-
έχετε οδηγήσει ή ήσασταν συνοδηγοί κάποτε στο εν λόγω αυτοκίνητο;
οποιαδήποτε πληροφορία δώσετε θα ήταν πραγματικά πολύτιμη.
Το σκέφτομαι πολύ πολύ σοβαρά το πράγμα.
(αν ναυαγήσει αυτό θα πάω σε Σερμεντέ... Απλά το Crossfire έχει το ατού της σπανιότητας)
-
(αν ναυαγήσει αυτό θα πάω σε Σερμεντέ... Απλά το Crossfire έχει το ατού της σπανιότητας)
-
-
θα παρεις ενα αυτοκινητο παλαιας τεχνολογιας????
γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου????
ειναι πολλα τα λεφτα για μια τετοια μπουρδα....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα παρεις ενα αυτοκινητο παλαιας τεχνολογιας????γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου????
Δλδ?
Κοίτα δε με νοιάζει που είναι έτη φωτός μακρυά από ένα S2000 πχ.
Στο δρόμο συγκρίνεται με μια CLK πχ ή μια 3άρα κουπέ?
-
Μη τα ισοπεδώνουμε όλα, μια χαρά αυτοκίνητο ειναι το Crossfire, περι Μερσεντές με χειρότερης ποιότητας πλαστικά και καλύτερο design πρόκειται (απο τα λίγα αμερικάνικα αμάξια που τα λές όμορφα κατ' εμέ)...
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
θα παρεις ενα αυτοκινητο παλαιας τεχνολογιας????
γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου????
Δλδ?
Κοίτα δε με νοιάζει που είναι έτη φωτός μακρυά από ένα S2000 πχ.
Στο δρόμο συγκρίνεται με μια CLK πχ ή μια 3άρα κουπέ?
οχι με καμια παναγια......
ισα ισα που ειναι far away behind...μην ξεχνας οτι το crossfire βασιζεται στην προηγουμενη CLK.....
-
Clk ή slk;
-
Και τα 2.
-
το πατωμα ειναι CLK
-
ε δεν πρέπει να ειναι και χαραπάτι τότε.
είναι......?
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
:hmmm:ε δεν πρέπει να ειναι και χαραπάτι τότε.
είναι......?
-
Εχεις οδηγήσει ή σε έχουν κανει βολτα?
Με CLK 3.2 και χέρια όχι γαλατά σε έχουν βολτάρει;
(άσε τις Λίζες και τα παρόμοια στην άκρη... μιλάμε για νορμάλ αυτοκίνητα)
-
Παρτο!
Αξιζει μονο και μονο για τη μοναδικοτητα του!!! -
Εγω δεν εχω οδηγησει αλλα εχει περασει ενα απο διπλα μου-2 φορες
Οκ σοβαρα τωρα τα παμε και πριβε:To crossfire ειναι πανω απο ολα μουρατο-αυτη φαινεται να ειναι η προτεραιοτητα του.Και τα καταφερνει καλα
Οδηγικα σιγουρα βρισκεται πολυ πανω απο το μεσο ορο σε ποιοτητα κυλισης αλλα σαν συνολο θα μου εκανε εντυπωση αν παρατουσε τους ρυθμους του cruising και χτυπαγε πιο γρηγορους ρυθμους.
Για πουλμουρ ειναι οτι πρεπει-αν θες και λιγο πιο πανω απο την προηγουμενη-η και- την τωρινη slk που την οδηγα και η κουτση Μαρια
Στα συν η πλατφορμα και η προελευση που ευτυχως δεν εχουν σχεση με αμερικα
Γνωστος απο την πολη μου που το εχει το αγορασε ακριβως για αυτη τη χρηση και δεν το μετανιωσε καθολου-ενα γρηγορο(σε ευθειες) συγχρονο(σχετικα) πολυτελες και εντυπωσιακο αυτοκινητο
-
Καλύτερα κανένα Ζ.
-
καλύτερα θα ήταν και η Carrera Turbo.
στο εξωτερικό κάνει κάτω από 20Κ ευρώ όμως και θα το έχω με ξένα πινακίδια.
-
Ε ναι! Για
-
Εμένα εμφανησιακά μου αρέσει....φυσικά ΟΧΙ το ΓΚάμπριο
-
Είναι πολύ όμορφο με πλεονέκτημα το γερμανικό υπόβαθρο (και ευρωπαϊκή κατασκευή, αν δεν κάνω λάθος εξάγονται στην Αμερική από Ευρώπη!!) και βέβαια τη μοναδικότητα. Επίσης φαντάζομαι ότι θα χάνει αρκετά την αξία του ώστε να το βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές (αυτό σε άλλες χώρες, στην Ελλάδα ο καθένας ζητάει ό,τι θα ήθελε...). Αυτό όμως σημαίνει ότι όταν θα θέλεις να το ξαναπουλήσεις θα το δώσεις τζάμπα....
Θέματα κατανάλωσης, ασφαλίστρων κλπ υποθέτω ότι θα είναι ανάλογα με όσα άλλα επώνυμα αυτοκίνητα 3200 κυβικών και κάθε υποψήφιος αγοραστής καλό είναι να έχει μάθει τι τον περιμένει... ειδικά αν προέρχεται από κανένα γαλλικό 1400άρι....
H σπανιότητά του βέβαια μπορεί να είναι πλεονέκτημα αλλά έχει και το πρόβλημα ανεύρεσης ανταλλακτικών. Και δεν εννοώ τα μηχανολογικά που είναι εύκολα αλλά πχ ένα φτερό, έναν προβολέα κλπ θα μπορείς να τα βρεις....?
Βασικά είμαι υπέρ της αγοράς αλλά με μελέτη και σύνεση.
Ερυενα αγοράς: Chrysler Crossfire 3.2