-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Οπως ειναι λογικο εισαι αναμεσα στο 'θα κερδισω κατι' ή 'θα χασω μια φιλια'.Πόσες φορές το είπα αυτό και τελικά από εκεινη τη 'φιλία' δεν εμεινε απολύτως τπτ...........
Και το σκυλομετάνιωσα. Οχι τόσο που δεν έγινε τπτ, αλλά το ότι δεν ήμουν ποτέ 1000% σίγουρος τι αισθανόταν η άλλη.
-
Τι να της πω δηλαδή? 'Ξέρεις, μπορεί να σε θέλω, μπορεί και όχι. Μπορεί αν κάνουμε κάτι να περνάμε τέλεια, μπορεί και χάλια. Μπορεί να σε βαρεθώ την πρώτη βδομάδα. Μπορεί να χωρίσουμε στον πρώτο τσακωμό επειδή δεν είσαι όπως θέλω. Μπορεί μόλις βρω κάτι καλύτερο να σε παρατήσω' κτλ κτλ..
Δεν έχω να χάσω μία φιλία επειδή ούτε κολλητοί είμαστε ούτε τίποτα τέτοιο απλά μιλάμε αρκετά συχνά. Δεν θα τα βάψω μαύρα άμα την χάσω αλλά δεν θέλω να την χάσω επειδή μου καρφώθηκε από το πουθενά μια ιδέα στο κεφάλι..
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Οπως ειναι λογικο εισαι αναμεσα στο 'θα κερδισω κατι' ή 'θα χασω μια φιλια'.
Πόσες φορές το είπα αυτό και τελικά από εκεινη τη 'φιλία' δεν εμεινε απολύτως τπτ...........
Και το σκυλομετάνιωσα. Οχι τόσο που δεν έγινε τπτ, αλλά το ότι δεν ήμουν ποτέ 1000% σίγουρος τι αισθανόταν η άλλη.
'φιλια'??
Καλυτερα μην αναφερθουμε αν υπαρχει γιατι θα χασουμε την μπαλα.
Αν βεβαια η αλλη πλευρα δεν ανταποκρινεται και δεν ξερεις τι αισθανεται τοτε... -
Silver Turbo
εννοώ ότι και καλά ήμασταν φιλαράκια, αλλά άμα έχεις να πάρεις νέα της 4 χρόνια (γιατί έτσι της καύλωσε), τότε σκατά φιλία είχαμε....Δεν εννοώ ότι δεν υφίσταται φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι να της πω δηλαδή? 'Ξέρεις, μπορεί να σε θέλω, μπορεί και όχι. Μπορεί αν κάνουμε κάτι να περνάμε τέλεια, μπορεί και χάλια. Μπορεί να σε βαρεθώ την πρώτη βδομάδα. Μπορεί να χωρίσουμε στον πρώτο τσακωμό επειδή δεν είσαι όπως θέλω. Μπορεί μόλις βρω κάτι καλύτερο να σε παρατήσω' κτλ κτλ..Δεν έχω να χάσω μία φιλία επειδή ούτε κολλητοί είμαστε ούτε τίποτα τέτοιο απλά μιλάμε αρκετά συχνά. Δεν θα τα βάψω μαύρα άμα την χάσω αλλά δεν θέλω να την χάσω επειδή μου καρφώθηκε από το πουθενά μια ιδέα στο κεφάλι..
Πλακα μας κανεις??
Αν νομιζεις οτι σου καρφωθηκε μια ιδεα μην κανεις τιποτα.Περιμενε και θα καταλαβεις απο μονος σου αν την θες ή οχι.Θα φανουν τα σημαδια της ζηλιας κτλ.... -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
και σας ξαναλεω....
εσεις τι κερνατε για καποιον που τον περιμενει μια δυσκολη νυχτα ....?
αν εμενα σπιτι θα επινα κι εγω κοκα κολα ..... .... ....
demetriades πως μπορεις να βοηθησεις?Δύσκολη νύχτα λές?? για εξηγησε το λίγακι??
Πρεπει να αντεξω μεχρι το πρωι ....
Και περισσοτερο... -
Silver Turbo
εννοώ ότι και καλά ήμασταν φιλαράκια, αλλά άμα έχεις να πάρεις νέα της 4 χρόνια (γιατί έτσι της καύλωσε), τότε σκατά φιλία είχαμε....Ακριβως το ιδιο εχει συμβει και με μενα με μια 'φιλη' μου.Απο τοτε μου εφυγα φανταρος με ξεχασε εντελως.Εχουν περασει 3 χρονια τοτε.καταλαβαινεις λοιπον...
-
ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 'ΣΚΗΝΕΣ' ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ (αμάν αυτές οι θαυμάστριες σου και αμάν αυτές οι θαυμάστριες σου) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ;
Το να με χλεύαζε δεν παίζει, στάνταρ αυτό.
-
Ο χρήστης Δημήτριος Μπούκιος έγραψε:
και σας ξαναλεω....
εσεις τι κερνατε για καποιον που τον περιμενει μια δυσκολη νυχτα ....?
αν εμενα σπιτι θα επινα κι εγω κοκα κολα ..... .... ....
demetriades πως μπορεις να βοηθησεις?Δύσκολη νύχτα λές?? για εξηγησε το λίγακι??
Πρεπει να αντεξω μεχρι το πρωι ....
Και περισσοτερο...Μάλλον για καφέδες είσαι. Δεν νομίζω να μπορεις να κανεις κάτι αλλο.
-
ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 'ΣΚΗΝΕΣ' ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ (αμάν αυτές οι θαυμάστριες σου και αμάν αυτές οι θαυμάστριες σου) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ;
Αν δεν σου κανει πλακα για να σε πειραξει ισως....
Δεν γινεσαι λιγο συγκεκριμενος?? -
Πάλι γραμμη υποστήριξης ανοίξαμε;
-
Γραμμη υποστηριξης forum 4Τ λεγεται παρακαλω???
-
Ε αυτό έλεγα που είπα...
Και μουτσούνιαζε...
Ουφ
-
ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 'ΣΚΗΝΕΣ' ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ (αμάν αυτές οι θαυμάστριες σου και αμάν αυτές οι θαυμάστριες σου) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ;
Δηλαδή που να το πηγαίνει?
Χρήστο, μου καρφώθηκε η ιδέα αλλά έχει όλα όσα θέλω. Δεν την είχα δει ποτέ ως 'πιθανό θύμα' και ίσως γι αυτό να μην την είχα προσέξει.. Από την άλλη, αν μου άρεσε πραγματικά δεν θα έπρεπε να μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον εξαρχής?
-
Την κανω για αλλου.............
Μου χρωστατε ενα ποτο ομως ........και δεν το ξεχναω........
Φιλακια σε ολα τα αγορακια............
θα τα πουμε οσονουπω...... -
εγκαθετος........δεν με εχετε συνηθησει εδω.
ρε δημητριε μπουκιε μηπως ειδες κανα θριλερ και δε μπορεις να κοιμηθεις?
Kid ενα ειναι σιγουρο ,οτι σε γουσταρει λιγο η περισσοτερο
εγω πινω malibu ξερω ξενερα αλλα δεν εχω τιποτα καλυτερο
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 'ΣΚΗΝΕΣ' ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ (αμάν αυτές οι θαυμάστριες σου και αμάν αυτές οι θαυμάστριες σου) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ;
Δηλαδή που να το πηγαίνει?
Χρήστο, μου καρφώθηκε η ιδέα αλλά έχει όλα όσα θέλω. Δεν την είχα δει ποτέ ως 'πιθανό θύμα' και ίσως γι αυτό να μην την είχα προσέξει.. Από την άλλη, αν μου άρεσε πραγματικά δεν θα έπρεπε να μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον εξαρχής?
Τσουκ!
Όσο γνωρίζεις έναν άνθρωπο τόσο τον/την αντιπαθείς ή συμπαθείς. Ειδικά αν δεν είναι κάτι το εξαιρετικό από πλευράς εμφάνισης δεν είναι καθόλου απαραίτητο να σου χε 'σφηνωθεί' απ'ο την αρχή...
-
Πού λες να το πήγαινε ρε ΚΙΔ.....?
Οχι φιλικά...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Kid ενα ειναι σιγουρο ,οτι σε γουσταρει λιγο η περισσοτεροΑυτό το συμπέρασμα πως ακριβώς βγήκε?
Τσουκ!
Όσο γνωρίζεις έναν άνθρωπο τόσο τον/την αντιπαθείς ή συμπαθείς. Ειδικά αν δεν είναι κάτι το εξαιρετικό από πλευράς εμφάνισης δεν είναι καθόλου απαραίτητο να σου χε 'σφηνωθεί' απ'ο την αρχή...
Σαρμαδάκο, μια χαρά ομορφότατη είναι η κοπέλα, απλά δεν έτυχε να την σκεφτώ ποτέ γκομενικά.. Δεν σας έχει τύχει ποτέ?
-
kid
πολλες φορες αυτες που θελουμε ειναι αναμεσα μας και δεν της βλεπουμε.Να δεις ποσες φορες το εχω πει αυτο.
Καλυτερα εκτος απο την ιδεα να σιγουρευτεις τι θελει αυτη,αν σε θελει βασικα,και αν την θες πραγματικα.
Η ιδεα να μην μεινει απλα ιδεα.
Πιστευω φιλε μου να σε βοηθησα!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]