικοπές για να πουλά τόσο φθηνά; ΜΗΠΩΣ από έρευνα και εξέλιξη; Ή μήπως ΣΙΓΟΥΡΑ από έρευνα και εξέλιξη;
Βεβαίως, δεν με εκπλήσσει το ότι καγκούρικα κωλοχρέπια σαν τα YouDie απέκτησαν και οπαδούς... Εδώ απέκτησε (έστω και μετά θάνατον) οπαδούς το Austin Allegro...
Πρωτα απο ολα σου ζητω συγνωμη που αναφερομαι στην συμπεριφορα καποιου που δεν ζει πλεον αναμεσα μας οποτε προς χαρην της κουβεντας μας θεωρησε οτι η κουβεντα μας γινεται σε τριτο προσωπο...Οταν καποιος εχει συνηθισει ενα πισωκινητο υπερστροφικο οπως η Α75 και περνα σε ενα γρηγοροτερο αναλογικα αυτοκινητο με εντονη υποστροφη οπως εσυ σωστα ειπες λογικο ειναι να μην συνηθιζει ευκολα και να μην μπορει να το κρατησει αρα να ειναι επιρρεπης στο λαθος και στην υπερβολη. To scoupe gt turbo δεν ηταν ευκολο αυτοκινητο και πραγματι ηταν σκοτωστρα στα χερια ενος αδαη. Ομως με αλλαγες σε αναρτηση (οπως εγω ειχα κανει)+ φαρδυτερα λαστιχα γινονταν πολυ καλυτερο. Δεν διαβασες τι σου εγραψα...γυρισε νοητα στο 1993 και δες τα υπολοιπα αυτοκινητα που υπηρχαν στην ελλαδα και ποσο εκαναν...Στα λεφτα του scoupe επαιρνες γκαζια αναλογα αν οχι καλυτερα διλιτρου της εποχης με πολυ λιγοτερα χρηματα(ενδεικτικα αναφερω γκολφ 3 2.0 115 αλογα πριν ερθουν τα 150 θυμασαι;;;audi 72 αλογα στα 1600 κυβικα, γαλλοι 75-90 αλογα και πολλες ακομα αστειες ιπποδυναμεις...), πολυ καλη εμφανιση... χωρους σε κουπε για 4 ατομα και αποσκευες, φουλ ηλεκτρικο πακετο +A/c(και οχι μανιβελες στα παραθυρα) σε τιμη φθηνοτερη ολων οσον ανεφερα κατα πολυ. Κρινε λοιπον την εποχη του και αυτο μεσα σε εκεινη...(θυμασαι τα ibiza 1.3 60hp...τοτε ηταν που σαρωναν την ασφαλτο...) και καταλαβε τι ηταν. Τα γαλλικα που ανεφερες ειχαν πραγματι καλη οδικη συμπεριφορα αλλα τιποτα αλλο...αξιοπιστια της πλακας υλικα σαν το scoupe και γκαζια χελωνας με πατινια...Τωρα για το ρενω που εχεις...εχει η αδερφη μου το 1.4priviledge(την πλεον ακριβη στα 1400)...φοβερο κρατημα-εξοπλισμο-ανεση και καλα γκαζια οποτε σε καταλαβαινω που το επαινεις γιατι αξιζει πραγματικα ομως με τα παλιο scoupe θα σου περνουσα απο πανω με τεταρτη...Αυτο που θελω να παραδεχθεις ειναι απλα οτι ενα γρηγορο αυτοκινητο σε ωθει να κινηθεις γρηγορα οποτε αυξανονται αναλογικα οι πιθανοτητες εμπλοκης σε ατυχημα . Τωρα για τα χιουνται παρολο που τα θαβεις συνολικα θα σου πω οτι ειναι ηδη 6η στον κοσμο σε πωλησεις...τωρα αν ολοι αυτοι τα αγοραζουν μονο επειδη ειναι φθηνα και οχι επειδη εχουν καλη σχεση αξιας-αποδοσης το αφηνω στην κριση σου. Εγω απλα θα σου ευχηθω καλες βολτες με το clio σου παντα με ασφαλεια.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Το ότι δεν μπόρεσε να το συνηθίσει θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει ότι δεν χρειαζόταν να το πηγαίνει πάνω από το όριο του (και μιλάω για το όριο του οδηγού στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο - γιάτι το όριο του αμαξιού είναι δεδομένο). Άλλοι δεν μπορεσαν να συνηθίσουν τη συμπεριφορά του Saxo στο όριο αμα το πας έτσι. Το θέμα είναι πως αν ένας οδηγός θέλει να λέγεται καλός και συνηθίζει και μαθαίνει αν κινείται με ασφάλεια ότι και αν οδηγεί.Προφανώς η Hyundai το 90 έβγαζε παρωχημένα αυτοκίνητα, βασισμένα σε ξεπερασμένες λύσεις και με αμερικάνικο setup.
Την απολυτότητά σου ωστόσο δε την καταλαβαίνω. Δεν έχεις δει προφανώς τα κέντρα έρευνας και εξέλιξης του ομίλου και τις επενδύσεις που έχει κάνει σε αυτό τον τομέα τα τελευταία αρκετά χρόνια.
Επίσης εύκολα μπορείς να κατανοήσεις ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κόψεις το κόστος. Από το πλαστικό στο ταμπλώ και τις μοκέτες, μέχρι το αν ο αριστερός καθρέφτης θα ταιριάζει ή όχι στην δεξιά πλευρά.
Σε κάθε περίπτωση η Hyundai έχει μετατραπεί σε έναν απόλυτα σεβαστό κατασκευαστή που σε καμία περιπτωση δεν απειλεί τη ζωή μας, όπως συνεχώς υπονοείς με το κακόγουστο 'ΥouDie'.
Όταν ξεSkullώσεις τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε τίποτα παραπάνω από μένα.
αν αφερεσεις την τελευταια προταση σου...συμφωνω στα παραπανω
-
αφερεσεις ...αφαιρεσεις εννοουσα
-
Σεβαστός κατασκευαστής για όσους επιλέγουν να μην αγοράσουν με τα ίδια χρήματα ένα σοβαρό, πλην όμως μεταχειρισμένο, αυτοκίνητο ή να δώσουν παραπάνω λεφτά για να πάρουν κάτι πολύ καλύτερο.Συμφωνώ στην διαπίστωσή σου...αλλά ....αυτά ίσχυαν πριν μερικά χρόνια !!
Τώρα ίσως να ισχύει σε κανα 2 περιπτώσεις,όπως στο SONATA που αναφέρεις...αλλά σε 2-3 χρόνια δεν θα ισχύει για κανένα μοντέλο ευτυχώς!!!
Η ψαλλίδα κλείνει με γοργούς ρυθμούς και οι επιλογές αγοράς θα γίνονται με βάση άλλα κριτήρια και όχι μόνο σε σχέση με το κόστος !
-
Ακόμα είναι πίσω. Όταν αποφασίσουν να αποκτήσουν όραμα και αγάπη για το αυτοκίνητο, τότε και ΜΟΝΟΝ τότε θα βγάλουν καλά αυτοκίνητα. Αλλά ξέρεις κάτι; Θα είναι αργά, γιατί θα έχουν ήδη περάσει τρεις-τέσσερεις δεκαετίες κατασκευής ας μην πω τι καλύτερα. Είναι πρόβλημα νοοτροπίας της Κορέας εν γένει. Η βιομηχανία της, ως επί το πλείστον, είναι φασονατζίδικη και προσανατολισμένη στην φθηνή παραγωγή προϊόντων για λογαριασμό ΑΛΛΩΝ ή/και στην παραγωγή προϊόντων που συνήθως δεν αριστεύουν πουθενά, ούτε καν είναι πολύ καλά, αλλά απλώς κάνουν τη δουλειά τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Εμένα αυτό δεν μου αρκεί. Θέλω να ξέρω ότι αυτός που σχεδίασε το προϊόν το σχεδίασε για να είναι όσο καλύτερο μπορούσε να είναι, κόπιασε, κουράστηκε. Θέλω αυτό να το αντιλαμβάνομαι σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του προϊόντος, ή τουλάχιστον στις σημαντικότερες. Δεν θέλω ένα προϊόν-πώμα που απλώς βουλώνει μια τρύπα στη γκάμα της Α, Β, Γ εταιρείας ή στην αγορά. Και αν θες να μάθεις τι θα έπαιρνα αντί για YouDie... Καλομεταχειρισμένο Focus ίδιου κυβισμού περίπου με το αντίστοιχο κορεάτικο. Και αξιόπιστο και σωστά στημένο.
-
Δεν διαφωνώ ...και εγώ αυτά ζητώ απο ένα αυτοκίνητο!
Αλλά όχι να πληρώσω ένα κάρο λεφτά για τέσσερις ρόδες....
Επιπλέον και οι ίδιοι οι Κορεάτες έχουν παραδεχτεί ανοικτά ότι αυτές είναι οι αδυναμίες τους ...
Βέβαια απο αγάπη και τρέλα για τα αυτοκίνητα έχουν μπόλικη !!!Επομένως επειδή είναι μεθοδικοί και πεισματάρηδες πιστέυω ότι θα την βρούν την άκρη....
Μην ξεχνάμε ότι μέχρι σήμερα μας έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλοί μαθητές...και παιρνάνε τις τάξεις δύο,δύο ή και τρείς μαζί....
-
Ακόμα είναι πίσω. Όταν αποφασίσουν να αποκτήσουν όραμα και αγάπη για το αυτοκίνητο, τότε και ΜΟΝΟΝ τότε θα βγάλουν καλά αυτοκίνητα. Αλλά ξέρεις κάτι; Θα είναι αργά, γιατί θα έχουν ήδη περάσει τρεις-τέσσερεις δεκαετίες κατασκευής ας μην πω τι καλύτερα. Είναι πρόβλημα νοοτροπίας της Κορέας εν γένει. Η βιομηχανία της, ως επί το πλείστον, είναι φασονατζίδικη και προσανατολισμένη στην φθηνή παραγωγή προϊόντων για λογαριασμό ΑΛΛΩΝ ή/και στην παραγωγή προϊόντων που συνήθως δεν αριστεύουν πουθενά, ούτε καν είναι πολύ καλά, αλλά απλώς κάνουν τη δουλειά τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Εμένα αυτό δεν μου αρκεί. Θέλω να ξέρω ότι αυτός που σχεδίασε το προϊόν το σχεδίασε για να είναι όσο καλύτερο μπορούσε να είναι, κόπιασε, κουράστηκε. Θέλω αυτό να το αντιλαμβάνομαι σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του προϊόντος, ή τουλάχιστον στις σημαντικότερες. Δεν θέλω ένα προϊόν-πώμα που απλώς βουλώνει μια τρύπα στη γκάμα της Α, Β, Γ εταιρείας ή στην αγορά. Και αν θες να μάθεις τι θα έπαιρνα αντί για YouDie... Καλομεταχειρισμένο Focus ίδιου κυβισμού περίπου με το αντίστοιχο κορεάτικο. Και αξιόπιστο και σωστά στημένο.γενικευεις χωρις να εχεις δικιο...φασονατζηδες οι κορεατες της lg ή της samsung; κανεις λαθος προκειται για κορυφαιες εταιρειες στον κοσμο...Να δεχτω οτι για τα αυτοκινητα της ισχυει εν μερει αλλα στα αλλα προϊοντα που παραγουν εισαι λαθος...ειναι μαγκες οι κορεατες και προοδευσαν αναλογικα πολυ γρηγοροτερα απο τους ιαπωνες. Διαθετουν r&d centers σε ευρωπη και αμερικη και συνεχως επεκτεινονται...μακαρι να τους μοιαζαμε σε αυτο και εμεις οι ελληναρες
-
Δεν γενικευει απλως...αναμασά αρθρα της δεκαετιας του '80.
Μαζι θα δουμε την ford να κλεινει και την χιουντάι να γιγαντώνεται. -
Καλομεταχειρισμένο Focus ίδιου κυβισμού περίπου με το αντίστοιχο κορεάτικο. Και αξιόπιστο και σωστά στημένο.Μπορεί να είναι υπερβολικός στα υπόλοιπα, αλλά σ' αυτό έχει δίκιο δεν έχει; Βέβαια, ίσως αυτό να μην ισχύει μόλις έρθουν το Ceed και το αντίστοιχο της Hyundai... Και σίγουρα δεν είναι πια YouDie (αν και παραμένει πολύ αστείο και όχι και τόσο ...άδικο, όταν σκεφτούμε κάποια από τα αυτοκίνητα που έβγαζε ΤΟΤΕ...Όχι πια σίγουρα όμως! Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλομεταχειρισμένο Focus ίδιου κυβισμού περίπου με το αντίστοιχο κορεάτικο. Και αξιόπιστο και σωστά στημένο.
Μπορεί να είναι υπερβολικός στα υπόλοιπα, αλλά σ' αυτό έχει δίκιο δεν έχει; Βέβαια, ίσως αυτό να μην ισχύει μόλις έρθουν το Ceed και το αντίστοιχο της Hyundai... Και σίγουρα δεν είναι πια YouDie (αν και παραμένει πολύ αστείο και όχι και τόσο ...άδικο, όταν σκεφτούμε κάποια από τα αυτοκίνητα που έβγαζε ΤΟΤΕ...Όχι πια σίγουρα όμως! Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...).
γενικα δεν εχει αδικο but its TOO FUCKING SLOW
Hyundai Accent SR 2.0 turbo 200ps