-
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Εκτος απο τις γνωστες πινακιδες της ΕΛΠΑ (ΙΟ) και της Φιλπα δεν υπαρχουν και της ΕΟΟΕ?Προς το παρόν ΚΑΜΙΑ τέτοια πινακίδα δεν μας νομιμοποιεί στην κυκλοφορία εκτός συνόρων. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι σύντομα θα έλθουν αλλαγές.
Φροντίστε τα αυτοκίνητά σας να είναι αυθεντικά και μη φοβάστε για τίποτα, αυτή είναι η άποψή μου. Ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει στα σωματιακά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόματε εδώ επειδή αγαπάμε το ιστορικό αυτοκίνητο. Άρα ξέρουμε να κάνουμε και υπομονή! -
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εσύ απλά έχεις πολλές ελιές.
αυτός θα έχει 1000άδες στρέμματα με ελιέςΣους μπρε! (σε βάζα τις έχω...)
-
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Φυσικά και πειράζει !!!!
Μας ξενέρωσες με την σακαράκα ...Πέστα χρυσόστομε!Ξενέρα το bentley...και αυτό το Χαμπέρ (super snipe εντωμεταξύ...) τούρκικο είναι;
-
το ίδιο φανάρι τούμπα έχουν?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
το ίδιο φανάρι τούμπα έχουν?In lucas we trust! Παίζει να είναι lucas και τα δυο αν και αυτήν την εποχή όλα φορούσαν sealed-beam φώτα που λίγο ως πολύ όλα μοιάζουν μεταξύ τους...
BTW
Ηξέρες ότι η lucas έχει το copyright για το βραχυκύκλωμα;
( )H Alvis πάντως είναι χάρμα οφθαλμών!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
το ίδιο φανάρι τούμπα έχουν?
In lucas we trust! Παίζει να είναι lucas και τα δυο αν και αυτήν την εποχή όλα φορούσαν sealed-beam φώτα που λίγο ως πολύ όλα μοιάζουν μεταξύ τους...
BTW
Ηξέρες ότι η lucas έχει το copyright για το βραχυκύκλωμα;
( )H Alvis πάντως είναι χάρμα οφθαλμών!
βλέπω όταν λείπω από το φόρουμ, οργιάζεις πρόεδρε...
ξέρεις τι λένε... 'ό,τι κατηγορείς, το λούζεσαι στο τέλος'
κοίτα μην σε δω καποιο ωραίο πρωί με κανα Εγγλέζικο στο γκαράζ σου, γιατί θα φας μεγάλο κράξιμο...
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όσο με πληγώνεις.... τόσο σε αγαπάω κι εγώ
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εκτος απο τις γνωστες πινακιδες της ΕΛΠΑ (ΙΟ) και της Φιλπα δεν υπαρχουν και της ΕΟΟΕ?
Προς το παρόν ΚΑΜΙΑ τέτοια πινακίδα δεν μας νομιμοποιεί στην κυκλοφορία εκτός συνόρων. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι σύντομα θα έλθουν αλλαγές.
Φροντίστε τα αυτοκίνητά σας να είναι αυθεντικά και μη φοβάστε για τίποτα, αυτή είναι η άποψή μου. Ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει στα σωματιακά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόματε εδώ επειδή αγαπάμε το ιστορικό αυτοκίνητο. Άρα ξέρουμε να κάνουμε και υπομονή!Εχεις δικιο Αλεξανδρε. Πρωτα απ ολα να φροντίσουμε να έχουμε τα αυτοκινητα μας σωστά και τα χαρτια τους σε πρωτη ζήτηση, γιατί δεν ξέρει κανείς τι ξημερώνει άυριο.
Επίσης έχεις δίκιο όσον αφορά τη νομιμοποίηση για κυκλοφορία εκτός συνόρων. Αν και δεν ξέρω τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που ένα αυτοκίνητο με πινακίδες Ι.Ο. έβγαινε στο εξωτερικό για να συμμετάσχει στο Διεθνές Πρωτάθλημα Regularity (or Sporting) της FIA... Πάλι δε θα μπορούσε να βγει, γι αυτούς του λόγους? Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια...
Από την άλλη θα απαντήσω στον φίλο gazos με τις εξής ερωτήσεις:
- Από τα ΦΕΚ προκύπτει ότι η ΕΟΟΕ είναι ακόμη στους φορείς που εκδίδουν 'Ιστορικές' πινακίδες?
- Η ΕΟΟΕ εκδίδει πινακίδες?
- Αν η ΕΟΟΕ εκδίδει πινακίδες τι τη νομιμοποιεί να το κάνει αυτό?
Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα φίλε gazos αποζητούν τις απαντήσεις τους. Φυσικά δε θα περίμενα να γνωρίζεις τις απαντήσεις τους, αφού μέχρι κι εγώ μετά από τόσο καιρό ενεργής ενασχόλησής μου με τα διοικητικά Σωματείων κλπ... ακόμη έχω αυτές τις απορίες.
Βλέπεις οι μόνοι λάτρεις σε αυτό το hobby είμαστε εμείς που δίνουμε από το υστέρημά μας για να κρατάμε αυτά τα σαράβαλα στο δρόμο...Που χαλάμε το ένα και μοναδικό ελεύθερο απόγευμα της εβδομάδας μας για να βοηθησουμε εναν φίλο...
Και κανείς από αυτούς που είτε μας προσεγγίζουν υποκρινόμενοι τους χομπίστες για να κερδίσουν έμμεσα από εμάς, είτε ανοίγουν μαγαζάκια για να ικανοποιήσουν τις αρχηγικές ή τις οικονομικές τους φιλοδοξίες...Γι αυτό λοιπόν...
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε όλους αυτούς που 'αγαπάνε' το κλασικό αυτοκίνητο και 'μοχθούν' για την πρόοδο του κινήματος στη χώρα μας...
*Εγώ δεν θέλω να με κάνετε σατράπη
ούτε συνένοχο σε κόλπα ομαδικά
Απ’ το ραδιόφωνο σάς στέλνω με αγάπη
τα τραγουδάκια μου και δυο γλυκά φιλιάEγώ δεν θέλω τον αρμόδιο να παίξω
ν’ αποφασίζω κεκλεισμένων των θυρών
Είμαι απ’ αυτούς που πάντα μένουνε απ’ έξω
γιατί δεν έχω ούτε γραβάτα ούτε παπιγιόνXαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία
Εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρεύομαι
Παίρνω την κιθάρα μου και τραγουδάω
Σας αγαπάω, μα δεν παντρεύομαι *Αφροδίτη Μάνου
από τα 'Χαιρετίσματα' του Β.Παπακωνσταντίνου 1987 -
γιαυτο προτεινω ο υπευθυνος οργανωτης να κανονισει το πρωτο καφεδακι ιστορικων για φετος
τι λετε? -
Κανονίστε να γίνει στο ίδιο μέρος!!!!
Έλα γείτονα.....καιρός για 'ΤΕΡΑ-ΠΕΤΡΑ'!! -
ναι αλλα ποιο αργα
την ωρα που αρχισε η παρελαση.... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ναι αλλα ποιο αργα
την ωρα που αρχισε η παρελαση....είσαι... 'θεός'
χα χα χα -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ναι αλλα ποιο αργα
Το 304 μάλλον την έκαψε την φλαντζούλα του...
Δεν πειράζει, και πολλά κράτησε...
Αύριο θα μάθουμε τι έγινε ακριβώς...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ναι αλλα ποιο αργα
χα χα χαθα ντυθω ανυπαντρος παιδια
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ναι αλλα ποιο αργα
απλό...10 γραμμάρια σε ένα δάχτυλο φοράς...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ναι αλλα ποιο αργα
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ναι αλλα ποιο αργα
απλό...10 γραμμάρια σε ένα δάχτυλο φοράς...
μου πηρε 5 λεπτα αλλα το καταλαβα
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]