-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μια διόρθωση: το 2λιτρο 3άρι έχει ηλεκτρουδραυλική κρεμαγιέρα ενώ το 1,6 έχει αμιγώς υδραυλική... Οπότε το 1,6 έχει -υποτίθεται- λιιιιγο καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι.Ναι ρε γμτ... Πάλι καλά που υπάρχουν και πιο προσεκτικοί...
Πάντως, εφόσον δεν σ' ενδιαφέρει η μεταπώληση, τότε χτύπα το!!!! (δες και το impreza που είπε κάποιος! )
-
Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας, δεν είχα σκεφτεί το subaru αλλα δεν μου αρέσει πολυ και εμφανισιακά όσο για το civic θα πάω να το δω στην αντιπροσωπεία. Σε φωτογραφίες απο internet το έχω δει και μου φαίνεται κάπως extreeme σε οτι αφορά την εμφανισή του.
Ο προβληματισμός μου ξεκινα γιατι το συγκεκριμένο δηλαδη το mazda που θέλω δεν το βλέπω εξω να κυκλοφορεί. Αλλά απο την άλλη δε λέει να έχει ένα Golf που πέραν οτι εχει γεμίσει ο τόπος, απο πλευράς τιμής για τον εξοπλισμό του είναι άστα ....θες 30000 Ευρώ για full εξοπλισμό στα 1600 κυβικά με 115 ίππους δεν βάζεις άλλα χιλια να πάρεις το saab άδειο?
Ειναι ξεφτίλα τόσα λεφτα για γκόλφ σιγά τι θα σου δώσουνε....αλλα το παραμύθιασμα πάει σύννεφο....Η διαφημιση τους εχει χαζέψει όλους.
Οσο αφορά για κρατήματα όλα σχετικα είναι το αυτοκίνητο εγώ δεν το παίρνω για αγώνες....και ουτε θέλω αυτοκίνητο με turbo. -
Ο χρήστης VANGEL2006 έγραψε:
Αλλά απο την άλλη δε λέει να έχει ένα Golf που πέραν οτι εχει γεμίσει ο τόπος, απο πλευράς τιμής για τον εξοπλισμό του είναι άστα ....θες 30000 Ευρώ για full εξοπλισμό στα 1600 κυβικά με 115 ίππους δεν βάζεις άλλα χιλια να πάρεις το saab άδειο?
Ειναι ξεφτίλα τόσα λεφτα για γκόλφ σιγά τι θα σου δώσουνε....αλλα το παραμύθιασμα πάει σύννεφο....Η διαφημιση τους εχει χαζέψει όλους.
Οσο αφορά για κρατήματα όλα σχετικα είναι το αυτοκίνητο εγώ δεν το παίρνω για αγώνες....και ουτε θέλω αυτοκίνητο με turbo.Μας συγχωρείς εμάς τους...χαζούς! Προφανώς εσύ είσαι από τους έξυπνους!
Ο,τι και να πούμε τώρα.... Τέσπα, δικά σου είναι τα λεφτά, εμάς δεν μας πέφτει λόγος... Θυμίζω απλώς πως κανείς δεν πρότεινε το 1.6FSI... Επίσης, δεν μας είπες που υστερεί ο εξοπλισμός του Golf από του Mazda... Καταλαβαίνω να μην σου αρέσει κάποιο και να προτιμάς άλλο... Αλλά δεν υπάρχει λόγος να διανθίζεις την επιλογή σου με ανακρίβειες (για να μην πω κάτι χειρότερο...) και να προσβάλεις όλους εμάς οτι τρώμε το...κουτόχορτο που πασάρουν οι διαφημιστές!
Σε αφήνω τώρα, επιστρέφω στο...σανό μου! -
Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας, δεν είχα σκεφτεί το subaru αλλα δεν μου αρέσει πολυ και εμφανισιακά όσο για το civic θα πάω να το δω στην αντιπροσωπεία. Σε φωτογραφίες απο internet το έχω δει και μου φαίνεται κάπως extreeme σε οτι αφορά την εμφανισή του.
Ο προβληματισμός μου ξεκινα γιατι το συγκεκριμένο δηλαδη το mazda που θέλω δεν το βλέπω εξω να κυκλοφορεί. Αλλά απο την άλλη δε λέει να έχει ένα Golf που πέραν οτι εχει γεμίσει ο τόπος, απο πλευράς τιμής για τον εξοπλισμό του είναι άστα ....θες 30000 Ευρώ για full εξοπλισμό στα 1600 κυβικά με 115 ίππους δεν βάζεις άλλα χιλια να πάρεις το saab άδειο?
Οσο αφορά για κρατήματα όλα σχετικα είναι το αυτοκίνητο εγώ δεν το παίρνω για αγώνες....και ουτε θέλω αυτοκίνητο με turbo.για το Golf GT 1.4L 170hp μιλάμε...! Ο εξοπλισμός του είναι υπερπλήρης. Το 3θυρο έχει 23850.
το λευκό γαλατάδικο GTi δίπλα είναι του εγκάθετου...
-
elteo απο οτι έχω καταλάβει δεν θέλει turbo με τίποτα γιαυτό και κάνει τις συγκρίσεις με 1,6
Όντως το 1,6 δεν αξίζει, ΑΛΛΑ το 1,4-170 -
οk αλλά να το συγκρίνει με το 2λιτρο FSi...εάν βγαίνει ακόμα ...όχι μούσμουλα με μπανάνες...
-
Οσο αφορά για κρατήματα όλα σχετικα είναι το αυτοκίνητο εγώ δεν το παίρνω για αγώνες....και ουτε θέλω αυτοκίνητο με turbo.Διαφημιση?
Εδω μιλαμε με στοιχεια. Αν δεν θες να εξετασεις κατι γιατι τρως καποιου ειδους κολλημα, πασο. Αλλα τουλαχιστον εδω σε ενα φορουμ αυτοκινητων να τρωμε παραμυθιασμα?
Επισης κανενας δεν μιλησε για αγωνες-κοντρες. Εσυ λες για κοντρες, εγω σου λεω 'ασφαλη προσπεραση' .-
Btw, bit per bit... το Golf σου δινει περρισοτερα για λιγοτερα. Αν δεν μπορεις να το χωνεψεις... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
so what???
αν θεωρείς πλεονέκτημα να 'χεις ένα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα no prob
-
at a premium= πολύτιμος (λόγω σπάνιτος)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
so what???
είναι και αυτός ένας τρόπος να είσαι premium...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
so what???
απο εκει που θα εχω ενα αυτοκινητο που το εχει και η κουτση μαρια..... πιστεψε με το προτιμω....
ειναι προτιμοτερο να εισαι ο μονοφθαλμος μεσα στους τυφλους (πως τα λεω ετσι)
-
Τόσο πολύ σε νοιάζει το πως σε βλέπουν οι άλλοι (με αμάξι ίδιο με της κουτσής μαρίας δηλαδή) ποπολ@ρε?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειναι προτιμοτερο να εισαι ο μονοφθαλμος μεσα στους τυφλους (πως τα λεω ετσι)
Εγω θα το εθετα ως ο τυφλος αναμεσα στους μονοφθαλμους.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τόσο πολύ σε νοιάζει το πως σε βλέπουν οι άλλοι (με αμάξι ίδιο με της κουτσής μαρίας δηλαδή) ποπολ@ρε?θελω να διαφερω....
-
Καταρχήν συγνωμη για κάποιες εκφράσεις που ανεφερα για το Golf οσο αφορα τον επηρεασμό απο τις διαφημισεις και άλλα τέτοια. Το οτι σας έχω ζητήσει την γνώμη σας σημαίνει οτι σέβομαι και εκτιμώ τις απόψεις όλων εδώ στο forum και ίσως μην πω σίγουρα μπορεί να γνωρίζετε πολλά περισσότερα απο μένα, είμαι εδώ γιατι προβληματίζομαι και αυτό που θέλω είναι να πάρω ένα αυτοκίνητο στην αξία που έχω αναφέρει που να είναι αξιόπιστο και να έχει καλή οδηγική συμπεριφορά. Ομως επειδή έχω κάποιους φίλους (οχι πολλους) που έχουν Golf 1600 115 ίππους εχω πάει μαζι τους έχω ταξιδέψει με τα αυτοκινητά τους και ίσως να κάνω λάθος δεν εντυπωσιάστικα τόσο όσο ακούγονται. Φυσικά άλλο να το οδηγεις και άλλο να είσαι συνοδηγός. Δέν θέλω να παραξηγηθώ απλώς αλλοι λένε οτι αξίζει το συγκεκριμενο μοντέλο (mazda 3) αλλοι οτι καλύτερα να πάρω οποιδήποτε άλλο αρκεί να είναι Γερμανικό. Συνέπεια αυτών προβλήματίζομαι....
Ευχαριστώ και συγνωμη για μια ακόμη φορά για κάποιες εκφρασείς μου..Για να δούμε τι τελικά θα πάρω...
Οπως και να έχει θα εχετε ενημέρωση γιατι θα πάω και για test drive τηνάλλη εβδομαδα. -
Μα δε λέμε για το απλό 1.6 με τα 115 άλογα αλλά για το GT με τα 170 και την πολύ καλή τιμή που έχει.
-
To τεστ drive σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση. Εκει θα ανακαλυψεις ποιο σου παει γαντι καλυτερα.
Παντως σε οτι αφορα την αξιοπιστια η ψηφος πηγαινει σαφως στο mazda, αν και κατα τα δικα μου τουλαχιστον κριτηρια εξισου βαρος με την αξιοπιστια περνουν και αλλες 'διαστασεις' που αποτελουν το πακετο ενος αυτοκινητου. Φυσικα αυτο εγγειται στις προσωπικες αναγκες του καθενα οποτε δεν μπορω να πω κατι.
Παντως εφοσον δεν σε εντυπωσιασε το Golf, δεν νομιζω να σου κανει καποια εντυπωση το Mazda 3 μιας και ως αμαξια ειναι σχετικα το ιδιο. (λεω σχετικα γιατι υπαρχουν διαφοροποιησεις ελαφρες αναλογα σε ποιο κοινο απευθυνεται το καθενα)Αναμενουμε τις εντυπωσεις σου
-
Να είστε σίγουροι οτι θα πάω για test drive και θα σας πω τι γνώμη μου.
Αυτη την στιγμή το μόνο αυτοκίνητο που έκανα test drive είναι το
audi 1600 κυβικά το 5πορτο (115 ίππους) αλλά δεν με ευχαρίστησε, το ένιωσσα αδύναμο, πατούσα το γκάζι και δεν ένιωθες το 'πέταγμα' του αυτοκινήτου. Εχω το peugeot 106 75 ίππους και νιώθεις πατώντας γκάζι oτι το αυτοκίνητο 'αρπάζει' σου δίνει αυτη την αίσθηση, το audi αυτό δεν το είχε, βεβαια αλλο βάρος το ένα αλλο το άλλο αλλή τεχνολογία αλλα θα το ηθελα το audi να το νιώσω πιο δυνατο (τοσα λεφτα δίνεις συγκεκριμένα τελική τιμή με κλειδί στο χέρι 28.500 ευρώ το 1600 - 115ίπποι) -
-
Να είστε σίγουροι οτι θα πάω για test drive και θα σας πω τι γνώμη μου.
Αυτη την στιγμή το μόνο αυτοκίνητο που έκανα test drive είναι το
audi 1600 κυβικά το 5πορτο (115 ίππους) αλλά δεν με ευχαρίστησε, το ένιωσσα αδύναμο, πατούσα το γκάζι και δεν ένιωθες το 'πέταγμα' του αυτοκινήτου. Εχω το peugeot 106 75 ίππους και νιώθεις πατώντας γκάζι oτι το αυτοκίνητο 'αρπάζει' σου δίνει αυτη την αίσθηση, το audi αυτό δεν το είχε, βεβαια αλλο βάρος το ένα αλλο το άλλο αλλή τεχνολογία αλλα θα το ηθελα το audi να το νιώσω πιο δυνατο (τοσα λεφτα δίνεις συγκεκριμένα τελική τιμή με κλειδί στο χέρι 28.500 ευρώ το 1600 - 115ίπποι)Tι ακριβώς περίμενες δλδ να οδηγήσεις?
Αγορά Mazda 3 2.0 sedan. Bοηθεια....