-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγω οταν διαβασα την σχετικη θεωρια απορησα διοτι δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να επιβιωσει καποιος με τετοια χρωμοσωμικη ανωμαλια...αν καποιος ξερει ας μας διαφωτισει.Οχι μια χαρα επιβιωνουν...το εχουμε ξανααναφερει αυτο το θεμα και ονομαζεται Συνδρομο Υπεραρρενος!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
εγω οταν διαβασα την σχετικη θεωρια απορησα διοτι δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να επιβιωσει καποιος με τετοια χρωμοσωμικη ανωμαλια...αν καποιος ξερει ας μας διαφωτισει.
Οχι μια χαρα επιβιωνουν...το εχουμε ξανααναφερει αυτο το θεμα και ονομαζεται Συνδρομο Υπεραρρενος!
σε παρακαλω γραψε οτι ξερεις διοτι με ενδιαφερει το θεμα...ειχα ακουσει οτι δν ειναι δυνατον να επιζησει.ξερις καποιο link να με καθοδηγησεις σχετικα;[/list]
-
εγω οταν διαβασα την σχετικη θεωρια απορησα διοτι δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να επιβιωσει καποιος με τετοια χρωμοσωμικη ανωμαλια...αν καποιος ξερει ας μας διαφωτισει.
Οχι μια χαρα επιβιωνουν...το εχουμε ξανααναφερει αυτο το θεμα και ονομαζεται Συνδρομο Υπεραρρενος!
σε παρακαλω γραψε οτι ξερεις διοτι με ενδιαφερει το θεμα...ειχα ακουσει οτι δν ειναι δυνατον να επιζησει.ξερις καποιο link να με καθοδηγησεις σχετικα;[/list]
Εχει ξανασυζητηθει εδω..
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=1965
-
There are 23 pairs of chromosomes found in each cell of the body, and each contain genes that determine our coloring, our features, and our sex. Women inherit two X chromosomes -- one from each parent, written 46,XX. Men inherit an X chromosome from their mothers and a Y chromosome from their fathers, written 46,XY. Some individuals, however, have an additional X chromosome in their chromosomal arrangement, referred to as 47,XXY, or more commonly, just XXY. The cause is unknown, yet XXY occurs in approximately 1 in every 500 to 1000 live male births, making it one of the most common chromosome variations. The XXY variation is identified in an individual through a karyotype, a buccal smear, or FISH.
χμ ενδιαφερον(εβαλα για πλακα xxy στο google και βρηκα θυσαυρο γνωσεων...)
-
Συνήθως θα τους συναντήσεις στις φυλακές, καθώς χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορα...
-
Δεν ειναι ΧΧΥ αλλα ΧΥΥ!
-
δεν το ειχα παρακολουθησει απο την αρχει το συγκεκριμενο τοπικ οποτε οφειλω να το κανω...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Δεν ειναι ΧΧΥ αλλα ΧΥΥ!
εχεις δικιο ειναι xyy. Θα μου επιτρεψετε ομως να εστιαζω στην θεωρηση του εγκληματος ως αποτελεσμα κυριως κοινωνικων παραγοντων
-
Δεν ειναι ΧΧΥ αλλα ΧΥΥ!
εχεις δικιο ειναι xyy. Θα μου επιτρεψετε ομως να εστιαζω στην θεωρηση του εγκληματος ως αποτελεσμα κυριως κοινωνικων παραγοντων
Κι εγω αυτο πιστευω τελικα (χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος βεβαια)...πως απλα υπαρχει μια ''προδιαθεση'' και τα υπολοιπα τα αναλαμβανει το ''περιβαλλον''!
-
Οι φυλακές είναι γεμάτες χαρισματικούς ανθρώπους.* Δεν είμαστε όλοι **ικανοί **να κάνουμε όσα οι περισσότεροι κατάδικοι, γνωρίζω αγράμματα 20χρονα παιδιά που βλέποντας για πρώτη φορά από μακριά ένα σπίτι, σε 5 λεπτά ξέρουν πως να μπουν μέσα – και 40άρηδες που δεν το έχουν σε τπτ να σπάσουν τα κόκαλα κάποιου αλλά δίνουν αίμα δίχως να ζητούν ανταλλάγματα όποτε κι όπου χρειαστεί και κλαίνε με λυγμούς όταν δουν αυτοκίνητο να χτυπάει σκύλο.
Επίσης, είτε το πιστεύουμε είτε όχι, μέσα στις φυλακές υπάρχει μια ιδιότυπη δικαιοσύνη, ένας 'κώδικας τιμής'. Μόλις φυλακίστηκε ο Δουρής, όλοι ήξεραν ότι ήταν αδύνατο να ζήσει μέσα. Αν δεν τον προστάτευαν τόσο πολύ οι φύλακες, με το ζόρι θα έβγαζε την πρώτη μέρα...*Τα χρωμοσώματα για τα οποία μιλάμε, παίζει να ευθύνονται ακριβώς για το χαρισματικό του ανθρώπου. Η κοινωνία είναι αυτή που οφείλει να σπρώξει τον άνθρωπο να χρησιμοποιήσει τα χαρίσματά του για το κοινό καλό, άλλο αν αντ' αυτού ξεχωρίζει και καταστρέφει τους ανθρώπους από τη νηπιακή ήδη ηλικία...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Οι φυλακές είναι γεμάτες χαρισματικούς ανθρώπους.* Δεν είμαστε όλοι **ικανοί **να κάνουμε όσα οι περισσότεροι κατάδικοι, γνωρίζω αγράμματα 20χρονα παιδιά που βλέποντας για πρώτη φορά από μακριά ένα σπίτι, σε 5 λεπτά ξέρουν πως να μπουν μέσα – και 40άρηδες που δεν το έχουν σε τπτ να σπάσουν τα κόκαλα κάποιου αλλά δίνουν αίμα δίχως να ζητούν ανταλλάγματα όποτε κι όπου χρειαστεί και κλαίνε με λυγμούς όταν δουν αυτοκίνητο να χτυπάει σκύλο.
Επίσης, είτε το πιστεύουμε είτε όχι, μέσα στις φυλακές υπάρχει μια ιδιότυπη δικαιοσύνη, ένας 'κώδικας τιμής'. Μόλις φυλακίστηκε ο Δουρής, όλοι ήξεραν ότι ήταν αδύνατο να ζήσει μέσα. Αν δεν τον προστάτευαν τόσο πολύ οι φύλακες, με το ζόρι θα έβγαζε την πρώτη μέρα...*Τα χρωμοσώματα για τα οποία μιλάμε, παίζει να ευθύνονται ακριβώς για το χαρισματικό του ανθρώπου. Η κοινωνία είναι αυτή που οφείλει να σπρώξει τον άνθρωπο να χρησιμοποιήσει τα χαρίσματά του για το κοινό καλό, άλλο αν αντ' αυτού ξεχωρίζει και καταστρέφει τους ανθρώπους από τη νηπιακή ήδη ηλικία...
Ωραίο ποστ!
Σε βάζει σε σκέψεις -
Σπύρο,κάνε ρε ένα διαχωρισμό άμα δέν σου κάνει κόπο
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
μηπως μπερδευουμε υα χαρισματα με την αναπτυξη δεξιοτητων;
-
Πολύ θα μ'ενδιέφερε - μια και η σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών είναι ανδρική υπόθεση (κάτι που με κάνει να ντρέπομαι που είμαι άνδρας) - να δω αν οι γυναίκες του φόρουμ, που κάποιες είναι μανάδες ή θα γίνουν μανάδες κάποια στιγμή θα εκφράσουν τέτοιες 'ευαισθησίες' για τους ψυχικά άρρωστους ή τραυματισμένους παιδόφιλους.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πολύ θα μ'ενδιέφερε - μια και η σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών είναι ανδρική υπόθεση (κάτι που με κάνει να ντρέπομαι που είμαι άνδρας) - να δω αν οι γυναίκες του φόρουμ, που κάποιες είναι μανάδες ή θα γίνουν μανάδες κάποια στιγμή θα εκφράσουν τέτοιες 'ευαισθησίες' για τους ψυχικά άρρωστους ή τραυματισμένους παιδόφιλους.Και γω αν ήμουν πατέρας αυτόν που θα έκανε κακό στο παιδί μου θα τον έκοβα σε μικρά κυβάκια!
Το θέμα είναι ότι μιλάμε για την αντίδραση της οργανωμένης κοινωνίας και όχι για το πάθος για εκδίκηση του καθενός...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ θα μ'ενδιέφερε - μια και η σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών είναι ανδρική υπόθεση (κάτι που με κάνει να ντρέπομαι που είμαι άνδρας) - να δω αν οι γυναίκες του φόρουμ, που κάποιες είναι μανάδες ή θα γίνουν μανάδες κάποια στιγμή θα εκφράσουν τέτοιες 'ευαισθησίες' για τους ψυχικά άρρωστους ή τραυματισμένους παιδόφιλους.
Και γω αν ήμουν πατέρας αυτόν που θα έκανε κακό στο παιδί μου θα τον έκοβα σε μικρά κυβάκια!
Το θέμα είναι ότι μιλάμε για την αντίδραση της οργανωμένης κοινωνίας και όχι για το πάθος για εκδίκηση του καθενός...
Ααυτο ακριβως!
-
φυσικα και συμφωνω μαζι σας
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και γω αν ήμουν πατέρας αυτόν που θα έκανε κακό στο παιδί μου θα τον έκοβα σε μικρά κυβάκια!
+1.000.000
Μεστός όπως πάντα!
-
Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος θα συμφωνούσε. Πολιτισμένες κοινωνίες είναι αυτές στις οποίες τα σωφρονιστικά συστήματα αντιμετωπίζουν τους εγκληματίες με πιο ανθρώπινες μεθόδους από αυτές που θα προτιμούσαν να χρησιμοποιήσουν οι πολίτες.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πολύ θα μ'ενδιέφερε - μια και η σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών είναι ανδρική υπόθεση (κάτι που με κάνει να ντρέπομαι που είμαι άνδρας) - να δω αν οι γυναίκες του φόρουμ, που κάποιες είναι μανάδες ή θα γίνουν μανάδες κάποια στιγμή θα εκφράσουν τέτοιες 'ευαισθησίες' για τους ψυχικά άρρωστους ή τραυματισμένους παιδόφιλους.Αντε μιας και θες να το ακουσεις και απο γυναικειο στομα (πληκτρολόγιο ) να στο επιβεβαιώσω! Εννοειται ότι για οποιαδήποτε τιμωρία υπάρχουν τα αρμόδια όργανα! Εννοειται ότι το να τον σκοτωσεις σε κάνει ένα με αυτόν.. Εννοειται ότι είναι ψυχικά άρρωστοι και χρειάζεται να απομακρυνθούν από το κοινωνικό σύνολο και να τιμωρηθούν.
Το να τους σκοτωσεις όμως ποιος σου το επιτρέπει? ΤΙΠΟΤΑ δεν δικαιολογεί έναν φόνο και ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν εχεις δικαιωμα να αφαιρεσεις μια ανθρωπινη ζωή.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#2]