-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπιφτέκια με ρύζι ετοιμάζονται από το kid για μεσημεριανό.. Εσείς τια θα φάτε?
Άμα σου πω θα βάλεις τα κλάματα.
Πες εσύ και θα δούμε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπιφτέκια με ρύζι ετοιμάζονται από το kid για μεσημεριανό.. Εσείς τια θα φάτε?αν αργήσει να γράψει μην ανησυχήσετε
-
Τι υποννοάς κύριε ?
-
ότι έχει friends
-
Παίζει κανείς falcon εδώ μέσα;
-
rocsta αν θες πραγματικα σωστες συμβουλες ρωτα την funis. Πιστεψε με το 99% των γυναικων εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης και σχεδον τις ιδιες συνηθειες κ.τ.λ. Ρωτα λοιπον την Ηλεκτρα να σου τα πει ολα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
rocsta αν θες πραγματικα σωστες συμβουλες ρωτα την funis. Πιστεψε με το 99% των γυναικων εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης και σχεδον τις ιδιες συνηθειες κ.τ.λ. Ρωτα λοιπον την Ηλεκτρα να σου τα πει ολαποiες είναι αυτές οι συνήθειες?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γμτ θέλω να πάω να δω το πτήση 93, αλλά η δικιά μου δεν θέλει. Τι συστήνετε?Επίσης εφαρμοστέο και για εδώ:
Γμτ, χτες μαλώσαμε λιγάκι με την δικιά μου...
Ξέρω κι εγώ μια Χριστίνα σαλεμένη... Λέτε να μην είναι τυχαίο?
Δεν βλέπω όμως να δίνετε καμμια χειροπιαστη συμβουλη - σχέδιο δράσης
Περιμένεις να βραδιάσει, στήνεσαι πίσω από μια γωνία. Τη χτυπάς με τηγάνι (αντικολλητικό, έχει σημασία για την ομαλή έκβαση του σχεδίου ). Χάνει τις αισθήσεις της, την αρπάζεις, την βαζεις στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεσαι. Μετά θα είναι δικιά σου για παντα! Αρκεί ένα υπόγειο και μερικές κλειδαριές...
Προαιρετική η βοήθεια από 2ο άτομο!
Σε συνδυασμό δε με το σύνδρομο της Φρανκφούρτης (είναι και της μόδας) δε φοβάσαι μήπως σε εγκαταλείψει με τον πρώτο τυχόντα.
Ολα αυτα εφόσον δεν είσαι σκορπιος όπου και θα σκασεις που σου είπε όχι κ κατα πασα πιθανότητα θα κάνεις ότι χειρότερο υπάρχει απλά κ μόνο για να την εκδικηθεις. Αν ανηκεις στα υπολοιπα 11 ζωδια προχωρα έτσι καθαρα κ ξαστερα κ δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν σου πει όχι σημαινει ότι όντως δεν θέλει, είχε αρκετο καιρό να επεξεργαστει την ιστορία μεταξυ σας.
Να και οι εγκαθετότητες ενάντια στους σκορπιούς τώρα... Ενίσταμαι!
kid
έχεις τακτική , όχι αστείαΕ τι τώρα? Παιδιά είμαστε?
Είμαστε.
Μιλάνε όλοι, μιλάν' κι οι ...
Ρε που μπλέξαμε.. Στον πρόεδρο ρε συ,στον πρόεδρο;;;
Κι εσύ πρόεδρος? Τι έχει γίνει ρε? Σαν τη ΝΔ έχει καταντήσει το φόρουμ, οι πρόεδροι είναι περισσότεροι από τα μέλη...
Ουφ, το έβγαλα το θηρίο.
-
Καλύτερα το τζελ για υπέρηχους...
-
Και για πιο hardcore καταστάσεις...
-
Αυτό τι είναι;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σε συνδυασμό δε με το σύνδρομο της Φρανκφούρτης (είναι και της μόδας) δε φοβάσαι μήπως σε εγκαταλείψει με τον πρώτο τυχόντα.Ρε συ, το Σύνδρομο της Στοκχόλμης δεν είναι αυτό που ο απαχθείς ερωτεύεται τον απαγωγέα; Φρανκφούρτης είναι τα ΛΛΛουκάνικα!!!
-
E ποιός ξέρει τι λουκάνικα είχε στο μυαλό του...
-
Σε σουβλάκι λουκάνικο καλαμάκι γύρο;
ή από τα άλλα, τα πιο πονηρά;;; drdino, απαιτούμε εξηγήσεις!!!
-
Για τα λουκάνικα έλεγα, κι ο νοών νοήτω.
Νίνο, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά μας...
-
Τα πονηρά φυσικά, αν αναφερόταν σε χωριάτικο λουκάνικο πχ θα το έλεγε με το όνομά του. Όχι με υπεκφυγές... Άρα, φανκιπαπά.....
-
Θέλω σύνδρομο Φρανκφούρτης και εγώ!!!
Λες να πάω ΔΕΘ που έχει και παράδοση στο λουκάνικο;
-
Πήγαινε στο κόσμος, στο γερμανικό...
-
Για δώσε πληροφορίες...
-
Τι πληροφορίες θέλεις; Στο food court του κόσμος έχει ένα γερμανικό εστιατόρειο με κάτι φοβερά λουκάνικα!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]