-
Kατανταει γελοιο, συγκεκριμενες προσωπικες μαρτυριες να κρινονται ΟΛΕΣ αναξιοπιστες, φευδεις κλπ απο ανθρωπους που εχουν ΑΓΝΟΙΑ απο το χωρο, τα συμβαντα και τα προσωπα.
Και μονο αυτο δειχνει, το ρολο, το σκοπο και την προελευση διαφορων χρηστών.
-
Τελικά γιατί ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης ζητά συγνώμη από κάποιον ο οποίος χτυπήθηκε από μια ζαρντινιέρα, ενώ τριγύρω του τυπάκια με σκουφιά και μαντίλες ( ε ρε γλέντια, ακόμη δεν έμαθαν ότι τα ΄΄παλαιστινιακά΄΄ ήταν της μόδας πριν 10 χρόνια) προσπάθησαν να τον βοηθήσουν υπό το βλέμμα ένστολου αστυφύλακα καθώς και του Διευθυντή Κρατικής Ασφάλειας; Μάλλον ο αστυφύλακας έφταιγε που δεν βοήθησε κι αυτός ε;
Όχι ότι τα παραπάνω παραπέμπουν στη δολοφονία Λαμπράκη και σε μεθόδους παρακράτους αλλά να, παιδιά που έγιναν άντρες επί 7ετίας σήμερα είναι ανώτατοι αξιωματικοί, ενώ το ποιοι υπουργοί ήταν τραμπούκοι στα φοιτητικά τους χρόνια το ξέρουνε και οι πέτρες.
-
Γιατι προφανως δεν χτυπησε στην ζαρτινιερα ουτε επεσε μονος του αλλα τον τουλουμιασαν στο ξυλο.
Εγω θα ηθελα ομως να δω απο την πολιτεια να κοβει τον κολο στους στυνομικους που πρωταγωνιστησαν στον ξυλοδαρμο καθως και στον αξιωματικο που εβγαλε αυτη την γελοια ανακοινωση, οπως επισης και πειθαρχικα μετρα κατα των ηλιθίων συνδικαλιστων (αν ειναι δυνατον??) που διασυρουν την αστυνομια.
Το να προσπαθουμε να μεταθεσουμε τις ευθυνες απο δω και απο κει το μονο που κανουμε ειναι να δινουμε ασυλια στα αποβρασματα αυτα και να επαναλαμβανουν ατιμωρητή την δραση τους οι τραμπουκοι αστυνομικοι.
Αυτο θεωρω ειναι το υγιες σε μια δημοκρατια και οχι να κανουν διαγωνισμό ποιος θα πει την μεγαλυτερη μαλακια.
Ειπαμε δημοσιοι υπαλλοιλοι ειναι και οι στυνομικοι και εμπιπτουν και αυτοι στο ευρυτερο καθεστως ατιμωρισιας & ασυδοσιας που επικρατει στο δημοσιο, αλλα καποια στιγμη πρεπει αυτες οι ξεφτιλες να τελειωσουν.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Εγω θα ηθελα ομως να δω απο την πολιτεια να κοβει τον κολο στους στυνομικους που πρωταγωνιστησαν στον ξυλοδαρμο καθως και στον αξιωματικο που εβγαλε αυτη την γελοια ανακοινωση, οπως επισης και πειθαρχικα μετρα κατα των ηλιθίων συνδικαλιστων (αν ειναι δυνατον??) που διασυρουν την αστυνομια.Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί για τον ξυλοδαρμό.
Όσον αφορά τον συνδικαλισμό στις τάξεις των αστυνομικών, από πού κι ως πού θα πρέπει να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί συνδικαλιστές; Επειδή είπαν παπαριές για να δικαιολογήσουν τους συναδέλφους τους; Μα αυτή είναι η δουλειά των συνδικαλιστών κάθε χώρου. Πότε συνδικαλιστής κατηγόρησε εκπροσώπους του κλάδου του; Παραδέχθηκε ποτέ συνδικαλιστής ότι υπάρχουν κλέφτες, άχρηστοι, ελεεινοί συνάδελφοι και ζήτησε να βρεθούν και να καταδικαστούν 'για να καθαρίσει ο κλάδος'; Ή μήπως το μαύρο δεν γίνεται άσπρο κάθε φορά;
Όσον αφορά τα πονήματα των αυτοπτών καθηγητών, θα περιοριστώ στο εξής: ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ; Μήπως φέτος που έσφιξαν λίγο τα πράγματα θυμήθηκαν να 'νουθετήσουν' τους μαντηλοφορούντες 'για να περιφρουρήσουν το άσυλο' κλπ συγκινητικά; Και από την άλλη πώς οι εγκάθετοι αποχώρησαν αφού είναι 'μεταμφιεσμένοι ασφαλίτες'; Το λογικό θα ήταν να πλακώσουν στο ξύλο τους καθηγητές και να κάνουν τα αίσχη τα οποία καλά γνωρίζουν.
Το τέλος της λογικής και η αρχή του παραμυθιού έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Τώρα γράφεται η Νέα Ελληνική Μυθολογία με Ζήνες και Χέρκουλιζζζ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγω θα ηθελα ομως να δω απο την πολιτεια να κοβει τον κολο στους στυνομικους που πρωταγωνιστησαν στον ξυλοδαρμο καθως και στον αξιωματικο που εβγαλε αυτη την γελοια ανακοινωση, οπως επισης και πειθαρχικα μετρα κατα των ηλιθίων συνδικαλιστων (αν ειναι δυνατον??) που διασυρουν την αστυνομια.
Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί για τον ξυλοδαρμό.
Όσον αφορά τον συνδικαλισμό στις τάξεις των αστυνομικών, από πού κι ως πού θα πρέπει να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί συνδικαλιστές; Επειδή είπαν παπαριές για να δικαιολογήσουν τους συναδέλφους τους; Μα αυτή είναι η δουλειά των συνδικαλιστών κάθε χώρου. Πότε συνδικαλιστής κατηγόρησε εκπροσώπους του κλάδου του; Παραδέχθηκε ποτέ συνδικαλιστής ότι υπάρχουν κλέφτες, άχρηστοι, ελεεινοί συνάδελφοι και ζήτησε να βρεθούν και να καταδικαστούν 'για να καθαρίσει ο κλάδος'; Ή μήπως το μαύρο δεν γίνεται άσπρο κάθε φορά;
.Μα ακριβως αυτο ειναι το προβλημα.....κατι Μπαλασκες, Μανωλιδες , Πολυζωγοπουλοι εχουν ξεφτιλησει το συνδικαλισμο και των καναν εργαλειο στα χερια των βολεψακιδων.
Επισης κατσε να δουμε την τελικη καταληξη διοτι η ατιμωρισια ζει και βασιλευει, αλλα το πιθανοτερο ειναι οι εν λογο τραμπουκοι να τιμωρηθουν αυστηρα διοτι την υποθεση ανελαβε εφετης.
-
Μου αρέσει που θεωρούν μερικοί - μερικοί, γνωστοί - άγνωστοι, εδώ μέσα, τουλάχιστον ξεκάθαρο και αυταπόδεικτο ότι οι ξυλοφορτώσαντες τον συνάνθρωπο είναι δεξιοί χουντοβασιλικοί.
Ε, ρε, και να αποδεικνυόταν ότι είναι πασόκοι, διορισμένοι με μέσον πριν από καμια 10αριά χρόνια... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μου αρέσει που θεωρούν μερικοί - μερικοί, γνωστοί - άγνωστοι, εδώ μέσα, τουλάχιστον ξεκάθαρο και αυταπόδεικτο ότι οι ξυλοφορτώσαντες τον συνάνθρωπο είναι δεξιοί χουντοβασιλικοί.
Ε, ρε, και να αποδεικνυόταν ότι είναι πασόκοι, διορισμένοι με μέσον πριν από καμια 10αριά χρόνια...Οι τραμπουκοι δεν εχουν χρωμα.
Και πολυ ευκινητοι ηταν για +50 ρηδες....
-
Επί του παρόντος δεν έχει αποδειχθεί τίποτα απολύτως, γι'αυτό ακούμε σημεία και τέρατα. Αυτό είναι το χειρότερο όλων, όχι το αν οι παλικαράδες είναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ. Άλλωστε όλοι αυτοί είναι πολίτες, κάποιον θα ψηφίζουν και από κάπου θα τρώνε, ενώ η ποιότητα του καθενός εξαρτάται από την πολιτική του προέλευση όσο και από το αυτοκίνητο που οδηγεί.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Οι τραμπουκοι δεν εχουν χρωμα.Και πολυ ευκινητοι ηταν για +50 ρηδες....
Α, το πρόσεξες κι εσύ, έ;
Και ούτε για νεοδιόριστοι φαίνονταν, όπως με βεβαίωσε φίλος πασοκατζής ασφαλίτης που είδε το βίντεο πολλές φορές... -
Η νοοτροπία είναι 'δεξιά' (δεν έχει σημασία τι ψηφίζει κανείς). Άλλωστε ο οσφυοκάμπτης δεν έχει ιδεολογικό προσανατολισμό... ούτε καν εγκέφαλο.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Η νοοτροπία είναι 'δεξιά' (δεν έχει σημασία τι ψηφίζει κανείς). Άλλωστε ο οσφυοκάμπτης δεν έχει ιδεολογικό προσανατολισμό... ούτε καν εγκέφαλο.Δλδ το 'δεξιά', αν δεν το χρησιμοποιείς σαν ιδεολογικό προσανατολισμό, σαν τι το χρησιμοποιείς; Μπορεί το 'παρακράτος της δεξιάς' να απαρτίζεται από πασόκους ή κκέδες;
-
Απλώς ως νοοτροπία (π.χ. ένας ΚΚΕς μπορεί κάλιστα να είναι πολύ πιο δεξιός από έναν φιλελεύθερο νεοδημοκράτη)
-
'Δεν φταιω εγω κυριεν νεισαγγχελεα.Εγω απλως εξηγουσα στους φιλους μου τι καταπληχχχτικον διδυμο ειναι ο Οκκας με τον Κωνσταντινου.Αλλα οι μπατσοι ητανε γαβροι και μολις το ακουσανε αρχισανεν να με βαρανε αλυπητα...'
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
'Δεν φταιω εγω κυριεν νεισαγγχελεα.Εγω απλως εξηγουσα στους φιλους μου τι καταπληχχχτικον διδυμο ειναι ο Οκκας με τον Κωνσταντινου.Αλλα οι μπατσοι ητανε γαβροι και μολις το ακουσανε αρχισανεν να με βαρανε αλυπητα...' -
-
+1
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Η νοοτροπία είναι 'δεξιά' (δεν έχει σημασία τι ψηφίζει κανείς). Άλλωστε ο οσφυοκάμπτης δεν έχει ιδεολογικό προσανατολισμό... ούτε καν εγκέφαλο.
Δλδ το 'δεξιά', αν δεν το χρησιμοποιείς σαν ιδεολογικό προσανατολισμό, σαν τι το χρησιμοποιείς; Μπορεί το 'παρακράτος της δεξιάς' να απαρτίζεται από πασόκους ή κκέδες;
φυσικα.
οι ταμπελες εχουν ελαχιστη σημασια.
θα εχεις ακουσει οτι ο σταλιν κ ο χιτλερ αλληλοθαυμαζονταν -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δλδ το 'δεξιά', αν δεν το χρησιμοποιείς σαν ιδεολογικό προσανατολισμό, σαν τι το χρησιμοποιείς; Μπορεί το 'παρακράτος της δεξιάς' να απαρτίζεται από πασόκους ή κκέδες;
φυσικα.
θα εχεις ακουσει οτι ο σταλιν κ ο χιτλερ αλληλοθαυμαζοντανφυσικα ο σταλιν ηταν χειροτερος...η δε κανει να το πω?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φυσικα.
θα εχεις ακουσει οτι ο σταλιν κ ο χιτλερ αλληλοθαυμαζοντανφυσικα ο σταλιν ηταν χειροτερος...η δε κανει να το πω?
φυσικα και ηταν χειροτερος δικτατορας αφου δεν καταφερε να εξοντωσει τοσα χιλιαδες ατομα.
δεν τα καταφερνε καλα στο δικτατοριλικι
-
Η ανατολή είχε πάντα χειρότερες επιδόσεις από τη δύση
.
.
.
.
.
.
.
.
.