-
Αυτό το λες Ηλέκτρα επειδή δεν την έπεσε ο Χ ανώμαλος στο παιδί σου. Είσαι σίγουρη ότι τα ιδια θα σκεφτόσουν και αν σου συνέβαινε κάτι τέτοιο?
-
ΤΙΠΟΤΑ δεν δικαιολογεί έναν φόνο και ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν εχεις δικαιωμα να αφαιρεσεις μια ανθρωπινη ζωή.
νομιζω οτι σου απαντησε ηδη...
-
Taurus
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
...Και γω αν ήμουν πατέρας αυτόν που θα έκανε κακό στο παιδί μου θα τον έκοβα σε μικρά κυβάκια!Το θέμα είναι ότι μιλάμε για την αντίδραση της οργανωμένης κοινωνίας και όχι για το πάθος για εκδίκηση του καθενός...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό το λες Ηλέκτρα επειδή δεν την έπεσε ο Χ ανώμαλος στο παιδί σου. Είσαι σίγουρη ότι τα ιδια θα σκεφτόσουν και αν σου συνέβαινε κάτι τέτοιο?Οπως λέει και ο Χάρης πριν, η συζήτηση αφορά την αντίδραση της οργανωμένης κοινωνίας. Που υποχρεωτικά πρέπει να είναι αποστασιοποιημένη!
Προσωπικά, θα τον έσκιζα! Αλλά μετά θα ήξερα οτι θα δικαζόμουν για φόνο με ελαφρυντικά.
-
Είπα ότι δικαιολογείται ένας φόνος ή ότι έχουμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε μια ζωή? Η ερώτησή μου ήταν ξεκάθαρη.
Είσαι σίγουρη ότι τα ιδια θα σκεφτόσουν και αν σου συνέβαινε κάτι τέτοιο?
-
Αν (φτου φτου) μου συνέβαινε θα αντιδρούσα όπως σου είπα Κώστα, και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ όπως τώρα.
-
Νομίζω το ίδιο λέμε. Οι κοινωνίες πρέπει να έχουν την ψυχραιμία να αντιδράσουν πολιτισμένα όταν εμείς, τυφλωμένοι από το πάθος για εκδίκηση, δεν την έχουμε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό το λες Ηλέκτρα επειδή δεν την έπεσε ο Χ ανώμαλος στο παιδί σου. Είσαι σίγουρη ότι τα ιδια θα σκεφτόσουν και αν σου συνέβαινε κάτι τέτοιο?
Οπως λέει και ο Χάρης πριν, η συζήτηση αφορά την αντίδραση της οργανωμένης κοινωνίας. Που υποχρεωτικά πρέπει να είναι αποστασιοποιημένη!
Προσωπικά, θα τον έσκιζα! Αλλά μετά θα ήξερα οτι θα δικαζόμουν για φόνο με ελαφρυντικά.
ειμαι σιγουρος οτι δεν θα καθοσουν εν βρασμο ψυχης με σταυρωμενα χερια περιμενοντας την αστυνομια αν ησουν παρων κατα την διαρκεια της εγκληματικης πραξης ομως αν το εβλεπες μπροστα σου εκ των υστερων σε δικαστηριο ακομα και αν επιχειρουσες να τον χτυπησεις καποιος ευτυχως θα σε εμποδιζε και υστερα οταν θα ηρεμουσες θα ευχαριστουσες τον θεο(;) που σε εμποδισε. Δεν αναφερομαστε σε αυτη την μορφη αντιδρασης αλλα στην οργανωμενη αντιδραση καθε ευνομουμενης κοινωνιας και την υποχρεωση των πολιτων στην υπακοη των οσων αυτη οριζει.
-
Στα λεγόμενα του spyros.s να προσθέσω ότι το πιο σημαντικό μετα από ένα τετοιο γεγονός είναι να είσαι καλός γονιος! Καλός γονιος ειναι να βοηθησεις το παιδι σου, να εισαι διπλα του, και όχι στη φυλακή επειδη σκοτωσες.. Ετσι του δίνεις ακόμα μια να παει παρακάτω! Θα πάρεις την 'εκδικηση' σου και θα υπογραψεις μια για πάντα την καταδίκη της οικογενειας σου!!
Ακόμα περισσότερο αν υπάρχουν κι άλλα παιδια.. Γι'αυτό ας μην είμαστε ισοπεδωτικοι. Ο καλός γονιος δεν κρινεται στο αν σκοτωσει όποιον πειράξει το παιδι του.. Από άλλες αρετες του κρινεται, εκέι είναι η ουσια!
-
Εγώ πάντως δεν θα δίσταζα ως άτομο έναν τέτοιο δολοφόνο - γιατί ο παιδεραστής είναι δολοφόνος - να τον βασανίσω με τις χειρότερες και πιο αρρωστημένες μεθόδους (π.χ. να τον παλουκώσω με μαντεμένιο χοντρό και μυτερό παλούκι, το οποίο θα πυρακτώσω και θα κρατήσω πυρακτωμένο μέχρι να ψοφήσει από εσωτερικά εγκαύματα).
Σας σόκαρα; Έχω κι άλλες ιδέες για όποιον:
- νομίζει πως έχει δικαίωμα να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά τα παιδιά
- Νομίζει ότι το χρώμα ή η θρησκεία ή η εθνική του καταγωγή τον καθιστούν ανώτερο από τους αλλόχρωμους ή αλλόθρησκους ή αλλοεθνείς και του δίνουν το δικαίωμα να τους καταπιέζει ή/και φονεύει
Είναι ρατσιστική άραγε η αντιμετώπισή μου; Σίγουρα. Αλλά γουστάρω να'μαι ρατσιστής απέναντι σε τέτοια περιττώματα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάντως δεν θα δίσταζα ως άτομο έναν τέτοιο δολοφόνο - γιατί ο παιδεραστής είναι δολοφόνος - να τον βασανίσω με τις χειρότερες και πιο αρρωστημένες μεθόδους (π.χ. να τον παλουκώσω με μαντεμένιο χοντρό και μυτερό παλούκι, το οποίο θα πυρακτώσω και θα κρατήσω πυρακτωμένο μέχρι να ψοφήσει από εσωτερικά εγκαύματα).Σας σόκαρα; Έχω κι άλλες ιδέες για όποιον:
- νομίζει πως έχει δικαίωμα να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά τα παιδιά
- Νομίζει ότι το χρώμα ή η θρησκεία ή η εθνική του καταγωγή τον καθιστούν ανώτερο από τους αλλόχρωμους ή αλλόθρησκους ή αλλοεθνείς και του δίνουν το δικαίωμα να τους καταπιέζει ή/και φονεύει
Είναι ρατσιστική άραγε η αντιμετώπισή μου; Σίγουρα. Αλλά γουστάρω να'μαι ρατσιστής απέναντι σε τέτοια περιττώματα.
ξερεις φιλε μου δεν υπαρχει ρατσιστης 5% μονο... σου λεω οτι δεν μπορεις να εισαι επιλεκτικα ρατσιστης...σε τετοια πραγματα ή είσαι ή οχι...
Ασε το παιχνιδι των εντυπωσεων που ενδεχομενα να υιοθετειται συχνοτερα στον τοπο που μενεις και σκεψου οχι με τις παρορμησεις σου αλλα με την λογικη που ξερω οτι διαθετεις. Αν το κανεις θα δεις οτι το να συμφωνεις με οτι σου παραθετουμε ...ειναι αυτονοητο. (Τα σχολια μου ειναι φιλικα και θελω να συνεχισεις να τα βλεπεις ετσι) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Οπως λέει και ο Χάρης πριν, η συζήτηση αφορά την αντίδραση της οργανωμένης κοινωνίας. Που υποχρεωτικά πρέπει να είναι αποστασιοποιημένη!
ειμαι σιγουρος οτι δεν θα καθοσουν εν βρασμο ψυχης με σταυρωμενα χερια περιμενοντας την αστυνομια αν ησουν παρων κατα την διαρκεια της εγκληματικης πραξης ομως αν το εβλεπες μπροστα σου εκ των υστερων σε δικαστηριο ακομα και αν επιχειρουσες να τον χτυπησεις καποιος ευτυχως θα σε εμποδιζε και υστερα οταν θα ηρεμουσες θα ευχαριστουσες τον θεο(;) που σε εμποδισε. Δεν αναφερομαστε σε αυτη την μορφη αντιδρασης αλλα στην οργανωμενη αντιδραση καθε ευνομουμενης κοινωνιας και την υποχρεωση των πολιτων στην υπακοη των οσων αυτη οριζει.
Αυτό λέω!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ θα μ'ενδιέφερε - μια και η σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών είναι ανδρική υπόθεση (κάτι που με κάνει να ντρέπομαι που είμαι άνδρας) - να δω αν οι γυναίκες του φόρουμ, που κάποιες είναι μανάδες ή θα γίνουν μανάδες κάποια στιγμή θα εκφράσουν τέτοιες 'ευαισθησίες' για τους ψυχικά άρρωστους ή τραυματισμένους παιδόφιλους.
Και γω αν ήμουν πατέρας αυτόν που θα έκανε κακό στο παιδί μου θα τον έκοβα σε μικρά κυβάκια!
Το θέμα είναι ότι μιλάμε για την αντίδραση της οργανωμένης κοινωνίας και όχι για το πάθος για εκδίκηση του καθενός...
Αν ήξερες ότι τους παιδεραστές τους τουφεκίζουνε, θα το σκεφτόσουνα τουλάχιστον 2 φορες αντι για μια πριν απλώσεις χέρι σε παιδάκι? Όχι 2 αλλά 100 πιστεύω οπότε το θεωρώ αποτελεσματικό!
ΥΓ. Δεν μιλάω για εσένα φυσικά!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ξερεις φιλε μου δεν υπαρχει ρατσιστης 5% μονο... σου λεω οτι δεν μπορεις να εισαι επιλεκτικα ρατσιστης...σε τετοια πραγματα ή είσαι ή οχι...
Ασε το παιχνιδι των εντυπωσεων που ενδεχομενα να υιοθετειται συχνοτερα στον τοπο που μενεις και σκεψου οχι με τις παρορμησεις σου αλλα με την λογικη που ξερω οτι διαθετεις. Αν το κανεις θα δεις οτι το να συμφωνεις με οτι σου παραθετουμε ...ειναι αυτονοητο. (Τα σχολια μου ειναι φιλικα και θελω να συνεχισεις να τα βλεπεις ετσι)Λυπάμαι, αλλά τέτοιες περιπτώσεις δε μπορώ να τις αντιμετωπίσω αποστασιοποιημένα. Ούτε και θέλω. Από την άλλη όμως, για σκέψου λίγο το ενδεχόμενο να είναι η τόσο απαξιωτική μου αντιμετώπιση απέναντι σε τέτοια υποκείμενα προϊόν της πλέον στυγνής και ψυχρής λογικής, αυτής που λέει ότι ο κόσμος έχει υποφέρει ήδη πάρα πολύ από αυτά τα άτομα, γι'αυτό και η απαλλαγή της γης από αυτήν την σαβούρα αποτελεί αδήριτη ανάγκη. Ξέρω ότι αυτή η προσέγγιση προκαλεί ένα κάποιο σοκ, αλλά για να σκεφθούμε πόσο μεγάλη ζημιά προκαλούν αυτές οι ομάδες ατόμων... Και ας σκεφθούμε αν άραγε θα μας λείπανε αν ξυπνούσαμε ένα πρωί και όλοι αυτοί (καρατζαφέρηδες, κάτι ατομάκια σαν τον pat robertson, τα μέλη του κόμματος των παιδόφιλων, λεπενίσκοι, μπενγκουριόνηδες, αγιατολλάδες, τρελλομουλλάδες, τρελλοπαπάδες, τρελλοραββίνοι, έμποροι παιδικής πορνογραφίας και όλες τους οι κουστωδίες) είχανε πάψει να υπάρχουν.
-
Επίσης, ΔΕΝ θα μετάνιωνα αν σκότωνα έναν παιδόφιλο. Και φυλακή να με βάζανε, βγαίνοντας θα τραγουδούσα το 'Time To Live' των Uriah Heep (θυμηθείτε το αυτό το τραγούδι...).
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πολύ θα μ'ενδιέφερε - μια και η σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών είναι ανδρική υπόθεση (κάτι που με κάνει να ντρέπομαι που είμαι άνδρας) - να δω αν οι γυναίκες του φόρουμ, που κάποιες είναι μανάδες ή θα γίνουν μανάδες κάποια στιγμή θα εκφράσουν τέτοιες 'ευαισθησίες' για τους ψυχικά άρρωστους ή τραυματισμένους παιδόφιλους.
Και γω αν ήμουν πατέρας αυτόν που θα έκανε κακό στο παιδί μου θα τον έκοβα σε μικρά κυβάκια!
Το θέμα είναι ότι μιλάμε για την αντίδραση της οργανωμένης κοινωνίας και όχι για το πάθος για εκδίκηση του καθενός...
Αν ήξερες ότι τους παιδεραστές τους τουφεκίζουνε, θα το σκεφτόσουνα τουλάχιστον 2 φορες αντι για μια πριν απλώσεις χέρι σε παιδάκι? Όχι 2 αλλά 100 πιστεύω οπότε το θεωρώ αποτελεσματικό!
Νομιζεις!Δεν μπαινει η λογικη εδω...μιλαμε για ψυχικα αρρωστους!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΥΓ. Δεν μιλάω για εσένα φυσικά!
Στις ΗΠΑ που υπαρχει η θανατικη ποινη εχουν λιγοτερους δολοφονους;Δεν νομιζω οτι η ποινη ,οσο σκληρη και αν ειναι,μπορει να αποτρεψει τους εν δυναμει 'κακους' .
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αντε μιας και θες να το ακουσεις και απο γυναικειο στομα (πληκτρολόγιο ) να στο επιβεβαιώσω! Εννοειται ότι για οποιαδήποτε τιμωρία υπάρχουν τα αρμόδια όργανα! Εννοειται ότι το να τον σκοτωσεις σε κάνει ένα με αυτόν.. Εννοειται ότι είναι ψυχικά άρρωστοι και χρειάζεται να απομακρυνθούν από το κοινωνικό σύνολο και να τιμωρηθούν.
Το να τους σκοτωσεις όμως ποιος σου το επιτρέπει? ΤΙΠΟΤΑ δεν δικαιολογεί έναν φόνο και ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν εχεις δικαιωμα να αφαιρεσεις μια ανθρωπινη ζωή.
+1. Εν βρασμώ ψυχής βέβαια... αλλάζουν πολλά.
Να συμπληρώσω ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ΔΕΝ είναι αποκλειστικά ανδρική υπόθεση.
-
Θα επαναλάβω ότι δεν θεωρώ πως ο φόνος ενός παιδόφιλου είναι ανθρωποκτονία. Απλώς ο παιδόφιλος δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος, διότι ο άνθρωπος έχει μέσα στο ξερό του το κεφάλι κάτι που λέγεται λογικό και του βάζει χαλινάρι στις ορμές του: του λέει 'ΟΧΙ, αυτό ΔΕΝ πρέπει να το κάνεις'. Ο παιδόφιλος, συνήθως μπουχτισμένος απ'το χρήμα, την εξουσία (θυμηθείτε το Βέλγιο και τα όσα βγήκαν στη φόρα με την υπόθεση Ντιτρού... Δεν είναι τα φτωχαδάκια κολλητάρια με τη δικαστική και πολιτική εξουσία, αλλά άλλοι) και όλα όσα αυτά τα δυο μπορούν να του προσφέρουν, παρακάμπτει αυτό το καμπανάκι, φιμώνει τη φωνή της συνείδησης, γιατί έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Γιατί από τα 'κανονικά' έχει χορτάσει και θέλει να δοκιμάσει κωλαράκι πιο σφιχτό, να νιώσει στο μαρκούτσι του χειλάκια πιο τρυφερά. Τι να του κάνουν άλλωστε οι γυναίκες; Αυτές, μετά από λίγο, αρχίζουν να ζητάνε. Το παιδί όμως; Εύκολα το δελεάζεις, το απάγεις και, αφού τελειώσεις μαζί του, το διαλύεις για ανταλλακτικά (λέγε με εμπόριο οργάνων).
Απέναντι σε τέτοια ανάλγητα εκτρώματα, θεωρώ έγκλημα να υπάρχει έστω και το παραμικρό ψήγμα ανοχής.
Για το αν θα σκότωνα εν βρασμώ ψυχής κάποιον που ξέρω ότι είναι παιδόφιλος... ΟΧΙ. Με απόλυτη ψυχραιμία θα τον σκότωνα. Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό. Όπως λιώνει κανείς ένα κουνούπι ή μια κατσαρίδα.
-
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#2]