-
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ..........................
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ , ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ...............
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠ'ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΝ Ν2 ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΥΓ οι ημιμαθεις του θεματος , μην αρχισετε τις γνωστες ανακριβιες , ελεος ...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ..........................ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ , ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ...............
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠ'ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΝ Ν2 ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΥΓ οι ημιμαθεις του θεματος , μην αρχισετε τις γνωστες ανακριβιες , ελεος ...
- oo
Αυτή την απάντηση την περιμένω χρόνια
-
Και δεν ειστε και οι μονοι.....
-
Ειπε μια κουβεντα η κοπελα στην αρχη... να σταματησει η γκρινια... απο οτι βλεπω δεν εισακουστηκε, αρχισαν οι πρωτες τουφεκιες και ειναι ακομα στην αρχη το θρεντ...!!
Αυτο το πρωταθλημα ειναι πιο ενδιαφερον στο παρασκηνιο παρα στις ειδικες τελικα!!!
Φιλικα παντα.
Λειψιππος -
Ο χρήστης Saribalidis έγραψε:
Αγαπητέ ΛώρηΜάλλον το θέμα έχει ξεφύγει… Η συζήτηση ξεκίνησε από την κ. Φαμπιάτου που αναφέρθηκε στα προβλήματα του χώρου αλλά και στις γκρίνιες και προσωπικές κόντρες που υπάρχουν μέσα από αυτό το φόρουμ. Εγώ με τη σειρά μου έγραψα ένα κείμενο, αναφερόμενος στο φόρουμ και στα αίσχη που αρκετές φορές διαβάζουμε, μιας και κάποιοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους μέσα από την ανωνυμία που τους προσφέρει το ίντερνετ! Εσύ απάντησες λέγοντας πως εγώ δίνω το βήμα από την εφημερίδα για να βγάζουν κάποιοι τα απωθημένα τους! Σου απάντησα πως έχει διαφορά να βγάζει τα απωθημένα του ένας πρωταθλητής Ελλάδος (βλέπε Τσολακίδης) μιλώντας σε μια εφημερίδα και άλλο να τα βγάζει κάποιος, που με ένα ψευδώνυμο «θάβει» όποιον θέλει χωρίς μάλιστα να τον ξέρουμε. Τον Τσολακίδη καλός ή κακός τον ξέρουμε!
Όσο για την βαρύτητα που αναφέρεις, το ξέρουμε ότι έχεις κατακτήσει κάποιους τίτλους, όμως το θέμα δεν έχει να κάνει με ‘σένα, αλλά με τον Τσολακίδη, μιας και αυτός έδωσε την συνέντευξη και γι’ αυτόν γίνεται λόγος. Τώρα αν πείραξε κάποιους η συνέντευξη και μάλιστα τα λεγόμενα του Τσολακίδη, μπορούν αυτοί οι κάποιοι να απαντήσουν για να μάθουν και όσοι ασχολούνται με τους αγώνες την αλήθεια. Το ξέρεις άλλωστε πως η εφημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους και δεν κάνει εξαιρέσεις σε κανένα φίλαθλο, οδηγό, συνοδηγό, μηχανικό και γενικά σε οποιονδήποτε έχει μία άποψη (σωστή ή λανθασμένη) για το χώρο μας.Φιλικά
Βασίλης Σαρημπαλίδης
Τελικά έχετε πολύ πλάκα όλοι εσείς που δηλώνετε δημοσιογράφοι!
Όταν αποκτά και άλλος το βήμα της ειρωνίας και της καταγγελίας σας πιάνει σύνδρομο ανασφάλειας ?
Τ.Γ.
-
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠ'ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟooooooooo.........
to labatueeer ............................. to fossss ..............................
-
εγώ πιστεύω οτι πρέπει να βρούμε αναγνωρισμένα τρείλορ με στάμπα FIA και να πούμε του θείου να τα εισάγει στην Ελλάδα. Ε τότε που θα υπάρχει και κέρδος, θα λυθεί με μια το πρόβλημα.
-
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Link που αναφέρετε σε αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες και στα τρέιλερ.
http://ethea.elpa.gr./news/closeup.php?id=1088&cat=38
-
Ο χρήστης Saribalidis έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Link που αναφέρετε σε αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες και στα τρέιλερ.http://ethea.elpa.gr./news/closeup.php?id=1088&cat=38
Έχει ξαναγίνει η σχετική συζήτηση, και το link είναι γνωστό.
ΛΥΣΗ όμως δεν δίνει!!
Και λύση δεν πρόκειται να υπάρξει, όσο οι έχοντες την δυνατότητα να προτείνουν και να διαπραγματευτούν την δημιουργία συγκεκριμένου νομικού πλαισίου που να αφορά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, αδρανούν για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν...
Μέχρι να γίνει αυτό ο ταλαίπωρος αγωνιζόμενος αφενός θα λαχταράει είτε με τρέϊλερ (απαγορεύεται η μεταφορά αυτοκινήτων με τρέϊλερ, μόνο με φορτηγό ή πλατφόρμα) είτε οδηγώντας το (που είναι το ΚΤΕΟ οεο? κλπ), και αφετέρου δεν μπορεί να εισάγει νόμιμα στη χώρα μεταχειρισμένο ή καινούργιο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ αυτοκίνητο αν δεν φάει υποχρεωτικά το άδικο σε αυτή την περίπτωση χαράτσι του τελωνείου.
-
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ...... ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
... ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΝ Ν2 ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΥΓ οι ημιμαθεις του θεματος , μην αρχισετε τις γνωστες ανακριβιες , ελεος ...
....ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ...ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... !!
-
AYTA ΠΩΣ TA ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ ΗΘΕΛΑ Ν'ΑΞΕΡΑ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ .......
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΤΣΑ ΒΡΕΙΣ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ , ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΟΥΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΑΛΒΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΤΥΛΗΧΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ
-
Γιατί ζητάει συμβάσεις εργασίας στο τελευταίο bullet point του 1? Φοιτητής δλδ δεν τους κάνει?
-
Κρίμα.....
Η ΚΥΡΙΑ της παρέας το ξεκίνησε τόσο σωστά και το μόνο που ακολούθησε είναι η ίδια αιώνια γκρίνια.... χαρακτηριστικό άλλωστε της 'ράτσας' μας...
Σταματήστε να γκρινιάζετε με το τι δεν κάνουν οι άλλοι, όποιοι και να είναι αυτοί, και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε ο καθένας από το μέρος του.
Το ελάττωμα μας αυτό εκμεταλλεύονται 'οι κακές δυνάμεις' και παίζουν τόσο εύκολα το παιγνίδι τους για δεκαετίες τώρα.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα αν τα δείτε με καθαρό μυαλό. Παράδειγμα οι δύο πίστες των Μεγάρων και Σερρών. Πριν μερικά χρόνια δεν μπορούσε να διανοηθεί κανείς την δημιουργία πίστας χωρίς τον δάκτυλο ΕΛΠΑ. Και όμως οι άνθρωποι αυτοί ‘άρπαξαν’ το θέμα στα χέρια τους, αγνόησαν τους πάντες, φορτώθηκαν τα έξοδα και το ρίσκο και έκαναν το όνειρο πραγματικότητα 'γράφοντας'... όλους...
Εμείς όμως και πάλι γρίνια-γκρίνια-γκρίνια.... Έχω ακούσει να αποκαλούν τα ΜΕΓΑΡΑ 'Mickey mouse' πίστα και τις ΣΕΡΡΕΣ ότι είναι πολύ μακριά για να πάμε εμείς οι 'Αθηναίοι'.
Εεεεεεεεεεεε !!!!!! δεν τρωγόμαστε με τίποτα.....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ !!!!
Φιλικά
SPEEDY -
Kαλα,μην γκρινιαζεις...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Kαλα,μην γκρινιαζεις...Σωστά, παρασύρθηκα...
SPEEDY
-
Εμείς όμως και πάλι γρίνια-γκρίνια-γκρίνια.... Έχω ακούσει να αποκαλούν τα ΜΕΓΑΡΑ 'Mickey mouse' πίστα και τις ΣΕΡΡΕΣ ότι είναι πολύ μακριά για να πάμε εμείς οι 'Αθηναίοι'.
Εεεεεεεεεεεε !!!!!! δεν τρωγόμαστε με τίποτα.....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ !!!!
Φιλικά
SPEEDYΦΤΟΥ ΣΟΥ SEEDAKO MOY , NA MHN ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ !
ΕΤΣΙ , ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΓΩ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ...........
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ , ΠΙΟ ΠΟΛΥ ...
-
ΦΤΟΥ ΣΟΥ SEEDAKO MOY , NA MHN ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ !
ΕΤΣΙ , ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΓΩ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ...........
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ , ΠΙΟ ΠΟΛΥ ...
Τελικα απο οτι φαινεται οποιος δεν ειναι γνωστος στον χωρο των αγωνων ή δεν εχει τρεξει τουλαχιστον ενα πρωταθλημα,δεν εχει δικαιωμα αποψης σε αυτο το forum...
Η μηπως ειναι και αυτος ενας ταπεινος...'Σωληνοφαγος' κυριε APR;;; -
ΟΧΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ , ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ , ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΩΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΖΗΤΑΩ , ΠΟΥ ΓΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?
Υ.Γ. για τον σωληνοφαγο μην ανησυχεις ειναι ... , και θελει πολυ στρωσιμο ακομα , ρονταρει..
-
Ως γνωστον ο ΑΠΡ ειναι στο γραπτο λογο 'πολυ λεπτος' (κακως κατ΄εμε),αλλα στην προκειμενη καλο ειναι the judge και Σπιντι να διαβασετε την αναφορα του Σοαα για την πιστα,περιγραφη του Βαν σε αλλο θεμα και να δειτε κατι βιντεακια(αν δεν ησαστε στα Μεγαρα ΣΚ) στο motors.gr με τους κριτες σε καλη για 'στοχευση' θεση καθως επισης και καλη θεση των ιχ αυτοκινητων εντος πιστας.
Η αληθεια ειναι οτι ΜικυΜαους ειναι λιγο υπερβολη για χαρακτηρισμο των Μεγαρων,
Χαροςρινγκ η Ελλειψεωνρινγκ η ΑΛΑκολπαΡινγκ(στην προκειμενη) ειναι ιδανικες ονομασιες για την πιστα οσο εκει διεξαγονται με αυτο τον τροπο αγωνες ταχυτητας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΙ.......
Όχι άλλη γκρίνια!