-
WOW
Η Jaguar έχει ξαμοληθεί σε όλο το net και κυνηγάει τις ιστοσελίδες να εξαφανίσουν την photo (η οποία είναι αληθινή).
@νδρέας
-
εγω πάντως δεν ξαφνιάστηκα
να τα concept που εβγαζαν τελευταια:

το iosis να τους εδινε να βγαλουν η Φορντ πολύ καλύτερο θα εβγαινε
-
Το RD6 ήταν μια χαρά κατά τη γνώμη μου. Λίιιιγη δουλίτσα στα φωτιστικά ήθελε μόνο και πιστεύω ότι θα μας έδινε ένα πανέμορφο sedan (με την προσθήκη τρίτου όγκου γιατί το concept ήταν τρίθυρο.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
WOWΗ Jaguar έχει ξαμοληθεί σε όλο το net και κυνηγάει τις ιστοσελίδες να εξαφανίσουν την photo (η οποία είναι αληθινή).

-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
WOW
Η Jaguar έχει ξαμοληθεί σε όλο το net και κυνηγάει τις ιστοσελίδες να εξαφανίσουν την photo (η οποία είναι αληθινή).

LOL
Ευτυχώς εγώ τις είχα αποθηκεύσει πρώτα στον σκληρό και τις είχα ανεβάσει στο xs.to
@νδρέας
-
H ΧF εχει ηδη βγει κ ετοιμαζεται η XF-R:

Jaguar XF-R Sports Sedan Spied
The R-designated big cat is back. And packing increased power, uprated looks and a host of expected enhancements over the standard XF, the R version will have its sights firmly set on de-throning the M5. These first spy shots, taken by a car magazine photographer, reveal the first prototype XF-R to not be a modified from an S-Type-based XF mule. They follow the car's Frankfurt debut and first production roll-off just yesterday.
Using a further tuned version of the V8 model's 416 hp 4.2-litre supercharged unit with higher boost pressures, the XF-R is expected to gauge power of nearer to 500 hp. With the 0-62 mph sprint with the present supercharged unit in just 5.4 seconds, expect M5 levels of performance for the XF-R. Uprated R suspension and brakes will feature in addition to an upgraded styling package.
In these spy shots, the game is given away for Jaguar somewhat clearly, with quad exhaust pipes featuring where the standard model boasts only two, a blackened front mesh grille and a noticeably lowered ride height. Residing under arches designed to cater for larger wheels, there are attractive 20' rims, behind which lie R ventilated discs. According to car's photographer, this XF sounded like no other XF he had ever photographed. Unsurprisingly, when approached by the magazine, Jaguar refused to comment.
With standard models hitting the market in March, the tuned XF-R won't be seeing the light of day just yet, with sales expected to start early 2009 with a possible late '08 motor show debut.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εγω πάντως δεν ξαφνιάστηκα
το iosis να τους εδινε να βγαλουν η Φορντ πολύ καλύτερο θα εβγαινε
αυτο αν εβγαζαν θα τα εσπαγαν....τωρα θα σπασουν το κεφαλι τους.... παει και η Τζαγκ σαν εταιρια....
-
Αγαπημένος φίλος μόλις παρήγγειλε την XF SV8 με τον υπερτροφοδοτούμενο V8 4,2 (420 hp )
Το περιμένει φυσικά την άνοιξη, οπότε εντυπώσεις θα αργήσουν...
Ένα 120ρικάκι το μαλλί με τα διάφορα συμπαραμαρτούντα που έβαλε...
-
http://www.youtube.com/watch?v=eSoxjxm4 ... re=related
Πάει έγινε και ο May...
Αν και νομίζω ότι αν είχε διαφορετικά φωτιστικά εμπρός και λίγο πιο χαμηλή σιλουέτα θα έμοιαζε λιγότερο με Mondeo, δηλαδή θα σωζώταν κάπως. -
In Autocar this week
New Jag beats BMW
The 5-series has been on top for 20 years. Not any more.
http://www.autocar.co.uk/home.aspx -
Τρώει μπόλικο σπρώξιμο η Jag από τα Aγγλάκια, άλλωστε η Ford δεν το έχει σε τπτ να την κλείσει...Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, δεν αποκλείεται βέβαια όντως το αμάξι να είναι εξαιρετικό αλλά αμα δεν το δούμε δοκιμασμένο εκτός Αγγλίας...
-
από αυτό το βίντεο, καταλαβαίνω ότι όντως οι βιομηχανίες ενδιαφέρονται πλέον για αυτοκίνητα που θα αντέξουν το πολύ 7-10 χρόνια...
http://www.youtube.com/watch?v=YCr2tQWl ... re=related
όλα αυτά τα ηλεκτρονικά αποκλείεται να αντέξουν περισσότερο... κρίμα είναι για τέτοιου είδους αυτοκίνητα... ας κοιτάξουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους προσελκώντας νέους αγοραστές κ όχι κατασκευάζοντας ΟΛΕΣ οι αυτοκινητοβιομηχανίες αναλώσιμα αυτοκίνητα...
-
Mα πώς θα προσελκύσουν καινούριους αγοραστές αν τα αυτοκίνητα δεν είναι αναλώσιμα;
-
περισσότερα άλογα, καλύτερες επιδόσεις, καλύτερη παθητική ασφάλεια, κτλ... δηλαδή να σε δελεάσουν να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο επειδή το νέο είναι καλύτερο σε αυτούς τους τομείς κ όχι επειδή το παλιό σου έχει πάθει 1000 βλάβες στα ηλεκτρικά του... για αυτό το λέω περισσότερο... εκεί στοχεύει ο όρος 'αναλώσιμο'... δίνει έμφαση στο γεγονός ότι με τόσα ηλεκτρονικά μέσα, θα αναγκαστείς κάποτε να υποκύψεις στην αγορά ενός καινούριου επειδή το παλιό θα ειναι ασύμφορο να επισκευατεί... σκέψου πόσα ηλεκτρονικά υπάρχουν...
εγκέφαλος, αισθητήρες λ κ δε συμμαζεύεται, αισθητήρες παντού (βροχής, παρκαρίσματος, κτλ), ηλεκτρικά παράθυρα κ καθρέπτες κτλ, esp κτλ, ηλεκτρικά ανοιγόμενοι αεραγωγοί , ανελκούμενος λεβιές ταχυτήτων κ χίλιες άλλες μικροβλακίες...
είναι ανεπίτρεπτο ένα τέτοιο αμάξι τέτοιας κλάσης μετά από 10 χρόνια να πηγαίνει για απόσυρση με τόσα ηλεκτρονικά προβλήματα που μάλλον θα αντιμετωπίσει...
άλλο πράγμα να αλλάξεις αυτοκίντο επειδή το βαρέθηκες κ σε εντυπωσιάζει ένα νεότερο, κ άλλο πράγμα να αναγκαστείς να πετάξεις ένα αμάξι (κ μάλιστα κλάσεως των 70.000 euro) επειδή χάλασαν τα άπειρα ηλεκτρονικά του...
τουλάχιστον σήμερα τα αμάξια δεν είναι τόσο αναλώσιμα... ακόμα... μια 10ετία την αντέχουν στο χαλαρό...
αλλά ηλεκτρικά ανοιγόμενοι αεραγωγοί το απόλυτο gadget
κ ανελκούμενος λεβιές... μην το ξεχνάμε...
-
Πάντα όμως υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει μια στιγμή που το αυτοκίνητο είναι ασύμφορο να επισκευαστεί και απορρίπτεται!
Παλιά τα αυτοκίνητα σκούριαζαν (μην κοιτάς μερικά λαμπρά ιαπωνικά παραδείγματα εκπάγλου καλλονής), τώρα η αιτία θα είναι τα ηλεκτρονικά, αύριο τα περιβαλλοντικά κ.ο.κ.
Το ότι κρατούσαμε τα αυτοκίνητα 20-30 χρόνια δεν είναι απαραίτητο ότι σήμαινε αυξημένη αξιοπιστία...εξίσου μπορεί να σημαίνει μη αναπτυγμένη τότε αγορά*.
*μη μαθημένες τσέπες συμπεριλαμβάνονται στον όρο!
-
Kαι στην τελική γιατί να χαλάσουν όλα αυτά?
-
Γιατί έτσι.
-
Που σε πάω ρε Κωνσταντίνο?
-
Έλα ντε, που με πας ρε Θανάρα;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαι στην τελική γιατί να χαλάσουν όλα αυτά?γιατί έχω ακούσει για χαλασμένα ηλεκτρονικά 3ης γενιάς σε εταιρίες από τον 1ο χρόνο, για χαλασμένους αισθητήρες βροχής σε άλλες, για χαλασμένους αισθητήρες παρκαρίσματος λόγω πλυσίματος σε μερσέντες, για χίλια μύρια...
αν δεις τις βλάβες αυτοκινήτων σε περιστατικά εντός πόλης, 1η βλάβη είναι η ηλεκτρική ανάφλεξη στη μίζα που γυρνάς...
το έχω πάθει κ εγώ κ το έμαθα καλά...
Jaguar XF 2008