-
Και ναι ο Σοφοκλης επαιξε 16 λεπτα σε παιχνιδι εκτος εδρας και εβαλε 17 ποντους και πηρε 2 ΦΑΟΥΛ. Με τον Παο σε 2 λεπτα ειχε 4 φαουλ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Και ναι ο Σοφοκλης επαιξε 16 λεπτα σε παιχνιδι εκτος εδρας και εβαλε 17 ποντους και πηρε 2 ΦΑΟΥΛ. Με τον Παο σε 2 λεπτα ειχε 4 φαουλ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Ρε red, είναι γνωστό ποιος κάνει κουμαντο στο Ελληνικό μπάσκετ....
Η πράσινη παράγκα .....
Αλλά δεν με πειράζει.... Το Ευρωπαϊκό θα το πάρουμε μες στο Τσαντίρι τους !!!!!! -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Και ναι ο Σοφοκλης επαιξε 16 λεπτα σε παιχνιδι εκτος εδρας και εβαλε 17 ποντους και πηρε 2 ΦΑΟΥΛ. Με τον Παο σε 2 λεπτα ειχε 4 φαουλ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Ρε red, είναι γνωστό ποιος κάνει κουμαντο στο Ελληνικό μπάσκετ....
Η πράσινη παράγκα .....
Αλλά δεν με πειράζει.... Το Ευρωπαϊκό θα το πάρουμε μες στο Τσαντίρι τους !!!!!!Καλά, φτάσε πρώτα μέχρι το FF και τα λέμε μετά.. Επειδή έχετε αποδείξει ότι στα δύσκολα δεν..
-
Και ναι ο Σοφοκλης επαιξε 16 λεπτα σε παιχνιδι εκτος εδρας και εβαλε 17 ποντους και πηρε 2 ΦΑΟΥΛ. Με τον Παο σε 2 λεπτα ειχε 4 φαουλ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Κι εγω προχθες ηπια εναν φραπε σκετο και πηγα τρεις φορές για χεσιμο, ενω σημερα ηπια τον ιδιο και τιποτα ακομη....
-
εριστικος >>mode on
Καλα μη χαιρεστε,ερχεται ο ΠΑΟ την Κυριακη....
O Oλυμπιακος θα κερδισει ανετα με πανω απο 20 ποντους διαφορα. Υπαρχει τεραστια διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ των 2 ομαδων. Οποιος παρακολουθησε τον Παο εναντιον της μετριας Μπανταλονα καταλαβε πολλα. εμεις καταλαβαμε... εσεις ποτε?
Θα νικαει και τους διαιτητες. Περυσυ δεν τον καταφερε ,αλλα φετος εχει μαζεψει γαλαξια αστερων....οι οποιοι παρεπιπτοντος δεν μπορουν να αλλαξουν μια πασα της προκοπης
εριστικος >> mode off
-
Τί έγινε με αυτόν τον Ντόμερκαντ; Βρήκαμε σκόρερ τύπου Ίνγκραμ ή Έντι Τζόνσον;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί έγινε με αυτόν τον Ντόμερκαντ; Βρήκαμε σκόρερ τύπου Ίνγκραμ ή Έντι Τζόνσον; -
Πυροβόλο ο τύπος!
-
Aν γινει καλα και ο Ματσας τι θα γινει ?
Ποσα τριποντα θα βαζουμε?
-
Aν γινει καλα και ο Ματσας τι θα γινει ?Πάλι ξεβράκωμα θα έχει από την Πανάθα απλώς θα έχεις ξεμείνει από δικαιολογίες τότε
-
Aν γινει καλα και ο Ματσας τι θα γινει ?Ποσα τριποντα θα βαζουμε?
το θεμα ειναι ποσες μπαλες θα υπαρχουν μεσα στο παιχνιδι..
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Aν γινει καλα και ο Ματσας τι θα γινει ?
Πάλι ξεβράκωμα θα έχει από την Πανάθα απλώς θα έχεις ξεμείνει από δικαιολογίες τότε
Απο τους διαιτητες ισως. Στην Ευρωλιγκα οχι. Και ο προπονητης της Ταου και ο προπονητης της Μπολονια ειπαν οτι ο Ολυμπιακος χτιστηκε για να παρει την Ευρωλιγκα. Βεβαια αυτοι ειναι ασχετοι. Θα περιμενω να ακουσω την γνωμη του Βασιλακοπουλου......
-
Μου αρκεί η γνώμη του Οbradovic εμένα...
-
Τελεια. Φαγαμε 3 αγωνιστικες επειδη εφαγε ξυλο ο Σκουντης. Οι Παναθηναικοι που πυροβολουσαν τους παικτες μας εφαγαν 3 αγωνιστικες ,που εγιναν 1 και τελικα επαιξαν χωρις κοσμο μονο με το Μαρουσι.
Α ρε κοροιδα Αγγελοπουλοι. Ερχονται στο Σεφ σε παιζουν 100-0 κατα σου,σου ριχνουν 3 αγωνιστικες και αυτο δεν ειναι τιποτα. Στο Οακα θα φας πετρες ,μολοτωφ και θα εχεις και τους διαιτητες να σε παιζουν 100-0 κατα σου.
Ολυμπιακοι σηκωθειτε απο τους καναπεδες σας επιτελους. Δεν βλεπετε οτι πανε να μας διαλυσουν γενικα? Και στο ποδοσφαιρο κερδιζουν με γκολ offside και λεηλατουνε και μενουν ατιμωρητοι. ΕΛΕΟΣ. Κατι πρεπει να γινει
-
Πες μας και για το πέναλτυ της Ρόμα.
-
Τελεια. Φαγαμε 3 αγωνιστικες επειδη εφαγε ξυλο ο Σκουντης. Οι Παναθηναικοι που πυροβολουσαν τους παικτες μας εφαγαν 3 αγωνιστικες ,που εγιναν 1 και τελικα επαιξαν χωρις κοσμο μονο με το Μαρουσι.Α ρε κοροιδα Αγγελοπουλοι. Ερχονται στο Σεφ σε παιζουν 100-0 κατα σου,σου ριχνουν 3 αγωνιστικες και αυτο δεν ειναι τιποτα. Στο Οακα θα φας πετρες ,μολοτωφ και θα εχεις και τους διαιτητες να σε παιζουν 100-0 κατα σου.
Ολυμπιακοι σηκωθειτε απο τους καναπεδες σας επιτελους. Δεν βλεπετε οτι πανε να μας διαλυσουν γενικα? Και στο ποδοσφαιρο κερδιζουν με γκολ offside και λεηλατουνε και μενουν ατιμωρητοι. ΕΛΕΟΣ. Κατι πρεπει να γινει
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να σπασουν στο ξυλο αυτα τα κωλοπαιδα που κανουν τα επεισόδια μπας και βαλουν μυαλο.Εχει παραγινει αυτη η κατασταση .Ελεος πια .Δεν μας φταινε συνεχεια οι αλλοι!Ας κοιταξουν στην διοικηση να μαζεψουν αυτα τα τσογλανια.
-
Πάντως γαύρος φίλος μου που ήταν στο μάτς την περασμένη Κυριακή στο ΣΕΦ μου είπε ότι είδε τον Άκη και κάτι άλλες σκατόφατσες της θύρας 7 να μπαίνουν μπροστά στους οπαδούς για να προστατέψουν τους δημοσιογράφους και να τρώνε πολλές καρεκλιές.
-
Τελεια. Φαγαμε 3 αγωνιστικες επειδη εφαγε ξυλο ο Σκουντης. Οι Παναθηναικοι που πυροβολουσαν τους παικτες μας εφαγαν 3 αγωνιστικες ,που εγιναν 1 και τελικα επαιξαν χωρις κοσμο μονο με το Μαρουσι.Α ρε κοροιδα Αγγελοπουλοι. Ερχονται στο Σεφ σε παιζουν 100-0 κατα σου,σου ριχνουν 3 αγωνιστικες και αυτο δεν ειναι τιποτα. Στο Οακα θα φας πετρες ,μολοτωφ και θα εχεις και τους διαιτητες να σε παιζουν 100-0 κατα σου.
για θυμησε μας ποσο τιμωρηθηκατε στη ριζουπολη
-
πλακα πλακα επειδη λυση δεν θα δουμε ποτε απο τους προεδρους οι οποιοι δεν εχουν η νομιζουν οτι δεν εχουν κερδος απο την παταξη της βιας η μονη λυση την οποια δεν θα τη δουμε ουτε αυτη ειναι να πει ο καραμανλης
Κυριοι της σουπερ ψωρολιγκας αφου δεν μπορειτε να κουμανταρετε το κωλομαγαζο σας διακοπτω το πρωταθλημα εως οτου κανετε κατι με τη βια.
τοτε και μονο τοτε θα σφιξουν οι κωλοι και τοτε να δειτε πως εν μια νυκτι θα εξαφανιζουν οι προεδροι σαν νεοι κοπερφιλντ ολους τους χουλιγκανους -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως γαύρος φίλος μου που ήταν στο μάτς την περασμένη Κυριακή στο ΣΕΦ μου είπε ότι είδε τον Άκη και κάτι άλλες σκατόφατσες της θύρας 7 να μπαίνουν μπροστά στους οπαδούς για να προστατέψουν τους δημοσιογράφους και να τρώνε πολλές καρεκλιές.Ετσι εγινε. Αυτος μαζι με τον Αργυρη τον Καμπουρη τον εσωσαν τον ανθρωπο απο τα χειροτερα. Περσι στον τελικο, στο ΣΕΦ, μπροστα στα ματια μου τις καρεκλιες τις ετρωγε ο Τσουκαλας κι εγω πηγα να πλακωθω με εναν καραγκιοζη που ηθελε να μπουκαρει (να επιτεθει σε ποιον???)....
Τελικα μερικα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται και η κατασταση γινεται πιο περιπλοκη
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]