-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=O06&aa=3
Αυτόν τον McPherson για καλό τον πήραν; κανέναν 'Double-premium-wishbone' δεν βρήκαν;
-
ξερει κανεις αν θα δειξει κανα καναλι τα φιλικα των ομαδων nba στην ευρωπη? για δορυφορικη μιλαω...
-
Για βάλτε ΕΤ1 να δείτε λίγο πώς παίζεται το μπάσκετ λεμεεεεεεεεεεεε
67-30 ημίχρονο
πάλι με το γκάζι στο πάτωμα πάμε στο ξεκίνημα της χρονιάς
-
βρε βρες μου μια απαντηση σε αυτο που ρωτησα...
-
TRAV
ελα ρε εκκλησια κλεβετεγραψε σε κανα αλλο τοπικ καλυτερα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βρε βρες μου μια απαντηση σε αυτο που ρωτησα...δεν το'δα άσε που δεν ξέρω κιόλας
TRAV
ελα ρε εκκλησια κλεβετεγραψε σε κανα αλλο τοπικ καλυτερα
φάγαμε 14-0 σερί γράψε και συ στο άλλο γιατί μας γλωσσόφαγες
-
Αν αληθεύουν οι μισοί μύθοι που έχω διαβάσει για τον Πολ ΜακΦέρσον, να περιμένετε παιχταρά ολκής. Ο άνθρωπος είναι living legend σε ανοιχτά γηπεδάκια...όπως ήταν ο Marbury και μερικοί ακόμα...Ελπίζω να μπορέσει να δείξει τα προσόντα του στο 1 εναντίον 1 και να μη μας αφήσει με μερικά χάι-λάιτ όπως ο Λόιντ Ντάνιελς το 99...
-
Ο Μακφερσον ειναι χειροτερος σουτερ κι απ' τον Χαρολντ Ελις....
-
Kαλα αυτο που εγινε σημερα δεν το εχω ξαναδει. Μονο ο Γιαφτοκας δεν εβαλε τριποντο. Στο πρωτο 10λεπτο ο Παο ειχε κατι απιστευτα ποσοστα ευστοχιας. Ειτε με πιεση ,ειτε χωρις ολα εμπαιναν μεσα. Ευτυχως που τα βαζει με το Μαρουσι ,γιατι στην Ευρωπη βλεπω να σας τα βαζει και παλι ο Ερντογαν
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Μακφερσον ειναι χειροτερος σουτερ κι απ' τον Χαρολντ Ελις....Είχε κάνει κάτι καλά ματσάκια με τον Αρη στην αρχή τουλάχιστο. Στο Ηράκλειο δεν τον θυμάμαι καθόλου
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Είχε κάνει κάτι καλά ματσάκια με τον Αρη στην αρχή τουλάχιστο. Στο Ηράκλειο δεν τον θυμάμαι καθόλου
ειχε κανει καλα παιχνιδια με αρη μεχρι που πλακωσε τον χρο-ντινο..
σβελτος, πολυ καλος κλεφτης χωρις σουτ...
-
Είχε κάνει κάτι καλά ματσάκια με τον Αρη στην αρχή τουλάχιστο. Στο Ηράκλειο δεν τον θυμάμαι καθόλου
ειχε κανει καλα παιχνιδια με αρη μεχρι που πλακωσε τον χρο-ντινο..
σβελτος, πολυ καλος κλεφτης χωρις σουτ...
Είχατε βγάλει και σύνθημα : 'Ξύσε μας τ' αρ...όσο θέλεις, Χάρολντ Ελις, Χάρολντ Ελις'
-
ειχα διαβασει κι εγω γι' αυτον αλλα προχθες που τον ειδα, περ' απ' τα αθλητικα του προσοντα δε μου εδειξε τιποτα...
κι απο σουτ αστα να πανε
βασικα οι ιστοριες με τους μυθους των playgrounds ειναι και λιγο urban legends ή τουριστικο μαρκετινγκ -
καλα, κατσε να τον δουμε..
-
νικη της μπαρτσα επι των σιξερς!
-
Που τον θυμηθήκατε ρε τον Έλις; Μέχρι το επεισόδιο με τον Αγγελίδη, ήταν πολύ καλός. Θυμάμαι ένα εκτός έδρας παιχνίδι (Ιταλία;) που χάναμε με 20 πόντους 3 λεπτά πριν τη λήξη και με 6(!) κλεψίματά του ισοφαρίσαμε.
Χάσαμε τελικά με ένα ανάποδο σφύριγμα (η τηλεόραση στο τσαφ τη γλίτωσε ).Ο Παναθηναϊκός αν δεν χάσει από ΟΣΦΠ θα κάνει 26/26.
Διέλυσε την ίσως πιο σοβαρή από τις υπόλοιπες ομάδες.Κατά τα λοιπά η απομυθοποίηση του ΝΒΑ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.
Πάλι τους έδειρε ο Κακιούζης -
καλα, κατσε να τον δουμε..Ο,τι ειδαμε, ειδαμε
http://www.sport24.gr/html/ent/441/ent.143441.asp
neeeeeeext
-
οντως...
πασαλιτς για εμας..
-
Δεν τα βλεπω καλα τα πραματα για τ' αμερικανακια...
Οι Σανς κερδισαν τη Ρομα με 7 ποντους διαφορα, ενω με την ιδια διαφορα κερδισαν κι οι Κλιπερς την.... Κιμκι
Κι ολα αυτα με κατι μικρομεσαιους. Που να παιξουν με καμια Ταου, κανα βαζελο ή με τη θρυλαρα Θα χασουνε τη μπαλα... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
καλα, κατσε να τον δουμε..
Ο,τι ειδαμε, ειδαμε
http://www.sport24.gr/html/ent/441/ent.143441.asp
neeeeeeext
Χασικλης ολκης μαλλον ηταν και οχι παιχταρας ολκης
Περα απο τη πλακα,ανυπαρκτο σουτ(ουτε καν απο τα 4-5 μετρα)
Ο Αμερικανος του Αμαρουσιου μου αρεσε πολυ περισσοτερο...
Αντε βρες ξενο με τετοιο μπατζετ τωρα.....
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]